2014. április 1., kedd

1. kör: Abszint - 48 % (18+)Kedves vendégek!

Íme az első kör és a fontos tudnivalók róla.

Fontos figyelmeztetés az abszintról:

A fogyasztásra kínált ital alkoholtartalma igen magas, 48 %.

Az íze egyszerre erőteljes, kellemes, és kíméletlenül maró. Végigégeti a nyelőcsövedet, kellemes forrósággal tölt el, de annyira magával ragad, hogy nem tudsz róla egyszer, s mindenkorra lemondani.

Összetevők: Dean és Castiel
 
Az ital felszolgálásának időpontja: a 6. évadban, miután Dean egy időre vámpírrá változik, és megtudja, hogy Sam lelke Lucifer ketrecében maradt.

Jellemzői: ember!Dean, részeg!Dean, különösen-mocskosszájú!Dean, bottom!Dean, angyal!Castiel, naiv!Castiel, nem-értem-Dean-poénjait!Castiel, top!Castiel, enyhe erőszak, enyhe PWP, NAGYON sok obszcén szó és kifejezés, slash, erotikus tartalom, Hurt/Comfort, szexista töltetű kifejezések, Dean POV

Ui: most, hogy eljutottam odáig, hogy feltöltöttem ide ezt a részt, rájöttem, hogy nagyon félek. Tényleg vegyétek komolyan a figyelmeztetéseket, aztán akinek bevette a gyomra ezt a kör abszintot, az szóljon ám.:) A többiek pedig... Nos, aki nem bírja az erős piákat, az máskor ne igyon a Nienor-féle itókákból.:)


***


Fülledt légkör, fojtogató ízek a számban, a köd a gondolataimon pedig elviselhető és szükségszerű volt. A korsók számlálását már régen elvesztettem, mert pontosan ez volt a cél. Felejteni, lazulni, úgy istenesen bebaszni, és ha jól megy minden, akkor egy kellemeset kefélni. Kellemeset? Nem, inkább farok zsibbasztót. Felszedni valami csábító kis leányzót, aki épp a legnagyobb szívfájdalmát nyögi, hogy aztán majd alattam nyögjön, miközben a kéj forró hullámain lovagol. Vagy éppen rajtam. Ó, igen, ez kell most nekem! Sam pedig szépen elmehet a picsába, én meg addig is szórakozok egy jót.
Vámpír. Komolyan képes volt hagyni, hogy megharapjon egy kibaszott vérszívó, csak azért, hogy elkapjon egy kurva Alfát? Sürgősen vissza kell kapnia a rohadt lelkét, különben én magam fogom kitekerni a nyakát. De nem most, és nem ma. Ma nem érdekel, hogy mi csinál magával, felőlem aztán meg is dögölhet, Samuellel együtt. Ma kieresztem a fáradt gőzt, őt pedig leszarom.
Intettem a pincérlánynak, aki készségesen teletöltötte a korsómat, és amikor a tekintetét sikerült elkapnom, tudtam, hogy nem csak a bárpult mögött ilyen készséges a drága.
– Mikor végzel? – kérdeztem tőle egy ellenállhatatlan Dean Winchester-féle mosoly kíséretében, amire a jutalmam egy kihívó pillantás volt.
– Fél óra múlva – válaszolta olyan turbékoló hangon, hogy azt hittem, azonnal magamévá teszem.
– Tökéletes. Megvárlak és hazakísérlek. Sok erre felé a kellemetlenkedő alak. Nem venném a lelkemre, ha bajod esne – folytattam tovább a flörtölést, ő pedig azonnal felvette a kesztyűt.
– Valóban? És te lennél a hős lovag, aki megment az éjszaka szörnyeitől és gálánsan az ajtómig kísérsz? – kérdezte incselkedve, és amikor kéjesen beleharapott az alsó ajkába, a nadrágomban a vágy is kezdett életre kelni.
– Pontosan az vagyok, szivi – mondtam mosolyogva, és fogva tartottuk egymás tekintetét addig, míg az egyik bunkó vendég magához nem rendelte őt egy újabb adag pia reményében.

Elégedetten húztam ki magam a bárszéken, és miközben vártam a ma esti aktuális partneremre, elkortyolgattam az újabb pohár sörömet. Csendesen figyeltem őt, néztem a kerek, hívogató fenekét, és eszembe ötlött, hogy ha lehet, akkor bepróbálkozok nála egy kis anális örömökre. Olyan dugnivaló segge volt, már attól teljesen beindultam, ahogy néztem. Az italom az idő múlásával egyenes arányban fogyott, és mire kiürült, Cindy is mellém lépett. Nem mintha jó lennék a csajok nevének a megjegyzésében, mert az a memóriám, amelyik a nevüket hívatott eltárolni, sajnos 24 óránként újraindult, és minden korábbi adat menthetetlenül elveszett. A mai áldozatom nevét is csak a névtáblájáról tudtam.
– Mehetünk? – kérdeztem tőle mosolyogva, és amikor bólintott, felkeltem a székről és együtt elindultunk a kijárat felé. Épp kiléptünk az ajtón, amikor hátulról hirtelen valaki a vállamra tette a kezét.
– Dean – szólalt meg a rohadék, akit most kurvára nem akartam látni. Magamban legalább ezerféle jelzővel illettem szerencsétlent, mire végül megfordultam és farkas szemet néztem a világmindenség legkékebb szemével megáldott angyalával.
– Komolyan, Cas? Mi a faszomat akarsz itt? – kérdeztem tőle frusztráltan, és reméltem, hogy a hanghordozásom és a szavaim elég világosan a tudtára adták azt, hogy most sem a hely, sem pedig az időpont nem alkalmas a homo-randinkra.
– Beszélnünk kell. Samről van szó – mondta a szokásos, kurvára-nagy-a-baj nézésével megfűszerezve a szavait.
– Mint láthatod, most nem érek rá, szóval, ha megbocsátasz… – azzal hátat fordítottam neki, erőltetetten Cindyre mosolyogtam, de amint elindultunk volna, Cas megint alkotott.
– Nem bocsátok meg, Dean, és nem is tudom, hogy miért kellene – felelte naivan, én pedig kínomban csak nevetni tudtam.
– A picsába, Cas! Majd holnap, oké? Most mennem kell – böktem oda neki félvállról, és amint léptem volna egyet, hirtelen egy sötét motelszobában voltunk. Pillanatok alatt felgyúltak az éjjeliszekrényen levő lámpák fényei, kellemes világosságot adva ezzel a hangulatos kis helyiségnek, ami engem igazából rohadtul hidegen hagyott. – Baszd meg, Cas! Ezt most miért kellett?
– Részeg vagy – állapította meg az észkombájn, én meg hirtelen tényleg nem tudtam, hogy üvöltsek-e a dühtől, vagy csak szimplán agyonverjem.
– Azta, micsoda páratlan ténymegállapítás! Egyedül jöttél erre rá, Sherlock? – kérdeztem tőle szarkasztikusan.
– Nem tudom, hogy ki az a Sherlock – mondta olyan ártatlanul, hogy most is csak nevetni tudtam a tájékozatlanságán. – De ha jól sejtem, akkor nem is számít, mert ez csak egy szófordulat, igaz?
– Hm, talán mégsem vagy olyan reménytelen eset, mint hittem – biccentettem felé elismerően, majd megadva magamat lehuppantam az egyik fotelba. – Mondd! Miért ráncigáltál el attól a dögös szőkétől? Mi volt ennyire halaszthatatlan?
– Mint már korábban említettem neked, Sam…
– Na most állj meg! Egy szót se akarok ma az öcsémről hallani! Semmit! Megértetted? Még csak a nevét se ejtsd ki a szádon, világos? – mondtam neki fenyegetően, és az arcára kiülő értetlenségből azonnal tudtam jól, hogy a kérésemet most is ignorálni fogja. Remek! A kurva anyját, remek!

