2014. június 5., csütörtök

9. kör: Angel's Kiss (18+)Sziasztok kis alkoholistáim!:)

Nagyobb kihagyás után, végre itt vagyok. :) Friss, finom, még ropogós a kör, és remélem, hogy nem szúrtam el nagyon... Tudjátok, mire végzek egy résszel, már nagyon bizonytalan vagyok, de... Sebaj, készítsétek csak nekem a vaslapátot. :D
Na de nem siránkozok tovább, és most nem is fogok rizsázni, inkább belecsapok a közepébe, nehogy megint halálra unjátok magatokat. :D Egy dolgot emelnék csak ki így az elején. Ennek a koktélnak semmi köze az Angel’s Dream körhöz, teljesen más történetet mondd el, és semmi kapcsolat, összefüggés nincs köztük. Ha stílusba be kellene sorolnom ezt a kört, akkor azt mondanám, hogy ez a Cherub’s Cup kistesója. Nem a folytatása, nincs hozzá köze. :) De hasonlóan hozzá…. Hmmm, na majd ti megmondjátok a végén, hogy tetszett-e? :D Én imádtam írni, az biztos :D

A fogyasztásra kínált koktél alkoholtartalma kb. 20 %

White Angel’s Kiss és Dark Angel’s Kiss. Hogy melyiket kapjátok meg ebben a körben? Nos, talán mindkettőt. Csak nézz rájuk! Hát tudsz nekik ellenállni? Nem csábít, és nem hívogat? Szinte könyörög neked, hogy fogyaszd el, idd meg és tedd a magadévá! Finom, enyhe alkoholtartalommal rendelkezik, de annál pofátlanabbul tesz a rabjává és te beleszeretsz. Nem? Nem hiszed, hogy bele fogsz? Mondd ezt akkor, amikor kiürítetted a pohárkádat. :)

Az íze mennyeien édes, izgató, és különleges. Eleinte talán tartasz tőle, de amint belekóstoltál… Többet és többet akarsz és türelmetlenül vered a pultot, hogy még, még, MÉG! Elcsábít és gátlástalanul a magáévá tesz! Én mondtam, figyelmeztettelek. :) Már az első korty után megrészegít, az élvezet az arcodra van írva, és nem bánod meg, hogy merész voltál. :) Ígérem, tényleg nem fogod megbánni. :)

Ajánlás: a külvilágtól elzártan, magányos elfogyasztást igényel, mert a váratlanul feltörő, artikulátlan nevetésfoszlányok megzavarhatják a köz nyugalmát. És egyéb következményekre is számítani lehet. Nem árt, ha elérhető közelségben rendelkezésedre áll a hidegzuhany. :D Nem viccelek! Szükséges lehet az a hidegzuhany. :P

Összetevők: Dean és Castiel

Az ital felszolgálásának időpontja: valamikor az 5. évad elején, amikor Sam és Dean még nem békültek ki, és külön utakon jártak.

Jellemzői: ember!Dean, angyal!Castiel, enyhe PWP, slash, erotikus tartalom, szexista töltetű kifejezések, OOC, Dean POV, enyhe fluffocska

Jó iszogatást, kedveskéim!

Nienor
*igen, elgurult gyógyszerek meg stb., tudjátok a körökre jellemző elborult jelzőimet:D*

Ui: itt-ott lehet, hogy a szokásosnál jobban OOC-k. Passz, drágáim, ezt már tényleg nem tudom... :D

Ui2: a héten valószínűleg már nem tudok újabb frisst hozni. De ez egy elég hosszú kör lett, szóval remélem, hogy egy kicsit kárpótol titeket.


 ***

Ez a nap is felkerülhet a „best of” listámra, mégpedig a vicces, és „majdnem a sírba röhögöm” magam típusú listára. Egész úton nevettem, mosolyogtam, szegény Cas pedig olyan idegesen, bánatosan ücsörgött mellettem az anyósülésen, hogy az út utolsó tíz percében, aljas módon már rajta nevettem. Gonosz vagyok, tudom, vár a pokol.

Végül megérkeztünk a motel elé, leparkoltam és elindultunk az ajtó felé. Nagyot sóhajtva léptem be a szobába, Cas pedig engedelmesen, lógó orral követett. Na jó, ehhez innom kell, különben újra nevetőgörcsöt fogok kapni, aminek a végén az angyalom sértetten tova fog illanni, azt meg nem akartam. Nem szerettem volna most egyedül lenni, vele pedig jól éreztem magamat. Megráztam a fejemet, elmosolyodtam, aztán töltöttem egy pohár whiskeyt.
- Kérsz? – kérdeztem tőle felhúzott szemöldökkel és ránéztem. Ő továbbra is az ajtótól nem messze ácsorgott, és a szentemet még mindig nagyon zavarta, hogy ezt az estémet is alaposan elcseszte. Megcsóválta a fejét, én viszont megrándítottam a vállamat, és neki is öntöttem. Odavittem hozzá és a kezébe nyomtam az italt. – Fenékig.
Alig láthatóan elhúzta a száját, egy darabig csendben méregette a poharat, de aztán követte a példámat és ő is megitta whiskeyt. Nem mintha ennyi megártana neki, de jobb társaságban inni, mint egyedül, szóval örültem, hogy végül csatlakozott hozzám.

- Sajnálom – szólalt meg bűnbánóan és olyan kiskutyaszemekkel nézett rám, amin megint csak nevetni tudtam
- Ugyan, Cas! Mit? Azt, hogy ezt az estémet is elszúrtad? Rá se ránts, haver, volt már rosszabb is.
- Nem volt szándékos – felelte halkan. – Nem akartam rosszat okozni neked az életképtelen flörtölései technikámmal.
Kis híján kiköptem a számban lévő alkoholt. Flörtölései technika? Cas, az minden volt, csak flörtölés nem.
Megerőltettem az arcizmaimat, hogy ne nevessem ki megint a szegény, elveszett angyalt, és kedvesen válaszoltam neki.
- Persze, persze, tudom. Nem a te hibád, hogy odafent nem tanítottak meg téged csajozni. Az viszont az enyém, hogy majdnem másfél éve itt jársz köztük, és még egy nő szoknyája alá se néztél be – mondtam neki vigasztalóan, és a saját magam irányába feddőn. Ez igaz volt, mert tényleg a szárnyaim alá vehettem volna, hogy ne legyen katasztrófa a vége annak, ha kettesben akarunk felszedni két bigét.

