2014. június 5., csütörtök

10. kör: Sex on the "Bitch" 2. (18+)

Sziasztok! :D Ma ismét. :D

Tudom, tudom, azt mondtam, hogy a héten biztosan nem lesz újabb friss, de időközben átolvastam ezt a kört is, és megkapta az "engedélyezve" plecsnit, szóval... :D Osszátok be, a hétre ez a két friss egy napon érkezett. :D És azt hiszem, hogy ezzel egy időre kifogytam a körökből, szóval hacsak el nem kap az új kör-ihlet, akkor most tényleg a regények következnek. :)

Figyelmeztetések az italról:

A fogyasztásra kínált ital alkoholtartalma elenyésző, kb. 10 % (lenne, ha ismét nem remegett volna meg a kezem a vodkásüvegnél:D)

Az íze? Természetesen ugyanolyan jó és merész, mint az előző köré volt, vagyis megint több lett benne az alkohol, mint az kellene. :D Most is minden szempontból függőséget okoz. Buja, vad, alattomos, neked pedig teljesen a bőröd alá férkőzik, mert még mindig pokolian óhajtod minden egyes cseppjét. De úgy, mint az előzőnél, szerintem most sem fogtok emiatt reklamálni.

Szóval ha már az összetevőknél tartunk. Hopsz, lehet, hogy véletlenül cukorszirupot is kevertem bele? Vagy az a só volt? :D Akármelyik is volt, az biztos, hogy nagyon megremegett a kezemben. A végeredmény fogyasztható-e? Ezt majd ti eldöntitek. :D Remélem, hogy ettől függetlenül is még iható maradt, mert ha nem… Hát akkor ezt még tényleg gyakorolnom kell.:D

Összetevők: Dean és Castiel, egy kis Sammyvel felturbózva, és a végén ismét valami ismeretlen eredetű és célú finomsággal díszítve

Az ital felszolgálásának időpontja: a 6. évadban, nem sokkal az első rész után, de Sam ekkor már egy kis ideje visszakapta a lelkét.

Jellemzői: ember!Dean, top/bottom!Dean, angyal!Castiel, top/bottom!Castiel, ember!Sam, top!Sam, PWP, sok obszcén szó és kifejezés, slash, erotikus tartalom, angst, Hurt/Comfort, fluff, szexista töltetű kifejezések, enyhe OOC, Dean POV,

Vigyázat! Néhol erőteljes, részletesen ecsetelt szexuális töltetű jelenetek várnak rátok! (Igen, tudom, hol nem vár rátok ilyen ezen az oldalon? :D De itt is megint próbára teszlek titeket, persze csakis az élvezetes formában. )

Nienor
*igen, a "még mindig nincs meg a gyógyszere koktél-keverő" bárpultos*


 ***


Eszünket vesztve rohantunk Sammel az erdőben, és reméltem, hogy mielőbb elérjük azt a faházat, ami most a menedékünkként szolgálhatott. A rohadt vérszívók a nyakunkon voltak, de ott meg tudjuk majd védeni magunkat. Amint megláttam az ismerős fényeket, felsóhajtottam. Mindketten gyorsan vágódtunk be az ajtón, és az öcsém bezárta mögöttünk.
- Oké, mindjárt hajnalodik, és akkor végre nyugtunk lesz – mondta Sam zihálva és megtörölte az izzadt homlokát.
- Aztakurva! Arról volt szó, hogy csak egy laza kis fészekirtás, de ezek, baszd meg… Undorító férgek! Utálom őket!
- Jah, én is.
Tényleg közel volt a reggel, mert a nap első sugarai betöltötték a sötét erdőt, és egyre nagyobb volt a világosság. Hála az égnek, most már minden oké lesz! Egy részük fel fog szívódni, a többit meg hazafelé menet kicsináljuk.
- Most már minden rendben lesz – mondta megkönnyebbülten, megismételve ezzel a gondolataimban elhangzottakat. – Szerintem váljunk ketté. Én elmegyek a kocsihoz, te pedig pihenj, mert csúnyán megsérültél.
- Jól vagyok – vetettem ellen sértetten.
- Pihenj! Sietek vissza – adta ki a parancsot, én pedig elmosolyodtam. Végre! Már nagyon hiányzott az anyáskodó, lelkes, „mindenkivel törődök” Sammy.

Kisietett az ajtón, én pedig meglepően nyugodt maradtam. Nem lesz semmi baja, és hamar visszaér majd. Igen, minden rendben lesz, nincs miért aggódnom. Jólesően sóhajtottam egyet, aztán leheveredtem az egyik fotelba.
- Dean – csendült fel mögöttem a nevem.
- Neked is szevasz, Cas! – válaszoltam neki kedvesen. Vagyis próbáltam az lenni, és leplezni előtte, hogy a gyomrom görcsbe rándult. Basszus, itt van! Castiel itt van!
Felálltam és vele szemben találtam magamat. Nagyot nyeltem és a gondolataim megint kezdtek szétesni. A kettőnk közt történtek óta nem volt lehetőségünk kettesben találkozni, egy szót sem beszéltünk az eseményekről, és ez volt az első alkalom, hogy nem volt társaságunk. Aj-jaj… Ez… Ez baljósnak ígérkezik, mert csak a szemébe kellett néznem, és már megemelkedett a szobában a hőmérséklet. Újra nagyot nyeltem. Meg kellene szólalnom. Igen, mondanom kéne valamit, de mit is? Azt, hogy hiányoztál? Hogy jó lett volna, ha máskor is találkozunk? Hogy… Hogy fontos vagy nekem, és nem bírom kiverni a fejemből azt az éjszakát? Nem, ezek közül egyiket se fogom a tudtára adni, mert… Mert nem, és kész! Ez nem én vagyok!
- Mi járatban erre? Ha a vámpír-vadászatra jöttél, akkor közlöm veled, hogy elkéstél. Most épp visszavonulót fújtak, Sammel pedig kézben tartjuk a dolgokat – mondtam neki viszonylag jól tettetve a nyugodtságomat. De egy frászt voltam nyugodt! A közelében nem tudtam, mert… Mert… Bassza már meg, hogy ilyen hatással van rám! Istenem, csak pár lépés! Csak egy-két lépés, és ott állnék közvetlenül előtte és… És… Ááá! Mi a franc van velem, hogy ennyire áhítozok utána? Nem szimplán csak akarom őt, és meg akarom csókolni, hanem… Hanem… Valaki elárulná, hogy hova a faszomba vándoroltak a józan gondolataim?!
- Nem a vámpírok miatt jöttem. Megsérültél – mondta halkan, visszarántva ezzel engem is az álmodozásból a valóság talajára. Határozottan elém lépett, a kezét az arcomra tette, és én máris jól voltam.
Igen, jól voltam, az ő keze viszont még mindig az arcomon volt. Jólesően beleborzongtam az érintésébe és megint nagyot nyeltem. Valaki felcsavarta a fűtést, ebben biztos vagyok. Oké, Dean, szedd össze magad és csak mondj valamit. Ha lehet, akkor valami értelmeset, rendben, nagyfiú?
- Mit keresel itt? – kérdeztem tőle reszelős hangon. Elmegy. Igen, ez tűrhető megnyilvánulás volt te felajzott, bolond.
- Látni szerettelek volna – felelte egyszerűen és egy halvány mosoly jelent meg a szája szegletében. Megint nyelnem kellett. A keze az arcomon pihent, szinte éreztem a saját tekintetemből sütő égető vágyat, amit viszont az övében is láttam. Ez pedig pont elég volt mindkettőnknek ahhoz, hogy szenvedélyesen egymásnak essünk. Belenyögtem a forró csókba, ami már pokolian hiányzott és szó szerint elvonási tüneteim voltak nélküle.
- Hiányoztál – csúszott ki a számon a szó, egyenesen a csókunk kellős közepébe. Oké, ezt most ugye nem mondtam ki? Ugye nem?! Csak gondoltam, nem akartam hangosan kimondani, és a tudtára adni. Nem mondtam ki! Biztos, hogy nem mondtam ki! A kurva életbe, tényleg kimondtam!
- Hmm – ennyi volt a válasza, na meg egy halvány mosoly a csókunkba, és mindent ott folytattunk, ahol abbahagytuk. Mintha semmi sem történt volna. Hál istennek! Még csak az hiányzik, hogy nekiálljunk picsogni az érzéseinkről. Na meg milyen érzésekről? Jól megvagyunk, meg tök jó vele a szex és…

Szeretem. Bumm, mint a villámcsapás, olyan hirtelen jött a fejemben a válasz és a felismerés. A picsába, borzasztóan szeretem ezt az angyalt! Minden porcikámmal odáig vagyok érte és alig várom, hogy újra megdugjon, és a nevét kiabáljam az élvezettől. Hm, igen, ezt akarom! Nagyon-nagyon akarom!
Hevesen kezdtem bontogatni a nyakkendőjét, és amint levettem, türelmetlenül estem neki a kabátjának és az ingjének. Ő is hasonló módon bánt a ruháimmal, bár a nagy részéből ismét kismillió mozaikdarabkát csinált. Remélem, hogy ezúttal is összerakja majd nekem, mert ez volt az egyik kedvenc ingem. De most ez várhatott, mert fontosabb dolgunk is volt. Csók, csók, csók! Basszus, hogy én ezt mennyire imádom!

Egyre csak izzottam a kezei alatt, aztán amint mindketten meztelenek lettünk, ő elkezdett a háló felé tolni. Hogy honnan tudta, hogy hol van? Fogalmam sincs, de a válasz nem is érdekelt. Már szinte csillagokat láttam a bennem tomboló vágytól, és úgy éreztem, hogy a szívem menten felrobban a helyén. Jézusom, hogy én ezt mennyire akarom!

Áldottam az eget, hogy hamar beértünk a szobába, ahol első dolgom az volt, hogy lelöktem őt az ágyra. A kis piszok kihívóan elmosolyodott, én pedig kérdés nélkül a kezembe vettem a keményen álló farkát és érzékien végigsimítottam rajta. Az ajkai enyhén elnyíltak, és nekem sem kellett több. Ráhajoltam és könnyedén a számba vettem. Egy pillanatig sem hezitáltam, nem volt semmilyen homoszexuális krízisem vagy egyéb hülyeség, ami megakadályozott volna abban, hogy maradéktalanul élvezzem azt, hogy újra és újra végigfuttatom a nyelvem a férfiasságán. Te jó ég, nem hittem volna, hogy ez ilyen jó érzés lesz.

Felpillantottam rá, és teli szájjal ugyan, de elmosolyodtam. A szemeit lehunyta, a szája egy boldog O-t formált, ami nekem pont elég ösztönzés volt arra, hogy folytassam. Gyönyörű volt, és a hangját is imádtam. Újra és újra mélyen a torkomra engedtem, ám hirtelen megéreztem a kezét a fejemen, és először finoman, majd erősebben nyomta le a fejemet a farkára. Tehetetlenül felnyögtem a gyönyörtől, az én szerszámom is fájón lüktetett. Minden mozdulat iszonyatosan izgató volt. Nagyon jó érzés volt örömet szerezni neki. Istenem, ez fantasztikus! Annyira… Annyira mámorító, és boldogsággal teli érzés így látni őt! Csessze meg, mindjárt elolvadok, pedig ez csak egy kis kellemes szopás, mi lesz akkor velem később? Miért vagyok olvadt viasz a farka körül? Válasz? Valami? Hahó, valaki mondja már meg nekem, hogy miért ilyen jó a szex azzal, akit szeretek?

A keze még mindig a tarkómon volt, az ujjbegyeivel a hajamat birizgálta, simogatta, majd egyszer csak keményem megtartotta a fejemet és néhányszor erőteljesen lökött felfelé. Újra csak nyögni tudtam a gyönyörtől. Egy pillanatra elengedtem a farkát, elmosolyodtam, és amikor találkozott a tekintetünk… Forróság járta át a mellkasomat, erősen összeszorította azt, és a tüdőmből is kipréselte a levegő nagy részét. Bassza meg, borzasztóan szeretem őt! Nem képzelődtem, nem bebeszéltem magamnak, nem álmodtam, mert tényleg szerelmes vagyok Castielbe. Nem csak vágyok rá, nem csak pokolian jól lehet vele dugni, hanem beleszerettem. A felismerés egyszerre volt mámorító és egy kicsit ijesztő is. Ijesztő, de csak addig a pillanatig, amíg hozzá nem hajoltam és megcsókoltam. Időközben fölé helyezkedtem, és biztos voltam abban, hogy pár pillanat, és fel fog nyársalni. Tévedtem. Szenvedélyesen csókolóztunk, aztán hirtelen maga mellé rántott, feltérdelt az ágyra és háttal magához húzott. Négykézláb voltam előtte, és nem kellett Einsteinnek lennem ahhoz, hogy tudjam, hogy most mi fog következni. Megéreztem őt nekem feszülni, és alig pár centire volt csak bennem, amikor artikulálatlanul felnyögtem és a lepedőbe martam. Úristen, ez… Ez… Ez túl jó, ez nagyon jó, ez kibaszottul jó! Tehetetlenül hátravetettem a fejemet és élveztem, hogy lassan teljesen kitölt. Megőrülök! Megőrülööök! Rohadtul jó vele dugni, de ilyen érzésekkel megspékelve már most maga volt a mennyország.

Hirtelen hátrébb húzódott, aztán vadul előre nyomult. A lepedő a kezeim alatt teljesen tropára ment, mert ő kitartóan folytatta, és egyre gyorsabban és mélyebben vágódott belém. Pofátlanul élveztem minden mozdulatot, a torkomon hang már képtelen volt kijönni, és az ő sóhajait hallgatva azt hittem, hogy azonnal elélvezek. De nem, még korántsem volt vége, és nem is akartam, hogy vége legyen. Felemelő érzés volt összeolvadni vele; imádtam, hogy bennem volt; hogy keményen dugott; hogy szorosan mart bele a csípőmbe azért, hogy ki ne essünk a ritmusból. Jesszusom! Ez mennyei érzés! Az egész testem égett, de nem csak a vágytól, hanem ettől az új, fantasztikus, felemelő érzéstől is. Ezer éve voltam szerelmes, - talán akkor először, és utoljára -, de az a közelébe se ért annak, ami most Cas miatt tombolt, sőt lángolt bennem. A véremben, a mellkasomban, a szívemben…

Elmosolyodtam, jólesően hátrahajtottam a fejemet, mire ő szorosabban fogott magához, a keze a merev farkamra markolt, és egy ritmussal kezdett el erősen pumpálni és verni. Basszus, ezt nem fogom sokáig bírni! Minden túl intenzív, túl mámorító, túl élvezetes és túl izgató volt. Pokoli erővel közeledett a vég, és legalább ilyen intenzitással kefélt Cas is. A mozdulatai képesek voltak még jobban elmélyülni, még hevesebbé válni, a keze is erősebben fogott közre. A vad, már-már állatias, izgató nyögése lökött át a határvonalon és hangosan élveztem én is a kezei között. A lábaim remegtek, a karjaim is kezdték megadni magukat, és az egész testem lángolt a forróságtól.

Nem tűnt fel, hogy mikor hanyatlottunk az ágyra. Csak meredten bámultam a párnába, aztán oldalra fordultam és ránéztem. Az arca nyugodt békés és boldog volt. Gyönyörű látványt nyújtott. Felém fordította a fejét és összeakadt a tekintetünk. Hm, csók, igen, csók. Finom, lágy, lusta és puha csók. Mosolyogtam, mint egy félnótás bolond, a kezem a mellkasát simította végig, amit ő egy elégedett sóhajjal jutalmazott. Végül a kezem a tarkójához ért, egy mélyebb csókra húztam magamhoz, és a fokozatosan újraéledő szenvedélytől ismét megremegett a testem. Az érzés egyre csak feszítette és feszítette a mellkasomat, fel akart robbanni a boldogságtól, aztán hirtelen…
- Szeretlek – suttogtam az ajkába és amint meghallottam a saját hangomat, megfagytam és a nyelvem is elfelejtett mozdulni. Bassza meg! Ezt kimondtam? Ezt kimondtam?! Mi a picsa van velem, hogy ez csak úgy kicsúszott a számon? És miért viselkedek úgy, mint egy idióta, szerelmes kis tizenéves csitri? Miért nem merek elhúzódni a szájától, a szemébe nézni és vállalni a szavaim következményét? Mert nem ment. Egyszerűen nem ment.
Újra életre kelt a nyelvem és próbáltam úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. De nem sikerült. Cas nem viszonozta a csókot. Hátrébb hajolt tőlem és ekkor végre egymás szemébe néztünk. Görcsbe rándult a gyomrom a torkom pedig elszorult. Mi a szar van már velem? Miért viselkedek így? Miért nem tudom irányítani a saját testemet, az érzéseimet, a szavaimat?

- Dean – szólalt meg halkan, és ez az egyetlen szó egy tökéletesen célzott tőr volt a szívem kellős közepébe. Az arca bocsánatkérő és keserű volt, és ez mindent elárult. – Sajnálom, én… Ezt nem kellett volna – tette hozzá halkan, majd a további magyarázatokat mellőzve kipattant az ágyból és magára kapta a ruháit. Újabb kibaszott tőr, hogy rohadna már meg! Csessze meg, ez nem jó! Nem fájhat ennyire az elutasítása, mert én ennél erősebb vagyok! Ez semmiség, ugyan már, Dean, ez neked meg se kottyan! Hisz ilyen az életed! Tele szívással, temérdek veszteséggel, pofonnal, kikosarazással, fájdalommal. Mit neked egy viszonzatlan szerelem? Semmi. Mondom semmi, a kurva életbe is, és nem lábadtak könnybe a szemeim! Mondom nem, hogy kaparná ki őket Cupido meg a kibaszott, félrecélzott nyila!

Nagyot nyeltem, összeszedtem minden megmaradt önbecsülésemet, és én is felkeltem az ágyból. Oké, a ruháim darabokban, de Cas egy pillanat alatt rendbe hozta őket és a kezembe nyomta.
- Nem úgy gondoltam – kezdtem mentegetőzve, száraz torokkal. A picsába, fogjam már be! Ne szarjam el még jobban az amúgy is szar helyzetet! Dean, ne csinálj magadból hülyét! Állj le! Dean, baszd meg, fogd be a pofádat!
- Persze, persze – érkezett a feszült válasz. Zavarban volt. Legutóbb akkor láttam ilyennek, amikor két éve elcipeltem őt abba a bordélyba.
Ő már felöltözött, és amikor én is végeztem, ránéztem. Ez nem volt jó ötlet. Megint összeszorult a szívem, és nem bírtam irányítani a reakcióimat. Szeretlek… A francba is, én szeretlek, de te nem. Ez szívás. Ez bizony egy kibaszott nagy szívás.

- Sajnálom – szólalt meg halkan és lehajtotta a fejét. – Nem gondoltam, hogy te bármit is éreznél irántam, és szörnyen szégyellem magam a történtek miatt. Én valaki mást szeretek, és azt hittem, hogy ez neked is csak a testi vágyakról és a kielégülésről szól. Csak szex, amit nagyon szeretek veled csinálni, mert igazán jó és élvezetes.
- Mást? – kérdeztem tőle reszelős hangon. Komolyan mondom, le fogom harapni a nyelvemet, ha már megfékezni nem tudom. Ezt most mi a faszomért kellett megkérdeznem? Hülye, idióta, barom, Dean Winchester!
- Ezt nem kellene, mert…

Váratlanul kinyílt a bejárati ajtó, amit mi tökéletesen hallottunk a szobából is. Egy emberként kaptuk a tekintetünket abba az irányba, és hamarosan a hálóban is megjelent az érkező.
- Á! Sziasztok! – köszönt vidáman Sam és végignézett rajtunk. – Öhm, megzavartam valamit?
Ösztönösen kaptam a tekintetem az ágyra, ami tagadhatatlanul hirdette, hogy azt bizony alaposan lerendezte egy igencsak megvadult páros, akik kizárásos alapon csak én és Cas lehettünk.
- Nem, semmi fontosat – vágtam rá kertelés nélkül, és tudtam jól, hogy ezt is elbasztam. Ennél egyértelműbben már nem lehet hazudni. Fasza vagy, Dean, ez aztán életed legperfektebb napja, nem igaz?
- Ha már itt vagy, Sam, akkor nem kertelek tovább, elmondom neked is – szólalt meg nagyot sóhajtva Castiel, majd ránézett és végül rajtam állapodott meg a tekintete. – Az öcséd az, akibe beleszerettem.