– Úgy gondolom, hogy ez nem tűr halasztást. A lelkéről van szó – folytatta tovább makacsul a szentem, én meg kínomban az égbe emeltem a tekintetem. – Van valami, amit el kell mondanom ezzel kapcsolatban.
Olyan bűnbánóan és segélykérően nézett rám azokkal a hatalmasra nyílt, tengerkék szemeivel, hogy nem lett volna ember, – köztük én sem-, aki nemet tudna neki mondani. De mint mindig, én most is megpróbálkoztam a lehetetlennel.
– Figyelj, Cas. Megpróbálom neked elmondani azt, hogy mi halandó, normálisan funkcionáló, esetlen, szerencsétlen, puncifüggő férfiak hogy működünk. Az a dögös kis csaj már kis híján beengedett a bugyijába, sőt mondhatjuk úgy is, hogy az előjátékon már túljutottunk, és most jött volna az a rész, amikor ő szépen szétteszi a kis lábait, én meg addig dugom, amíg eszét nem vesztve sikoltja a nevemet. Te pedig szépen felbukkantál a semmiből, szó szerint parlagon hagytál, szinte kitéptél a kis cicus forró öléből, most meg elvárod tőlem azt, hogy cseverésszek a kis Sammykéről! Elmész te a kurva anyádba! – vágtam hozzá dühösen.
– Nekem nincs édesanyám, Dean és… – elharapta a mondatot, amikor végre rájött, hogy a tekintet, amivel rámeredek, az bizony azt próbálja neki súgni, hogy „esküszöm megöllek, ha nem fogod be”. Mintha végre eljutott volna a tudatáig a felismerés, mert bólintott, megköszörülte a torkát, és folytatta. – Sajnálom, hogy megakadályoztam a fiatal hölggyel való, minden bizonnyal minden vágyat maradéktalanul kielégítő paráználkodásodat.
– Azta! Ilyen gyönyörűen megfogalmazni azt, hogy egy seggfej voltál… Wow, Cas, ehhez már tényleg tehetség kell – sóhajtottam hitetlenül. Ő már szólásra nyitotta a száját, én viszont felemeltem a mutatóujjam és megráztam a fejem. – Ne! Csak most az egyszer ne reagálj, és tégy úgy, mintha értetted volna az iróniát, oké?
– Oké – mondta megadóan, én pedig azt hittem, hogy rosszul hallok.
– Fejlődőképes vagy – állapítottam meg elismerően.

Ő feszülten körbekémlelt a szobában, és láttam rajta, hogy nagyon is bántják a történtek, de hát könyörgöm, ő maga főzte meg magának a szart, akkor egye is szépen meg.
– Akarod, hogy visszavigyelek a lányhoz, aki hajlandó veled közösülni? – kérdezte bűnbánóan, és olyan ártatlanul, hogy én csak mosolyogni tudtam rajta.
– Cas, az istenit, dehogy. Az a vonat már elment, hála neked.
– Kereshetnék neked egy másik készséges hölgyet, és akkor…
– Te most komolyan keríteni akarsz nekem egy nőt? Pont te, aki még csak meg se tudtál rendesen dugni egy kurvát? – kérdeztem tőle nevetve.
– Ha Chastityre gondolsz, Dean…
– Tudja a faszom, hogy mi volt a neve!
– De te és ő nem feküdtetek le, így nem értem, hogy a nemi szerved és ő…

Dühösen felpattantam a fotelból, ami pont elég volt ahhoz, hogy végre befogja száját.
– Néha azt hiszem, Cas, hogy te fogsz a sírba tenni a hülyeségeiddel. Olyan vagy, mint egy nagyra nőtt gyerek! Isten kibaszott angyala, a nagy katona, baszd meg, de egy buta libát se vagy képes két vállra fektetni és megdugni. És még te akarsz nekem szerezni egy készséges hölgyikét?
– A szavaid roppant sértőek, Dean, és nem hiszem, hogy megérdemlem őket.
– Nem? És mégis miért nem? Na gyerünk, Cas, ki vele!
– Részeg vagy – ismételte meg a korábbi kijelentését, mintha ez kicsit is befolyásolná azt a tényt, hogy most is igazam van.
– És? Attól még tudom, hogy mit beszélek. Egyáltalán nem ártott meg a pia, láthatod! – vágtam hozzá sértetten. – Ugyan, Cas, ne legyél már töketlen! Tudod mit? Tegyünk egy próbát! Bizonyítsd be, hogy nem vagy egy kasztrált, impotens barom. Mutasd meg, hogy mit tudsz! Ha a bordélyban nem ment a nővel, akkor talán a barátoddal menni fog. A végén még az is kiderülhet, hogy azért nem kaptad el a csajt, mert a saját táborodban játszol – tettem hozzá nevetve, ő pedig, ha lehet, még jobban megsértődött.
– Azt akarod, hogy létesítsek veled szexuális kapcsolatot? – kérdezte tőlem komoly arccal, hogy az még az én vigyoromat is eltűntette az arcomról.
– Állok elébe! Próbálkozni lehet! – feleltem neki széttárt karokkal, és kis híja volt csak, hogy nem kezdtem el megint nevetni, mert tudtam jól, hogy nem vesz komolyan. Igazából én magam sem tudtam, hogy mennyire gondoltam komolyan azt, amit mondtam neki. Szóval már épp megjelent volna a kárörvendő mosoly az arcomon, amikor ő élve az engedélyemmel, úgy lekapott, hogy a levegő is kiszorult a tüdőmből.

Honnan a jó büdös francból tanult meg így csókolni? A szája türelmetlenül tapadt az enyémre, és néhány szenvedélyes mozdulat után képtelen voltam megtagadni tőle a belépési engedélyt. A nyelve tapasztaltan simogatta, masszírozta az enyémet, a kezei az arcomat fogták közre, miközben az enyéim még mindig tehetetlenül álltak mellettem a magasban. Castiel a testével határozottan kezdett tolni, amíg a hátam valamelyik falnak nem ütközött. A nyelve eközben végignyalta a fogaimat, az ínyemet, és amikor ismét találkozott az enyémmel, tehetetlenül felnyögtem. Ó és erre mit csinált ez a szemétláda? Még mélyebbre furakodott bennem, a mellkasa pedig erősen préselt a falhoz. Azt hiszem, hogy ez volt az a pont, amikor az annyira óhajtott köd elkezdett ismét maga alá gyűrni, a kezeim életre keltek és szorosan átöleltem ezt a pimasz kis angyalt. Az én angyalomat! És bassza meg, milyen jól csókol! Már kevés volt az oxigén, amit az orromon keresztül beszívtam, így időről időre egy-egy mély levegőt vettem a számon keresztül, és csak ekkor szakítottam meg pár másodpercre a csókot.

Castiel elhajolt tőlem és már épp kezdtem volna tiltakozni ez ellen, amikor a szája a nyakamra tévedt és a fogait sem visszatartva csókolta, harapta meg a bőrömet. Az egyik keze továbbra is az arcomon volt, ellent tartva a másik oldalról a szájának, hogy még csak véletlenül se térjek ki előle. Ó, csessze meg a rohadék, eszemben sem volt! Szaporán kapkodtam levegő után, neki pedig közben a másik keze a csípőmre csúszott és szorosan az övéhez simulva tartott. Éreztem, hogy nekem feszül a már közel félkemény férfiassága, amit az enyém pillanatok alatt azzal viszonzott, hogy szintén életre kelt. Beindultam! A kurva életbe, beindultam egy angyalra! Egy férfira! Castiel, rohadj meg, akarlak!

Felemeltem mindkét kezemet és ezúttal én vettem közé az ő arcát, visszahúzva ezzel őt egy szenvedélyes csókra. Erősen ellöktem magunkat a faltól, ő pedig szerencsére vette a lapot és engedte, hogy az ágy felé toljam. Amikor a lába nekiütközött, akkor elhajolt tőlem és kíváncsian a szemembe nézett.
– Meg ne merd kérdezni, csak csináld! – adtam ki neki az utasítást, és amikor látta az eltökéltséget az arcomon, újra megcsókolt. Sokkal hevesebb és vadabb volt, mint korábban. Megfogta a derekamat és legnagyobb meglepetésemre ő volt az, aki engem hanyatt döntött az ágyon. Felemelte az egyik kezét, és mikor kinyitottam a szememet egy pillanatra, az ingem már sehol sem volt. Valahol a földön hevert, sejtésem szerint kismillió darabban. Tőlem csak egy döbbent nyögésre futotta a szájába, amit azonnal követett egy újabb, mert még egy mozdulat, és már teljesen meztelen voltam alatta.