A szavaim nem hatottak, mert még mindig magát marcangolta azért, mert a bárban sikerült mindkét lányt elijesztenie. Nem csak a saját potenciális áldozatát, hanem az enyémet is.
- Miért néznék be a… Óóó… - fejezte be megvilágosodva.
- Na, látod, nem vagy te olyan elveszett – mondtam mosolyogva. – De még egy ilyen esténk nem lesz, rendben? Ha beledöglök is, megtanítalak arra, hogy miként kell behálózni valakit!
- Nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
- Nem hiszed? – kérdeztem tőle értetlenül. – Hát már ne is haragudj, Cas, de eddig nem boldogultál valami fényesen. Rád férne egy kis gyorstalpaló. Nem?
- Szerintem nem, Dean – felelte nekem elkenődve és reményvesztetten. – Amint arra már rávilágítottál, elrontottam ezt az estédet is, aminek a végén minden bizonnyal tökéletesen kielégülhettél volna Amy mellett. Én viszont elüldöztem őket, és a te szórakozásodat is megakadályoztam.
- Jó, persze, ez igaz, de ez nem azt jelenti, hogy ne jöhetnél bele a dolgokba. Kezdetnek mondjuk az is megteszi, ha egy ital után nem mondod azt a csajnak, hogy „miután teljesítettük a közösüléshez vezető utunk első íratlan szabályát és megittuk a megfelelő mennyiségű alkoholt, elviszlek a motelszobámba, ahol élhetünk a pajzán vágyainknak”. Cas, ha ilyet mondasz egy nőnek, az sikítva fog nem csak elrohanni, hanem örökre hátat is fordít majd a férfiúi nemnek, ami valljuk be, az ő esetükben nagy kár lett volna.
- Nem tudom, hogy mi egyebet mondhattam volna Lydiának – felelte nekem letörten.
- Bármit, csak ezt nem. Ha fel akarunk csípni valakit, akkor azt sosem direktbe tesszük, vagyis nem mondjuk neki azt, hogy „hé, cica, ha megittad a piádat, szarrá foglak dugni”. Ezt így nem, Cas, oké? Az ilyen szövegeket felejtsd el.
- Ha ti emberek el akartok érni valamit, akkor miért kell hazudnotok miatta?
- Ááá, még mindig az FBI-os történetnél tartasz? Öreg, lépj már túl rajta. Mi már csak ilyen elcseszettek vagyunk. Ha akarunk valamit, akkor hazudunk, játszunk, csalunk, átvágjuk egymást, titkolózunk. És a legfontosabb: csábítunk! Ez van, ilyen szarul vagyunk kódolva és összerakva. Panaszért fordulj az apádhoz.
- Jól van, értem a célzást – sóhajtotta halkan és megadóan.
- Nocsak! – szólaltam meg döbbenten. – Valóban?
Ő nem felelt, csak egy bólintásra futotta tőle. Hát rendben, akkor ezt megbeszéltünk.
- A lelkizés megvolt, jöjjön a szórakozás! Gyerünk, vágjunk bele – mondtam eltökélten és miután letettem a poharamat, összecsaptam a két tenyeremet. – Tehát a kezdetek. Figyelj, mert ezzel már előre borítékolni lehet a sikert.
- Dean, biztos vagy abban, hogy ez jó ötlet? – kérdezte bizonytalanul. Istenem, minden könnyebb lenne, ha a nőkkel kapcsolatban az önbizalma nem a béka segge alatt lenne. Nem baj, ha beledöglök is, ma ezen változtatni fogok.
- Elég az ellenkezésből, vágjunk bele! – szóltam rá erélyesen. – Ígérem, hogy nem fog fájni. Szóval ott tartottunk, hogy flört. Mindig azzal indítasz, és nem hagyod abba, még akkor sem, amikor már szétkúrtad a csajt, világos?
Cas megint bólintott, én pedig magabiztosan folyattam.
- Először is elég egy-két forró pillantás. Kapd el a tekintetét, és nyomd neki a szokásosat. Azzal már nyert ügyed van – folytattam a fejtágítását. A reakciója? Tanácstalanul és összezavarodva nézett rám. Ó igen, ez tényleg nem lesz egyszerű.
- A szokásosat?
- A „komolyan és hosszan nézőset”. Fogadok, hogy azért odáig lennének. Oké? Tudod, amit akkor szoktál bevetni, amikor mérges vagy rám, vagy azt, amit az „épp össze akar dőlni a világ, én meg ebből is viccet csinálok” helyzetekben szoktál hozni.
- Az miért válna be? – kérdezte tőlem értetlenül.
- Mert olyankor aranyos vagy, mint egy zabálnivaló, bánatos kölyökkutya – csúszott ki a számon a meggondolatlan bók. Öhm, ezt tényleg kimondtam? Aha, úgy tűnik. De hát mi baj lenne belőle? Ő teljesen maga alatt van, kell egy kis doppingszer az önbizalmának, és ez a beszólásom nem volt buzis. Ugye? Nem, nem volt, Dean, nyugtasd csak ezzel az ártatlan, állítólag teljes mértékben heteroszexuális lelkedet! Akkor is tedd ezt, amikor merő véletlenségből megnézel egy jó segget az utcán. Akár férfiéről, akár nőéről van szó.