Hidegzuhany. Aha, biztos, hogy a hideg zuhany alatt állok, vagy valaki lecsavarta a fűtést, felnyomta a nem létező légkondit, és emiatt borzongok és áll fel a szőr a hátamon. Azt hiszem, hogy a szám is tátva maradt, megszólalni viszont nem tudtam.
- Cas, ez… - kezdte Sammy dadogva és döbbenten megrázta a fejét. Ő legalább képes volt erre, nekem még ez sem ment.
- Sajnálom, Sam, előbb el kellett volna mondanom, úgy ahogy neked is, Dean – mondta bűnbánóan és lehajtotta a fejét. Egy másodpercre rám nézett, találkozott a pillantásunk, aztán újra az öcsémet bámulta. Összeszorult a torkom, és belül az a rohadt, átkozott, keserű, gyűlölt sírás fojtogatott. Ilyen nincs! Ez nem velem történik, ez biztos, hogy nem!
- Cas – szólalt meg halkan a testvérem, mire az angyalom viszonozta a pillantását. Egymást nézték, én pedig ekkor már tudtam, hogy igaz. Minden szó igaz, és Castiel valóban szerelmes az öcsémbe. Forgott az a rohadt tőr, már szinte a torkomban is csak az volt, és a látásom is egyre homályosabb volt. A francba, Dean, mi a fasz van veled?! Legyen már tartásod és ne törj össze. Ez csak szerelem! Ez csak az a rohadt, mámorító, forró és annyira óhajtott, szemétláda szerelem! Semmi több!

- Hiba volt, hogy idáig titkoltam – mondta halkan Castiel, és közelebb lépett Samhez. Ne, a kurva életbe, csak ezt ne! Ne előttem! Csak ne előttem!
Könyörögtem magamban, mint egy eszeveszett félnótás, de hiába.
- Én… – az öcsém hangja megremegett, és miután hosszan nézték egymást, figyelték a másik rezdülését, végül cselekedtek. Csók. Igen, megcsókolták egymást, én pedig legszívesebben üvöltöttem volna kínomban. Fáj, csessze meg, nagyon fáj! Nem bírok mozdulni, nem bírom elkapni a tekintetem róluk, csak tehetetlenül nézem, ahogy egymásba feledkeznek, és lassan egy-egy ruhadarab is a földre hull. Nagyot nyeltem, a könnyeim pedig folytak, hogy rohadnának meg! Minden erőmet összeszedtem, hogy mozdulni tudjak, de csak akkor voltam képes lépni egyet, amikor ők az ágy felé indultak. Minden egyes léptemnél belém hasított a fájdalom és egy örökkévalóságnak tűnt, mire elértem az ajtót. Egy utolsó pillantást vetettem rájuk. Nem kellett volna. Már csak az alsónadrágok voltak rajtuk. A kép beleégett a tudatomba, de szerintem még a lelkembe is.

Alig volt erőm lenyomni a kilincset, és amikor végre meg bírtam tenni, egy apró súly szállt tova a lelkemről. Nagy lendülettel nyitottam ki az ajtót, előre léptem, de azonnal meg is torpantam. Ez nem a nappali. Mi a…
Egy teljesen rózsaszín, gusztustalanul piperkőc, hányingert keltő szobában voltam. Mindenfelé hatalmas vörös és rózsaszín plüss szívek meg plüss mackók, és akármerre néztem, rózsaszín bútorokat láttam. A helyiség közepén pedig egy ugyanilyen undorító színű pléddel fedett impozáns franciaágy hevert, amin Cas és Sam szenvedélyesen és érzékien szeretkeztek.
Nem bírtam irányítani a testemet. Egyszerűen csak térdre rogytam és megállás nélkül folytak a könnyeim. Nem, nem csak folytak… Teljesen összetörtem és csendesen zokogtam. Jesszusom! Mi van velem, hogy majd belehalok a látványba? Az árulásba… A két szeretett ember árulásába… Mert elárultak, mindketten elárultak és ez egy hatalmas megsemmisítő csapást mért rám.
- Szeretlek – suttogta az öcsém az angyal fülébe, aki erre mosolyogva nézett rá. A szemei csillogtak a boldogságtól, jólesően felsóhajtott, miközben a testvérem újra és újra belévágódott, aztán…
- Én is szeretlek, Sammy – érkezett a válasz. És igen, vele együtt az újabb fojtogató érzés, az újabb tőr és a pokoli fájdalom a szívembe meg a lelkembe. Még jobban összegörnyedtem a kíntól és nem bírtam mozdulni. A picsába, ki akarok innen menni! Nem maradhatok itt, nem lehet, nem bírom!
- Én jobban szeretlek – hallottam meg az öcsém duruzsoló hangját, majd egy vidám kacagás rázta meg a szoba falait. Cas? Ez Castiel volt?
- Nem, mert én jobban szeretlek, bébi – felelte vidáman, a következő pillanatban pedig hangosan felnyögött.
- Nem bírom tovább, Castiel, én nem… Annyira… Annyira jó és…
- Csak élvezd, Sammy, gyere élvezd velem. Élvezz belém! – nyögte vágytól izzó hangon az angyalom. Az én angyalom, akit én mindennél jobban szeretek. A szerelmem. Bassza meg, a szerelmem!

Minden erőmet összeszedtem, hogy felálljak és felegyenesedjek, és amint ez sikerült, rájuk se pillantva rontottam ki a szobából, de még így is hallhattam, ahogy hangosan élveznek el egymás karjában. Mint az őrült úgy menekültem és csaptam be magam mögött az ajtót, de aztán egy lépés után megint megfagytam. Ugyanabban a szobában voltam, ők pedig boldogan összeölelkezve, csókolózva terültek el az ágyon.

Egy másodperc! Igen, ennyibe tellett, mire végre minden világossá vált.
- GABRIEL! – üvöltöttem torkomszakadtából. Remegtem a dühtől, közben letöröltem a kurva könnyeimet és vártam, hogy az a szemétládát felfedje magát.
- Lebuktam – szólalt meg nagyot sóhajtva Castiel, elmosolyodott, felkelt az ágyról, persze közben magára varázsolta a ruháit, aztán átváltozott Gabriellé.
- Hogy rohadnál meg, te utolsó, szarrágó kis senkiházi! Mi a faszomért kellett ez már megint? Mondd, neked tényleg nincs jobb dolgod?!
- Ugyan már, Dean, ne tagadd, hogy élvezted – mondta vigyorogva és ciccegve megrázta a fejét.
- Te beteg vagy, ugye tudod?! Azonnal vigyél ki ebből a rohadt álomból, különben…
- Jól van, jól van, morci-maci. Kérésed számomra parancs – tette hozzá nevetve és csettintett.

Izzadtan és csatakosan riadtam fel, és azonnal felültem az ágyamban. Gabe a szoba közepén állt, és úgy vigyorgott, mint aki a lehető legjobb munkáját végezte volna.
- Ezt miért kellett?! Ezt megint mi a jó büdös, kurva, életért kellett? – kérdeztem tőle továbbra is üvöltve és felálltam az ágyról. Mérgesen megindultam felé, de ő persze mindig kitért előlem. A végén már a nappaliban voltunk.
- Csigavér, vadászka. Én nem csináltam semmi rosszat, vagyis ezúttal nem ez volt a célom – mondta rejtélyesen mosolyogva. Dühösen villant a tekintetem, mire ő megforgatta a szemét. – Oké, legyen, essünk túl rajta. Castiel! Azonnal szükségem van rád, Dean nagyon-nagyon nagy bajban van, és meghal, ha nem jössz! – mondta fennhangon, a kezét az ál-aggódó szája elé emelte, és végül elnevette magát. Persze rajtam, mert nekem egyszerűen csak leesett az állam.

Két kibaszott másodperc, aztán szárnysuhogás, és Castiel ott állt Gabe mellett. Aggódva nézett rá, majd megpillantott engem és teljes értetlenség jelent meg az arcán.
- Mi a baj? – kérdezte döbbenten, majd rólam a testvérére tekintett, aztán megint rám.
- Az idióta bátyádnak megint elgurult a gyógyszere, az a baj! – vágtam hozzá dühösen, és a legígéretesebb gyilkos pillantásom küldtem az említett felé.
- Nem értem, mégis mi…
- Jaj, öcskös, ne hozd megint a naiv angyalt, inkább essetek egymásnak, libbentsétek a fátylat, aztán könyörgöm, dugjatok egy jót! – nyögte frusztráltan és közben végignézett rajtunk. – Ha kérdéseket akarsz, Cassy drágám, akkor nézz bele a legújabb szerzeményembe. Igazán büszke vagyok rá – mondta nevetve és újra rám nézett. – Dean fejében találod. Na én mentem, skacok! Csáó!

Köddé vált… Ez a barom Gabriel köddé vált és az én szám tátva maradt. Most mi van? Mi ez az egész? És mégis mire volt jó?
- Megint az álmodban járt? – kérdezte halkan Castiel.
- Ismered. Egy igazi faszfej.
Ő azonnal megindult felém, már emelte volna a kezét a homlokomra, én viszont ijedten hátrébb léptem tőle.
- Ne! Ezt most ne! Ezt megtartom magamnak, oké? – mondtam neki határozottan.
- Dean, nincs miért szégyenkezned előttem. Akármit is mutatott neked a testvérem, az látszólag mély benyomást tett rád és én szeretném tudni, hogy mit csinált – felelte aggódva és még a homloka is ráncba szaladt.
- Nem, Cas, erről nem kell tudnod. Sőt, erről nem akarsz tudni! – feleltem neki makacsul, összeszorult torokkal. Nem, erről tényleg nem szabad tudomást szereznie, mert ez… Ez…
- Te félsz – érkezett a telitalálatos megállapítás, aminek a végeredményeképpen nagyot nyeltem. Bassza meg, ennyire nem lehet egyértelmű a viselkedésem. – Mitől félsz, Dean? Tőlem?
- Nem. Ugyan már, miért félnék tőled? – kérdeztem tőle mosolyogva, bár az őszinteségtől ez a válaszreakcióm olyan messze állt, mint Gabriel Kukkoló-Crowleyja a szentté avatástól.
- Ez esetben megosztanád velem, hogy mi nyomaszt, és mitől tartasz? – kérdezte tőlem olyan kedvesen és törődően, hogy attól egyszerűen csak összeszorult a szívem. Hogy mitől félek? Tőled. Vagyis nem, tényleg nem tőled, hanem a szerelemtől. A szerelemtől, amit irántad érzek. Ami egyszerre tesz erőssé és gyengévé; boldoggá és elveszetté; naggyá és kicsivé; a világ urává és az univerzum vesztesévé…
- Semmitől – vágtam rá gyorsan, és még egy lépést hátráltam tőle.
- Kérlek, Dean. Tudni akarom, hogy mit művelt veled a testvérem – kérte tőlem olyan hangon, amitől újra tőr feszült a szívembe. Erősen lehunytam a szememet, és bólintottam. Hallottam, hogy közelebb sétál hozzám, éreztem a forró leheletét az arcomon, és amikor a keze a homlokomhoz ért, még szorosabban hunytam le a szempilláimat.

Gyorsan peregtek le a szemem előtt a történtek, a heves szextől kezdve, a nem tervezett vallomásomon keresztül egészen addig, amíg össze nem törtem a szeretkező ál-Castiel és ál-Sam látványától. Aztán végre befejeződött a gyors-mozi, és az angyali kéz sem volt többé a homlokomon. Csupasznak és védtelennek éreztem magamat, és könnyebb volt lehunyva tartani a szememet, mint hogy kinyissam és újra az elutasító szempárral találjam szembe magamat.
- A testvéremnek érdekes humora és megoldó készsége van – szólalt meg elmerengve Castiel. A szavai megdöbbentettek, így akaratom ellenére is kipattantak a szemeim és ránéztem. Értetlenül meredtem rá és percekig megnémultam, ám ő nem szándékozott további kommentárt fűzni a szavaihoz.
- Csak ennyit bírsz mondani a hülye álmai miatt? – kérdeztem tőle dühösen.
- A szerelem egy roppant intenzív, felemelő és egyben pusztító érzelem, ebben azt hiszem, hogy egyetérthetünk. Nem hittem volna, hogy mindketten hasonlóan érzünk. Természetesen az én szeretetem nem a testvéred iránt ég.

Lefagytam, nem bírtam mozdulni, a gondolataim is szétestek és csak néztem Őt. Csak bámultam rá. Elveszve és döbbenten.
- Azt akarod mondani, hogy a bátyád most egy kibaszott Cupidót játszott? – kérdeztem tőle teljesen ledermedve.
- Tulajdonképpen igen. Az első álmod után közelebb kerültünk egymáshoz, ő pedig minden bizonnyal úgy gondolta, hogy ha egy újabb álommal behatást gyakorol rád és ráébreszt téged arra, hogy mit érzel irántam, akkor a felismerésed után mindkettőnknek könnyebb lesz. Ha jól érzékeltem a mai álomból, akkor az volt a célja, hogy beismerjük egymásnak, hogy nem csak a testi vágy köt össze minket.
- Szóval most köszönetet kellene mondanom a testvéred elmebeteg humora és állítólagos segítőkészsége miatt? – kérdeztem feszülten.
- Ezt nem mondtam. De jelen esetben, - természetesen a saját szórakoztatása mellett -, az volt a nem titkolt célja, hogy minden akadályt és falat megsemmisítsen köztünk. Úgy vélte, hogy magunktól sem te, sem én, hosszú ideig nem vallottuk volna be, hogy szerelembe estünk.

Nagyot nyeltem és megint összeszorult a torkom. Szeret. Castiel ugyanazt érzi, amit én? Az nem lehet, biztosan csak álmodok, mert ez…
A testem viszont megint mást gondolt. Ismét mindenem elkezdett égni, a mellkasomat feszítő érzés pedig mámorító, és boldogsággal teli volt.
- Cas? – szólaltam meg rekedten és még mindig döbbenten, majd közelebb léptem hozzá. Ő felhúzta a szemöldökét és kíváncsian várta a folytatást. – Szóval azt akarta, hogy kimondjuk és…
- És boldogok legyünk – fejezete be a mondatomat, miután én hosszú időre elakadtam benne. Elmosolyodott, és ez nekem pont elég volt ahhoz, hogy minden teher tovaszálljon rólam és végre jól legyek.
- Szóval szerelem? – kérdeztem tőle halkan.
- Igen, szerelem, amit Gabe álmával ellentétben, én irántad érzek. Úgy gondolom, hogy az érzéseid viszonzatlansága miatti keserűség és bánat már idejétmúlt és felesleges érezned őket.
- Mert szerinted most nem érzem úgy magamat, mint egy idióta, elveszett, kontrollálhatatlanul szerelmes barom? – kérdeztem tőle szarkasztikusan, felvontam a szemöldökömet, és közben képtelen voltam visszafojtani a mosolyomat.
- Ha számodra ez ezt jelenti… - kezdte keserűen.
- Ó, fogd már be, és ne kombináld túl a dolgokat – feleltem türelmetlenül, és megunva a huza-vonát, magamhoz rántottam egy forró, szenvedélyes, és igen, nagyon szerelmes csókra. Istenem, mindez velem történik? És most nem álmodok?

A mellkasomat újra feszítette ez a mámorító, félelmetes érzés, de most egyszerűen csak belemosolyodtam a csókba, és elkezdtem a valódi Castielt megfosztani a ruháitól.
- Most is kövessük az álmod menetét? – kérdezte kíváncsian a számba, amire csak egy módon tudtam reagálni. Elnevettem magamat és hátrébb húzódtam tőle.
- Isten ments! Szerintem a perverz bátyád nélkül is elég kreatívak tudunk lenni – válaszoltam neki még mindig vigyorogva.
- Ebben biztos vagyok, Dean – érkezett a mosolygós válasza, és ezúttal ő húzott magához egy gyengéd csókra.
- Ugye az álmomban én és Gabe nem… Ugye nem? – kérdeztem tőle aggódva, és megint megszakítottam a csókot.
- Csak álmodtad, Dean. Ha az érdekel, hogy valós testi kapcsolatba kerültél-e az testvéremmel, akkor a válaszom határozottan nem.
- Beteg, ugye tudod? – kérdeztem tőle elfintorodva.
- Jelen esetben csak a jó szándék vezérelte – mondta az én „mindig mindenkinek meg tudok bocsájtani” Castielem, akit ugyanúgy imádtam, mint a rettegett harcost, és a naiv angyalkát.
- Oké, majd észben tartom és küldök neki egy lapot – feleltem szemforgatva. – Most viszont… Visszatérhetnénk oda, ahol tartottunk?
- A szexualitásra célzol? – kérdezte kíváncsian a szentem.
- Nem, baszd meg, szerettem volna elmenni veled az erdőbe hangyát számolni – nyögtem tehetetlenül, ő viszont olyan értetlenül nézett rám, hogy megsajnáltam szegényt. – Csak vicc volt, basszus, Cas, csak vicc volt. Menjünk már be abba a kurva szobába, különben esküszöm, hogy itt helyben széttéplek.
- Ahogy óhajtod – mondta egyetértőn.
- Téged óhajtalak, baszki – válaszoltam a szájába, és amikor elmosolyodott… - Te most... Te minden rohadt poént értettél, és csak játszottál az imént, igaz?
- Néha érdemes Gabriel humorát alaposan megfigyelni és tanulni belőle.
Oldalra biccentette a fejét, és úgy mosolygott rám, mint egy zabálnivaló óvodás, aki végre elsütötte élete első viccét.
- Imádlak – nyögtem tehetetlenül, aztán megint megcsókoltam. Mosolyog, bassza meg, mosolyog és annyira jó így csókolni őt!

Végre elindultunk a szoba felé, a ruhákat meg szépen, elegánsan szórtuk el magunk mögött. Amint végre bent voltunk, és egyikünkön sem volt már semmi zavaró textília, Cast az ágyra löktem és fölé másztam.
- Ezt mindig is ki akartam próbálni – szólaltam meg halkan, és mire Cas reagálhatott volna, már a számban volt. Hangosan felnyögött, a fejét hátravetette, és amikor találkozott a pillantásunk, a gyomrom szaltót vetett. Csodálkozva, meglepetten, elnyílt ajkakkal nézett rám, én pedig fokozva a döbbenetét, kiengedtem a számból a kemény szerszámát, látványosan végignyaltam, és amikor újra tövig bekaptam… Wow, imádom ezt a hangot és az arca volt a hab a tortán. Nem túlzottan állt messze Gabe álma a valóságtól, mert tényleg nagyon élveztem ezt, és a különbség csak az volt, hogy az igazi Cast nem csak a kielégülés hajtotta. Mindvégig a partnerem volt. Teljesen más volt úgy csinálni neki, hogy a tekintetünk közben időről időre összeakadt, persze csak akkor, amikor az angyalom nyitva bírta tartani a szemét.
- Dean, ez… Én… - szólalt meg nyöszörögve, én meg képtelen voltam parancsolni az arcizmaimnak, mert elkezdtem teli szájjal vigyorogni.
- Ne fogd vissza magad – feleltem neki még mindig vigyorogva, miután lassan kiengedtem a farkát a számból.
- De ez… Ez olyan jó és én… Én is akarom. Ki szeretném próbálni – mondta határozottan és megint egymásra néztünk.
- Majd utána, nagyfiú, most te vagy a soros – válaszoltam neki „kitartóan” ellenkezve.
- Szerintem ezt egyszerre mindketten is csinálni tudjuk. Úgy gondolom, hogy kivitelezhető – felelte makacsul.
- Valld be, titokban pornót nézel, igaz? – kérdeztem tőle nevetve. – Vagy csak ilyen kreatív vagy és gyorsan tanulsz?
- Talán mindkettő. Dean…
- Oké, oké, legyen. Helycsere – mondtam továbbra is vigyorogva. – Te leszel felül, mert úgy könnyebb, és te irányíthatod, hogy mit és hogyan szeretnéd.