A meglepettségem abban a másodpercben elmúlt, hogy a kezébe vett, és miközben fáradhatatlanul csókolt, ütemesen elkezdte verni nekem. Tehetetlenül felnyögtem, a csípőm újra és újra elemelkedett az ágyról, így ezáltal is erőteljesebbek voltak a mozdulatai. Már épp kezdtem azt hinni, hogy végem van, amikor hirtelen elengedett, és leszállt rólam. Ránéztem, és tátva maradt a szám. Vagy én voltam túlságosan is belassulva a sörtől, vagy ő volt elképesztően gyors. Meztelenül állt felettem, és amint végignéztem rajta, már előttem térdelt, jobban mondva a lábaim között. A szívem elkezdett hevesebben dobogni, és ekkor jöttem rá arra, hogy mindez hiába nagyon is szép és izgató, baszki, félek! Soha nem csináltam még ilyet, mármint nekem nem rakta még be senki, és a kevéske tapasztalatom a csajokkal az súgta, hogy a dolog nem valami kellemes. Legalábbis elsőre biztosan nem. De Castiel úgy nézett rám, mint aki pontosan tudja, hogy mi csinál. Végigsimított magán, és amikor megéreztem a kemény férfiasságát a fenekemnél, szinte hisztérikusan szóltam rá.
– Ácsi, ácsi, ne olyan hevesen! Ez nem megy annyira könnyen, mint a csajokkal. Kéne valami síkosító, meg…
De a mondatot nem tudtam befejezni, mert ő kíméletlenül belém vágta magát én pedig artikulálatlanul felordítottam. A testem beleremegett a pokoli fájdalomba, de az alig csak egy másodpercig tartott, mert szinte azonnal el is múlt. A szemem sarkából erős fényt láttam felvillanni, és pár másodperccel később jöttem rá, hogy nem a szemem káprázott a kíntól, hanem Castiel gyógyított meg, sőt minden bizonnyal valami egyéb angyali trükköt is bevetett, mert amint elkezdett bennem mozogni, azt olyan könnyedén tette, mintha előtte legalább egy liter síkosítót használtunk volna. És bassza meg, jó volt! Kurva jó volt!

A fájdalomnak már nyoma se volt, és ahogy akadály nélkül siklott bennem, valami olyan érzés kezdett a hatalmába keríteni, ami túl mámorító és mennyei volt ahhoz, hogy azt ép ésszel el lehessen viselni. Alig néhány mozdulat után újra kőkemény voltam, őt viszont ez nem érdekelte. Eltökélten, ködös és vágytól izzó tekintettel nézett rám, én pedig nagyot nyeltem erre a csodaszép látványra. Istenem, gyönyörű volt! Az ajkai enyhén elnyíltak, és miközben fáradhatatlanul dugott, a határtalan élvezet az arcára volt írva, és a hangja… Bassza meg, nagyon izgató volt. Szorosan megmarkolta a csípőmet, lehajolt hozzám egy rövid csókért, és amikor újra felegyenesedett, akkor olyan erővel nyomult előre, hogy hangosan kiáltottam a nevét és a lepedőbe martam. Azt hittem, hogy egész éjjel csillagokat fogok látni, és nem sokat tévedtem. Mintha hirtelen egy másik világban kezdtem volna létezni: egy köddel és mámorral borított világban, ahol csak ő és én létezünk, valamint a forrón, lüktetve, izzadtan összeolvadt, vágytól túlfűtött testünk.

Castiel keze a csípőmön szinte a húsomba mart, és miközben egyre vadabbul és mélyebben pumpált, a másik keze a magányos és törődésért kiáltó férfiasságomat vette a kezébe. Nem bírtam a kezére nézni, mert a tekintete és az arca rabul ejtett, és valósággal megbabonázott. Az érzések kavalkádjában úsztam és nem tudtam, hogy hol kezdődök én, és hol kezdődik az ő teste. Egyek voltunk. Együtt nyögtünk, együtt sóhajtottunk, együtt lélegeztünk. A keze szorosan ölelt körbe, a másik pedig biztos voltam, hogy maradandó nyomot fog hagyni a csípőmön, de ez kurvára nem tudott érdekelni. Nagyon is közeledett a vég, és már most féltem attól, hogy nem bírom majd kezelni ezeknek a mindent elsöprő érzéseknek a kiteljesedését.

Castiel képes volt még tovább fokozni a tempót, és olyan mélyen és hevesen dugott, hogy újra és újra a nevét kiáltottam, mentségemre szolgáljon, hogy egyszer sem az akaratom szerint tettem ezt. Úgy nyögtem a kezei között, mint egy kiéhezett kis ribanc, de ez egy kicsit sem érdekelt. Annyira élveztem vele a szexet, mint még nővel soha. Egy pillanatra elgondolkoztam azon, hogy ez azért lehet-e, mert angyal, vagy csak mert ő Castiel. És Castiel, nos hát ő Castiel, neki nem lehet ellenállni.

Biztos voltam abban, hogy ezek után képtelen leszek megállni a saját lábamon, sőt leülni se fogok tudni – legalább egy hétig. Ó, de mindez túl jó volt, én pedig nevetve vállaltam ezeket a kis mellékhatásokat. Néztem az angyalom vágytól izzó, mélykék szemeit, és amikor egy apró, a halványnál is halványabb mosoly jelent meg a szája sarkában, úgy élveztem el a kezeiben, mintha életemben nem lett volna még orgazmusom. Az érzés pokolian erőteljes volt, amit csak fokozott az ő kéjtől elváltozott arcának a látványa, és vadító nyögései, amik a torkából szakadtak fel, miközben erőteljesen pumpálta és pumpálta és pumpálta belém az ondót. Bassza meg, egy férfival dugtam és kicsit sem zavar a dolog.

Erőtlenül hanyatlott le a mellkasomra én pedig automatikusan átöleltem és szorosan tartottam a még mindig remegő testét. Ő lassan kihúzódott belőlem, és ledőlt mellém az ágyra. Kinyitotta a szemeit és végre rám nézett. Várta az ítéletet, tudtam jól, hogy azt várja. Ismét azzal a bánatos, könyörgő tekintetével nézett rám, én pedig elmosolyodtam. Gyors váltás volt ez tőle, ezt még én is aláírom.
– Aztakurva! – nyögtem levegő után kapkodva és a mosoly még szélesebbre húzódott az arcomon. – Profi munka.
– Profi munka? – kérdezett vissza kíváncsian.
– Az, Cas, ez bizony az volt.
– Vegyem úgy, hogy a sértéseid…
– Baszd meg, igen, visszaszívom mindet, oké? Most jó? – kérdeztem tőle fejcsóválva.
– Igen, így jó lesz – felelte megkönnyebbülten.

– Hihetetlen vagy – szólaltam meg nevetve, ő pedig értetlenül vizslatott tovább. – Ezt csinálnunk kell, többször is.
– Valóban?
– Nem tudom, te hogy vagy vele, Cas, de én életemben nem dugtam ilyen jót. Vagyis… – elharaptam a mondatot, és újra csak nevetni tudtam. – Azt hiszem, hogy ma nem csak te vesztetted el a szüzességed.
– Értem, hogy mire gondolsz.
– Nocsak!
– A szexualitás egy igen kellemes és határozottan boldog időtöltés – felelte elmerengve, én meg képtelen voltam válaszolni neki, inkább egyszerűen csak megcsókoltam. Utána ismét kényelmesen elhelyezkedtünk a párnán, és én nagyot sóhajtottam.
– Mit akartál mondani Sam kapcsán? – kérdeztem tőle megadóan. Tudtam, hogy nagyon bántja a dolog, és már sajnáltam szegényt, amiért nem hagytam, hogy elmondja azt, ami nyomasztja.
– Majd holnap, Dean. A mai nap másról szól – felelte halkan, én meg elmosolyodtam, szorosabbra fontam a karomat körülötte és egy csókot nyomtam a homlokára.
– Köszönöm, Cas – suttogtam neki halkan, bár nem voltam biztos abban, hogy ébren vagyok-e még.
– Micsodát?
– Hogy mindig számíthatok rád – feleltem. A hangom erőtlen és rekedtes volt, és fogalmam sem volt arról, hogy ő hallotta-e. Egy belső hang azt súgta, hogy igen, mert mintha azt válaszolta volna nekem, hogy „mindig számíthatok majd rá”. Nem voltam biztos ebben, mert a gondolataim már valahol máshol jártak. Egy olyan helyen, ahol az óceánkék szempár óvón figyelt és tudtam jól, hogy velem van és mindig vigyázni fog rám.

***

Tisztelt Fogyasztó!