Miután megvitattam magamban a lehetséges biszexualitásomat, lapozzunk és térjünk szépen vissza Casre és a csajozásra.
- Nem értem, hogy miért lennék aranyos kölyökkutya – szólalt meg megelőzve engemet, rátapintva ezzel arra a kényes témára, amit már szerettem volna átugrani.
- Mindegy, nem számít, felejtsd el, amit mondtam. A lényeg, hogy nyomasd neki, rendben? – kérdeztem tőle bátorítóan. Ő bizonytalanul bólintott, én nagy levegőt vettem és folytattam. – Ha ezzel megvoltál, jöhet a csevegés. Kérdezd meg, hogy miért iszik egyedül, mi járatban van, mit csinál, mit szeret. Bármit, csak beszéltesd, és figyelj arra, amit mond. Kérdezz vissza, és legyél kíváncsi a meséjére, még ha halálra is untat vele. És amit sose felejts el: pár bizalomgerjesztő mosoly, hangos egyetértések, és már félig a bugyijában vagy. Ha látja, hogy érdekled őt, akkor később könnyebben fogja széttenni neked a lábait.
- Dean. Helyes erre használni a fajod nőnemű tagjait? – fogalmazta meg kétkedve az erkölcsös gondolatait a világ legmorálisabb angyala. Na igen, így nehéz lesz bevezetni őt a málnásba.
- Nem mondtam, hogy helyes, de élvezetes. És hé! Szükség törvényt bont, oké? – válaszoltam mentegetőzve. Ennyivel nem biztos, hogy meggyőzöm, de mivel bízik bennem, hátha sikerül kicsit felengednie.
- Nos… Vannak fenntartásaim az elveidet illetően, de… - elharapta a mondatot, és leszegte a fejét.
- De?
- Nem vagyok biztos abban, hogy ez menne nekem.
- Ne legyél kishitű, Cas – mondtam neki bíztatóan. – Te ennél többet tudsz, csak el kell engedned magadat. Gyerünk! Kettes fázis! Ha már sikeresen szobára dumáltad őt, akkor jön a csábítás további része: izgatás és előjáték. Valahogy be kell indítani őket. A lényeg, hogy próbálj természetes, laza és egyben ragadozó is lenni. Hagyd, hogy feléledjen benned a hódító. Az ösztöneid segítenek, hallgass rájuk, és akkor nem hibázhatsz. Érezd, hogy a tested irányít, és az majd elveszi azt, amit akar, és megmutatja neked azt, amit te akarsz. Meglátod, hogy működni fog.
- Nem hiszem, hogy értem, hogy mire akarsz ezzel utalni – válaszolta bizonytalanul.
- Megmutatom, rendben? – kérdeztem bíztatóan. Kivettem a kezéből a poharat és azt is letettem az asztalra. Közelebb sétáltam hozzá és alig egy lépésre álltam meg tőle. – Csak figyelj és tanulj.

Felemeltem a kezemet és lágyan az arcához értem. A bőre finom és kissé borostás volt, és nagyon kellemes volt a kezem alatt érezni őt. Meleg és férfias volt, és egy kicsit sem zavart, hogy… Mit is csinálok most? Egy férfit simogatok. Aha, Dean, remek, ügyes vagy! Mi lesz a következő? Lenyomsz neki egy forró kis sztriptízt? Odáig nem süllyednék. Ugye? Nem. Helyes, ezt is szépen megbeszéltem magammal úgy, mint egy idióta félnótás.

Nagyot nyeltem, aztán végül megszólaltam.
- Egy-egy apró érintés, és közben tartod a szemkontaktust. Érezd az ereidben, hogy egy ragadozó vagy, hogy te vagy a vadász, ő pedig a préda. Ilyenkor nem szörnyekre vadászunk, hanem őket cserkésszük be – adtam ki neki az utasítást, és közben én magam is tettem, amit mondtam neki. Óvatosan simítottam végig az arcán, és mélyen a szemébe néztem. – Érted már? Ezt imádják. Ilyenkor azt hiszik, hogy a veséjükig látunk és…
- Én valóban képes vagyok odáig…
- Igen, igen, angyali trükk, tudom – vágtam közbe szemforgatva. – De ha lehet, ne verd előttük nagy dobra, hogy mi vagy. Azt hinnék őrült vagy, és már megint ugrottak a kiadós kefélésednek.
- Rendben – válaszolta megadóan.

Mély levegő, a kezem még mindig az arcán volt, és valahogy nem is akartam elvenni onnan. Hisz még mindig a „hogyan szedjünk fel egy nőt” Dean Winchester-féle oktatás zajlott. Semmi több, csak tanítás!
- Szóval, ha megvolt a szemkontaktus, közelebb is nyomulhatsz hozzá. Egészen annyira, hogy a felsőtested az övéhez érjen – megint követtem a saját utasításaimat, aztán a füléhez hajoltam. – Szeretik, ha a fülükbe suttogsz valamit – mondtam én is suttogva. – Például, hogy mennyire tetszik neked. Hogy csinos a ruhája; hogy ő maga mennyire szép; és milyen gyönyörűnek látod őt.

Megköszörültem a torkomat, mielőtt halkan folytattam volna a fülébe.
- Figyelj a reakcióira. Ha felsóhajt, vagy forrón neked dörzsölőzik, akkor bejön neki az, amit csinálsz. Ha feszélyezve érzi magát, akkor vegyél vissza a tempóból. Fontos, hogy mindig hagyd előtte szabadon a menekülési útvonalat. Szeretik, ha határozottak és rámenősek vagyunk, de kell nekik a biztonságérzet, és ezt így megadhatod nekik. Ezt sose felejtsd el! Hallgass az ösztöneidre, de ugyanakkor figyelj is arra, hogy ne ijeszd őt el. Keskeny határvonal ez, de te ügyes vagy, és nem fogod többet elszúrni, igaz? – kérdeztem tőle halkan, természetesen még mindig a fülébe.
- Azt hiszem, hogy értem, hogy mire utalsz ezzel – válaszolta feszülten.
- Remek. Ha már a rámenősségnél tartunk, van még valami, amiért nagyon odavannak: a fal. Lassan és megfontoltan elkezdheted felé tolni, és amikor odaértetek – ebben a pillanatban az ő háta is megérkezett a falhoz – akkor jöhet a helyzet kihasználása. Most sarokba van szorítva, de ne feledd nyitva hagyni neki az egérutat. Azért jó ez a póz, mert bármit is teszel vele, a falnak hála közelebb van hozzád, nem tud elhátrálni, és minden mozdulatot az ő teste nyel el. Biztosan tartja őt, és ez nagyon izgató tud lenni. Mindkettőtöknek – suttogtam neki halkan, és a szavaim nyomatékosítása gyanánt erősen a falhoz nyomtam őt. Ő halkan felsóhajtott, mosolyt csalva ezzel az arcomra. Azt hiszem, hogy megértette a dolog lényegét. – Világos a szituáció? – kérdeztem rá a biztonság kedvéért.
- Igen, tökéletesen világos – válaszolta nekem rekedten.