Cas mosolyogva nézett rám, aztán megcsókolt, és én kezdtem azt hinni, hogy ebből semmi sem lesz, mert most azonnal egymásnak fogunk esni, és… Végül nem így lett, mert ledöntött az ágyra, ő megfordult, fölém mászott és hmm… Mindent ott folytattam, ahol pár perce egy mohó, felajzott angyal félbeszakította. Közelebb húztam magamhoz a fenekét, és így kényelmesen el tudtam érni a számmal a még mindig kőkemény péniszét, aztán…
Artikulálatlanul nyögtem fel, - persze teli szájjal -, mert időközben ő is munkához látott. Gyengéden és óvatosan a szájába vett, a nyelve lágyan siklott végig a rajtam, én pedig egy pillanatra levegőt is elfelejtettem venni. Mohón kaptam őt be, mire ő tőle érkezett egy erőteljes sóhaj és finom remegés futott végig a testén. Tükröztük egymás mozdulatait, mert amit én csináltam, ő két másodperccel később megismételte és ez így ment – nem hazudok -, nem sok ideig, mert éreztem, hogy nem csak én, de ő is nagyon közel van. Hirtelen megszorítottam a fenekét, lejjebb nyomtam a péniszét a torkomon, aztán vissza. Még párszor megismételtem ezt, végül elengedtem őt és voilá, vette a célzást. Lassan és finoman kezdett el mozogni, én pedig kezdtem azt hinni, hogy már ettől el fogok menni. Borzasztóan közel voltam, de neki időközben kiesett a szája a ritmusból. Egy pillanatra elengedett és meg is állt.
- Dean, én… - a hangja rekedt és vágytól túlfűtött volt. Én a farkával a számban nagyot nyeltem, amire az ő reakciója az volt, hogy kihúzódott belőlem.
- Eszedbe se jusson abbahagyni, Cas. Csináld – nyögtem elfúlva és újra megmarkoltam a fenekét. – Ha nem akarod, hogy elélvezzek, akkor állj le, vagy időben engedj el, vagy mint bánom én, de ezt most… Ezt befejezzük – tettem hozzá reszelős hangon, majd hevesen újra a számba húztam őt.
Nem volt szükséges tovább könyörögni neki. Újra mozogni kezdett, ismét bekapta a farkamat, és tovább kényeztetett. Erőtlenül nyögtem a szájába, a csípőm akaratlanul is feljebb lendült, erre ő a seggem alá nyúlt, szorosan megmarkolt, tövig bekapott és közben óvatosan dugta tovább a számat. A körmeim végigszántották a bőrét, még mélyebben húztam magamhoz, aztán végre meghallottam a fojtott hangját. Forró, mámorító ondó csúszott végig a torkomon, és ez nekem is megadta a kegyelemdöfést. A kezei szorosan fogták a fenekemet, pokolian mélyen fogadott magába, amit szerintem már képtelenség volt kivitelezni. Mégis ez történt, és én tehetetlenül élveztem belé, és közben boldogan nyeltem le minden apró cseppet, amit tőle kaptam. Wow!

Amikor magamhoz tértem, ő leszállt rólam, én meg igyekeztem mély levegőt venni, mert a légzésem az bizony az egekben volt. Ő lefeküdt mellém az ágyra és kíváncsian meredt rám.
- Ez felettébb érdekes volt.
- Érdekes? Ennyi? Csak ennyit bírsz rá mondani? – kérdeztem tőle hitetlenül.
- Természetesen izgató és szívet melengető is volt. És nagyon finom – tette hozzá mosolyogva. Leesett az állam, igen, biztos vagyok abban, hogy leesett.
- Tudod, hogy gatyaszaggatóan izgató dolgokat tudsz mondani? – kérdeztem tőle döbbenten.
- Csak őszinte vagyok és megosztottam veled azt, hogy mennyire tetszett ez a fajta testi örömszerzés – válaszolta ártatlanul, aztán hirtelen közelebb hajolt hozzám és érzékien végignyalta a szám szélét.
- Te most… - elakadt a szavam, aha, igen, elakadt.
- Te ízletesebb voltál – állapította meg olyan egyszerűséggel, mintha csak két hamburgert hasonlítgatnák össze, és arról vitatkoznánk, hogy melyik volt a jobb. Tehetetlenül felnyögtem, és gondolkodás nélkül húztam magamhoz, és szenvedélyesen megcsókoltam. Nem engedtem el, nem bírtam elengedni őt, egy másodpercre sem. Még akkor sem tettem ezt meg, amikor tizenöt-húsz perccel később fölé helyezkedtem és lassan beléhatoltam. Hm, de jó, hogy egy angyallal nincs szükség síkosítóra és olyan gördülékenyen megy minden, hogy…

Ah, a gondolataim megint szanaszét voltak, mert már csakis rá figyeltem. Rá; a ritmusban mozgó testünkre; a kezére, ami mindenhol ott volt; a halk és vágytól túlfűtött sóhajainkra; az érzéki csókra. A szenvedélyre… A bensőséges szeretkezésre… A tiszta szexualitásra.

Egy pillanatra sem engedtem el a száját, és szerintem végérvényesen hozzátapadtam. Szorosan fogtuk egymást a karjainkba, az ujjaink egyszerre vájtak bele a húsunkba, a nyögések pedig egyre csak sűrűsödtek. A tempó gyorsult; a hangunk mélyült; a csók vadult és gyengült; új erőre kapott és elhalt; a mozdulatok kiéhezettebbek voltak, a kéj pedig türelmetlenül kopogott az ajtón. Nem csak az enyémen, az övén is. Megint csinált valamit, mert a kemény farka forrón és könnyedén csúszott közénk szorulva. Erősebben mart a fenekembe, a fogai közé vette a nyelvem, játszott vele, szívta, közben nyögött és kiéhezetten húzott mélyebbre és mélyebbre magába. Jézusom, ez maga a mennyország, az egyszer biztos! Tényleg gyorsan tanult, de szerintem a nagyját ösztönösen csinálta és ettől volt minden még felemelőbb és élvezetesebb.

A „kérése” végül meghallgatásra talált, mert gyorsítottam, és amikor a nyelve újra találkozott az enyémmel, remegve élveztem vele, tehetetlenül nyögtük egymás szájába az orgazmusunkat, és erőtlen csókkal vezettük le a gyönyör hullámait. A szeretet hullámait… A szerelem hullámait. Végem van, tényleg menthetetlenül belehabarodtam, és már a saját fejemben, a saját gondolataimat is rózsaszínben látok. Basszus, szerintem orvoshoz kell mennem, mert ez már kóros. Vagy csak életemben nem volt még részem ilyen érzéki szeretkezésben, és ez minden, érzésemre, gondolatomra kihatott, és újraírta bennem a szexről és a szerelemről alkotott véleményemet. Végkövetkeztetés? Imádom!

Fáradtan dőltem el mellette az ágyon, és végül a szánk is eltávolodott egymástól, mert én még mindig hangosan ziháltam.
Mosolyogva nézett rám, én pedig viszonoztam a gesztusát. Még egy csók. Aztán még egy és még egy. Bassza meg, nem bírok leállni! Mi van már velem, hogy ennyire akarom őt és nem bírom megunni? Ez egy ezer dolláros kérdés, de a válasz nem is igazán érdekelt. Minden tökéletes volt, a többi pedig nem számított.