Amennyiben további abszint után szomjazol, kérlek, jelezd ezt nekem a már említett űrlapon. :) Ha igényli a nép, akkor a polcról további három kör, egyre magasabb alkoholtartamú abszint fog lekerülni. A negyedik kör végére a delíriumos állapot garantált. :)39 megjegyzés:

 1. Hát ez kész.
  Majdnem a felét végigröhögtem, komolyan, szerintem vicces volt. Egyáltalán nem ártott meg, bár ebben közrejátszhatott az is, hogy az egyetemen velünk járt egy srác, aki pont így beszélt, meg viselkedett, mint itt Dean. Úgyhogy nekem nem volt sokk, és a vigyort nem lehet letörölni az arcomról.
  Tetszett, na, tényleg, bírtam mindegyiket, a stílus, se dobott vissza a fejlődésbe, és érzem, hogy vissza-vissza fogok térni, mert jólesett. Kell ez az ember lányának!
  Cass képességei egyre széleskörűbbek lesznek. És ez a jellemzése: "kurváranagyabaj nézésével" ez perfeckt.
  Azért örülök, hogy alaposan felcímkézted, mert ha egy ilyenbe futok bele, akkor mikor még szűzies és romlatlan volt a lelkem, biztos alaposan megrendültem volna, de így romlott lélekkel szimplán élveztem. És ezt vártam tőled. Szabadszájú, részletes, melegporno, a degradáló jelentés nélkül :)
  És végre kezded kigyomlálni a kötőszavakat, nagyon helyes! Itt-ott még a szükségesnél tovább űzöd-fűzöd, de látszik a fejlődésed.
  Összegezve kellemesen berúgtam, csak hagyj egy kis időt a következő körig, vagy tényleg átmegyek Lokiba.
  Köszönöm, hogy olvashattam!
  U.I: Majdnem elfelejtettem mondani, hogy Castiel ritka jól sikerült. A szabatossága, az értetlenkedése, egész egyszerűen wháó.
  "Sajnálom, hogy megakadályoztam a fiatal hölggyel való, minden bizonnyal minden vágyat maradéktalanul kielégítő paráználkodásodat.
  - Azta! Ilyen gyönyörűen megfogalmazni azt, hogy egy seggfej voltál"
  Best off.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most én mosolygok itt jobbra-balra, mert nagyon örülök, hogy ennyire felvidítottalak.:) A cél a jóóó sok nevetés volt, meg úgy minden. A lényeg az volt, hogy élvezzétek, ennyi.:D

   "Azért örülök, hogy alaposan felcímkézted, mert ha egy ilyenbe futok bele, akkor mikor még szűzies és romlatlan volt a lelkem, biztos alaposan megrendültem volna, de így romlott lélekkel szimplán élveztem."

   Hát ez kész.:D Erre én is azt mondom most neked.:) Annak meg különösen örülök, hogy tetszettek Dean beszólogatásai, meg Castiel értetlenkedése, meg úgy mindene.:D Hidd el, írni is imádtam őket. Igazán felüdülés volt egy ilyen piszkos kis novellát írni. Mármint az első részét.:D Ne aggódj, nem a hétre tervezem a folytatást, talán majd a következőn érkezik, amiben ezúttal egy kicsit máson lesz a hangsúly. Persze ahogy mondtad, lesz benne a kedvenced is, egy kis melegpornó.:D De addig is lesz időd józanodni.:D

   A kötőszavak... A gyengéim, alig tudom őket kiküszöbölni, és látod, hogy mennyire nem sikerül. Egyszerűen úgy hozzám vannak nőve, hogy észre se veszem, hogy mennyit használok belőlük. Most is.:S Ebbe fogok belehalni, esküszöm. Új challenge: kötőszavak meggyilkolása. Már most félek, hogy elbuktam. :S De tudod, nem adom fel, csak hát nem lesz ez olyan egyszerű, szóval alássan kérem türelmedet.:) Addig is remélem, hogy a storyk kárpótolnak majd. :)

   Törlés
 2. szia<3
  Hát ez ferge..most figyelj...teges volt*-*
  Annyit röhögtem.xdddddddd
  Bearanyozta a borzalmas napom*-*
  Remélem lesz még ilyen.Mert nálam függőséget okozott:$

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Enikő!:)

   Csak így, Barney-san? :D Imádom. <3 Legen - wait for it - dary :D Csak, hogy angolul is meglegyen:)
   Jaj, annyira nagy kő esett le a szívemről, hogy elnyerte a tetszésedet és örülök, hogy jobb kedvet tudtam csinálni neked.:)
   Lesz még folytatás, hogyne lenne. Ez a novella például 4 részes lesz és legkésőbb a jövő héten hozom a folytatást. De lesz egy másik is, annak a hosszát egyelőre még nem tudom. De ezek szerint a függőség kialakult :D Helyes helyes helyes :D :D :D :) Imádlak :)

   Törlés
  2. az imádat kölcsönös^^
   Mindig rossz érzésem van,hogy te ennyire szépen válaszolsz az én semmitérő kommenteimre.><Bocsánat ezért.:/
   Nézel Himym-et?*-*Még jobban szeretlek.
   Hát ezúton bemutatom a reakciómat minden csudiszupi írásod után:
   http://data3.whicdn.com/images/24446039/large.gif

   Törlés
  3. Jaaaj:) Barney the best.:) Hogyne nézném a HIMYM-et, imádom. Kár, hogy már csak három rész és vége van.:( Hiányozni fog. A HIMYD meg fogalmam sincs, hogy milyen lesz, de persze az esélyt majd megkapja.

   Ne legyen rossz érzésed, mert minden egyes komment aranyat ér, és még ha csak egy szó is, az nekünk, íróknak borzasztóan nagy örömet okoz.:) Ez van, ez a mi függőségünk.:D

   Törlés
  4. Nyáron beakarom pótolni a 9.évadot,lemaradtam az odaát miatt.><
   Az odaát melléksorozatja eléggé fura lesz:o(Bár az egyik főszereplő az a Vámpírnaplókban is játszott,szóval..)Na majd meglássuk.

   Örülök,hogy így vélekedsz minden kommentről.Remélem sokáig boldogítasz még minket az írásaiddal.^^

   Törlés
  5. Hidd el, az írás az én drogom, nem tudom letenni és nem is fogom.:) Úgyhogy retteghetsz, mert nem szabadulsz tőlem :D

   Hopsz, akkor HIMYM kapcsán csendben maradok és nem spoilerezek semmit sem.:) Voltak nagyon szép részek a 9. évadban, annyira, hogy nálam ritka, amikor megkönnyezek egy-egy részt.:) Ennél sikerült.:)

   Ó igen, Nathaniel Buzolicra gondolsz (Kol). Őt kár volt megölni a sorozatban, igazi kis színfoltja volt, és az Originalsban is de jó lenne most. Eddig jó színésznek ismertem meg, kíváncsi leszek, hogy mit alakít majd az SPN: Tribesban. Az se lenne rossz, ha néha egy-két SPN szereplőt viszontlátnánk náluk.:)

   Törlés
  6. Szóval az írás a drogod?Hm..akkor az olvasók a dilerek?Hihi.
   Biztos fogunk:oHiszen a TVD-ben is bejött egy részre Klaus,Rebekah(Elijah meg látomásként.xd)Szóval The Orit is nézel?*-*Hát:oo Azthittem ennél jobban nem lehet szeretni valakit:$
   Ja és igen,énis sajnáltam Kolt:(Halt volna meg Jeremy..xd

   Törlés
  7. Igen, valahogy úgy, ti vagytok a dílereim, és ha nem kapok cuccot.... :D :D :D Ezt inkább be se fejezem. :)

   Igen, nézem az Originalst is, bár most 2-2 résszel le vagyok maradva mindkettőből. Originalsban most, hogy Bekah távozott, pláne jó lett volna, ha Kol még él. Úgy éreztem, hogy túl hamar ölték meg a karakterét, és ő még nagyon érdekes személyiség lett volna. Finnt nem sajnáltam, de Kolért kár volt. Ki tudja, hátha a Vámpírnaplókban leomlik egyszer a fal, és az összes halott visszatér.:D Akkor aztán sok értelme volt az első 5 évadnak, tudom. :)