- Helyes – mondtam neki megkönnyebbülten. – Vegyük úgy, hogy most minden remekül megy, és a csajnak, - vagyis jelen esetben neked -, nagyon tetszik ez a fajta izgatás, ezért léphetünk is tovább a következő lépcsőfokra. Testi kontaktus. Ezeregy módon, ezeregy irányba viheted tovább a dolgot, a lényeg, hogy próbálj az ösztöneidre hallgatni. Ebben az esetben például belenyalhatsz a fülébe, és ha alaposan megfigyeled a reakcióit, akkor érezheted, hogy szereti-e ezt vagy egyáltalán nem az ő asztala.
A szavaim alátámasztása gyanánt csináltam, amit mondtam, és finoman belenyaltam a fülébe. Újra nyelnem kellett, és próbáltam nem figyelembe venni azt, hogy a tettem nyomán forróságba borult a testem. Jesszusom, ez nagyon jól esett!

Úgy éreztem, hogy a hangom teljesen elment, és ma már nem fogok tudni több dolgot mondani neki. Miért? A jó ég se tudja! Nem éppen egy szokványos helyzet az, amikor egy férfi tanít meg egy másikat arra, hogy miként csavarja el a nők fejét. Érthető, hogy feszélyezve érzem magamat, vagy nem? De.
Na ha már ezt is ilyen jól megbeszéltem magammal, akkor haladjunk is tovább. Erőt vettem magamon és végül sikerült megszólalnom.
- Sokan szeretik, ha finoman bekapod a fülcimpájukat – duruzsoltam halkan, és a számba vettem az övét. Öhm, ezt talán nem kellett volna. Oké, hogy a gyakorlatias oktatás a legcélravezetőbb, de mi lesz a következő lépés? Megdugom, hogy a dolgok ezen részét is jól sajátítsa el? Na nem, azt már nem! Ez csak egy kis petting, és ettől nem lesz bajunk, ugye? Nem hát! Szóval folytassa, Dean tanár bácsi!

- Lágyan végighúzhatod rajta a fogaidat, aztán a kezed is útra kelhet – tettem hozzá csendesen, megmagyarázva ezzel azt, hogy az előbb miért csináltam én is ezt a fülével. Azt hiszem, hogy tényleg elkapott a „jól akarok tanítani” hév, és egyszerűen nem bírtam megállni. De miért is kellett volna? Azért akarom alaposan kitanítani Cast, hogy többet ne hibázzon. Igen, csak ezért nem álltam le és haraptam le a saját, kibaszott, már csak kilencven százalékban hetero nyelvemet.

A pokolra jutok, tényleg ott fogok elégni ezért! Mit művelek? Te jó ég, mit művelek?! Bassza, meg, nem tudok és nem is akarok leállni. Azt hiszem, hogy szeretem ezt a fajta, példákkal illusztrált oktatást. Igen, csak ezért élvezem azt, hogy Casen mutathatom be az eddig kitűnően bevált flörtölési-, és csábítási technikámat.

Újra a számba vettem a fülét, a jobb kezem a kabátja alá csúsztattam és a derekára tettem. Pont úgy, ahogy az imént mondtam neki. Még közelebb húzódtam hozzá, és éreztem, hogy beleremegett az érintésembe.
- Dean. Szükséges minden szavadat tettekkel alátámasztanod? – kérdezte tőlem rekedten.
- Valahogy meg kell tanítanom, hogy miként csábíts, és ez a legjobb módja – válaszoltam neki halkan, és belül egy részem már azt ordította, hogy: „HAZUG VAGY”!
Igen, istenem, az vagyok, mert valamiért nem bírok hátrébb lépni az angyaltól, és hagyni az egészet a francba. Nem ment, mert a kezem utat talált magának az ingje alatt, és lassan a csupasz derekára raktam. Muszáj, hogy megtanulja a leckét, és ehhez szükség van arra, hogy tettekkel támasszam alá a szavaimat. Igen, csak ezért taperolok egy férfit!

Mély levegő, és folytattam. Igen, le kéne harapni a saját nyelvemet, de… Nem szeretek félmunkát végezni, szóval hajrá, nem állok le! Nem, amíg profit nem faragok belőle!
- Nem kell azonnal megszabadulni a ruháktól. Ha lassan haladsz, az még jobban feltüzeli őket, és utána azt csinálnak majd neked az ágyban, amit csak akarsz. Lágy tempó, nagyobb élvezet, a végén pedig az eszüket vesztve sikoltják majd a nevedet, és könyörögni fognak neked, hogy úgy dugd meg őket, mint még soha senki. Hidd el, nagyon hallani akarod azt, amikor a partnered az eszét vesztve kérlel arra, hogy ne kíméld őt – tettem hozzá rekedten, aztán… Igen, tényleg azt tettem, amit talán nem kellett volna. Lassan futtattam fel az ujjamat az oldalán, a hátára csúsztattam és szorosabban magamhoz húztam őt. Odalent már készítik nekem a forró üstöt, ez holtbiztos! Miért? Mert még mindig nem álltam le, pedig ennyi bemutató még a hülyének is elég lett volna. Igen, tényleg alapos munkát akartam végezni…

- Tehát finom, érzéki és izgató érintések. Ezért mindannyian odavannak. A lassú tempó a kulcs mindenhez, ezt ne felejtsd el. Nem minden esetben, de most maradjunk az alapoknál. A többibe pedig magadtól is beletanulsz majd – folytattam érzékien.
A kezem? Természetesen nem állt le, hiszen élet-halál kérdése volt, hogy mindent a gyakorlatba átültetve mutassak meg neki. Szóval nem lazsáltam. Az ujjbegyeim lesiklottak a hátán, ő pedig hangosan beszívta a levegőt.
- Érted már, hogy mi az egésznek a lényege? – kérdeztem halkan.

Dean, nagyon ügyes vagy, elmehetnél hivatásos tanító bácsinak valamelyik helyi egyetemre, de most ideje lenne befejezni az oktatást, nem gondolod? Igen, jó lenne, mert azt hiszem, hogy már így is túl messzire mentem. A bőre tűzforró volt az érintésem nyomán, és ekkor vettem észre, hogy a szokásosnál sokkal gyorsabban szedi a levegőt. Bassza meg, ez most komoly? Wow! Öhm, nem teljesen ez volt a célom, de… Ez hatott. Ez tényleg hatott rá? Azta! Ez… Le kellene állni, és próbáltam is, de esküszöm, hogy képtelen voltam rá. Folytatni akartam, mintha az életem múlna rajta!