- Ez nagyon jó lesz – mondtam mély levegőt véve, és közben összeakadt a tekintetünk.
- Mire célzol ezzel, Dean? – kérdezte tőlem kíváncsian, ugyanazzal a zabálnivaló „azonnal megbocsátok, elolvadok, és bármit megteszek neked ezért cserébe” nézésével.
- Rád meg rám. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ez lesz, de most… Cas, ez fantasztikusan jó. Ez kell. Ez…
- Felemelő érzés – fejezte be helyettem a gondolataimat.
- Igen, ez az – helyeseltem, aztán megint megcsókoltam.
Na jó, tényleg küldök majd Gabrielnek egy lapot. De azt nem ígérem, hogy nem lesz benne egy aprócska kis meglepetés. Csak neki, csak most! Egy kis bomba, vagy valami hasonló. Meg persze egy köszönöm is. Igen, az átkozott humora ellenére is, ennyivel tartozok neki, mert Cas… Hm, imádom! Imádom az én Castielemet, és igaz, ami igaz, félig-meddig az ő közbenjárásának hála kerültünk egymáshoz közelebb. Ki tudja, hogy ha nincs ilyen beteg humora, akkor talán évekig kerülgettük volna egymást. De szerencsére nem ez történt. Igen, most már minden jó, és minden jó lesz, és… A franc essen a szerelembe, hogy ennyire átmossa az ember agyát, elveszi a gondolatait, és… Mit is csinálnak? Ja, igen. Szétesnek. Minden egyes alkalommal, amikor vele vagyok, szétesnek. Na jó, feladom. Megelégszek annyival, hogy az angyalom itt van velem, én itt vagyok neki a többi pedig… Igen, a többi tényleg nem számít.


~~~~
És igen, ezzel véget ért a két körös koktélsorozat. :)  Remélem élveztétek ezt a kétrészes, vad menetet. :D Mert én imádtam ezt a storyt. :)

65 megjegyzés:

 1. szia waúúúúú gab és a kifacsart humora csak meghozta a gyümölcsét végre össze jöttek de az álomban hogy cas pont sammyt szeresse az kissé gáz volt
  pusy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Gabe és a kifacsart humora :) És az álom már csak ilyen, ott ezért esett Cas választása Samre :) Na meg az álom-Cas valójában Gabe volt.:)
   Köszönöm, hogy írtál :)
   Puszillak :)

   Törlés
 2. Szia Nienor (Kis Ördög)!
  Kegyetlen vagy! Meg Gabriel is :( Röviden összegezve.
  Most pedig kifejtem bővebben. Nagyon megörültem, hogy még egy kört kaptunk. Egyből belevetettem magam az olvasásba, s vigyorogtam, hogy olyan jól kijöttek egymással. (Már megfordult a fejembe, hogy Dean vajon mikor fogja kielégíteni Cast szájjal, s na lám most ebben a körben megkaptam :D Boldog voltam, hogy ilyet is olvashattam.
  De aztán, jött a hidegzuhany :(((((( Cas Samet szereti? Komolyan... akkora csalódás volt, s nem értettem, hogy lehetsz ilyen kegyetlen velünk. Egy destieles oldalon ilyet olvasni? :(
  Bár már előtte is voltak morzsák, amik arra engedtek következtetni, h. ez nem lehet a valóság pl.: Dean azt mondta szerelemes Cas-be. Na mindegy... olvasom tovább.
  Aztán kezdtem reménykedni, amikor egymásnak esett Cas és Sam. AHA itt valami turpiszság van a történetben :D
  Aztán... GABRIEL! Ááááhhhhh. Meg tudnám fojtani őt. Persze így végigolvasva a történetet jó volt, de nagyon kegyetlen volt tőle. Ilyen durván játszani a cupidót. Áhh.
  Az viszont nagyon tetszett, amikor Dean sírt, fájt, hogy Cas nem szereti viszont, meg az is szép pillanat volt, amikor Dean nem akarta megmutatni Casnek az emlékeket.
  Szóval... bár most nem érdemelnéd meg (mert kegyetlen voltál - kis ördög :) )
  De Nagyon bejött a történet. Boldog Happy End, meg minden. Ja és a végén az a kis játék, hát nem semmi volt Castől.
  Úgyhogy összegezve: Köszi, hogy feltöltötted a fejezetet. Imádtam! Még akkor is, amikor Dean-nel együtt szenvedtem, mert Cas nem szereti őt. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása. Bár Gabriel nem hiányozna belőle egyáltalán -> a beteg állat...
  Köszi
  üdv:crucio

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja meg az is kimaradt még a válaszomból. Mármint megfordult az agyamba, hogy egy kis féltékenység jól jönne valamelyik rövidben, erre most megkaptam. Úgyhogy még egy jó pont neked :D crucio

   Törlés
  2. Szia crucio! :D Yeah, I'm the Devil :D Crowley után szabadon :D

   Szóval kegyetlen vagyok? :D pedig itt még egészen finom voltam, úgy érzem :) Ez még a finomabb, kulturáltabb kegyetlen énem. :P Nézd csak meg a BA-t, vagy majd az új, még homály fedte storymat, ami még mindig nem tudom, hogy regény vagy jóóó hosszú novella lesz-e. Na ott aztán méltán jöhet a kegyetlen jelző. :P Sőt, még az Édes emlékeink-ben is az leszek kicsit :P Asszem angst-függő lettem :D

   Szóval orális hiányaid voltak? :D (boccs, ezt muszáj volt így :D). Pedig itt-ott volt már rá kis példácska.:) Sebaj, lesz még ilyen, megígérem. :)
   "Cas Samet szereti? Komolyan... akkora csalódás volt, s nem értettem, hogy lehetsz ilyen kegyetlen velünk. Egy destieles oldalon ilyet olvasni? :(" Szegénykém :) Komolyan kinézted belőlem, hogy és Sastiel shippelő lettem? :) ne mááár. :) Annyira próbáltlam elhinteni a "ez csak álom" vagy "valami itt nem stimmel" érzést. :) Sok mindent direkt eltúloztam. Pl. Dean reakció, a vallomásai Casnek és önmagának. De ezek szerint még mindig jól félre tudlak titeket vezetni. :) Amúgy imádok álmokat írni, mert ott nagyon jól el tud az ember túlozni dolgokat, és nem lesz a story sem OOC. :) De azért örülök, hogy egy picit gyanakodtál :)

   Gabe és a durva cupido :D Áááá, annyira imádtam, hogy ilyen kis angyali-ördög volt :D Igazi szemét kis Trükkös. :) Valld be, azért a végére nem volt ez olyan gonosz:D vagy de? :D Mint írtad is, végül te is boldog voltál a happy end miatt. :) :) :)

   Féltékenység :) Igen igen, Dean alapból nem lenne ilyen, Cas sem szerintem, de az álom erre is jóó. :) Love them. :)

   Folytatás. Nos, öhm... Tegnap nagyon járt a buksim és... Van egy kör-ötlet a fejemben, ami eleinte CC folytatásnak tűnt, de... De asszem, hogy... Ha megírom (remélem meg fogom), akkor azt bizony inkább SOTB folytatás lesz. :) Főleg azért mert eléggé pikáns és khm, igen, részletes lesz. :) És szerintem ide passzolna. :D meglátjuk. Egyelőre ez csak egy kósza terv, az meg annyi van a fejemben, hogy az már őőőőrület. :) De inkább legyen sok, mint egy se. :)

   Köszönöm, hogy írtál :) Felvillanyoztad az estémet, bár csak most tudtam neked válaszolni.

   Puszillak :)

   Törlés
  3. Szia! ;)
   Elárulnám neked, hogy most nálam ez a rövid áll első helyen. Állandóan ezt olvasom (de már számot ne kérj, mert nem tudok mondani, csak azt, hogy amikor van időm, újraolvasom) :D IMÁDOM :D
   2. Hát a kérdésedre a válasz: Úgy tűnik :D De hát Casnek is tetszett :D
   3. Gabe. Igen, talán ezért bírom Gabe-t, mert bár egy szemét kis dögnek tűnik, de a gonoszság miatt jót is cselekedett. Az meg más kérdés, hogy ezért ajándékot, vagy bombát kéne neki adni. Mint ahogy Dean is akarja :D
   4. Folytatás miatt: http://cocktails.about.com/od/whiskeyrecipes/r/hunter_cocktail.htm
   bár korántsem néz ki olyan jól, mint az előzőek, de a neve miatt akartam.
   Tegnap már keresgéltem, mert látom, hogy már csak 2 kör van fent. Még 100-at szeretnék minimum olvasni belőle :D
   Na látszik, hogy reggel van, mert én meg elkezdtem az oldaladon keresni, hogy mi az a SOTB :D Persze rájöttem, csak furi volt az, h. az OT is nagybetűvel volt írva :D Szóval ennek lesz folytatása? Az nagyon jó lenne :D Bár a többinek is örülnék. Bárhogy is mindegyiknek nagyon örülök.
   1. Hát én is rákaptam erre a szenvedéses történetekre, mert nagyon élvezem őket. (a crucio név is ezt mutatja :D )
   üdv: crucio

   Törlés
  4. Szia :)

   Jól működik ez a beszámozós rendszer, csináljunk belőle rendszert. :P Ez aztán a választékosan megfogalmazott mondat az írótól, mi? :D
   1. mert ezt lemaradt, de gondolom ez akart lenni az első. :) Szóval, ez lett a favorit. :) Wow,:) Most nekem is az a listámon, pedig ezt már nagyon régen megírtam. Asszem rögtön aznap, hogy az első részt feltettem ide. De nem éreztem még késznek, jónak, aztán tegnap megint nekiestem, és rájöttem, hogy ez így jóó ahogy van. :) Több dolog miatt szeretem én is ezt a részt. :) Főleg azért, mert ebben azt hiszem sikerült a nyílt mellett rejtett utalásokkal is alátámasztani, hogy ez a két kis hülye mennyire szeretik egymást. :)
   2. nem tudom, hogy melyik kérdésemre utaltál :D Csak tippelek. Az orális részre? :D
   3. Hát ha lesz folytatás, akkor talán Gabe is újra előkerül, meg az a bizonyos bomba+ajándék is Deantől :D Gabe jófej, lehet vele is dolgozni. :) Tipikusan az utálom-imádom, de inkább csak nagyon-imádom karakter :D
   4. Hunter"s Cocktail???? Imádlaaaaak, ezt a címet egyszer tuti be fogom vetni. :) Nem tudom, hogy most mi lesz a körökkel. Most szerintem egy időre pihennek, most csak a lehetséges SOTB3 van a fejemben, ja meg a Cosmo2 is persze, de SOTB3 kicsit kidolgozottabb a buksiban. Abszint 4-et is meg akarom még írni, de azzal egyelőre nem kapott el a láz.:S A Vodka meg még mindig csak félig van készen, plusz még vár rá a kalapács, meg a véső, szóval most nagyon úgy tűnik, hogy kör-pihenő lesz és jönnek a regények. :) De így se lehet okotok a panaszra, mert kb 130 oldalnyi kör van most fent az oldalon. :) Szóval van miből szemezgetni. :)

   Na csak megvan az 1-es :D sebaj. :D Akkor 1B:) Igen, sejtettem, hogy a neved is hasonlóan tükrözi a preferenciáidat. :) Merész névválasztás, az biztos :) HP és Destiel forever. :)
   Bocsi, tényleg úgy lenne jobb, hogy SotB. De a többi regénynél is nagy betű minden: EÚV, BA, DS, ÉE :) Nem baj, a lényeg, hogy rájöttél mi az. :)
   Puszillak :)

   Törlés
 3. Szia!
  0. Csendben megjegyzem, hogy szerintem már megvan a rendszer *gonoszkodik* :D Ezt a módszert a levelezéseim során alkalmaztam egyik barátnémmal, amikor sok (min10.) kérdés merült fel, s nem esett jól leírni újra a kérdést, a válaszból meg nem derült ki, hogy melyik kérdésre válaszolok. :D
  1. Mindent a maga idejében. Azért én örülök, hogy ezt most töltötted fel, passzol ide. Kíváncsi lennék, hogy egy „kör szavazás” alkalmával, kinek melyik fejezet lett a kedvenc. (tudom, hogy a kedvencekben, van a nézettség, de akkor is :D)
  2. Jaja, arra :D Elvégre Dean és Cas minden mennyiségben, pózban jöhet :D
  3. Az nagyon jó lenne :D Gabe, robbanás. Ha más nem, egy olyan „torta az arcba nyomása” :D Azt is megérdemelné (mint amikor Jensen belenyomta Misha képébe a pitét :D – áhhh vigyorgok, ah. eszembe jut a szitu )
  4. Ha kell, még keresek neked :D Ez nem bonyolult, s nekem megéri, főleg, ha megkapjuk tőled körönként a koktélokat :D
  Igen, nagyon jó, hogy válogathatunk a körökből:D Imádom őket. S nem lehet megúnni, de azért szükségünk van a frissre :D
  1.B ;) Hát azért hagytam a végére, mert így jött ki jobban :D A név, az egyik hp fic miatt alakult ki. Nem szerettem a HP-t (nem is olvastam csak az első könyvet… bőven elég volt) ellenben a fanficeket… De az embernek ugyebár tovább kell fejlődnie (meg már a régi írók sem frissítették annyira a történeteiket, így amikor a főoldalon láttam a Dean/Castiel nevet az írásodban, vmi tudat alatt azt mondta, hogy „Olvasd el! Tetszeni fog :D” – én meg úgy vagyok, hogy nem véletlenül akadt meg a szemem a történeten, s belekezdtem. Hál égnek. :D Szóval, most már tudod, az előzményeket is.
  Pedig azt hittem, hogy többé nem leszek fanfic függő, de szerencsére tévedtem.
  (csendben megjegyzem, azért van másik – normálisabb - nevem is a merin, mert szoktam írni történeteket, de nem akarom, hogy az emberek elfogultak legyenek emiatt velem szemben (csak mert hol kritikát írok, hol meg történetet) ezért elhatároltam a két névet - lehet tudathasadásos személyiség vagyok?. :D
  üdv: crucio
  Ui: HP és Destiel forever? Nem-nem. Nem voltam olyan fanatikus hp rajongó, mint most Destiel. A Destiel rajongásom nem ismer határokat (még nyakláncot is rendeltem... - beteg vok, de nem akarom kezeltetni magam). Csak szépen adagold nekem a frisst, s megnyugszik a lelkem :D
  Szóval iyen függő még azt hiszem nem voltam soha. :D Köszönöm neked *hálás vagyok érte* :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na akkor megpróbálok sorban mindenre válaszolni. :)
   0. az ötlet jó, szerintem aljas módon át fogom venni és használni fogom :D Mert ezerszer újraírni a kérdéseket, meg a hosszabb leveleknél ez valóban fárasztó és eltéved az ember.
   1. Ilyen szavazásra már én is gondoltam :) A végén minden első helyet kapna, mert nem tudtok dönteni :D Igen, a kedvencek valamennyire tükrözi ezt, de ha valaki lementett valamit, nem biztos, hogy a valós eredményeket tükrözi az a menüpont. :)
   2. Minden mennyiség és póz :D na ez jó, ezzzzz nagyon tetszett :D Szerencsére szerintem eléggé nagy a fantáziám, szóval nem lesz pózokból sem hiány :D ha már itt tartunk :D kérdésem lenne feléd. Pikáns, mint a téma :D melyik póz volt tőlük a kedvenced és melyik storyban? :) Hmmm? :) na erre nagyon kíváncsi vagyok :D ha nem tudsz választani, jöhet a rangsor, meg akár indoklás is. :)
   3. Misha és a torta az arcba, imádtaaaam :) A JIB-en azt nyilatkozták a fiúk, hogy a 9. évad gag reelben megint állandóan szerencsétlen Mishát szivatták a legtöbbet. Mármint J2 :D erre kérdezték Jent, hogy miért. Talán Misha kérdezte, nem tudom. A lényeg Jen válasza volt (tök zavarban persze:D), hogy talán azért, mert őt szeretik a legjobban :D
   4. Ha belefutsz valami jóba, akkor ne tarsd vissza az infókat. :) Még pl teqiulát mindenképp akarok írni, ha már az a kedvencem. Múltkor olyan koktélt is találtam, hogy Black Devil Martini. :D Na azzal egyszer valamit kezdeni akarok :P :P
   1B :D Nem olvastad a HP-ket? :o érthetetlen :) Én azok miatt a könyvek miatt szerettem meg olvasni :) 6.-os voltam amikor az irodalomtanár a kezünkbe adta, és akkor még csak 4 kötet volt. Az első kötelező volt, mondanom sem kell, a többit már magunktól olvastuk el :D Akkor küldtem Rowlingnak levelet is, és kaptam választ, képet, autogrammot, hosszú levelet. :) örültem neki, mint majom a farkának. :) Aztán később a Twilight tette rám a legnagyobb behatást, és amikor írni kezdtem, az motivált sokat. :) Szóval én így kezdtem :) De írni egy magyar énekes miatt kezdtem anno, és az SPN a második fandomom, de asszem jobban belezúgtam, mint anno a másikba (TVD), az most kezd kifújni nálam. :)
   Ó és ezek szerint nincsenek véletlenek :) Valamiért csak meg kellett látnod a Dean/Cas felhívást és nagggyon jóó, hogy valami arra ösztönzött, hogy olvasd el :) :) :) Én ennek borzasztóan örülök :) :) :)
   5. Érdekes, hogy két nevet csináltál az írás meg a kritikaírás miatt. :) Nekem csak azért van két nevem, mert az egyikkel a "normális" írásaim és a másik fandomom fut, ez pedig az slashőrült és slashszerelmes, Destielfüggő énem :D ami határozottan átvette felettem a hatalmat :D Szóval üdv a klubbon, tudathasadásos személyiség vagyunk :D

   6. HP. mint írtam, rám nagy hatással volt, a nevedből következtettem arra, hogy te is szeretted. Pedig jó kis könyvek azok, az 5,6,7 végén mindig sír az ember. Ja és biztos mondták már, hogy ne a filmekből indulj ki. Az a közelébe sincs a filmeknek. :) Mindegy, lehet, hogy már én sem élvezném annyira, mert azóta felnőttem :)

   7. ne aggódj, gondoskodok az adagod megfelelő pótlásáról :) Elvégre is a Destiel-függőség nem játék, folyamatosan kezelni kell, a leszokás pedig lehetetlen :D (de azért Cas esetében talán lesz remény - BA) :)

   8. Én is borzaszótan nagy függője lettem ennek az egésznek. Akit elkap, azt bedarálja, mint láthatod :) Ez egy hatalmas, elborult agyú, szeretettel teli család :) SPN family :) Ahogy twitteren is írják :)

   Törlés
  2. Szia!
   0. Nagyon helyes :)
   1. Igen, én is lementem a telefonomra, mert, ha melózok, akkor nincs nagy térerő annak a telefontársaságnak, így nem tudom elolvasni a neten. Így ez jobb megoldás. Szerintem az össz történeteidet tekintve kb. 100 megnyitást simát hozzácsaphatsz hozzájuk. :D
   2. Erre fogok válaszolni, de alaposan el kell olvasnom őket újra :P
   Viszont ez a 69-es póz nem volt semmi. Meg az EUV-ban is tetszett, amikor átölelték egymás (utcsó fejezet) Hogy kimutatta Dean, hogy mennyire szereti Cast. Az érzelmek nagyon fontosak. De amikor csak az ösztön hajtja őket, akkor is. Szerintem elég kreatívan tudod megfogalmazni :D Ja, meg az is jó volt, amikor a csajjal csinálták a szoba közepén, meg amikor egy helyen volt a far*uk :D *vörösödök* De hát te írtál ilyen na, én meg olvasom :D
   Uhh hát remélem ennyi elég. Ezek tartoztak bele a top platina 1. helyezésébe. Ebben a sorrendben.
   3. Azt a JIB-es linket nem tudod elküldeni? Jó lenne megnézni. Mármint amikor erről beszélnek. Olyan édes lehetett, hogy Jen azt válaszolta, hogy „őt szeretik a legjobban” Jaj *álmodozok* Erről jut eszembe. Nem gondoltál arra, hogy egy Jensen/Misha storyt is írj? Egyébként az ember tényleg azokkal hülyéskedik, akiket tudja, hogy nem bánt meg, mert szeretik egymást :D
   4. Oksi, keresgélek. Az a Black Devil Martini illene a fekete szemű Deanhez :D Hm. Látod, még egy kis angst? :P
   5. Hát én eleve fenntartással kezeltem, mert mindenki rajongott érte. Aztán egy srác kért meg, hogy olvassam el legalább az első fejezetet. Megtettem. Később, meg a merit ajánlották (kínzásos történet – Boldog Napok a Pokolban:enahma) Na innentől lettem függő. Kínzás, vér szeretet, család. a Severitus történetek miatt szerettem meg. S úgy voltam vele, hogy megveszem a könyveket, ha befejezi az író a történetet. Befejezte, de mivel kinyírta Pitont, így elment a kedvem. Azóta csak a ficek maradtak ez év tavaszáig, mert most már SPN fan lettem :D
   Ezt láttad már? Nézd meg, lehet, hogy tetszeni fog. Na én itt kattantam rá a zenéjükre:
   https://www.youtube.com/watch?v=XleaVcy4he8&list=PL25teB4wTEgx0wWRDG4JTHoU1U2UCIHx-&index=2
   5. Nem baj az, ha átvette feletted a hatalmat. Szerintem nem csak én örülök neki, hanem a többi olvasó is :D
   6. Hát a felnövéssel kapcsolatban végülis ott is olvastam slash-t Az almafa pl. nagyon jó fordítás. Érdemes elolvasni, ha még nem tetted meg.