   Törlés
 3. Huh... Asszem berúgtam! Megártott a sok abszint... Na de sebaj, józan vagyok annyira, hogy pötyögjek!
  Fenomenalis volt! Tényleg szinte csak nevettem, a végén azért már nem poénkodtam. Bevadultak az tuti! Cas azzal a tipikus "nem értem Deant" stílussal cuki volt, Dean pedig a seggfej-dugómasina dumáival lehengerelt, az tuti!;)
  Várom a további köröket! Ki kell használni, ha már te fizetsz!:D
  A gyomrom kissék kába a piától, de alapvetően - meglepően - imádtam ezt a részt.
  Csúnya, csúnya kislány, írásoddal berugatod, és függővé teszed az emberek! Ennek lesznek következményei, kishölgy!
  Fú, de megnéznék egy ilyen Damon-Dean jelenetet, vagy hogyan írnák le. A két ikonikus fél szócsatája, tenyészbika képessége biztos izgi végkifejlettet eredményezne!:3

  Puszi,
  Cleo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóóóó, Cleo!:) Akkora kő esett le a szívemről, hogy azt el sem lehet mondani. Csak mosolygok mosolygok és mosolygok, fülig ér a szám, és habár hajnali 3 óra van, legszívesebben ugrálnék örömömben. Huh! Féltem, hogy ezt nem fogja bevenni a gyomrod, de úgy tűnik, hogy elég erős volt az abszint, és humorral fűszerezve megfelelően kiütött téged.:D Helyes, helyes, jók voltak az összetevők.:D

   "Cas azzal a tipikus "nem értem Deant" stílussal cuki volt, Dean pedig a seggfej-dugómasina dumáival lehengerelt" - Imádtam ezt a fajta összefoglalásodat a részről.:D

   Ne aggódj, fizetek én még nektek akár 1000 kört is, amikor már bottal járó öreg mamika leszek, akkor is. Csak gyertek gyertek gyertek, én mindent állok ám!:D

   "Fú, de megnéznék egy ilyen Damon-Dean jelenetet, vagy hogyan írnák le. A két ikonikus fél szócsatája, tenyészbika képessége biztos izgi végkifejletet eredményezne!:3"
   Jézusom, Cleo! Fogalmad sincs, hogy mit műveltél ezzel a mondatoddal. Tudod mi lesz ennek a vége? "Katasztrófa". Imádom Damont, imádom Deant (és Cast), és ebből egyszer egy olyan crossover fog születni, hogy talán még te is megszereted egy rész erejéig a Vámpírnaplók slasht, egy kis Supernaturallal keverve. Azta! A két tenyészbika:D Sírtam a nevetéstől ezen a megjegyzéseden, mert annyira igaz.:D Imádom Damont írni, imádom Deant írni, imádok a fejükben turkálni. Azta! Ebből egyszer még lesz valami.:D Köszönöm az ihletet drága!:)

   Puszillak :)

   Törlés
  2. Nos, akkor a közeljövőben ennek a projektnek a keretében közösen összedughatnánk a fejünket, és közösen megírhatnánk;) Lennének cenzúrázásra szoruló részek!:D Imádnám, hogy mindketten egy sztoriban, ráadásul egymásnak ugranának... Wá! *-*
   És ne feledkezzünk meg egy édes hármasról. Hűha, lefőttem!
   Az 1000 körrel kapcsolatban szavadon foglak! Közben dolgozok a blogomon, lesznek neked meglepetések nemsokára... Szóval érdemes benézned néha napján!
   Puszi,
   Cleo

   Törlés
  3. Cleo Cleo Cleo Cleooooooooooo!:) Áááá, végem van, imádlak, ugye tudod???:) Ezer éve szeretnék már újra csapatban dolgozni. Régen imádtam, így azt hiszem, hogy már tudod is, hogy milyen másik néven ügyködök a bloggeren.:D Ne, ki ne mondd, nem véletlen a két profil.:D Az édes hármas azóta foglalkoztat engem is, hogy elkezdtem ezt az oldalt. Gondolkodtam azon, hogy Dean és Cas kap el egy csajszit, de hármas pasi felállásra még nem gondoltam, mert én nagyon nem vagyok Wincest párti. Nincs vele bajom, de azt inkább nem. Damon, a vámpír, Dean a vadász, és Cas az angyal. Pörögnek, pörögnek, pörögnek a fogaskerekek és az alapötlet már meg is van a fejemben.:D Cleo, most haláltutkerálykomolyan kérdezem tőled, hogy tényleg szeretnél belevágni egy ilyenbe?:) Mert én szívesen benne lennék.:D A döntés rajtad áll, én már sokat dolgoztam csapatban. (És olvastad is a végeredményét.)
   Megyek hozzád kuksizni, jó kislány vagyok, megyek megyek.:)
   Az 1000 kör simán menni fog, ne aggódj.:D Lételemem az írás.:)
   Puszillak.:)

   Törlés
  4. Imádsz? Akkor jó, mert én is téged!
   Sejtem, mi a másik profilod, de egyelőre semmi biztosat nem merek írni. És nem is írom, tiszteletben tartom a kilétedet. Veled bátran belevágnék, hogy a halálba ne?:)
   Láttam, láttam, ügyes vagy, kishölgy! És köszönöm!
   Akkor helyben vagyunk, készülök a következő körre. CSAPOS!

   Puszi.
   Cleo

   Törlés
  5. Akkor az imádat megbeszélve, minden rendben van.:D
   Szerintem jók a megérzéseid, okos kislány vagy te is.:) És még ennek ellenére is hajlandó vagy belevágni?:o Még jobban imádlak.:D Szóóóóóval, mikor indul a közös projekt?:D (Jézusom, bele fogok zsongani, annyi aktív storym van most.:D De nem baj, édes halál, éljen!:) )

   Készülj ám a kövi körre, mert az halálos lesz. Halálosabb, mint ez volt. Maradjunk inkább a brutálisnál. Ilyet még nem írtam soha, és ehhez már tényleg gyomor kell majd. Aj-jaj, jön a baj.:) De talán megbirkóztok azzal is.:)

   Puszillak:)

   Törlés
  6. Khm, igazából még nem tudom, mikor kezdjünk bele. A Facebook Oldalamon értekezhetünk róla, az alapötletről, meg a további körülményekről. Nekem ne mondd, 4 blog, 5 sztori, de 2 ebből a végét járja, és utána próbálok körültekintően belevágni újakba. Szóval vehetjük ezt amolyan szárnyboncolgatásnak, egyfajta új tapasztalatnak. Nekem sosem volt író partnerem, magányos farkasként járom a bloggert, így te vagy nekem az első. Csak óvatosan,hogy Deant idézzem:
   "- Ácsi, ácsi, ne olyan hevesen! Ez nem megy olyan könnyen, mint a csajokkal. Kéne valami síkosító, meg…"
   xDD

   Nem félek az újtól, egész jól belelendültem ezekbe a Destiel slash-ekbe.

   Puszi,
   Cleo

   Törlés
  7. A kezdetet én sem tudom, de szerintem nem is kell siettetni, vagy valami. Ez nem maraton. Ha egy héten fél oldalt dobunk össze, akkor fél oldalt. Talán egyszerűbb lenne, ha privátban értekeznénk erről, mondjuk e-mailben és ott mindent ki tudnánk tárgyalni, nyugodtan.:) Az arány nálam is hasonló, de fejből nem tudom, gyorsan össze kell számolnom. 4 aktív storym van most, plusz kettő, ami kész, de folyamatos publikálás alatt van. De nem kell nagyban gondolkodnunk, kezdetnek elég egy kisebb novella is, nem?:)

   "- Ácsi, ácsi, ne olyan hevesen! Ez nem megy olyan könnyen, mint a csajokkal. Kéne valami síkosító, meg…" Erre most annyira lenne egy nagyon frappáns válaszom (azon kívül, hogy sírva nevetek), de inkább megtartom magamnak a mocskos beszólásomat, oké?:) Csak annyit mondok: gyere édes, majd én bevezetlek ebbe a világba:D

   Puszillak :)

   Törlés
  8. Egyetértek, ráérünk. Csak majd kérek egy email címet!:D
   Kíváncsi vagyok a perverz fantáziád szüleményére, de az utolsó két sor megölt! Kiégtem kicsit... Várjál, mert repülök! *---*

   Puszi

   Törlés
  9. Rendicsek, itt is van: destielfic@gmail.com (tudom, borzasztóan kreatív voltam:D)

   Aj-jaj, miből veszed, hogy én ilyen perverz lennék? Oh, mit rontottam el, Istenem?:D
   Bocsánat, bocsánat, bocsánat az utolsó sorért, legközelebb csendben maradok és nem ütöm le a magas labdát:p

   Puszi

   Törlés
  10. Jó értelemben égtem ki, de ne csodálkozz, ha rád szállok innentől!:P Már írok is! És a perverzségben emberedre találtál...Várd ki a blog új részeit!:D Tömény "izgalom".