A hátán lévő kezem lassan simított végig a bőrén, és közben a másikat is a derekára tettem.
- A farkadon kívül a második legfontosabb testrészed se hanyagold: a nyelved. Sose hagyd ki a játékból. Akárhol jársz is a testén, ha beveted, nyert ügyed van – suttogtam rekedten, tovább folytatva ezzel az utam kikövezését a pokol legmélyebb bugyraiba. Nem gondolkodva hajoltam a nyakára, érzékien végignyaltam és még bele is csókoltam. A bal kezemet is becsúsztattam az ingje alá, és magamhoz rántottam őt. Aztakurva! Felizgult! Te jó ég, beindult!

Elfelejtettem levegőt venni, és próbáltam összefoglalni a történteket. Elcsavartam egy angyal fejét. Aha, igen. Eddig jutottam az események feldolgozásában. Miért? Nos, a válasz erre is megérkezett, ami kínosabb volt, mint szerettem volna. A felfedezésem váratlan és sokkoló volt: már az én szerszámom sem pihent nyugodtan a nadrágomban. Csak tudnám, hogy vajon mikor izgultam fel és vesztem el a saját csábító kurzusomban!

- Azt hiszem, hogy van egy kis problémánk – feleltem halkan, és közelebb toltam felé a lüktető ágyékomat. Íme, a fal jótékony hatása, amire már korábban felhívtam a figyelmét. Szorosan tartotta a hátát, ezért a mozdulat sokkal intenzívebb volt és erősebben hatott. Rám és rá is. Ő jólesően felnyögött, nekem pedig a hangra görcsbe rándult a gyomrom. – Bassza meg! – nyögtem tehetetlenül és lágyan hozzádörgölőztem. Nem bírtam irányítani a testemet, mert a mozdulat ősi, és ösztönből jövő volt. Valami elszakadt bennem, és képtelen voltam ellépni tőle.
- Dean – suttogta halkan és remegő hangon. Felemelte a kezeit és a derekamra csúsztatta őket. – Nem hiszem, hogy a dolgok effajta bemutatása is a tanítás részét képezné.
- Nem, de… - kezdtem reszelős hangon, és újra köröztem egyet a csípőmmel. Az ő nadrágja is egyre jobban feszült, és a légzése az enyémmel együtt gyorsult. Ismét a nyakára hajoltam, végigfuttattam rajta a nyelvem, és a fülénél megálltam. A számba vettem, belenyaltam, őt pedig közelebb húztam magamhoz. – Ez… Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de…
Akarlak! Ezt már nem mondtam ki hangosan, mert őrültség volt. Ugyanmár, ez csak egy kis házi tanfolyam volt neki, semmi több. Igen, semmi több! Mert nem szabadna élveznem azt, hogy a forró, tényleg nagyon forró teste az enyémnek feszül… Nem szabadna kibaszottul erotikus hangon felsóhajtanom, amikor a félkemény farkunk egymáshoz simul a vékony szövet alatt… Nem szabadna azt akarnom, hogy tűnjön el az összes idegesítő textildarab, mert mindenem érezni akarom a tüzet, ami belőle árad… Nem szabadna, hogy arra vágyjak, hogy…

Hirtelen magamhoz tértem, és mint a fuldokló, úgy törtem ki az áthatolhatatlannak tűnő ködfelhőből, amiben a gondolataim ragadtak. Egy másodperc alatt elhajoltam tőle és hátrébb léptem. Igen, ez az, sikerült időben leállnom, mielőtt… Mielőtt mit csináltam volna? Kikezdek egy angyallal? Ezt tulajdonképpen már félig-meddig megtettem, szóval... Oké, Dean Winchester, az a kilencven százalék határozottan és biztosan csökken, és…

- Remélem, hogy sikerült ezt-azt megjegyezned és elsajátítanod egy-két praktikát – szólaltam meg zavartan, úgy téve, mintha az imént semmi intim sem történt volna köztünk. Nem mertem az ágyékára nézni, de még csak a sajátomra se, mert tudtam, hogy még nem sikerült visszanyernem a teljes nyugalmi állapotot. Beindultam, miközben egy férfit izgattam és csábítottam el. És a legijesztőbb az, hogy belül egy részem nagyon-nagyon tovább akart lépni! Wow! Sokk, aha, igen, sokkot kaptam.

- Azt hiszem, hogy igen, megértettem a dolog lényegét.
- Remek. Ennek örülök – feleltem neki rekedten. Gyorsan visszaballagtam az asztalhoz és töltöttem magunknak még egy pohárral. Az övét szerencsére nem kellett odavinnem hozzá, és közben újabb kínos beszélgetést kezdeményeznem vele, mert odasétált hozzám és szó nélkül megitta a sajátját. Legnagyobb meglepetésemre még egy kört töltött, amit ellenkezés nélkül ittam meg vele.
- Talán nem ártana, ha nem éles helyzetben próbálnám alkalmazni a tőled kapott tudást, nem gondolod? – kérdezte tőlem elmerengve.
- Mire célzol ezzel?
- Te megtanítottál valamire, le is kellene tesztelned, hogy jól átültettem-e az elméletet a gyakorlatba.
- Mégis hogy? – kérdeztem tőle értetlenül. Persze, a kérdés felesleges volt, mert amint kimondtam, már tudtam is a választ.
- Mint ahogy arra már korábban felhívtad a figyelmemet, a nők közelében feszélyezve érzem magamat. Tehát, hogy ne rontsam el még több estédet, jobb lenne, ha te magad ítélnéd meg, hogy jól vettem-e át a technikádat.
- Ha szükségesnek érzed, akkor hajrá – feleltem bíztatóan. Egy részem belül azt üvöltötte, hogy „naiv vagy, Dean”, de nem hallgattam rá. Semmi rejtett, vagy piszkos utalás nem volt Cas szavaiban, szóval ő valóban csak arra kért, hogy vizsgáztassam le. Miből is? Nőzésből? Azta, ezt a napot is megéltem: egy angyalt csajozni tanítottam.

Cas bólintott a válaszomra, megkerülte az asztalt és elém sétált. Személyes tér? Ugyan, azt neki sose sikerült betartania. És voilá, már nyomta is! A zabálnivaló, aranyos kölyökkutya nézést, ami nem igazán hatott volna rám, ha nem alig egy perce lett volna az, hogy végre nyugalom lett a nadrágomban. Nem baj, Dean, semmi gond nem lesz, mert csak dumáltok egy jót, te eljátszod a készséges csajszit, aztán gyorsan bevésed az angyalkád nem létező ellenőrzőjébe az ötöst. Így van, minden rendben lesz.