   Bár közel sem olyan részletes, mint a te írásaid, meg szerintem nincs tele annyira sok érzelemmel. Jaj, azt hiszem megyek és olvasok egy kis EUV utcsó fejezetet. „Érezned kell, hogy szeretlek” Ez visszhangzik a fejembe… áááhhh kicsit sem olvastam el sokszor a fejezetet igaz? Már fújom kívülről a szöveget :P
   7. Bőszen bólogat. Igen-igen. Kinyújtom a karom a belövéshez, a számat frissítem, hogy csorogjon a „nyálam, ah. olvasom a történeteket, a szememet, meg szemcseppel kezelem :D
   8. Szép kis család, de örülök, hogy főként pasik vannak benne. Bár a női karik is jók szerintem, de nem maradtak hosszú életűek az epizódok miatt. De szerencsére így megmaradt nekünk a Destiel.
   9. Hát annak ellenére, hogy kiírja h. már szavazták a gépre, nekem beveszi a számlálókat… szerintem. Amikor kiadja a listát mutatja h. nől a szavazatok száma.
   üdv: crucio

   Törlés
  3. 0. azért itt is mindig vissza kell keresni az adott pontra, és azon belül, hogy mi volt a kérdés vagy mire volt a reakció :D sebaj, ez legyen a legkevesebb :D könnyebb 5 sorban vadászni mint 50-ben :P
   1. szá-szá-szá-száááááááz? :o wow. Azta, mit is mondott Dean? :D Mit szabadítottam a világra? Vagyis magamra :D sebaj, nekem ezzel nem ártasz, és remélem magadnak se :D igazi függő lettél, de tényleg :)
   2. *boldogan vigyorogva olvasta a listádat* Érdekes módon ezek nekem is favoritok :D a Cosmo részei is, nem véletlenül :D És szerintem a 69-et is lehet ízlésesen tálalni, szóval biztos lesz majd még ilyen. :) Valahol. :) Valamikor :) Örülök, hogy a nagyon érzelmes és a szenvedélytől túlfűtött meneteket is felsoroltad, vagyis mindkettőben voltak jók :) Tök jó :) Ne vörösödj, ilyen a természet, a biológia :) Én nem szeretem, ha a szexre vonatkozó részek át vannak ugorva, főleg nem egy ficben. Ha nem akarok erotikus tartalmú jelenetet olvasni, akkor bemegyek a könyvtárba és leveszem bármelyik könyvet a polcról és elolvasom. Ha romantikus story, ha nem. Szerintem ficek esetében igenis legyen megírva, legalább itt ne legyen tabu, basszus. A szex része ugyanolyan fontos, mint mikor csak az érzelmeket ecsetelem. Ugyanolyan nagyon hat a szereplők érzéseire, a kapcsolatukra, mintha csak elmennének valahova randizni. Sőt, jobban, mert a szex alatt még jobban el tudnak mélyülni a dolgok (és most nem csak fizikálisan értem :D), és érzelmileg is közelebb kerülnek, leomlanak a falak, meg minden. Azért hogy jól fel legyen építve a történet érzelmi vonala és megalapozotottsága, én fontosnak tartom ezeket a jeleneteket is kifejteni. Az más dolog, hogy lehet egyéb mellékes fizikai hatásuk is az olvasóra :D Szóval nekem ez a véleményem a 18+os részekről :)
   3. Hát, öhm, kerestem, de hirtelen persze nagyon nem találom azt a videót. Igazából érdemes az egész Cockles panelt megnézni, ami volt JIB5-ön, mert iszonyat édesek :) 1-1 óra asszem és talán csak kettő van. Vannak ott is taperolások, meg minden. :) Addig is, itt egy csemege, lehet hogy már láttad. Misha orgazmust színlel Jen előtt :D Jen feje pedig... Volt ott egy rejtett kis nagyot nyelés meg szájnyalás és döbbenet :D https://www.youtube.com/watch?v=i7eEGz8jij8&index=34&list=WL
   Amúgy igen, már gondolkoztam Cockles íráson, de még egy kicsit félek tőle. Van már régóta egy kör ötlet a fejemben, egyszer talán lesz is belőle valami. RP storyt mindig nehezebb írni, mert kevésbé ismerjük a színészeket mint a megformált karaktereiket.
   4. eltalátad, azt a címet egy olyan ficnek tartogatom :) :) :)
   5. Oké, hogy kinyírta Pitont, de gyönyörű halála volt és hát maradt a realitás talaján a történet. :) Én szerettem. Nekem meg annyira elég és imádnivaló volt a könyv, minden vágyam és elvárásom kielégítette, szóval kicsit sem vágytam róla fanficekre. Annyira nem voltam szerelmes a karakterekbe, csak magát a történetet szerettem, de azt nagyon.
   A zene nagyon jó, és ismerem, valahonnan, nem tudom, hogy honnan :) De szerettem, azt tudom :)
   5. Remélem is :) a számok és a sok komi is ezt mutatja :) :) :) annyira de annyira örülök, hogy megnyitottam ezt az oldalt :) 1 mp-re se bántam meg :)

   Törlés
  4. És megint nem fért be egybe :D
   6. Én a slash-sel valahogy úgy vagyok, hogy akkor hiteles számomra, ha könyvben, soriban is van rá "utalás". Valahogy én nem tudom úgy élvezni, ha csak a rajongók fejébem lettek összeshippelve. Nem tudom, hogy érted-e hogy mire akarok ezzel utalni. Szóval nekem pl a Marveles shipplésekből egyik se jön be. Sam+Gabe sem. Sam+Crowleyban van potenciál, ott vannak rá hangyányi utalások. Sherlock dettó. Többről most nem tudok nyilatkozni. :)
   „Érezned kell, hogy szeretlek” ez a mondat már akkor visszhangzott a fejemben, amikor még nagggyon messze voltunk ettől a fejitől :) És annnnyira boldog voltam, amikor végre megírhattam ezt a jelenetet :) Az EÚV egyik édes csúcspontja :) Lesz még hasonló, ne aggódj :) Amúgy már épp kérdezni akartam, hogy van-e már olyan story, amit kívülről tudsz :D :D :D lassan ott tartasz, nem? :D
   7. És megint jön a kérdés: mit tettem én veled, ó te drága? :) Sietnem kéne az új adaggal, mi? :) De abból szerintem leghamarabb (!) jövő hét kedd lesz... :S Előreláthatólag ezt engedi a beosztásom.... :S
   8. Tényleg pasiuralom van :D sok sok sok sok tesztoszteron :P :P nyámi :D jó is az, de Desteil the best :) :) :)
   9. nem tudom, hogy nő-e, nekem tényleg mindig ezt írja, hiába töröltem minden előzmény :( majd még próbálkozni fogok, hátha :)
   Puszillak :)

   Törlés
  5. Szia!
   1. 100. kb. ha nem több :)
   2. „Szerintem ficek esetében igenis legyen megírva, legalább itt ne legyen tabu, basszus.” Egyetértően bólogatok :D Hisz imádom a történeteidet. Már csak azért is, mert magas színvonalon van megírva. Olvastam már rossz történetet, mármint nem volt rossz, csak hát „elment” írást. De a tieid, talán ezért is olyan jó, bár a tartalom se semmi… Na jól van befejezem az ajnározást :D Mert a jóból is megárt a sok, igaz? :D
   Érzelmek szex közben, meg a történet felépítése: egyetértek veled. S nem írom le, mégegyszer, hogy ezért is szeretem a történeteidet… basszus leírtam :D
   3. Videó: Hogy te minden apró rezdülésüket megfigyeled :P Én ezeket csak akkor veszem észre, ha írjátok ( a percekkel együtt) szóval, van még hova fejlődnöm :D
   5. Piton: hát a neten a könyvből olvastam azt a részletet, meg amikor Harry a fiával beszélget a pályaudvaron, és sírtam. Elég volt az a pár sor és megkönnyeztem, úgyh. semmi pénzért nem olvasnám el még egyszer.
   6. Hát képzelőerőm van, de ennek ellenére nem mindegyik párosítást csípem. Múltkor a face-n volt egy kép tele Sastiel, meg mindenféle párosítással, a szereplőkkel, de nekem akkor is csak a Destiel marad :D
   Hát kívülről még nem fújon a történeteidet, de vannak részek, amiket újra és újra elolvasok. Pl.: a Destiel’s Storyban, amikor Dean veszekszik Casszel mikor a második próba után megmentette, az is nagyon cuki volt :D Bár még az se megy kívülről. De szerintem legtöbbször a BA részeket olvastam el. Ahhh… annyira valósághű az egész. Persze a többi is, de ebben a szenvedés is tetszik.
   7. Igen, itt is bőszen bólogatok a laptopom előtt ülve, hogy Mit is tettél te velem :D Én is elgondolkozok, hogy ez normális? De ahogy elnézem, hogy nem csak én vagyok, én szenvedek ilyen betegségben, így megnyugodok, s azt mondom, ez normális dolog :D Meg ha nem akkor is kit érdekel :D Aki nem tudja elviselni az ilyet az meg ne olvassa :D
   S igen, sietned kéne vele, mert már a falat kaparom, de nem abból kifolyólag, mint Dean, amikor Cas mögötte volt… Uhh*felsóhajt* A mázlista Dean :P Még mindig türelmesen várom, mert tudom, hogy érdemes :D
   8. Dettó :P
   9. Nekem is kiírja. De nől a szám. Nem hiszem, hogy annyian szavaznak másodpercenként.
   10. S most nem felejtettem el, így leírom. A háttérképeiden, amikor meztelenül ölelkezik Dean meg Cas (összes képen) azoknak a linkjei nincsenek meg véletlenül, mert úgy letölteném őket. :D
   Pussz :D
   crucio

   Törlés
  6. 2. ismétlés a tudás atyja, vagy nem? :D szóval csak leírtad :) És köszönöm az elismerő szavaidat :) Nagyon nagyon örülök, hogy így látod a 18+os részeimet. Azok mindig pengeélen táncolnak. Anno, amikor hetero storykat írtam csak, még választékosabban, finomabban fogalmaztam, de szerencsére Destielnél ezt el lehetett engedni ls ennek nagyon örülök. Sokkal szabadabbnak, önmagamnak érzem magamat Destiel írásakor. :)
   3. ne aggódj, pár hónapja még én se láttam őket. Meg egy csomót csak úgy veszek észre én is, hogy itt-ott gifként belefutok :) Pl. valamelyik JIB-en Jen és Misha egyforma karkötőt (barátság karkötő) viselt :) Vagy ott volt a gyűrű is, amit mondott Misha, hogy Jentől kapta és hordta :) szóval vannak itt ééééédes dolgok :)
   5. pedig az angstnak ez a lényege, nem? :) Amúgy meg egyben olvasva a könyvet sokkal szebb és gyönyörűbb Piton és Harry története :) A végére én is megszerettem Pitont :)
   6. azt a képet én is láttam. Egyetértek. Destiel és kész, pont :D
   "szerintem legtöbbször a BA részeket olvastam el. Ahhh… annyira valósághű az egész. Persze a többi is, de ebben a szenvedés is tetszik." Na ezért félek annyira a BA-tól, meg hát nem lesz minden feji angst-os, szóval...Felépült bennetek valami, van egy képetek a storyról és ilyenkor mindig félek, nehogy leromboljak valamit, vagy elrontsam. Nem csoda,hogy annyit kotlok felettük. :)
   7. Aki Destieles, az mind ilyen, hidd el :) Őrült nagy szenvedéllyel lehet csak őket szeretni :) "mondom, ez normális dolog" Ez a lényeg :) Destiel esetében ez a normális, kész, pont, ennyi :D :D
   "már a falat kaparom, de nem abból kifolyólag, mint Dean, amikor Cas mögötte volt… Uhh*felsóhajt* A mázlista Dean :P" *hangosan nevet* TÉnyleg kívülről megy minden jelenet? :D főleg a forrók, mi? :D
   9. na akkor majd a számot fogom figyelni :) :) :)
   10. a linkek nincsenek meg, mert én egy mozdulattal töltöm is le őket. Régen linkeltem nektek egy csomót. Most már a gépen vannak. Meg azokat én még megvágom, fekete-fehéret csinálok belőle, meg ilyenek. :) Csak nem igényt tartasz valamelyikre? :P
   Jé, puszit kaptam :D sokkal barátibb, közvetlenebb amúgy, vagyis na, én mindig így szoktam, de nem kényszer ám, maradhatsz az üdv-nél, én azzal is beérem ám :)

   Törlés
  7. Szia!
   2. Szabadabb, vagy durvább. Ahogy 1-2 történetben s volt, van amit könnyebben megtehet az ember a férfiakkal, nem kell óvatoskodni :D
   3. Karkötőt, azt én is láttam :D Bár szokás, h. a színészek hordanak ilyen cuccokat. (pl.:az alkonyatban is csinálták->bár ott a film kedvéért) A gyűrűt viszont nem. Ahh néha már elhiszem, hogy a valóságban is szerelmesek egymásban :D
   6. Nem hiszem, hogy elfogod rontani. Ha más nem majd rád uszítjuk Crowley-t :D Semmi gond, csak megkínoz téged, hogy ösztönzőleg hasson :D *de gonosz vagyok*
   7. Akkor megnyugodtam, hogy normális a destiel mánia :D
   Jelenetek: uhh… ja… perverz vagyok, és imádom ezeket olvasni, na *vörösödik* De hát annyira szépen néznek ki, annyira csodálatos olyan pózban látni őket és a képek, amiken szerepelnek. Szép páros, na :D
   9. Ha szavazol, utána frissíts, aztán szavazz, és frissíts. A színész szavazásnál jobban szembe tűnik.
   10. Valamelyikre? Mindre :D. Átküldöm face-n az emailcímemet, s ha lesz időd, meg kedved, valamikor el tudnád küldeni? :D

   Hát először én is pussz-okat írtam, de van, akinek nem jött be, így inkább ezzel próbálkozom :D Szoktam figyelni, h. ki hogy szokott elköszönni, s annak megfelelően, de már egy ideje az üdv-re volt beállítva a kezem, így nehéz visszaszokni.
   :D
   Na ez jóval rövidebb lett :D

   Törlés
  8. Hát akkor folyt. köv. itt :D
   2. yep yep yep yep yep :) "van amit könnyebben megtehet az ember a férfiakkal, nem kell óvatoskodni" Pontosan ezért szerettem bele a slashbe :) Szabadabb, könnyedebb, kevesebb a korlát, jobban lehet szárnyalni :) És Destiellel lehet is :)
   3. Az Alkonyatnál más miatt "kellett" a karkötő de itt... Jen és Misha :) :) :) awww, a kis drágák, mi? :D
   6. Crowleyt? :o aj-jaj, akkor kezdek rettegni és összekapom magam :D bár mindig azt szoktam :) :P
   7. "hát annyira szépen néznek ki, annyira csodálatos olyan pózban látni őket és a képek, amiken szerepelnek." Asszem ezzel mindent el is mondtál, amiért imádjuk őket :) Főleg így :) :) :)
   9. Hát már nyertek a drágáink, szóval ezzel elkéstem. :( De többször próbálkoztam, és remélem, hogy végül az is számított :)
   10. Ez más teljesült is :D
   11. Mert kell egy ilyen is :D írtam, hogy nincs kör ötletem. Igen, délután még nem is volt, este 10-kor viszont, elalvás előtt... Hajnal 2-kor kidobott megint az ágy, és 6 oldalt már meg is írtam az új körből :) Cas POV, ennyit megsúgok :)

   12. köszönés. Régen és is mindig csak üdv-öztem, aztán több levélváltás után elkezdtem mindig erre váltani. De engem nem zavar, egyik sem. Nálam automatice így működik a dolog :)

   Törlés
  9. 12. folyt köv :D Mondjuk abból a szempontból jó volt az "üdv:crucio", hogy biztosan tudtam, hogy igen, te válaszoltál nekem. :) De azért felismerném a stílusod meg a számaidat, nyugi :D

   Törlés
  10. Szia!
   3.Azok :D
   6. Gondolkoztam, s nem tudom, de nekem Crowley mostanság már eléggé pozitív szerepkörben van, lehet nem is vele kéne fenyegetni téged. Hm. Esetleg Metatron? ;)
   7. Jó esett mégegyszer elolvasni ezt a normális a destiel mániát, mert ahogy nézegettem ma a képeket elgondolkoztam az épelméjűségemen, de most már semmi gond, megnyugodtam, s élek tovább a destiel mániámmal :D
   11. Jöjjenek csak jöjjenek az ötletek. :D De jó lehet neked, hogy éjszaka is fel tudsz ilyenre ébredni, én tuti lusta lennék kikelni az ágyból. De hátha ragad rám tőled vmi kitartás :D
   12. Na jó lehethogy megtartom a régi köszönési stílust, de azért alá fogom írni, neh. kellemetlen helyzet alakuljon ki belőle :D
   Na szóval
   üdv, pussz : crucio, ja és jó8 ;)
   Ui: destieles történet ötletekben gazdag álmokat :D (bár leheth. még beköszönök a chat-be :D)

   Törlés
  11. 6. egyetértek :) Annyira emberies lett és imádnivaló, és az ember nem tudja utálni :) Vagyis néha, de akkor is inkább szeretve-utálja :) Meta... Aj, annyira idegesítő, kocka és szemét és... Aj, nagyon nem bírom a fazont. :D
   7. Élj nyugodtan a Destiel mániáddal és hidd csak el nekem, hogy ez nem kóros :) TÖkéletesen épelméjű vagy :) Mondja ezt a főDestielmániás, aki éjjel-nappal őket írja :D szóval nem biztos, hogy az én véleményem és diagnózisom mérvadó lehet :D
   11. Hát nem mindig jó, hogy felkelek rá, de ha fúrja az oldalam az ihlet, szó szerint kihaíjt az ágy, hogy takarodjak írni. Nekem meg nincs mit tenni, mennem kell :D De megéri :)
   12. nekem mindegy :) Amíg egymás alá egy sorban levelezünk, addig csak nem fogok eltévedni :) De azért én maradok a Puszi-nál, ha nem zavar :P

   Szóval puszillak :)

   Ui: megvolt :D mint mindig, álomban "írom tovább" a storykat. Ha ilyenkor néha nagyon kimerültnek tudom magam érezni....

   Törlés
  12. 7. „mondja ezt a fődestielmániás, aki… szóval nem biztos, hogy az én véleményem és diagnózisom mérvadó lehet. Nem baj az, legalább nem egyedül menek a bolondok házába, csak adjanak hozzá papírt, meg tollat, hogy te folytathasd az írást, a többi destiel rajongó meg olvashassa őket :D
   11. Nekünk csak jó :D De azért a szervezeted, ne lássa kárát. Hm. Elgondolkoztam, nem vagy féldémon, vagy félangyal? (azért fél) mert alszol azért, de nem annyit, amennyit kéne :D Jó okfejtések így reggelről igaz?
   12. Engem nem zavar a pussz elköszönés, barátoknál, haveroknál az szerintem helyénvalóbb.
   Ui:álom :D örülök neki, ha megvolt a destieles álom :D Én most Crowleyval álmodtam, hogy csináljon belőlem démont :D Nem nagyon akart, s nem lett fekete szemem sem. Na majd legközelebb Cas-szel kell beszélnem, hátha a csapatához jobban tartoznék ::D
   Pussz
   crucio

   Törlés
  13. 7. akkor vonuljunk együtt :D Mint a melegek a parádén :D Papír? Toll? Nem nem, az nekem nem fekszik, mert a kézírásom (plána ha sietek) olyan mint a macskakaparás. Csakis gépen szeretek írni, szóval én azt kérek. :P Ha nem megoldható, maradok itt kint, mert írni KELL :) És attól nem tilthatnak el :)
   11. Lehet, hogy az vagyok, ilyen "apróságokon" még nem gondolkoztam :D Az okfejtésed páratlan, a felelős pedig két pofátlanul helyes, egymásba gabalyodott férfi :D Név szerint Dean és Cas :D
   12. Ez nem volt válasz arra, hogy én így köszönjek-e el tőled :P

   Ui: Cas szerintem jobb csapatfőnök lenne, de azért Crowley sem rossz :) Az álom ilyenkor meg nem annyira álom, inkább csak tényleg továbbírom fejben a storykat. Az meg nem pihentető. Eddig csak egyszer volt SPN-es álmom, mármint igazi, saját forgatókönyvvel :) Vagyis nem SPN, inkább Mishás volt :P :P

   Pussz? :D Akkor neked is pussz és a kérdésremre is választ kaptam :D

   Törlés
  14. 7. Én is billentyűzet párti vagyok. Nem csak azért mert én is rondán írok, hanem mert a tollal való írás miatt fél oldal után megfájdul a kezem.  A gépelésnél nincs ilyen problémám  Szerencsére.
   12. Ja engem nem zavar. Ah. jól esik úgy köszönsz :D
   13. Cas: Érdekes a sorozatban, amikor Cas ember lette valahogy sokkal karizmatikusabb lett a karaktere. Erő sugárzik belőle (a szeretet ereje, mert egy csomószor volt benne olyan, hogy meg kellett volna ölnie valakit, de ő inkább nem tette meg, csak végszükség esetben. Pl.:Bartorómeónál is. Ott lehetett látni, hogy egy halandó ember, de mégis hatalmasabb az angyaloknál. Az ő csapatába én is beállnék. ;)
   Pussz
   crucio

   Törlés
  15. 7. me too :) szerintem is könnyebb a gépen írni. Gyorsabb és egyszerűbb és tuti nem lesz olvashatatlan :D
   12. vettem, és köszönöm az engedélyt :D
   13. Hmmm, ne is mondd :) Cas tipikusan az a karakter, akit angyalként és emberként is csak imádni lehet. :) Bart kapcsán is igazad van, az valami fantasztikus jelenet volt :) Sokkal hatalmasabb emberként, mint bármelyik másik testvére. :) Valóban szerelmes, nem csak Deanbe, de tényleg az emberiségbe :) Vagyis inkább az emberségességbe. Uh, nem tudom, hogy ezt hogy is kéne mondani :D de remélem érted, hogy mire akartam ezzel kilyukadni. :)