   Puszi

   Törlés
  11. *Szállj, szállj, szállj fel magasra!* Csak nyugodtan, alig várom.:)
   Aj-jaj, vagyis két perverz író egymásra talált?:D Itt aztán lesz nemulass:D
   Várom a levélkédet.:)

   Puszi :)

   Törlés
  12. Dean kedvenc dala mostantól:
   *Elmegyek, elmegyek..."xD
   Remélem, megérni várod! És még finoman fogalmaztál! Még a nemulasstól is veszélyesebbek leszünk. Elvileg elküldte, de ha nem, cleofarelly@citromail.hu. Itt az emailom.
   *Kreativitás határtalan*

   Törlés
  13. Szegény Dean.:D És kivel "megy el"?:D
   Már előre dörzsölöm a kenyerem és halk muhaháktól zeng a ház.:D Jaj, mi lesz itt, drága olvasók.:D
   Egyelőre még nem kaptam semmit. Pilcsi és dobok neked egy válaszmailt, hátha kiküszöböljük a technika ördögösségeit.:)

   Törlés
  14. Ment a válasz.
   Hát nem tudom. Egy csinos szőkével? Cas-szal?:D

   Törlés
  15. Maradjunk Casnél, aztán majd kereshetünk nekik egy harmadik kereket is.:D Mondjuk egy fekete hajú, azúrkék tekintetű vámpírt.:D
   Még nem kaptam semmit.:S A citromail elég lassú tud lenni, sajnos.:(

   Törlés
 4. Láttam ezt az abszintos dolgot amibe most belekezdtél és szerintem nagyon jó ötlet volt tőled ^^ Részemről kihívás elfogadva :D
  A történetről annyit hogy,tudod rólam hogy beleszerettem a karakterhűségedbe mert azt valami eszméletlenül jól csinálod. Az elején nevetőgörcsöt kaptam Cas értetlenkedései szóval egy egy mondaton még most is hangosan nevetek :D Köszönöööm :3 Aztán jött AZ a rész én pedig...hát kész lettem agyilag,lelkileg meg minden lehetséges módon. Szerintem fantasztikusan leírtad!
  Egyre jobban beleszeretek az írásaidba mert ezekbe csak bele lehet esni hasonlóan mint Dean Casba és fordítva :) Várom a következő kört mert (ha nem mondtam volna elégszer) hihetetlen! *-*
  A Dean :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Deanem!:)

   Köszönöm, köszönöm, köszönöm!:) Ó, annyira örülök, hogy ennyire tetszett neked. A karakterhűségtől mindig borzasztóan félek, de te mindig megnyugtatsz, és további rengeteg erőt és lendületet adsz ezzel a folytatáshoz.:)

   "Az elején nevetőgörcsöt kaptam Cas értetlenkedésein szóval egy egy mondaton még most is hangosan nevetek :D" - *Elégedetten mosolygok.*

   "Aztán jött AZ a rész én pedig...hát kész lettem agyilag,lelkileg meg minden lehetséges módon. " -*Itt pedig már levakarhatatlan vigyorral az arcomon ülök, és borzasztóan boldog vagyok.:D*

   Bocsánat, hogy új szerelmet nyújtottam a kezedbe, remélem nem haragszol meg, ha hétről-hétre, részről-részre azon fogok tüsténkedni, hogy teljesen és visszavonhatatlanul beleszeress ezekben a Drága férfiakba.:)

   A következő kör is érkezik hamarosan, a dátum már kint virít az előzetesek közt.:) Ütős lesz az a kör is, vigyázni majd vele.:D

   Puszillak!:)

   Törlés
 5. Jaj, de végre hogy eljutottam ide is. Tudom, hogy már sokkal korábban megérdemelted volna a hsz-t, de a szolgálati érdek mindenek felett *ezt a mondatrészt inkább nem véleményezem őszintén, mert mindjárt jönnek értem a feketecsuklyá hárombetűsek a sötétített kisbusszal*

  Először is. Sosem ittam még abszontot. Csak néhány szeszfélét iszok, Nr.1 a Jack Daniel's, aztán a házi pálesz. De ennek az abszintnak qva gyorsan add ide az egész üvegét!!! Mert ha ilyen hatást vált ki, azonnal munkát váltok és többé abba sem hagyom az ivást!

  A figyelmeztetésekről. Tökéletes izgatószer volt, az elolvasása azonnali garancia volt arra, hogy az adott "fejezet" tutira a kedvencem lesz. Nem tévedtem.
  Kiváló ellenpélda vagy arra, amit korábban a novellákról írtam. Igazából itt több fejezet van/lesz, ahogy jelezted, de ha csak ez az egy lenne, akkor is visszajárnék elolvasni, újra és újra és újra és újra és..... érted. Mert jó lett. Fantasztikus.

  Aztán a második bevezető közben, ahol leírod az időmeghatározást, megálltam. Abba akartam hagyni. Mert spoiler. De aztán beugrott, hogy márpedig én azt a részt pont láttam, szóval így tessék leszólni a "speciális-rendszer alapú" sorozatnézésemet... XD

  Dean. Annyira átjött, hogy mit él át. Khhkhmmmmhszemélyesélettapasztalkkkhhhatmmm. -Mármint nem konkrétan ez a testvérem-cserbenhagy-megfertőződök-miatta-világvége-deegyfasz eset, de érted-. Egy fél éve már én is így nyomom. Megesik. Mert ez a világ felőrli a jókat. -Na, nem mintha magamat annak tartnám!!!- Aztán az a csábítási technika, annyira ő volt. Az, ahogy/amikor káromkodott, nem volt sem eltúlzott, sem helyetelen. A stílusa maradéktalanul a karakterhű kategóriában ingázik, kötekedő és hirtelen, de annyira... Dean.

  Cas. Úristen. A jelzők és a melléknevek skálája tökéletesen harmonizált a szövegkörnyezettel. Gratulálok. Istenkirály vagy. A válaszai és a reakciói sztem igazán karakterhűek és izgalmasak. Csodálatosan megragadtad, visszaadtad és kibontakoztattad, mindezt a karakter hiteles keretein belül. Tökéletes munka!

  A fogalmazásmódod, leírásmódod és a kifejezéseid olyan szinten úristendeqvatökleteshogyazvalamibeszarás, hogy ezt jobb, találóbb szóval kifejezni nem tudom jelenleg. A párbeszédek izgalmasak, pörgősek voltak, nem pedig vontatott, "legyen már valami" izék.

  Amit észrevettem: szóismétlés egy(vagy kettő) mondaton belül azonnal. Ebből talán kettő tűnt fel. Aztán valami, ami felett nem tudtam átsiklani. Nagyon nem. "Tipikus hibá"nak nevezhetem, néha az ember figyelmetlenül beleesik. Egy férfi nem nő. Jó, oké, hagyjuk az idióta nyilvánvalót. Amire gondolok: "én meg hirtelen tényleg nem tudtam, hogy sikítsak-e a dühtől, vagy csak szimplán agyonverjem." Egy férfi üvölt. Sikítani max akkor sikít, ha hülyéskedik, esetleg, ha beletaposol a tökeibe páros lábbal, bár akkor jóeséllyel csak halazik (értsd: tátog). Jó, ez is mi, hogy nő létemre én mondom meg, mit tenne egy férfi és mit nem, de vagyok annyira pofátlan és olvasott (ezt most tényleg legyen egóm leírni?! :-/), hogy ez szerintem így van. Én így látom, lehet, hogy csak ársiklottál rajta vagy észre se vetted, de ha tudatos, akkor mindegy, azért elmondtam. Ezen nem múlik semmi. Öhhhh és nem. Sztem szex közben sem, már ha valakinek olyan mély, karakteres hangja van, mint Deannek... azthiszem.

  Összességében ötből ötöst adok. Ha minden beb××zásnál ilyen élményben lenne részem, ezt követően minden nap aznapos lennék, másnapos pedig soha többé. Köszönöm! Köszönöm, hogy olvashattam, és nagyon, NAGYON várom a folytatást.

  U.i.:A leteperés-ágyjelenet ötösből tizest kapott.