Ez mind szép és jó, de Cas ezt a fázist átugrotta. Teljesen nyugodtan lépett elém, felemelte a jobb kezét és az arcomra tette, pont úgy, ahogy azt nemrég mutattam neki. Nagyot kellett nyelnem és még a szemeimet is lehunytam. A keze finom, puha és lágy volt, és basszus, nagyon jól esett, hogy hozzámért. Nem hittem volna, hogy egy férfinek is lehet ilyen kellemes az érintése. Végigsimította a borostás bőrömet, a nyakamra csúsztatta, én pedig ismét nyeltem egyet. Nem mertem kinyitni a szememet. Féltem, hogy az elém táruló kékség meg fog semmisíteni, és a gondolataimba fog látni, amik még számomra is túl kuszák voltak. Miért? Őőő… Nem tudom. Talán mert még mindig a korábbi előjátékszerűségünk hatása alatt voltam? Igen, biztosan így volt, sőt a vér ismét kezdett az altestembe áramlani, és… Bassza meg, ezt nem fogom kibírni! Ez… Jesszusom, de jól esik, hogy magamon érezhetem a kezét! Miért van az az érzésem, hogy én most nem csak vizsgáztatom őt, hanem élesben megy a tanultak alkalmazása?

A történetek elemzése félbeszakadt, mert Cas ismét akcióba lendült. Közelebb nyomult hozzám és a felsőteste az enyémhez ért. A fülemhez hajolt, végignyalta a nyakamat én pedig tehetetlenül beleremegtem a helyesen alkalmazott vizsgatételbe.
- Nehéz a vesédig látni, ha nem tartod velem a szemkontaktust – duruzsolta a fülembe. Te jó ég, mióta van ilyen vadító hangja? Ácsi, mióta tartom én egy férfi hangját vadítónak?! Felesleges kérdés, Dean Winchester, csak folytasd szépen a „számonkérést”.
- Nehezített vizsgakörülmények – válaszoltam neki kiszáradt szájjal. Éljen, még tudok vele kommunikálni, szóval csak nem lehet olyan nagy a baj. Gyorsan levizsgáztatom, aztán… Aztán mi lesz? Elvonulok a fürdőbe és…
- Remélem, hogy nem fogok megbukni. Tanár úr – tette hozzá játékosan, félbeszakítva ezzel az önkielégítéssel kapcsolatos tervezgetésemet. Az állam leesett! Te jó ég, mit szabadítottam én rá a világra? Vagyis jobban mondva magamra? Úristen, ez kibaszottul szexi és izgató volt! A farkam… Nos, igen, neki is határozottan bejött a mély hangon suttogó angyal.

Még magamhoz sem tértem a sokkból, a folytatás máris megérkezett tőle. A felsőtestével elkezdett hátrafelé tolni, amíg a falnak nem ütköztem. Felnyögtem, aha, igen tagadhatatlanul reagáltam a tettére, mégpedig eléggé egyértelműen. Nem volt időm feldolgozni azt, hogy ez mennyire tetszett, mert a fülem a szájába vette, végighúzta a rajta a fogát, ahogy azt korábban én tettem vele, és a jobb keze… A tűzforró bőrömre siklott, pontosan az ingem alatt! Istenem! A mellkasom ütemesen emelkedett fel és le, és borzasztóan melegem volt. Az ujjai lassan gyalogoltak fel az oldalamon, megálltak a hátamon, és ekkor az egész tenyerét rásimította. Újabb sóhaj szakadt fel a torkomból. Ó és a másik keze? Már az is a csípőmön volt.

Jól csinálja és ügyesen megtanulta a dolgokat. Remek kis tanítvány volt, nem kell többet féltenem. És a legjobb, hogy a kreativitása is megszületett, mert olyat tett, amit nem én mutattam neki. A bal keze a fenekemre tért rá és hirtelen az ágyékához húzott. Ó, rohadj meg, hogy ezt milyen jól csinálod! Remegtem, mint a kocsonya és artikulátlanul felnyögtem. Vele együtt! A pénisze kőkeményen dörzsölődött az enyémhez. Nagyon izgató volt, te jó ég, nagyon izgató volt! Teljesen feltüzelt és azt hittem, hogy a saját testembe zárva fogok elégni.

Oké, oké, Dean, egy kicsit ki kellene tisztítani a gondolataidat, hogy… Hogy miért is? Hogy rájöjj, hogy ez neked pokolian tetszik és minden vágyad, hogy a saját bőrödön érezd az angyal minden porcikáját, és kiéhezetten a szájára vesd magadat? Nem, ehhez nem kell szünet és elemzés. A testem helyettem is beszélt. Akarom! Ez már rohadtul nem csak vizsga volt, és erre talán már az első percben rájöttem, csak nem akartam bevallani magamnak. Nem, valóban nem. Hogy miért nem? Mert gyáva szar voltam, most viszont… Csessze meg, soha életemben nem akartam még ennyire, hogy valakit megérinthessek! Hogy megcsókoljam… Hogy az enyémen érezzem a testét… Hogy ő és én… Szex? Jesszusom, igen!

Döntöttem.

Felemeltem a jobb kezemet, és úgy, mint korábban, a derekára csúsztattam. Persze mindezt a temérdek, túlságosan is sok ruharéteg alatt tettem meg. Felsóhajtott, istenem, ő is felsóhajott és beleremegett az érintésbe. Megőrülök, esküszöm, hogy meg fogok őrülni, de… Akarom, a picsába is, nagyon akarom ezt! Jobban, mint életemben bármelyik kiadós dugásomat! Belesétáltam a saját csapdámban. „Légy természetes, laza és egyben ragadozó.” Igen, Cas pontosan úgy viselkedett, ahogy mondtam neki. És kegyetlenül levadászott! Vagy korábban én tettem ezt meg vele? A franc se tudja, de ez a része a dolgoknak már nem is érdekelt. Ki, hol, mikor? Lényegtelen!