   A lényeg a lényegben, csatlakozzunk hozzá :)

   Puszillak :)

   Törlés
 4. Nos, most ide kapsz kommentet, a kettőhöz egyben. Először is: váááá
  Másodszor: váááááááá
  Szóval. Aludtam erre egyet, de komolyan. Tegnap olvastam el mindkettőt, szünet nélkül egymás után, a telefonomról. Fekvőbetegnek számítok, mert 39°-os lázam volt. Na most. Egy normális testhőmérsékletű embernek és nagyon izzasztóak voltak ezek itt párban *mutogat felfele* (gondolom), DE LÁZASAN A LEGJOBB. Nem viccből mondom, utána tényleg sürgősen kellett a hideg zuhany, mielőtt még két fokot megy fel a lázam és ott maradok.
  Imádtam. Fincsi volt mindkettő, de azt hiszem, újraolvasásra szorulnak mert tegnap...hát csak félig éreztem magam értelemmel rendelkező embernek. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja szegénykém :( gyógyulj gyógyulj gyógyulj!!!!!
   Amúgy azt mondják, hogy a láz miatt jobban és gyorsabban gyógyul az ember, meg hát jelzi azt is, hogy a szervezet küzd, szóval az a plusz két fok a kis Drágák miatt, talán még jót is tett. De az a hidegzuhany utána... Remélem nem lett rosszabb a helyzet, sőt! Jókedvet legalább adni tudtam, ha már gyógyulást nem. De azért küldök pár gyógypuszot Destiellel, hátha :)
   Olvasgasd csak, hátha segít rendbejönni. :) Nyár közepén 39 fokos láz... Jesszusom, én akkor már remegek, szédülök meg minden. Hogy bírtál te emellett olvasni???? Le a kalappal előtted, de tényleg. Gyógyulj meg hamar. :)
   Puszillak :)

   Ui: a két vááááá mindent elmondott. :)

   Törlés
 5. Csak idetáláltam ám megint :P és igen most is elkezdek majd szenvedi hogy milyen jól értesz ahhoz hogy tönkrekedd az életem xD de tudod hogy ezért szeretlek :3 (meg másért is de az mindegy. Ez most furcsán hangzott igaz? Ehhhh bocsáss meg nekem de nem tudtam normálisabban kifejezni)
  És még mindig nem tartok a történetnél ugye?
  Na. Elleudtem olvasni és egyből beleszetettem mint mindig. De ez nálam már nem újdonság. Aztán jött a történet közepe nekem meg szerintem Deanénél is jobban leesett az állam. Végig azt hajtoggattam hogy wáááá nienor mit csinálsz? Sestiel?! Wááá* és csak még több ilyen*ez egy álom.igen. dean ezt csak álmodod!ez nem lehet ébredj fel!
  És nem így lett? Hát dehogynem.
  Deeee nem vagy te véletlenül Gabe rokona? Mert amiket kitalálsz azok alapján büszke lehet rád! :D
  Deanről még annyit hogy végig eszméletlen cuki volt és amikor már nagyon elment volna nem-Deanbe te mindig visszarángattad. Ez annyira tetszett ^-^
  Küldöm az én és Gabe elismerését is. Most befejezem mielőtt tényleg itt
  terem és véletlenül számon kér hogy mihez adom az elismerését. És ha így lesz akkor a kezébe kell nyomnom a telefont és elolvastatni vele :D
  Dean :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *az ott elkezdtem akart volna lenni. És nem elleudtem.A telefon néha fursa dongokat művel... :D
   Ja és ha már itt tartunk az az utolsó mondat sem lett valami értelmes...

   Törlés
  2. És megint megvagy :D
   Ne szenvedj, inkább valld be, hogy titkon te is imádod az angst-ot :D
   " wáááá nienor mit csinálsz? Sestiel?! Wááá* és csak még több ilyen*ez egy álom.igen. dean ezt csak álmodod!ez nem lehet ébredj fel!" Muhaha :D *elégedetten hártadől és mosolyog:D* Te komolyan azt hitted, hogy Sastiel párti lettem? :D hehe, jól megvezettelek :) De minden jó, ha a vége jó, nem? :) Kellett a sokk Deannek (Gabe) által, hogy bevallja az érzéseit. :)
   Gabe szerintem nem a rokonom, de ezek után... Ki tudja :D

   "Deanről még annyit hogy végig eszméletlen cuki volt és amikor már nagyon elment volna nem-Deanbe te mindig visszarángattad. Ez annyira tetszett" Remélem azért, hogy sehol se lett OOC. Bár pont ezért szeretem az álmokat, ott szerencsére nagyon el lehet túlozni a dolgokat, és így meg vagyok mentve az OOC jelzőktől :P Szeretek játszani velük, na :D

   Ha Gabe felbukkanna, mondd neki, hogy csókoltatom :D és köszönöm neki az ihletet :D
   Puszillak :)

   Törlés
 6. Szia!
  Nah, én győztem, pedig Crowley keményen próbálkozott, hogy rávegyen, de nem vette számításba, hogy eljutottam arra a pontra, hogy mindegy mit csinál, nem érdekel, annyira fáradt voltam. Viszont megtanulta, hogy hol a helye a rangsorban :)
  Így hát ma, vagyis szombat reggel, diadalmas vigyorral kezdtem el olvasni. Persze a buszon, mert tartottam attól, hogyha lehunyom a szemem, elalszok és elvisz a busz ki tudja hova, ami vidéki járat esetén nem annyira vicces. Viszonylag kevesen voltak, én meg még mindig zombiba toltam, így nem keltettem feltűnést. Ami nem azt jelenti, hogy, ne éreztem volna úgy, hogy: "Még, még, még, ennyi nem elég!", ahogy a Republic dal mondja.
  "Valaki elárulná, hogy hova a faszomba vándoroltak a józan gondolataim?!" Pontosan oda Dean, pontosan oda.
  "tényleg szerelmes vagyok Castielbe" Megértelek Dean,de nagyon, nagyon, nagyon örülnék annak ha végre a sorozatban is elhangozna ez a mondat.
  "Sajnálom, én… Ezt nem kellett volna" Mi van? "Válasz? Valami? Hahó, valaki mondja már meg nekem, hogy" mi van, mert ez így most nagyon nem kóser. Amikor a vak is látja, hogy bele bannak buzolódva egymásba, erre egy ilyen mondat! A zombi-én is kapott egy tört a szívébe.
  "Az öcséd az, akibe beleszerettem." Sokk. Áramszünet. Rendszer Error. A Mátrix összeomlott. Ezt mégis hogy raktad össze? HOGY? Ez egy balta, felülről-lefelé zúgva precizen elfelezett. Itt hagytam abba az olvasást és pillogtam ki az ablakon megsemmisülve.
  Gabriel! Te utolsó mocsok, rohadék, önelégült kis seggfej! "Ezt miért kellett?! Ezt megint mi a jó büdös, kurva, életért kellett? "
  "A szerelemtől, amit irántad érzek. Ami egyszerre tesz erőssé és gyengévé; boldoggá és elveszetté; naggyá és kicsivé; a világ urává és az univerzum vesztesévé…" Itt volt egy megismételhetetlen monológom, tényleg nem tudnám leirni, de ez tetszett, és ne már, és te is éezd rosszul magad a zseniséged miatt. Légyszi. Mert úgy érzem magam, "mint egy idióta, szerelmes kis tizenéves csitri", és a mélyen elnyomott szentimentális énem előtörését foghatom a fáradságra, mert erősen törölgettem a szememet, elhiheted.
  "Természetesen az én szeretetem nem a testvéred iránt ég." Megszünt a zavar az erőben.
  "Az első álmod után közelebb kerültünk egymáshoz, ő pedig minden bizonnyal úgy gondolta, hogy ha egy újabb álommal behatást gyakorol rád és ráébreszt téged arra, hogy mit érzel irántam, akkor a felismerésed után mindkettőnknek könnyebb lesz. Ha jól érzékeltem a mai álomból, akkor az volt a célja, hogy beismerjük egymásnak, hogy nem csak a testi vágy köt össze minket." És a világ rendje is helyreállt. Gabe minden meg van bocsátva. Jófej vagy. Maradhatsz. Az idióta humoroddal együtt :) De mennnyire aranyos már, hogy összehozta őket! Purrnyogok a szőnyegen, mint egy boldog, bár oszlófélben lévő kismacka.
  "Ha az érdekel, hogy valós testi kapcsolatba kerültél-e az testvéremmel, akkor a válaszom határozottan nem." Ez, ez viszont nem jelenti azt, hogy nem feküdt le Sammel! Sajnálom Nienor, de nekem kell közölnöm veled, de ez bizony nemcsak Destiel hanem Sabriel is volt. Az én olvasatomban legalábbis, és ne ábrándíts ki, nekem így jó.
  Jaj és hát Gabe a bátyja biztos, hogy ragadt rá valami :P
  Összeségében rohadtul élveztem, nyalom a szádat, neked meg csókokat hintek kicsit spiccesen, mert ez is zseniálisan finom kör volt. :)
  Köszönöm, hogy olvashattam!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Repes a szívem, de tényleg :) Imádom, amikor teleidézgetve eleveníted fel és meséled el azt, hogy milyen behatást tett rád a kör. :) Látom voltak kedvenc mondataid, meg részeid. :) Ó és a legjobb, örülök, hogy nálad is kiakadt a léc Cas "vallomása" után. :)
   Kedvenc részem :D "bele vannak buzolódva egymásba" Hát ez annyira de annyira édes-vicces volt, hogy feljegyeztem a kedvenc beszólásaim közé. :)

   Amúgy nem vagyok én zseni, egyszerűen csak imádom ezt a párost. :) Nagyon nagyon nagyon szeretem őket, annyira gyönyörűek hogy awwwww :) Egyszerűen csak awwww :)

   Nos, öhm én ezt nem tekintettem Sabrielnek, sőt, nekem kicsit sem jön be, de mivel én mindvégig tudtam, hogy ez csak egy álom, könnyen lenyeltem ezt a "békát". Szóval félig-meddig megkaptátok a Sabrielt is, én inkább csak Trükkös-féle poénnak fogtam fel :D Jaj de hülye vagyok :D Sabriel? Igen, Sabriel, az még jobban belefér nálam, de a Sastiel már nem :) Cas Deané, és kész, pont, vita lezárva :D Amúgy oké, legyen, volt itt egy kis Sabriel, csak Gabe Cas "bőrébe" bújt :) Jól van, legyen. Sabriel :D oké, ezt jól megbeszéltem magammal :)

   Ó és még valami :) Örülök, hogy a story életre keltett és felébredtél kicsit tőle :) Jókorra tartogattad magadnak :)

   Köszönöm, hogy írtál és köszönöm a szájnyalást is :D ha már buzikkal játszunk, mi is melegedjünk be, mi? :D

   Törlés
  2. Bevezetem ezt a számozósdit, tök jó ötlet.
   1) Csak vigyáznom kell, mert azt mondom, hogy: Óh, csak a véleményhez kell!" aztán mire kettőt pislogtam megint kiolvastam és még mindig nincs vélemény. :) persze ez csak a te érdemed. Nekem is tetszik ez aszó, szóval használni fogom., de nem sajátítom ki.

   2) Ugyan már, dehogyisnem! Nem elég szeretni valamit, azt ki is kell mutatni, és te ki is mutatod, és ez tök jó, és van hozzá tehetséged és irsz, és ilyenekt irsz és te is zseni vagy és pont. A Doktor is megmondta, hogy nincs átlagos ember, ő meg IdőLord szóval csak tud valamit! Úgyhogy zseni vagy. Ne. Vitatkozz. Velem

   3) Ezt annyira aranyosan megbeszélted magaddal! Én is így gondoltam, és köszi, hogy meghagytad nekem ezt az illúziót. Tudom, hogy Destiel nálad örökké, de hát az én kis multifandom és multiship szivem hadd lásson bele már ilyeneket. Amit megengedtél, szóval csak köösziii!

   4) nehéz lett volna nem felébredni.

   5) Bármikor szivesen megnyalom a szádat :P Óh hát egyre melegebb lesz itt is!

   Törlés
  3. Igen, cruciónak igaza van, sokkal könnyebben és átláthatóbban lehet így levelezni. :)
   1. Ez már csak ilyen. :) de ha egyszer megkönnyíti az ember, vagyis az író/olvasó dolgát, akkor miért ne? :D Na eltévedtem :D Melyik szó is tetszik és mit fogsz használni? A "belebuzulódva", vagy melyik volt az? Látod, ha nem használjuk az elejétől a számokat, már eltéved az ember leánya :D

   2. "Nem elég szeretni valamit, azt ki is kell mutatni, és te ki is mutatod" Nyüsz nyüsz nyüsz. Elolvadtam :) Régen ez nagyon nem ment nekem, de hát tanul meg fejlődik az ember, és ha ma már át is tudom adni az az érzelmi töltetet, amit én magamban látok az adott jelenetetkben... Nos akkor már minden megérte, és csak fülig és a szám, és megint elpirultam. :) Miattad. Tudod, önbizalomhiány, meg önmagammal szembeni magas kiritkus hozzáállás.
   DW kapcsán még mindig nem tudok hozzászólni, de legalább a GoT-ot elkezdtük a hétvénén itthon megnézni. Hát egyelőre nem túlzottan jött be. SPN 1 epizód után megfogott, ez meg az 5-6 után se nagyon. Jó-jó, de nincs szerelem, ha érted mire gondolok. :)

   3. Nyugodtan láss csak bele, amit akarsz, meg hát ha szigorúan vesszük, volt is Sabriel meg nem is, hoztam is meg nem is:D mint a Mátyás király mondában. :) Örülök, hogy tetszett a saját magam meggyőzése + az eszmefuttatás :D

   4. Jobb ez mint a kávé, mi? :D Destielt mikre nem lehet használni :D

   5. Hát ha már egy ilyen oldalon vagyunk, ez elkerülhetetlen, nem? :D

   Törlés
  4. 1) Jó szóra gondoltál :) Nyelvújítás level fanfiction.

   2) Olvadozz csak, annál könnyebben elnyalogatlak :P Oké, meleg van. M i n d e n h o l. És ezt most egybevontam az 5)-el. De tényleg, ilyen oldalon vagyunk, szóval tán-tán nem gyepálsz el a viselkedésem miatt. Ami meglepően ravasz, mert így körbehízeleglek, mellesleg jogosan, aztán letáborozok és nem mozdulok egy centit se. Max. csak láthatatlanná válok, és úgy jársz velem, mint az Arany emberbe az a hapsi, akitől nem akart elválni a felesége, holott nem is szerették egymást. Értem miért vagyok Mardekáros. Lassan megpróbálok napirendre térni felette, de megnéztem a Halál Ereklyéit, és belegondoltam mekkora szívás lehett Voldemort halála után a Mardekárba kerülni. Ó és Piton. Baszki Piton. Tahi-Tóth László szinkronhangjával. Imádtam.
   Ebből azt akartam kihozni, hogy a nyakadon ragadtam.

   3) Télleg olyan Mátyás király mondakörösre sikerült, de ez a jó, mert ott van az a kiskapu, hogy azért belegondolhattam. Elszórakoztatjuk így egymást kommenteken keresztül is. :) na meg aztán az én kis multishipper szivem egyből kiszúrja ezeket nekem, és plusz élmény.

   4) Nem jobb, mint a kávé, a kávét meg lehet inni. Vagyis ezt is meg lehet, csak azt nem kávénak hívják "kezébe temeti az arcát és sirvaröhög"

   3)

   Törlés
  5. 1. akkor jó :D engedelmeddel én is használni fogom. :P Néha:D

   2., 5. :D Nem foglak elverni nyugi, tényleg meleg, te meg még elkezdesz nekem még jobban bemelegedni? :D No de lyányom, hogy gondolod ezt? :D
   Értettem én : D Kaptam egy édes, nyalogatós, néha láthatalan koloncot a nyakamba :D jól összefoglaltam a dolgokat? :) Nem? :D akkor csapj le, mert itt is naggggyon meleg van, alig lehet bírni basszus... Nem szeretem a túl meleget. De a túl hideget sem. Nem nekem való.:S
   A Mardekár? Miért vagy Mardekáros? :) Én inkább mennék a Griffendélbe, tudom, mindenki oda menne. :) Dean is, meg Cas is, szóval követem őket, jó rajongóhoz híven :D

   3. Multishipper :D nem semmi vagy :) de a lényeg, hogy azt is észreveszed, amit nem kéne, és aztán olvadozol itt nekem, amivel tulképp én jól járok :) Na meg legalább elszórakoztatjuk itt egymást, ahogy mondtad :D

   4. Basszus :D *szintén a kezébe temeti az arcát és sírva röhög*. Gúzsba foglak kötni téged Lugiával, mert lebuktál te is :D ott a van a mélyben a kis perverz, titkolt lelked, csak nem akarod nekünk megmutatni, mi? :D javaslom, hogy menj vissza a CC-hez, olvasd el azt az ominózus PWP-t, amit Lugiának írt válaszomban írtam, és a végén Lugia nevét helyettesítsd be a sajátodba :) óóó, várj :D vagy saját, személyreszabott PWP-t kérsz te is? :) Egyem a kiéhezett lelkedet, ezt már nem mosod le magadról :D
   *még mindig sírva röhög*

   A végén az a kósza hármas mi akart amúgy lenni? :)

   Törlés
  6. 1) (Ami valójában kettes, csak az egyest kimerítettük). Nagyon jól látod a dolgokat :D És ha arra riadsz a gépelésből, hogy valami elégedetten szuszog és finoman nyalogatja a nyakszirtedet, akkor csak én leszek, abban a hiszemben, hogy tuti marcipánból lehetsz. De ha nem az se baj. Mindenképpen izleni fogsz. :D óh le kéne csavarni a Napot, ez a túl meleg engem is megvisel.


   2) Miért pont MArdekár? Ad egy: egy kígyó a címerállatuk. a kígyók lenyügöző élőlények. Ad kettő: a tó alatt van a hálótermük meg a tomboldájuk. A tó badass. Ad három: Imádom sokkolni a bármilyen környezetet. Ad négy: Crowleyt is oda osztanák be :)

   3) Hidd el ez átok és áldás is egyben. De egyelőre minndketten jól jártunk vele.

   4) De én le szeretném mosni, mert ragad.
   Az meg különben is Lugiáé, hadd élvezkedjen vele privátba és egyedül :)
   Titkolom hát, hiszen úgy sokkal élvezetesebb, hogy én tudom, ti nem. De már ti is, így oda a meglepetés. Sebaj. Óh hát így szeretsz, hogy megeszel! Csak a nyakamat kiméld, ilyen melegben nem akarok sálat viselni.

   Törlés
  7. 1. így el fogunk tévedni, ugye tudod? :D Ha nem ismernélek (talán nem is:D) azt hinném, hogy te is megbuzulódtál (yeah újabb fic általi nyelvújítási szó, vagy tudom is én hogy mondják ez :D) Tényleg meleg van arra felé, kapcsold be a légkondit, mielőtt én is elolvadok tőled :D

   2. fújci, kígyó? Ne már. Brrrrr, én borzongok tőlük, szóval az összes érved közül csak ezzel nem tudok egyetérteni :) De a Crowleys a legmeggyőzőbb szerintem :D :D :D Szóval a magyaráztat elfogadva :D

   3. Egyelőre. De a fagyi vissza szokott nyalni, vagy nem? (ja, az te vagy:D :D :D) Szóval egyszer nehogy megszívjuk ezt :D

   4. Próbálkozz csak, úgyse fog sikerülni :D
   Pedig olyan szép kiszívásokat kaptál volna, amiket örömmel és büszkén viseltél volna. :D de hát ha nem, hát nem, megtartom magamnak, és majd Casnek adom őket :D
   A lényeg: le vagy bukva, tetszik vagy sem. :D

   Törlés
  8. 1) Természetesen tisztában vagyok ezzel a ténnyel, és direkt csinálom "győzedelmes vigyor" Már vagy fél éve ebben szenvedek, illetve pont, hogy nem, mert imádom ezt a helyzetet. A légkondi megy, de hiába. Nem baj, gondolj arra, hogy hideg estéken megmelengetlek :D

   2) Szerintem is Crowley a legmeggyőzőbb. Isteni anarchiába taszítanánk ketten a Roxfortot úgy érzem :D Nagyon jól érzem őt :P

   3) A fagyi mindig visszanyal. Amelyik nem az gyanús. Arra figyelni kell. Úgyhogy nyaljon csak vissza én nem bánom.szeretem ha kóstolgatnak, mert visszakóstolgathatok .

   4) Nem figyeltél. Azt mondtam, hogy CSAK a nyakamat kíméld. Máshol nem kell visszafognod magad. Cas így is kap eleget Deantől, ráadásul a kis ravasz az angyali modzsójával el is tudja tüntetni őket, szóval mindig újakat kap.
   Óh tetszik ez a lebukás, de attól tartok Lugiával összekötözve együtt megyünk a pokolra.

   Törlés
  9. 1. Na hát, és ennek ellenére is eltévelyegtetsz minket? :o nem szép dolog :D
   Valld be, téged is Dean tanított flörtölni, mi? :D És te jó kis tanítvány módjára szépen minden apró trükköt elsajátítottál :D

   2. Nagyon jól érzed :D veletek az élen a Roxfort két nap alatt összeomlana és bezárna és a varázsvilág fellázadna ellenetek :D Szép kis tervek, mondhatom.

   3. Azt vettem észre. Te vagy a fővisszakóstoló és még élvezed is. Amúgy ha már fagyi, milyenről is van szó? Ebben a nagy melegben jól esne már egy adag :) :)

   4. Ja értem, szóval kéred őket, csak a szent nyakacskádat kíméljem? :D Ahogy óhajtod :D
   Cas már csak ilyen mocsok, de ki tudja, talán titokban megtart párat, hogy legyen ami a Deannel való forró és vad éjszakáira emlékezteti :D