  U.i.2.: Elnézést kérek, hogy a hsz. kusza, néhol értelmetlen vagy esetleg logikátlan, hidd el, hogy az ellenkezője volt a célom, azonban mire ide elértem, már kissé lerottyant állapotban vagyok, szóval imádat ezért, siess a folytatással, mert meghalok érte! *igen, egy önző dög vagyok...*

  "Én nem!
  Nem kérek mindent!
  Nem értek mindent!
  Nem érzek mást,
  Nem mondok mást!
  Én egy utolsó szónak;
  Százszor is
  Köszöntem, bocsánat!"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)

   Jaj, olyan boldog vagyok, hogy itt látlak!:) A hosszú komiért pedig SOSE kérj bocsánatot, mert én meg ennek vagyok a függője.:p

   Hát, az abszint egy igen veszélyes ital, jómagam sem mertem még kipróbálni, csak kaptam márt róla tökéletes jelzőket, ezért tudom, hogy milyen. Egyszer összeszedem minden bátorságomat és ha belehalok is, iszok belőle.:D Szóval kéne az egész üveg?:D Akkor mi lesz a következő körrel?:D Az már egy erősebb üvegecske lesz, ezek szerint abból nem kérsz? :D (Tudom, tudom, bocsi, csak vicceltem.:))

   Amúgy nem igazán kell félni a spoilerveszélytől, mert nagyon minimális lesz az utalás az évadban történtekre, ill. sok dolgot másképp írok meg, mint a sorozatban volt. Ennyitől remélem nem lesz bajod, meg hát mindig szólok előre, hogy mikor játszódik a rész.:) A figyelmezteések pedig...:D Felért egy előjátékkal, mi?:D

   Karakterhűség.:) Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy kitértél rá. Annyira félek mindig ettől, hogy egyszer elvesztem a fonalat és észre se veszem, hogy kicsúsznak a kezeim közül a drágák. Sőt, ennél a résznél direkt jelöltem az OOC-t, ezek szerint feleslegesen. Mert én 1-2 helyen kicsit túlzónak éreztem a megnyilvánulásaikat, de ezek szerint tévedtem.:)

   Sikítás. Félig-meddig tudatos volt, és amikor benne hagytam kétszer ezt a szót, nem gondoltam bele túlzottan abba, hogy ez baj lehet. A szó meghagyásával csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire kifordult önmagából Dean, de jobban belegondolva, igazad van, és kijavítottam ezt a két szót, mert így tényleg jobb és passzol A szóismétlésnél pedig bevallom őszintén, borzasztóan figyeltem rá, és úgy tűnik, hogy mégiscsak sikerült átsiklanom némelyik felett.:S Hát, én sem vagyok tökéletes, az biztos.:)

   Örülök, hogy a novellák terén sikerült neked valami újat mutatnom.:) A történet a tervezett szerint 4, kb. ugyanilyen hosszú fejezetből fog állni, szóval még így is simán a novella kategóriában fog maradni, csak félek, hogy vajon hozni tudom-e majd ugyanezt a szintet a folytatásokban.:S Megpróbálom, de ugyebár mindig az első a legjobb, és... De nem adom fel ám.:)

   Köszönöm a fantasztikus osztályzatokat.:) És Isten hozott a Nienor-féle alkoholfüggők táborában.:D El ne menj, mert ez még csak a kezdet.:D

   Puszillak:)

   Törlés
 6. Ó, látom, nagyon jó kört futott a történet! :D Engedd meg, hogy hozzátegyek egy kis építő jellegű kritikát, hogy a következő körök még jobban üssenek.

  Először is: az abszintos ötlet valami egészen zseniális, fantasztikus keretet ad a sztoriknak, abszolút működik egy PWP-füzérhez.

  Az E/1 viszont merész döntés volt. Nem állítom, hogy működésképtelen, de PWP-hez nem nagyon szokták használni - túlságosan is könnyen kiesik az író a szerepből. Nem voltál OOC, de a stílus nagyon erősen megingott.

  Alapvetően úgy éreztem, mintha ketten mesélnék a történetet: Dean, és te, egyszerre. Neked egy irodalmibb, finomabb, hasonlatokkal és metaforákkal teli stílusod van, Dean pedig megmondja a magáét, és leszarja, jól hangzik-e. A kettő együtt viszont nem működik. Konkrétan:

  * "farok(egybeírva)zsibbasztót (tökéletes Dean!). Felszedni valami csábító kis leányzót (ilyet férfi nem mond)

  * "Aki épp a legnagyobb szívfájdalmát nyögi, hogy aztán majd alattam nyögjön, miközben a kéj forró hullámain lovagol. Vagy éppen rajtam." Elképesztően ötletes a lovaglással való szójáték, de a "kéj forró hullámai" - erotikus női ponyva, nem Dean.

  * flörtölést; ő pedig azonnal felvette a kesztyűt; készséges hölgyike; pimasz kis angyal, Ácsi, ácsi, ne olyan hevesen!; élvezete gyümölcse - stílusbeli zökkenés, ami megakaszt az olvasásban: ez a huncutkodó stílus szerintem nem illik Deanhez

  HATALMAS pluszpont viszont az alábbi sorokért:

  * "A memóriám, amelyik a nevüket hívatott eltárolni, sajnos 24 óránként újraindult" :DD

  * "Akarod, hogy visszavigyelek a lányhoz, aki hajlandó veled közösülni?" :'D

  * "Amikor a lába nekiütközött, akkor elhajolt tőlem és kíváncsian a szemembe nézett. " PIROSPONT! Nagyon-nagyon örülök, amikor az író egyértelművé teszi, hogy mindkét szereplő egyaránt akarta a dolgot, és tisztában vannak azzal, mit tesznek.

  Amit még javítani érdemes:

  * A tördelés: ömlesztett sorok bekezdéseken át, aztán egy teljesen indokolatlan törésvonal.

  * Cas és Dean között talán kicsit túl sok volt a feszültség; bármilyen részeg és ideges is volt, úgy éreztem, Dean indokolatlanul agresszív vele, Cas pedig feltűnően passzív volt - ennél a pontnál szerintem már védené magát. Nem tudom máshogy megfogalmazni, minthogy ennél jobban szeretik egymást :D Dean persze baromi agresszív, de nem ennyire direktben, úgy érzem.

  * A részeg-vagyok-mostmutasdmeg PWP-slashklisé létjogosultságát mindig megkérdőjeleztem; persze, ez már egy külön műfaj, és érdemes kipróbálni, mit tud belőle kihozni az ember, de úgy érzem, hogy te ennél egy jobb szituációt is meg tudnál teremteni nekik; hogy ők, ismét, tényleg szeretik egymást annyira, hogy ne kelljen kínosan megteremteni rá a körülményeket, csak hagyni kell, hogy pár percig együtt maradhassanak.

  * Dean az érzésekről csak szex közben ír először, szóval egy kicsit mennyből-az-angyal hirtelenségű volt, hogy szereti Castielt és hatalmas érzések kerítik hatalmába, amikor egy fél perce még verbálisan a földbe döngölte; túl hamar jutottak el odáig, hogy aztán pedig az ágyba döngöli, a váltás nagyon éles, még hirtelen érzelmi indulatokhoz mérten is.

  Mindenesetre tetszik a merészséged, a nyíltságod és a lelkesedésed, ami látszik ezen a novellán is. Magyarul pedig ritkán látni PWP-t, úgyhogy remek, hogy foglalkozol ezzel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az utolsó előtti csillagocskára nem tudok nem reagálni, ne haragudj meg érte :)
   Az általad keresett "ennél jobb" szituációkat itt találod:

   http://supernatural-fanfictions.blogspot.hu/p/destiels-story.html
   http://supernatural-fanfictions.blogspot.hu/p/egy-uj-vilag.html

   A leírás(figyelmeztetések) pontosan behatárolta, ennél a körnél mit várhatsz és mit nem. ;)

   Béke - Szeretet - Harmónia

   Törlés
  2. Isten hozott nálam Raistlin!:)

   Először is köszönöm szépen a kedves szavaidat, és a dicséreteidet.:) Igazán jól estek és megtisztelő tőled.:)
   Néhány dologra viszont szeretnék reagálni. Az E/1 tudom, hogy merész, és óvatlanul is kicsúszhat az ember a stílusból, ezért kapott OOC figyelmeztetőt a novella. Nehéz az E/1, viszont nagyon szeretem, mert általa nagyobb mélységekben lehet a szereplők lelki világába mászni, és ezt fontosabbnak tartottam, mint hogy amiatt aggódjak, hogy néha a stílus kisiklik. Ez benne van a pakliban. Amikor írok, az elsődleges célom a magam szórakoztatása mellett az, hogy hatni tudjak az olvasókra, és ez nálam az első és legfontosabb szabály. Emiatt pedig hajlandó vagyok engedni a többiből, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem akarok erre jobban ráfeküdni és fejlődni az E/1 terén. Amúgy Dean említett szavait (leányzó, kéj forró hullámai, stb) azért hagytam bátran benne a novellában, mert egyrészt nem lehet a férfiak minden egyes belső szava, monológja is mocskos, másrészt Dean imád ironizálni, és ez szerintem a gondolataiban is simán belefér. Érzem, hogy mi vele a bajod, én határesetnek kezeltem, ezért mertem benne hagyni.