A kezem finoman siklott a bőrén és ő sem tétlenkedett és nem spórolt az érintésekkel. A fülemhez hajolt, és azon a borzasztóan izgató hangján szólalt meg.
- Nem mondtad, hogy eljön az a pont, amikor a kiszemelt áldozat aktívan részt vesz a csábításban – suttogta halkan. Újra felnyögtem és minden erőmet össze kellett szednem, hogy válaszolni tudjak neki. Nehéz volt, mert a fülem ismét a szájában volt. Jesszusom! Na megállj csak, ezért még kapni fogsz! Ha piszkosan akarsz játszani, padawanom, hát legyen! Partneredre akadtál.
- A spontaneitás a kulcs mindenhez. Nem készülhetsz fel az összes eshetőségre, és néha rögtönöznöd kell – válaszoltam neki rekedten, tovább folytatva ezzel az oktatást, mert mindez „valójában” még mindig szigorúan csak erről szólt!
A fogát végighúzva a fülcimpámon engedett el, és belenyalt a fülembe. Ó, ez kurvára izgató volt! Ha így folytatja, olvadt viaszt leszek a kezei között… Tagadhatatlanul belejött a dolgokba.
- Értem. Eddig elfogadható az, amit csinálok? Vagy már rég elrohant volna az illető, akit kiszemeltem magamnak? – kérdezte érzékien.
Azt hittem, hogy rosszul hallok. Alig húsz perc alatt valóban egy profi nő-, akarom mondani férficsábászt faragtam belőle! A flörtölés már megy neki. Piszkosul megy neki!
- Gyorsan tanulsz és megfelelően alkalmazod a megszerzett tudást – feleltem erőtlenül.
Nagyon jól csinálta, mert ezzel teljesen kiütött, a gondolataimat szétzilálta, és alig bírtam felfogni azt, hogy hol vagyok, ki vagyok, és mi vagyok. Csak őt éreztem magam körül, csak az ő érintése volt mindenhol, és nem akartam megállni, mert még többet akartam belőle!
Nehezen összeszedtem magamat, majd a bal kezem a nyakára simítottam, és ezúttal én hajoltam az ő füléhez.
- Csillagos ötösre vizsgázott, Mr. Castiel-Kibaszottul-Csábító-Angyal – suttogtam halkan, és én is akcióba lendültem. Belenyaltam a fülébe és elégedetten elmosolyodtam, amikor felnyögött. Apró csókokat hintettem a nyakára és az álla vonalára, óvatosan a fogaim közé vettem az ádámcsutkáját, folytattam a csókokat az álla felé, aztán amikor elfogyott az út, elhajoltam tőle és ránéztem. Hát akkor gyerünk! Most vagy soha, Dean.
- Igen, pontosan erről a nézésedről beszéltem – szólaltam meg nagyot nyelve. Persze nem azt mondtam neki, amit először akartam, de hova is sietünk? Lassú víz, partot mos, ezt én magam tanítottam neki.
- Nem értem, hogy mire célzol – felelte mosolyogva. A kis rohadék! Tényleg egy Casanovát szabadítottam rá a világra.
- Kívánatos vagy – mondtam ki azt, ami először az eszembe jutott. Nem volt visszaút, már kicsúszott a számon, de a legjobb az volt, hogy nem bántam. A heterószázalékom? Szerintem már régóta elérte a nullát. Érdekelt? Határozottan nem, szóval bátran folytattam a flörtölést. Persze most már telibe és nyíltan. – Amikor így nézel… Esküszöm, beindít – tettem hozzá őszintén azt, amit éreztem.

Néma csend és csak bámultunk egymásra. Sose láttam még ezt a tekintetét, de nagyon tetszett és szabályosan megbabonázott. A vágy… Tisztán látszott benne a vágy. A pupillái kitágultak, ezt tökéletesen láttam, mert alig pár centire voltam tőle. Jobban mondva a szájától.
- Akarlak – mondtam ki azt, amit már korábban terveztem a tudtára adni. Csak hát előtte elkanyarodtunk még egy kicsit flörtölni, tovább szítva ezzel azt a nagyon forró tüzet. Összegzés? Kimondtam, vagyis ennyi volt, végleg megadtam magamat a vágynak. – Állíts le, mert… Csak… Csak állíts le, különben…
- Nem szeretnélek megállítani – felelte nekem eltökélten.
- Cas, én… Megőrülök, ha nem… Meg… Meg akarlak csókolni – suttogtam halkan az ajkaiba, aztán a tekintetem újra az övébe fúrtam. Aha, dadogás. Éljen! Nem szokásom, de baszd meg, Cas, ez is miattad van!
- Szeretném, ha megcsókolnál – felelte rekedten és magabiztosan.
Nyelnem kellett. Igen, Dean, jól hallottad, szabad utat kaptál. De… Mindig van egy kurva de!
- Egy férfival akarsz csókolózni? Csókolóztál egyáltalán bárkivel is? – kérdeztem tőle aggódva. Hál istennek, még időben észhez tértem, mert nem vettem volna a lelkemre, ha én magam rontottam volna meg és taszítottam volna a forró homoszexualitásba egy angyalt. Hiába akartam minden porcikámmal megízlelni a nyelvét, tényleg nem szerettem volna, ha rosszul sülnek el a dolgok. Én csak meg akartam tanítani neki, hogy miként szedjen fel egy nőt, erre ő engem csavart az ujja köré. A végeredmény egy kicsit más volt a tervezett célcsoportnál.
- Nem. De veled szeretném megtapasztalni azt, hogy milyen érzés – válaszolta határozottan. Basszus, ez… Most komolyan ő meg én… Nem, csessze meg, nem tudok tovább ellenállni neki! Józan ész? Elmehet a picsába!
- Cas, én… - a pillantásom a szájára siklott. Még tiltakozni akartam, el akartam neki mondani azt, hogy ez miért nem jó ötlet, de egy értelmes indokot sem találtam a köddel borított gondolataimban. Egy se volt. Csak a sóvárgás, aztán… A szám már az övére tapadt.

Abban a pillanatban, hogy az ajkaink találkoztak, a bal kezem a tarkójára tettem, és elmélyítettem a csókot. Nem bírtam várni, muszáj volt minél előbb megízlelném a nyelvét, különben bekattantam volna. Azonnal viszonozta és pár mozdulat után felvette a ritmust. Nem kellettek már a szavak, tökéletesen utánzott, és csinálta azt, amit én, vagy tette azt, amit korábban mutattam neki. Elengedte magát, és ahogy mondtam neki, hagyta, hogy az ösztönei irányítsák őt. Piszkosul izgató volt!
A kezei útra keltek a bőrömön, amire én tehetetlenül belenyögtem a csókba. Az érintése miatt egy pillanatra a nyelvem is leállt, hogy aztán még éhesebben csapjak le rá.
- Jesszusom, megőrülök! – suttogtam erőtlenül a szájába, és még szenvedélyesebben húztam magamhoz. A nyelve játékos, finom, és igazán édes volt. Mámorító érzés volt hozzáérni, simogatni az enyémmel, masszírozni, a fogaim közé venni. És amikor ő csinálta ugyanezt… Újra és újra felnyögtem, és remegve rántottam közelebb, hogy mélyebben hatoljak a szájába.