   Szerintem én is hozzátok leszek kötve, mint felbujtó és főmegrontó pokolra való írócska :D

   Törlés
  10. 1) Nem szép, tényleg nem szép, viszont annál izgalmasabb ;)
   Dean valóban mondott pár trükköt, de főleg neked köszönhető, hogy egyáltalán szóba állt velem. Meg aztán "közelebb hajol és a füledbe suttog" könnyű szépeket mondani annak, aki maga is ilyen gyönyörű.

   2) No, ennyire azért nem lenne szörnyű, hiszen mind Crowleynak, mind nekem fő érdeke a bizalom. Hozzá sem kerülne több lélek, hogyha nem tartaná be az alkukat. Ribillió akadna, csakúgy, mint néminemű rendzavarás, de csak elterelő hadműveletként. Ez sokkal fondorlatosabb terv, mint amilyennek elsőre látszik.

   3) Megláttad a perverz kis énemet, hát most viseld a következményeket :) Fagyi? Legyen fagyi. Elsőnek a finom, könnyed tölcsér, mi széltörte ágként reccsen holdszín fogad alatt. Aztán az első gombóc következik, édesen csábító csokoládé, ajakpiros cseresznyékkel elkeverve, éjszaka hűvősében lengő mélybordó selyeming. A következő gombóc trópusi tájakat idéző citrom, frissítő vidámság, kihivóan kacér mosoly. A fagyi tetejére tejszínhab kerül, hóbortosan szines, apró cukorkákkal meghintve, csókra csábító édesség. Az ízük együtt pedig olyan, mint egy kis flört, könnyed, kacér, ezernyi lehetőséggel játszó vonzalom.
   Látod, nemcsak az alkohol rejt magában ilyen dolgokat!

   4) Persze, hogy óhjatom, ha tőled kapom! :D Mondasz valamit, simán el tudom róla képzelni, hogy titokban azokat nézegeti a tükörben, Dean meg rajtakapja, és segít a problémáján :)
   Szorosan leszünk, de legalább vidáman!

   Törlés
  11. 1. Ki mondta, hogy nem izgalmas? :D ami nem szép, attól még lehet kalandos :)
   Na, szép. :D Dean által én tanítottalak ki titeket a legnagyobb trükkökre? :D legközelebb jobban vigyázok, hogy mit írok és visszafogom majd magam :D

   2. Igaz, Crowley egy igazi üzletember és érti a dolgát. Több haszna van abból, ha csak üzleteket köt, mintha kipusztítaná a fél Roxfortot. És közben a diákok is jobban járnak. Az ördögi terv, mi? :D Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Dean a 10. évadban megfosztja-e a Crowleyt a King of Hell címtől :D

   3. Nyüsz, fagyit akaroooook :P Szinte éreztem a számban az olvadó, finom gombócokat. TÉnyleg fagyi kell :) Te pedig kikapsz, mert ilyen gyönyörűen, zseniálisan leírtad és megkívántam. :) Piszok kis zseni vagy. :) :) :)

   4. "titokban azokat nézegeti a tükörben, Dean meg rajtakapja, és segít a problémáján" *lefordult a székről és megállíthatatlnul fetreng a földön a röhögéstől* Magam előtt láttam a képet, meg azt is, hogy Dean "segít" rajta :D Hát ez kész :D Ez hatalmas volt :D

   Sok "jó" ember kis helyen is elfér, elleszünk mi odalent :)

   Törlés
  12. 1) Igazán számíthattál volna erre, mikor fellőtted az éterbe :D De ne, ne fogd vissza magad. Nagyon élvezem mikor így elengeded a gyeplőt. :D

   2) NO!!! Ha ez megtörténik, hogy Dean lesz a Pokol királya, én kaszálom a sorozatot. Az Crowleyt illeti és pont. Nem hiszem, hogy nem próbálná meg, de időben visszaváltoztatják/oder megölik, és Crowley marad a helyén. Abbadonnak se sikerült megszerezni a koronát. Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy megmutatják milyen amikor Crowley igazán beindul, mert rengeteg potenciál van benne is.

   3) Én és a jelzőim boldogok vagyunk, hogy örömet szerezhettünk neked. HA ez vigasztal nekem is kedvem támadt rá. Gyere meghívlak egyre :)
   Alig várom, hogy megbüntess érte :P

   4) Dean nem hagyja, hogy szegény Castiel magányos maradjon :) Különben is csak a jószándék vezérli. hogy mindkettőjüknek jóóó legyen.
   Oké, most megyek és én is kiröhögöm magam a WC-ben.

   Törlés
  13. 1. Nem vagyok jós, nem tudtam én, hogy ezzel megrontom majd az ártatlan kis lelketeket :D

   2. Neeeee, ne kaszáld :) Úgyis csak átmeneti lenne. Jesszosom, ilyen SPN-káromlást szólni... KIKAPSZ! :) Tény, hogy Crowley a pokol, és majd vissza is fogja kapni, de szerintem Dean párszor seggbe rúgja majd ebben az évadban :) Crowleyban sok potenciál van, ez igaz, de kicsit elpuhult és elemberesedett. :) Nem lenne jó, ha visszafejlődve, ahogy a 4. évados Casnek se lenne már értelme :)

   3. Akkor most kapjam el a bőrszíjat meg az ostort és fenekeljelek el? :D ejnye, de perverz lett valaki :D
   A jelzőid meg pirospontot kapnak, meg te is. Meg azért egy kis bőrszíjat is, csak úgy, jutalomból :D

   4. Hogy mindkettejüknek jóóóó legyen mi? :D meg ezzel együtt nekünk is, igaz? :D
   Miért a WC-ben röhögsz? :D Szégyellsz, vagy mi? :D

   Törlés
  14. 1) Sajnálattal kell közölnöm, hogy a lelkem minden, csak éppen nem kicsi és ártatlan :D Fogalmazzunk úgy, hogy az olvasottak a gyakorlatba való átültetése zajlik, kedves tanítónéni :P Remélem, hogy eddig szépen megfelelek a vizsgán. A világért sem szeretném, ha csalódna bennem.

   2) Furcsa, hogy pont az elemberesedésével rabolta el a szívemet. A seggebrúgás lehet, sőt követelem a hatalmi harcot, csak a vége. A vége legyen az, hogy minden helyére kerüljön. Visszafejlődés nélkül. Amúgy ha rendezőnek lennék, kezdenék valamit Crowley fiával is. Jaj muszáj lesz valami ficet irnom, amiben kiélhetem a headcanonjaimat.

   3) (Jól van, én megpróbáltam nem megnyilvánulni, tényleg, de mint a mellékelt ábra mutatja nem sikerül visszafogni magam. Bocsánat. Ha nem tetszik, sértő, vagy valami, szólj és törlöm. Vagyis te is törölheted.)
   Nem igazán emlékszem, hogy kerültünk fel a szobába, csak a nevetésre, a rekkenő napsütésre, ahogy délibáb glóriát rajzolt a víztükrön remegő tükörképére, az állára véltelenül lecsöppenő fagyira, mindez kusza álomképpé olvad a hűvösebb levegőjű szobában. A redőnyök leengedve, az ablak nyitva, a függöny meg-meglebben a szél érintésétől, ahogy becsempészi hozzánk az utca moraját.
   Nem tudom, hogy illene, vagy szabadna itt lennem, de hát már kár ezen gondolkodni. Nem mintha tudnék, ugyebár. A kanapé kényelmes, a párnák gyengéden támasztják a derekamat, és újra kiesek a valóságból, ahogy zuhanok, és zuhantamban összetörik körülöttem a délután. Részletek, kihivó, kacér mosoly, villanó tekintet, veszély, vagy inkább játék, és én hason fekszem a kanapén. Lehunyom a szemem, léptek, ruhasuhogás, egy kéz simít végig az arcomon és a tarkómon, aztán léghuzat, talán távolodik. Nem mozdulok, hallom, ahogy motoz, megnyugtat és elmosolyodom. Egyáltalán nem félek, még akkor sem mikor egy bőrszíj csattan a hátamon. Valami ilyesmiről is beszélgettünk, nekem pedig nincs ellenemre a helyzet. Belemarkolok a huzatba, ahogy a következő csapás érkezik, az adrenalin felbuzog bennem és ideje bevallanom, hogy mámorító, ahogy a fájdalom és a kéj összekapcsolódik. Hogy mi lesz? nem tudom. De nem is érdekel. Csak a pillanat számít.

   4) Dehogy szégyellek téged, csak jobb szeretek diszkréten megfulladni. Meg aztán az élvezetért mindent :)

   Törlés
  15. 1 Igen, ezt én magam is észrevettem :D
   Mi van? :D már én vagyok a tanító néni? :D aj-jaj :) Nem baj, megfelelek az elvárásoknak, szóval boldogan jelentem, hogy megkaptad az ötöst :) Jól szerepeltél, átmentél a vizsgán :D

   2. Nekem már az elemberesedése előtt is kedvenc volt, sőt akkor kicsit jobban :)
   A hatalmi harcot én is nagyon nagyon várom, és a végén úgyis mindenki a helyére kerül. Remélem. Mert egyiküktől sem akarok elbúcsúzni...
   Szerintem tuti lesz még szerepe Gavinnek, sőt egyenesen követelem, hogy legyen. Jó zsarolási alap, meg amúgy is jó szál ez :) Prince of Hell :) Ha nem is ebben az évadban, tuti hogy előrángatják még :)

   3. *nagyot nyel és hatalmas tágra nyílt szemekkel pislog a monitorra". Ezek után KÖVETELEM, hogy írj egy részletes, 18+-al tarkított Destielt! :)
   Amúgy meg minek is törölném? :D hadd jöjjön csak ide csorgatni a nyálát a nép :D Aki elolvassa eme "intim" beszélgetésünket, az talán lesz olyan bátor, és jelzi felénk, hogy amúgy ő volt a gyertyatartó :)
   (Csendben megjegyzi, hogy küldi a hideg fagyit, ezúttal a hátadra, hogy lehűtse az apró kis sebeket. :) :)

   4. Ha diszktéren fulladozol, akkor miként mentselek meg és hozzalak vissza az élők közé? :) ne vonulj el, akkor nem látom sem a fulladást, amin segítenem kell, sem az arcokra kiülő élvezetet az ostorcsapások után :P

   5. Szerintem már bérelt helyünk van a pokolban :D :D :D

   Törlés
  16. 1) Örülök, hogy megfeleltem a támasztott elvárásoknak, és igérem, a legközelebbi találkozásnál sem fog csalódni bennem. Hiszen megérdemli a tökéletességet, minden szempontból.

   2) Én se akarok senkitől se elbúcsúzni, nagyon a szívemhez nőttek, évad-illetve főszálbeli hiányosságok ide, vagy oda. Viszont Gavin lehetne akár egy spin-off is! :D De akárhogy kerül is elő, mi csak örülni fogunk neki. Azért ha már így vannak a démoni fronton jó arcok, akadhatna még néhány az angyalok között is. Hozzák vissza Gabet! :) Vagy a traktoros angyal, az menő volt :) De most tényleg Cas az egyetlen normális közöttük. Azért kiváncsi vagyok meg merik-e lépni, hogy Istenné tegyék.

   3) EKKORA kőszikla zuhant le a szivemről, hogy nem küldtél el különféle kellemetlen helyekre ezért :) Nem igérek semmit, mert ez most csak így rámjött, jólesik, meg gyakorlatban tart, de ha lesz témám, akkor megirom neked, azt a Destielt. :D
   Szégyellje magát a kukkoló, ha akarja, mi nem fogjuk igaz? :)
   És lenyalogatod a hátamról a fagyit?

   4) Ez egy jó kérdés. Nem is annyira célszerű akkor eltűnnöm, igaz? Amúgy most tisztára olyan, mint Irene Adler, a Sherlock BBC féle verzióban. Dominatrix, az vagy. :D Persze csak ha te is legalább annyira élvezed, mint én. Mert én ilyen kis szende perverzke vagyok.

   5) Crowleyval vagyok. Így már biztos, hogy a páholyban kapunk helyet.

   Törlés
  17. 1. helyes, helyes, tessék csak szépen mindig a lehető legtökéletesebben alkalmazni a megszerzett tudást :) Ne okozzon csalódást, kedvesen, :)

   2. Én egyszerűen csak elsiklok az apróbb hibák felett. Az mindenhol van, nincs tökéletes sori, és én így szeretem, ahogy van. :)
   Gavin terén csatlakozok. Bár ahhoz szerintem előbb többet kellene szerepelnie azért, hogy többen megkedveljék. De idővel simán lehetne :) Vagy egy angyalos spin-off. Gabe-bel és Casszel (na meg oda akkor már Dean is kell)
   Gabe él, ezt múltkor linkeltem, vagy nem emlékszel? De pontos infónak még nem tudtam utánajárni...
   Nem tudom, hogy Casnél meg mernék-e lépni az Isten dolgot. Azt már egyszer próbálták, szerintem abból nem lesz semmi. Az lenne a szép és kerek, ha az igazi Isten visszatérne, szerintem azzal lehetne szép keretesen lezárni a storyt. Vagy nem is tudom... Poklot bezárni, angyalokat vissza a helyükre, Deanék meg... Minden szörnyet eltüntetni és... De nem, mert ebben annyi potenciál van még, jóóó sok spin-offra lehetőség meg minden. :)

   3. Mégis hova küldtelek volna? :D max a hidegzuhany alá, hogy hűtsd le magad lyányom :D
   A Destielt pedig epekedve vááárom, de nagyon nagyon epekedve ám :) :) :) Szóval hajrá, küldöm az ihletet :)
   http://serenada.deviantart.com/art/Untitled-Dean-Castiel-Sex-Scene-375377120
   http://fuckyeah-destiel.tumblr.com/post/19979950790

   A kukkoló meg valóban, szégyellje magát :D
   Ha akarod... :D nehogy kárba vesszen a finom vanília fagyi :P

   4. Igen, lehetséges :D De ez is a te bűnöd, te csináltad belőlem ezt :D Élvezni, én? :D Inkább csendben lehajtom a buksimat és irulok-pirulok :D

   5. Ez ezt jelenti, hogy neked hála én is kitüntetett helyet kapok? :D

   Törlés
  18. 1) A csalódás nem szerepel a szótáramban, és a legfőbb szándékom, hogy a magáéból is kitöröljem (Rá ne kérdezz a magázódásra, mert nem tudnám emgindokolni, hogy miért)

   2) Igen, linkelted, láttam, de nem tudom eleget hangsúlyozni, és amíg te sem tudsz biztosat, én megmaradok a reménykedők szintjén.
   Vannak hibái, de igen, ezek felett el kell tudni siklani, hiszen ez egy jó sorozat.
   Rengeteg spin-off szál van ebben a soriban, csak találnak megfelelőt! Akár még Bobbyval is el tudnék képzelni egyet, mert máig az a legkedvencebb részem, amikor bemutatták egy napját. :D

   3) Ha eddig hideg zuhany alá tuszkoltál volna, akkor most egyenesen belelöksz a Jeges-tengerbe. Lassan rá lehetne sütni, hogy fem!Destiel. :D Idekapcsolódóan a 4)-es: látod, így kell manipulálni valakit. Ám ha túl sok(k) tényleg szólj, mert csak úgy ér valamit a buli, ha mindenki jól érzi magát.
   Az árnyékom hosszú, fekete masszaként vetül a szemközti falra, ahogy feltérdelve lehúzom magamról a pólót, ám türelmetlen mozdulataim csak még jobban gúzsba kötnek, és ennél már nem is érezhetném magam hülyébben. Hallom, ahogy szeliden nevet szerencsétlenkedésemen, aztán közelebb lép és segít, lehelete végigkarcolja a bőröm, végigfut a libabőr a hátamon. Aztán újra hason fekszem az ágyon, a gyomrom izgatottan remeg, a vérem doblüktetése feszíti a dobhártyám, és önkéntelenül is szaporábban veszem a levegőt. A szíj lendül és lecsap, felszisszenek, és egy pillanatra megdermed a ki nem mondott kérdéstől. Fenézek rá, elvigyorodom, gyakorlatilag egyfolytában vigyorgok, de nem tehetek róla, és bólintok. A korbács lendül egyszer, kétszer, háromszor, míg biztossá nem válik, hogy ezek a vöröslő nyomok nem tűnnek el egyhamar. A helyzet akár még bizarr is lehetne, de hát én kezdeményeztem, ő pedig belement, szóval kedves lelkiismeret húzz el a fenébe. A távozását elősegíti, hogy valami hideg, puha és kicsit ragadós dolog kerül a hátamra. Jólesően felsóhajtok, hogy aztán lassan ködösülő tekintettel morogjak, már-már doromboljak, mikor lassan, érzékien lenyalja rólam, Az egyik ujját a számhoz érinti, óvatosan kinyújtom a nyelvem és megizlelem. Hmm...vanilia fagyi!

   5) Pontosan azt.

   Törlés
  19. 1 Nem tudom, hogy honnan jött a magázódás, de jópofa :D Tiszte egyetemi körülmények :D
   Csalódás. Oké, delete :D

   2. Oké, akkor reménykedjünk együtt :D
   "Vannak hibái, de igen, ezek felett el kell tudni siklani, hiszen ez egy jó sorozat. " *bőszen bólogat :)
   Bobbyt én is csíptem, de hát sajna tőle megváltunk. :) Amúgy azt az epizódot pont Jensen rendezte :) És valóban sok spin-off szál van ebben, csak éppen rosszba nyúltak idén bele :S Reméljük, hogy amit most terveznek, az be fog futni :) Ha Destiel, angyalos, vagy Crowleys lesz, akkor tuti menni fog :) Vagy a fiatal Johnnal esetleg :) Vagy a Men of Lettersszel, sokkal korábbi évekről :) :) :) Van itt bőőőven ötlet :) :) :)

   3-4. Igen, ez már határozottan fem!Destiel :D Asszem lassan ideje lesz egy privát "szobára" vonulnunk :D :D :D :D Mielőtt még felbukkan egy kukkoló :D
   Elhangzott a biztonsági jelszó? :D Nem, na látod :D Meg ha jól "értelmezem", te szenveded el a dolgok "kemény" oldalát, bár azért lásd kivel van dolgot, a fagyiból is kaptál :) Legalább finom volt? Szerencsére vért nem kapott. :) Hm, lehet volt ott csoki fagyi is, azt is szeressük, nem? :) Vagy azt máshova kéred? :D

   Ui: még mindig meseszépen, gyönyörűen és ízlésesen fogalmazol :) Igazi művész vagy, lyányom :) Repül a vanília fagyi, nyisd ki, hogy betaláljon a bagoly. :) (nyár van, meleg van, muffin helyett fagyit küldök)

   6. Remek, most végre megnyugodtam :)

   Törlés
  20. 1) Elvégre ez vizsga volt, így mindjárt érthetőb a magázódás. De most mér vége, szóval akár el is mehetnénk italozni. Ismerek egy isteni helyet a közelben, talán Ön is ismeri. Fizetek magának egy kört, a sikeres vizsga örömére. :)

   2) Hosszú órákon át gondolkoztam a Man of Lettersen, míg rájöttem mi az, mert hát a büszkeségem nem engedi, hogy tanácskozzam a guglival. De most már oké, és jól hangzik. Az Egyetemesek, érdekes egy banda lehetett. Lassan kimeritjük a lehetséges spin-offok megvitatását is. Amúgy fenntartom, hogy az a szörnyek uralják a várost, annyira nem lett volna rossz, csak hát nem úgy kellett volna megindokolni a srácot, ahogy, nekem ott bukták el, hogy neki is Winchester-féle múltat akartak.

   3) A bagoly megette a fagyit. A mohó állatja.
   Meggondoltam a "privát" szobát, alias e-mailt, de nem. Nem hiszem, hogy sokat osztana, szorozna a dolgon, akinek meg nem tetszik ne olvassa. Ennyi.
   Biztonsági jelszó? "gyorsan...lassan...újra végigolvassa a Whiskyt" Óh megvan. Nem, nekem most jóó így. Bár ez azt hiszem világos :) Köszönöm a dícséretet, igyekszem tartani magam a saját hangomhoz, mert hát ez is közszemlére kerül :) A csokifagyit máshova kérem, jól látod a helyzetet. De azt már a te fantáziádra bízom, hogy pontosan hova, ahogy azt is, hogy kinek a bőrébe bújsz. :)
   A számban kellemesen olvad el a fagylalt, a nyelvem hegyével simogatom le az utolsó cseppeket is a ujjáról, az ínyemen érzem a sajátságos egyveleget. Kinyitom a szemem, nem emlékszem rá, hogy lehunytam volna, a tekintetem végigsiklik az arcodon és már belevesznék szemed tengerhűvösébe, mikor észreveszek egy rezdülő árnyat a félig nyitott ajtó mögött.
   A kéj leple eltűnik az agyamról,és helyét a düh köpenye veszi át. Kukkoló!
   Felugrok a kanapéről, elkapom a kezéből a korbácsot, majd a pólóm, és rohanás közben veszem magamra. Kis híján elestem a pár fokos lépcsőn, de visszaszereztem az egyensúlyomat. Majd adok én neki mások magánéletét kilesni!
   Befordul a sarkon, követem, érzem ahogy néhányan megbámulnak, de nem érdekel. Gyorsítok a tempón, a fogaim közt sziszegve veszem a levegőt, a világ vörösbe borul körülöttem, ahogy az adrenalin szétrobban bennem, és már csak az üldözött kontúrját látom. Nem érem el, a mocsok fel fog ugrani a beálló buszra, de lendül a korbács és ezúttal bejön az Indiana Jones filmekben látott mozdulat, mert a szíj rátekeredik a lábára, és akkorát zakózik, hogy magával rántja a fegyveremet is. Nem hagyom, hogy leszedje magáról, megragadom és talpra rántom, majd akkora pofont keverek le neki, hogy elered az orra vére. Leszedem a nyakából a kamerát, majd izomból a betonnak vágom és elégedetten figyele, hogy törik darabokra.
   - Ha még egyszer kukkoláson kaplak, gondoskodom róla, hogy lábad között lengedező pöcköt egy felbőszített méhraj kellős közepébe kerüljön.