   A tördelésnek nálam amúgy nem sok jelentősége van. Egyedül azért rakok be néha 1-1 entert, hogy az olvasást megkönnyítsem. Régen sosem használtam ezt, és csak a Meri szoktatott rá, mert ott követelmény volt. A tartalomhoz 90%-ban semmi köze. De köszönöm, hogy szóltál, erre majd a későbbiekben odafigyelek.:)

   Dean amúgy részeg volt, és ez jó alap volt arra, hogy a köztük vibráló légkör feloldódjon és egymás felé lépjenek. Itt még szó sincs a szeretetről vagy a szerelemről, még ha a mélyben ott munkálkodik is a szeretet, az még arrébb van, nem véletlenül lesz 4 részes ez a történet. Most a lappangó vágyakat sodorta a felszínre az alkohol, ami ugyebár köztudottan oldja a gátlásokat. És egy felajzott, részeg férfi agresszív tud lenni a másikkal, de mivel Cas ezzel tisztában volt, nem védekezett, mert nem esett túlzásba Dean (szerintem). Lugiának igaza van, ezek a Rövidek a PWP-ről fognak szólni, és egyéb megrázó történetekről. Ahogy írta is, az "ennél jobb körülmények" a fenti két regényben vannak meg. Ezek a novellák csak kitérők, mindenféle vad irányba, témába, klisékbe. Itt nem a "finoman felépített, édesen egymásra találunk és boldogan élünk, amíg..." szösszenetek fognak helyet kapni.

   Az érzelmi váltást nem igazán értem, hogy mire gondoltál, mert Dean nem beszélt arról (magában sem), hogy szeretné Cast. Csak sejtetni engedtettem, hogy talán valami van ott a mélyben, amiről még ő sem tud, és csak annyi történt most, hogy a megélt szenvedély, a szeretkezés olyannyira jó volt neki, hogy az teljesen ledöbbentette, mert mindez még neki is új volt. A saját érzéseinek az elemzése az egy másik körben lesz. Sajnálom, hogy ez nem volt egyértelmű, valamit nem jól fogalmaztam meg.:S Meg hát ez nem véletlen kapott PWP jelölést. A cselekmény kevés benne, és az érzelmi résszel is többet foglalkoztam, mint ahogy azt a PWP-kben szokás (már amennyire ezt eddig sikerült megfigyelnem.) Legközelebb jobban körülhatárolom majd a figyelmeztetéseket is.:)

   Köszönöm, hogy leírtad ezeket nekem, megfontolom a szavaidat, és odafigyelek majd az említett gyenge pontokra.:)

   Törlés
 7. Mint látod, most is kínzom magam, mint a SPN epizódokkal és ahelyett, hogy a frisset olvasnám, még gyorsan ide is írok egy hsz-t. :) Na de mivel a kíváncsiság már mindkét oldalamat szétfúrta, most a szokásoshoz képest rövidebben írom le a történettel kapcsolatos kiszekusza gondolataim.

  Röviden: Olvasás közben csak nevettem és nevettem a végén pedig olvadoztam és aggódtam Samért.

  Kicsit részletesebben: Nagyon jól átadtad Castiel értetlenségét. :) Mert ott volt a baljós hangulat, és meg is fogott, de Castiel... imádom! :) Olyan kis szerencsétlen, kis naiv és ártatlan és imádnivaló. És jaj, azoknak a kölyökkutya szemeknek tényleg senki nem tudna ellenállni. De vajon szegény csaj mit gondolhatott, amikor hirtelen ott maradt egyedül? :D Na de mindegy, vissza Cashez és Deanhez. Szóval Dean kihívása... jól jönne egyszer a sorozatban is egy ilyen részeg, kihívósdis Dean. :D Nagyon bírnám... vagy bármilyen komolyabb (csók) Destiel jelenet (csók). De most úgyis csak reménykedni tudok, hogy az írók hátha megszánnak minket és... hopsz, kicsit elkanyarodtam. :D *vissza* A történet végére szokásosan a székem alatt kötöttem ki, folyékony halmazállapotban. :) Ki kéne találnom valamit, hogy gyorsabban összeszedegessem magam. :D

  Bocsi, hogy most nem írtam kisregényt (vagy az a jó, ha nem írok? :D ). Most pedig megyek éééés... éééés... VÉGRE ELOLVASOM AZ EÚV ÚJ FEJIJÉT!!! :3 :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon nagyon nagyon örülök, hogy hsz-ekkel és kisregényekkel bombázol, mert IMÁDOM őket :) Tudod miért? Mert minden szavaddal azt írod le, adod vissza, amit pontosan át akartam adni, ki akartam váltani belőletek, és Istenem... Annyira de annyira boldog vagyok, amikor kiderül, hogy sikerült :) :)

   "Castiel... imádom! :) Olyan kis szerencsétlen, kis naiv és ártatlan és imádnivaló. " It's true, it's true :) Tökéletesen megfogalmaztad :) Én ábrázolom, te pedig összefoglalod, hogy miként sikerült:) Mint látod, megint csak mosolygok és vigyorgok és nagyon boldog vagyok és megint csak azt tudom olvadozva kinyögni, hogy köszönöm :)

   "részeg, kihívósdis Dean" Szerintem lehet, hogy egyszer még én is eljátszok ezzel a Deannel :D Olyan jóó muri, de tényleg, imádom :) A csókról való ábrándban pedig abszolút támogatlak és felőlem petíciót is írhatunk nekik ezügyben :D

   Az a jóóóóó, ha írsz kisregényt, nekem legalábbis biztosan, a kezeidnek nem feltétlenül, de igyekszek majd mindezt meghálálni a következő elolvasztásodnál, oké? :P

   ui: látom, hogy még mindig nem olvastad :D Vigyázz, mert 100%-os kiütés vár rád. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogsz "kiakadni", amiért eddig halogattad :P

   Törlés
 8. Szia!

  Hah, látom, Rai már kifejtette neked a szempontjait. Én nem vagyok olyan mélyen benne (haha) a fandomban ahhoz, hogy javítgassalak, és ez az új történet annyira megfogott, hogy hibákat sem találtam (ha volt benne egyáltalán). Én nagyon szeretem, ha egy író tagol, szóval ezért köszönet. Alapból szeretem a Dean-ábrázolásodat, és megint csak imádtam az E/1-et! :):) Most annyira kavarog a fejem ettől az italtól, hogy kénytelen vagyok összefüggő mondatokat alkotni, szóval megyek is tovább a következőre. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Köszönöm a kedvességed és a megértésed, pedig hát ez a kör... Igen, ez is még igencsak az elején született, de hát na, semmit sem törlök, meg hát valahol el kellett kezdeni. Eleinte lehet, hogy össze-vissza tagoltam, ma már talán jobban ráéreztem az ízére, de hát amikor 12-15 oldalas frisseket hozok, ott azért kell a szemnek is egy kis tagolás. Csak itt még nem nagyon ment, azt hiszem. Nem tudom, most nem néztem bele a körbe.
   Örülök, hogy kicsit fejbevágott a dolog és áááá, megint E/1 :) :) :) :) jaj de jóóóó, mert tényleg imádok E/1-ben írni :)
   Szóval én is robogok most tovább a következő csemegédre :) :) :)

   Törlés
 9. Rég nem ittam ilyen jót! *-* annyira cuki, hogy belehaloook! X'3 Eldöntöttem, hogy minden ficedet elolvasom és hagyok kritikákat... Ha egyszer eltűnök, akkor az azért van, mert meghaltam alkohol mérgezésben ^^ go tovább :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaaa :)

   Egészségedre :)
   Akkor én pedig kitartóan követlek és "ellenőrzöm", hogy túlélted-e az adott itókákat :) És türelmetlenül várom az életjeleidet=kritikáidat :) Köszönöm :)

   Nienor

   Törlés