   Nem hiszi! Látszik rajta, hogy nem hiszi! No, nem baj. Beráncigálom egy félreeső utcába, távol a zavaró elemektől. Nehezen megy neki, a korbács még mindig akadályozza, ám ez nekem csak előny. Igaz nincs nálam semmilyen céleszköz, de a kreatvitásomat nem hagytam otthon. Belerúgok a gyomrába, összerogy, így a feje is frontálisan találkozik a térdemmel. Összeorgy, mint egy zsák krumpli, én pedig összekötözöm bölcsőpózba, hadd fájjon mindene. Egy üvegcseréppel a bőrébe karcolom, hogy "Ne zsarolj, hacsak nem akarod, hogy zsaroljalak" Kicsit teátrális de a gondolataim már újból a szoba körül forognak. Még utolsó simításként elteszem a memóriakártyát, nehogy kísértésbe essen, aztán elindulok vissza.

   5) De azért én remélem, hogy te edig Castielnél vagy protekciós :D

   Törlés
  21. 1. Pont egy kört? :D oké, rendben, menjünk? :P és milyen itóka lesz az, amit kapok? :)

   2. Men of Letters :) jaja :) Én jobban szeretem a Titkok őrzői elnevezést. Az Egyetemesek... Nem tudom, hogy ki kezdte el annak fordítani, de annak semmi értelmét nem látom. Szerintem a Titkok őrzői sokkal jobb cím :)
   A spin-offal nekem is az volt a bajom. Rossz múltat és gagyi, az SPN-hez képest túlságosan gyenge indokot adtak neki a szörnyvadászósdihoz. Meg aztán ott volt a halott-nem halott apa is, is tiszta Winchesteres volt. Ez egy SPN spin-offhoz gyenge történet volt. Tényleg olyat kell elindítaniuk, ami szorosabban kapcsolódik a sorihoz. De amíg mindenhol a Winchesterek a nagy urak és ők mentik meg 1000. alkalommal is a világot, nehezen tud hiteles és életképes maradni egy spin-off. Ez kb olyan, hogy nem fog téged érdekelni, hogy mi történik a 80. eldugott kis faluban, ahol a hatalomért küzd 2 család, amikor nézheted azt is, ami a várban történik. Ott, ahol a hatalom és az uralkodók, a birodalom urai összecsapnak. Na, jól elkanyarodtam :D Hasonlatozás vége :D

   3. Csapd agyon azt a mocsok bagolyt, hát mit képzel az magáról? :D
   Akkor "privát" szóba kilőve :D tudtam én, hogy azt élvezed, ha nézhetnek téged :D attól indul be a kezed alatt a billentyűzet, hogy van valaki, aki kifigyelheti perverz és mohó kis vágyaidat :P
   Oh, látom közbe szerepjátékra invitálsz? KInek a bőrébe bújjak, mit szeretnél? És ennek ellenére kíváncsi lennék arra, hogy hova is kéred azt a bizonyos csokifagyit. :)
   Az akciófilm igazán látványos és izgalmas volt :) Színészi játék: ötös, harcos amazon hozzáállás: ötös, bemutatott harcmozdulatok: ötös. Humor: ötös, komoly hangvétel: ötös.
   Most hogy alaposan elláttad a kukkoló baját, visszatérhetsz a szobába, mert várt téged a finom, hűsítő fagylalt. Talán még a vaníliából is akad egy kevés. :) Valahol. :)

   5. ott ám, ott ám, ott ám :) Bármit megtesz nekem a kék szemű angyalka, amire kérem :)

   Törlés
  22. 1) Lehet kettő is, de nem akarom, hogy azt higgye le akarom itatni. Mézsört kap, mert azt feltétlen meg kell kóstolnia!

   2) Csak nem Trónok harcát néztél? :D Óh nekem ezzel nem sok problémám akadt, mert már annak is kitörő tapsviharral örvendek ha egy-egy tőmondatot megértek, mert nem hiszem el, mennyire e tudják harapni a mondanivalót. Amúgy vicces, mert a káromkodásokat elsőnek megtanultam. Miért lehet az, hogy egy másik nyelvből először a durva szavak ragadnak meg az emberben? Nálunk, itt a faluban, lakik pár német, és magyarul úgy káromkodnak mint a vízfolyás, de mást nem tudnak.
   Összefoglaltad az én problémáim is. :) Jaj de messze van a következő évad!

   3) "Oh, látom közbe szerepjátékra invitálsz?" Leesett hát végre? :) Már két-három kommentje próbálom finoman jelezni, bár az a E/2 ragozás a szövegben véletlen volt, és késve vettem észre.
   Lassan napi szinten folytatok tanácskozást Crowleyval, most pedig Gabbel is, lehetetlen, hogy ne ragadjon rám valami :P :) :D
   Hát jó, akkor már végképp átmegyünk fem!Destielbe, és a maradék kis tétovaságom is elmúlik. Igen, volt. Az ötösöket pedig bejegyeztem, és roppant büszkén vigyorgok, hogy elnyerte a tetszésedet, mert ez az, amiért érdemes volt felkelni.
   A baglyot meg megcsapkodtam, egy ideig nem repül felém, azt hiszem.
   Visszafelé már lassabban sétáltam, néha fújtam egyet, hogy a vérnyomásomat újra normálisra állítsam vissza, ám ez mindannyiszor kudarcba fulladt, ahogy eszembe jutott, hogy mit hagytam ott, és mit készülök folytatni. A gyomrom izgatott szaltókat vetett kavics méretűre zsugorodva, és önkéntelenül is megszaporáztam a lépteimet. Az sem segített, hogy minden bizonnyal nem fog örülni, ha közlöm vele, hogy a legújabb játékát a parasztnál hagytam, bár lehet, hogy nem is az övé hanem Gabé. Minek is problémázom ezen? Tud teremteni másikat ha akar.
   Visszaértem a lakáshoz, amiért bejegyeztem magamnak egy újabb pirosontot, mert nem hittem, hogy egyáltalán megjegyeztem. A lakásokat még az aktuális pasiknál is gyorsabban felejtettem el, de ez közel sem volt az a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy nem is férfiról, hanem nőről volt szó.
   Esélyem se volt mélyebben elmerülni az esetleg szexuális indentitáskérdésemben, mert már újra ott voltam a szobában.
   - Bocsi - mondtam Casnek. Ő csak nézett rám, azok az elképesztően kék szemek felértek egy ütéssel a gyomorszájba, aztán folytatta a fagyievést. Jó lett volna ha megszólal, mond valamit, bármit, akármit, de nem, csak ette azt a nyomorult fagylaltot, mintha minden rendben lenne. - Esetleg nem akarod folytatni?
   "Mert én igen" tettem hozzá gondolatban. Nem figyelt rám, pedig már le is ültem mellé, átkaroltam a vállát is, de semmi. Remek. Biztos duzzog.
   - Jó, megvertem az ipsét, de jogos volt - magyaráztam. Vajon az a baja, hogy itt hagytam egy szó nélkül, vagy, hogy itt hagytam, vagy megbánta az egészet? Hogy válaszra kényszerítsem, elvettem a dobozt tőle. Alig regisztráltam magamban, hogy ez bizony csokifagyi, máris megbántam, mert meglökte az alját, és az egész rajtam landolt. Azonnal lekaptam a ragadós felsőmet, mert szövetről nyalogatni rohadtul nem élvezet, de bőven maradt még a mellemen és a nyakamon is, amit nem bírtam ki egy újabb vigyor nélkül:
   - És bumm, így lett a Chocapic!

   5) Bááármit? Ez nagyon rendes tőle :D

   Törlés
  23. 1. Tényleeeeg :) Abban már meg is egyeztünk, hogy majd megkóstolom :)

   2. Ebből a bekezdésből hogy jött le neked az, hogy már a 2. évadban tartok? :D Elolvastam újra amit írtam, és tényleg :D Amúgy meg nem igazam van? :D De, nalátod:D egy :P A káromkodásos dolgokkal kapcsolatban pedig a számból vetted ki a szót :D

   3. Öhm, tudod, én vagyok Cas és Cas nagyon félénk és hát... Na, mer csak úgy itt a "nyílt" utcán kezdeméynezni és reagálni. Túl szégyenlős, no :) Vagy ez nem tűnt fel neked hat évad alatt? :D
   Az ötösöket kiérdemelted lyányom, ügyes voltál :) A bagolyt pedig tanítsd alaposan móresre, még egyszer ne hibázzon a mocsokja. :)

   khm, az azok az átkozott fagyik... :D Nos, khm, nem vállalok felelősséget a folytatásért :D

   Kíváncsi, zöld szemeit az enyémbe fúrta. A hideg fagylalt lassan csorgott végig a nyakán és a mellein. Csodaszép teste volt, mindig is az volt. A halandó porhüvelyemet időről időre felforrósította a látvány, amit nyújtott. A ruhái szorosan tapadtak a kecses testére, a mellei legszívesebben utat törtek volna maguknak a szűk csipkéből, amikbe időről időre belekényszerítette őket. Most nem volt rajta a kihívó felső, amit mindig hordott. Most csak ő volt, a forró bőr, az átázott, nagy műgonddal elkészített fehérnemű, és a csillogó zöld tekintet. A haja kócosan tapadt a tarkójára. Az illetlen betolakodónk elüldözése és a forró nyári nap megtették a hatásukat.
   Engem figyelt, várta, hogy válaszoljak. Hogy tegyek valamit és mondjam el neki azt, hogy haragszok rá. Mindig azt hiszi, hogy haragszok rá azért, mert ő is így gondol magára. Harag, mert elrontott valamit. Félbehagytuk azt, ami alig egy órája kezdtünk el, és még a korbácsomat is elhagyta.
   Kinyúltam felé és az ujjam végighúztam a melltartón és a keblein végigfolyó csokoládéfagylalton. Finom volt, és sajnáltam, hogy nem ehettem belőle többet. Az étkezés nem volt számunkra szükségszerű, de fagylalt jól esett a nyári hőségben.
   Kihívó mosoly terült el az arcán. Talán tévedek, és azt szeretné, hogy tovább folytassam a hűsítő, a melegtől elolvadt selymes massza ízlelését.

   Asszem lassan egy történet lesz ebből és mehet fel a blogjainkra, mint fem!Destiel :D Mit gondolsz? :)

   5. Cas már csak ilyen :) mámint ilyen vagyok :D Nah, asszem belezavarodtam és elvesztettem a fonalat a személyiségem mély bugyraiban :D

   Törlés
  24. 1) Akkor most megyünk és leisszuk magunkat a sárga földig :D

   2) Második évad? Az nem semmi! Bár nekem is lenne időm rá! Amúgy mit mondasz róla? milyen? igazak a róla keringő dicshimnuszok? Mondjuk most szerepelt benne Mark Gatiss, aki Mycroft Holmest alakította a Sherlockban, szóval most már muszáj lesz eljutnom odáig, mert imádom azt az embert.

   3) De, de, de feltűnt, bár sosem hittem félénknek, inkább olyannak, aki ha nem ért valamit teljesen, akkor inkább nem szólal meg, ám ha úgy érzi magát, akkor lép. Ó és feszélyezett. Ez az idevágóbb szó. Most vitassuk meg azt, hogyan látjuk a karaktert? Amúgy tessék szépen elsunnyogni, mert még mindig marha jól kezeled. Nesze neked is ötös. Ez egy ötcsillagos nap :)
   Tényleg egy történet születik itten, jó kis spontán sztori, szóval benne vagyok, hogy esetleg e-mailba folytassuk, és vitassuk meg a részleteket, úgymind: cím, hogyan dolgozzuk össze egységessé és ilyenek. Bármi ami eszünkbe jut. Ja és nem ártana azért valahova kapcsolni is. És női nevek kellenek. Nagyjából ennyi probléma jutott eszembe, de hát ezekkel szinte minden sztorinál meg kell küzdeni, és azt hiszem ez is megéri a küzdelmet.
   A plusz két sárkányfejeim is szivárványt hánytak, és ne haragudj, de nem tudok most válaszolni, mert mindezek ellenére az álmosságtól is leájulok a székről.

   Törlés
  25. 1. Úgy ám úgy ám úgy ám :) :) Igyunk, djágaszág :)

   2.Hát, nem lett a kedvencem. Érdekes a story, meg több szálon fut, leköt. Jó és izgalmas, de ezektől a "mindig megmondom a nagggyon frankó közhelyeket" és "az egója mindenkinek az eget" veri jelenetektől néha nagyon elegem van. És a sori 95%-a erről szól. :) Na ez nagyon lefáraszt. De sok sok benne az érdekes, figyelemfelhívó szál, meg tényleg gyönyörűen megcsinált kosztümös, középkor, fantasy-szerű sori. VIszont személy szerint én nem értem az IMDB-s 9,5-ös pontozást. Oké, sok benne a meztelenkedő jelenet, meg a gátlástalan dugás, meleg királyka is van benne. Szóval van, ami odavonzza a megfelelő célcsoportot. De jó tanács: ne szeress meg senkit benne, mert az tuti meg fog halni :D

   3. MIndennel egyetértek veled :) nekem már be van pakolva egy wordbe minden, amit mindjárt elküldök neked és majd ott folytatjuk a részleteket :) Minden kérdésedre, amiket tök jó, hogy feltettél, mert ezeket tényleg meg kell beszélnünk. :) Mindjárt megy a mail, de nem tudom, hogy szöveg is lesz-e benne, mert perpill engem sem hagynak nyugton és most nem is igazán tudok írni. :S És azt sem tudom, hogy az előző mondataimnak lett-e értelme :D

   Pihenj egyet, és ha fáradt vagy, inkább aludj :)

   Törlés
 7. Hát ez nagyon aljas volt. Én már picsánbillentettem volna réges rég Gabe-et.... XD Kb minden másnap, ha ennyire szívózik. De tényleg, én már megvertem volna.

  " - Megint az álmodban járt? – kérdezte halkan Castiel.
  - Ismered. Egy igazi faszfej.
  Ő azonnal megindult felém, már emelte volna a kezét a homlokomra, én viszont ijedten hátrébb léptem tőle.
  - Ne! Ezt most ne! Ezt megtartom magamnak, oké? – mondtam neki határozottan."

  Én tényleg megtartottam volna magamnak. Nem lett volna bátorságom megmutatni... :S

  "- Te ízletesebb voltál –"

  Én itt leesett állal kezdtem röhögni... Az a meglepetés, ami ért... hát nem semmi. :D

  Jah, és jár a dicséret, amiért elsajátítottad a Bessenyei tanokat.. ;)

  Szóval, tetszett, élveztem, imádtam (a végét, mert ugye a Sam+Cas az nagyon nem bejövős..) de nem, a CC bebetonozva csücsül és vigyorog a dobogó legfelső fokáról... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Hát ez nagyon aljas volt." repes a szívem, hogy így látod :D :D

   "én már megvertem volna." tudom, nagyon agresszív vagy :D folyton csak a vaslapáttal fenyegetsz mindenkit :D el kéne járnod feszkó-leveztésre, nem? :P Csak ugratlak, én így szeretlek :) Vaslapátosan :)

   "Én tényleg megtartottam volna magamnak. Nem lett volna bátorságom megmutatni." de ő végül megtette :) mert már ő is tudta, hogy cejelmes, és belül mélyen remélte, hogy Cas nem fog úgy bánni vele, mint álmában :)

   Köfönöm a dicséretet :) repes a szívem, hogy megkaptam tőled :)

   Sam+Cas DE AZ CSAK ÁLOM VOLT :) :) :) Senki sem tud átsiklani felette? :D nekem sem bejövős, de simán átsiklok felette, mert az csak álom volt :) Amúgy meg ahogy Éva mondta, az valójában Sam+Gabe volt :P :)

   Tudom, tudom, CC forever the best :D

   Amúgy az utolsó link nem működik. :(

   Törlés
  2. itt vigyorog :)
   Szerinted hogy fog kijönni a karakterem Deannel? Hát miket a két vadász eddig levitatkozott egymást között, az hangyaf.sz sem lesz ahhoz képest, amit a karim és Dean leművel majd... 3:D

   Törlés
  3. Na így már jobb, látom a képet :P

   Ebben teljesen egyetértek veled :D Lenne ott bőven harc meg minden egyéb és jaj, nem eresztenélek össze titeket :D

   Törlés
 8. Szia! :)
  Szóval végre nagyjából végeztem a pakolászással, de tényleg csak nagyjából, mert például a verset még mindig nem találtam meg. Igazából nagyrészt csak járkáltam föl-alá egész nap, mert nem tudtam rávenni magam, hogy rendet rakjak :D meg is untam a huzavonát és inkább leültem olvasni. :) Sokat gondolkoztam, hogy melyik sztorival kezdjem. Nehéz volt nem rögtön nekiesni az Összetörvének. :D Már három fejezetes lemaradásom van belőle, úgyhogy asszem az lesz a következő amit elolvasok :) Fura lesz, hogy a "Következő fejezet" felirat most nem az ellenségem, hanem a barátom lesz :D

  röviden: Nagyon tetszett. Egy "kissé" ez is sokkoló volt, de nem úgy mint az első fejezet. Ez inkább szívszorító volt.

  kicsit részletesebben: Már a kezdéssel megvettél :) Egy hét kihagyás után már SPN hiányom volt és ahogy elkezdtem olvasni olyan volt, mintha egy rész közepébe csöppentem volna. Valamint rájöttem, hogy ficek nélkül nem bírnám ki őszig. Na, de vissza a sztorihoz. Dean vallomása és Castiel elutasítása szívszorító volt. Annyira sajnáltam Deant. :( olyan rossz volt. Mármint úgy rossz, hogy szomorú rossz. És amikor Cas bevallotta, hogy Sambe szerelmes még egy hangos "Na ne!" is kicsúszott a számon :D Aztán amikor Cas és Sam egymásba gabalyodtak szépen lassan szétmorzsolódott a szívem, de közben már halványan megjelent egy félmosoly az arcomon, mert sejtettem Gabriel várható feltűnését. A rózsaszín szobás dolognál pedig már biztos voltam benne, hogy megint az ő keze van a dologban :D Onnantól kezdve, hogy feltűnt végig vigyorogtam/nevettem :D És karakterhű lett :) Gabriel is, Dean is, Cas is és még Sam is. No Sam persze csak addig amíg le nem kapta Cast :D ;) Aztán a két kis szerelmes (persze Dean és Cas) zabálnivalók voltak :) Imádom ezt a sztorit! :) Van benne Destiel, Sam és Gabe. Tökéletes :) :) :)

  Puszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Óóó, el is felejtettem, hogy te még nem olvastad ezt a storyt :oooo akkor van mit adagolnod magadnak :) De végül ideértél, és örülök, hogy nekiestél és tetszett :) :) :)
   3 feji lemaradás az Ö-nél? :o magyarol komifukar leszel velem közben, mi? :D mert gyorsan gyorsan gyorsan menni kell a kövire, igaz? :D kis türelmetlen :) 3 feji az jó sok. majdnem 40 oldal :) Wow, nem fogsz unatkozni :)

   És most a kör :D Háh, örülök, hogy nem tudtalak átejteni, vagyis csak egy kicsit, az elején :D Gabe az Gabe és imádom és olyan jól lehet vele dolgozni :D Igazi jóóó és gyúrható alapanyag és jól lehet vele vinni a szálakat. :P
   Köszönöm, hogy kitértél a karakterhűségre meg a fiúkra :) Ez mindig nagy kérdőjel bennem, és most erre választ adtál nekem :) Köszönöm :)

   A kis romantikázós banda. :) Boldog vagyok, hogy tetszett a vége :) Destiel forever, valóban nem lehetne őszig bírni nélkülük. Nem menne, kellenek ők nekünk, ebben egyetértek veled. :)

   Köszönöm, hogy írtál. :)

   Óriási cuppppp érte :)

   Törlés
 9. Oké, nos, eddig egyik résznél sem ordítottam annyit, mint itt. Persze aztán nekem is leesett, hogy csak trükk az egész, de akkor is. Egy pillanatig... ááá, nem, nem akarok belegondolni sem. :) Gabriel egy szemét! A történet pedig nagyszerű. :):)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem értem, hogy miért mondod :D Gabe egy kis dög, de ennek ellenére mindenki imádja :D és hát egyszer nekem is muszáj volt "igénybe vennem a szolgáltatásait" :) Sorry érte, de mivel látom, hogy túlélted és remélhetőleg a hajad is megmaradt.. :) Nem ígérem, hogy nem találkoztok többet vele :) :) Örülök, hogy ennek ellenére tetszett a story :) :)

   Törlés
 10. Cijjjjja,

  Kis kihagyás után ismèt itt, már szomjaztam a szavaidra, Casre ès Deanre, hiányzott az 'aztakurva' èrzès ès köszönöm, köszönöm, hogy megint berántottál az èdes Destiel világba egy pillanat alatt...

  Èlhetek Dean szavaival?
  "Tudod, hogy gatyaszaggatóan izgató dolgokat tudsz mondani? – kérdeztem tőle döbbenten."
  Tudod, hogy megnyitom a Rövideket ès már 'összefut a nyál a számban' csak attól, ahogy az italokról írsz? Ahogy leírod, az ízeket èrzem a számban...Destiel ízèt ��

  Micsoda menetet kaptunk itt Tőled? Nem is egyet...Gabe jóvoltából kettőt is...ahh, másodszorra milyen pózba vágtad már őkeeet??
  Imádtam, de azèrt az elejèn kicsit megfagyott bennem vmi, mikor Cas ès Sam, no, no, no, no!
  Aztán jön a kàrpótlás �� nem is akármilyen módon. Köszönjük Gabe, köszönjük Nienor ��

  Megyek is aludni, álmodni, hátha Gabe itt is babrál vmit ès.....

  Jó èjt Neked!

  VálaszTörlés