Forrón játszadoztunk egymással. És élveztem! Ó, Istenem, nagyon élveztem a csókjait!
Pár perccel később erőt vettem magamon, és elhúzódtam tőle annyira, hogy meg bírjak szólalni.
- Cas… Te… Én… Mit szeretnél? Tudnom kell, különben az akaratod ellenére is széttéplek – adtam hangot ezzel a belülről már kis híján teljesen szétfeszítő sóvárgásomnak.
- Bármit, amit te szeretnél – érkezett a diplomatikus válasz.
- Szeretném érezni a bőrödet az enyémen – feleltem rekedten, és nyomatékot adva a szavaimnak, a jobb kezemmel végigsimítottam a hátán, amivel azóta is szorosan magamnál tartottam őt. – Szeretném végigcsókolni a tested – a nyakára hajoltam és érzékien megnyaltam. – Szeretnélek… Szeretnék lefeküdni veled. Akárhogy! Bárhogy! Nem érdekel, csak érezni akarlak! – tettem hozzá vágytól izzó hangon. Igen, kimondtam! Nyíltan, egyenesen és őszintén! És igen, nagyon akarom! És még mindig igen, mert ha nemet mond… Letépem a saját arcomat, vízbe fojtom magamat, és még a kasztráción is el fogok gondolkozni, mert ez… Bassza meg, életemben nem indultam még be ennyire!
- Én is szeretnék veled közösülni. Úgy érzem, hogy ha nem elégítem ki ezt a csillapíthatatlan vágyamat…

Ennyi volt, nem bírta befejezni a mondatot, mert egy csók lett a vége. Vad, sóvárgó és éhes, aminek a következtében nekiestem a kabátjának és a földre száműztem. Ellöktem magunkat a faltól és most én préseltem őt neki. Sokkal szorosabban, mint azt korábban mutattam neki. Nyögött a csókba, remegett az érintésemtől, és ennek végeredményeképpen letépte az ingemet. A kis türelmetlen! Elmosolyodtam. Nem díjazta a tettemet, mert a csók veszített az intenzitásából, és ezt sürgősen orvosolta. Mélyebben nyomult a számba, és erősen tartott a tarkómnál fogva. Cseszd meg, ha így folytatod, a gatyámba fogok élvezni! Szerencsére ez a lehetőség elúszott akkor, amikor eltolt minket a faltól és elindultunk. Végre elindultunk, de az út még így is túl hosszúnak tűnt. A köd pokolian sűrű volt, és a szenvedélyen kívül semmit sem láttam vagy érzékeltem. A ruháink gyors ütemben kezdtek fogyni, és ezzel együtt mi is egyre közeledtünk az ágyhoz. Igen, igen, igen! Menjünk, mert ha még egy percet is várnom kell…

Mire odaértünk, már mindketten teljesen meztelenek voltunk. Forrt a testem, mert az övéhez préselődhettem. Nagyon élveztem a belőlünk áradó tüzet, és esküdni mertem volna arra, hogy minden létező ép és nem ép gondolatomat felemésztette.
Az ágyhoz érve ledöntöttem rá és el sem engedve a száját csókoltam tovább.
- Hogy szeretnéd? – kérdeztem rekedten a szájába, aztán a nyakára tértem át, és végigcsókoltam a kulcscsontját, majd a mellbimbóival játszadoztam, izgató sóhajokat kicsikarva ezzel a torkából. A teste ütemesen emelkedett alattam, és amikor a mellkasán időztem, még a heves szívverését is hallottam. Élveztem a reakcióit, tetszett, hogy hatni tudok rá. Végigfutattam a nyelvem a mellkasán, a fogaim a húsát karcolták, és csókokból sem szenvedett hiányt. Elengedte magát, tényleg hagyta, hogy a teste élvezze a kényeztetést és a tegye a dolgát, mert újra és újra hangosan felnyögött, és ez egy elégedett mosolyt csalt az arcomra.

Castiel nem felelt a korábbi kérdésemre. Egyszerűen csak visszahúzott magához, aminek a következtében a farkam a fenekéhez simult.
- Ácsi, ácsi! Ez nem megy olyan könnyen. Kell egy kis előkészület…
Elakadt a szavam. Tagadhatatlanul forróságot és nedvességet éreztem a bejáratánál, ami egy fojtott nyögésre késztetett. Ó, hogy én ezt mennyire akarom!
A kérésem meghallgatásra talált. Cas a lábait a fenekemre kulcsolta, aztán lassan, szó szerint magába húzott.

Az egész testem remegett és képtelen voltam megtartani magamat. A mellkasára dőltem, nem bírtam mozdulni. Az érzés, amit a testünk összeolvadása okozott, feldolgozhatatlan volt. Igyekeztem összeszedni minden erőmet, fel akartam emelni a felsőtestem, hogy a szemébe tudjak nézni. Nem ment, képtelen voltam rá. Úristen, ez… Azt hittem, hogy egy másodperc alatt el fogok menni! Ha ez ilyen jó, milyen lesz elélvezni vele? Belé! Gumi nélkül… Jesszusom, életemben először szeretkezek valakivel védekezés nélkül és az érzés… Semmivel sem lehet összehasonlítani! Páratlan, mennyi, izgató és kezelhetetlen a mámor, amit kiváltott belőlem.

Végül kinyomtam magamat, ránéztem, és a szemében csillogó boldogság arra ösztökélt, hogy mozogni kezdjek. Próbáltam összeszedni a már darabjaira hullott gondolataimat, és arra késztetni a számat, hogy a csókon kívül más létfontosságú feladatának is eleget tudjon tenni.
- Jó így? – kérdeztem tőle rekedten. Ah, ez az, sikerült megszólalnom! Ügyes vagy, Dean, piros pont! Kapsz még egyet, ha két percnél tovább bírod az angyallal, szóval kapd össze magadat! Nagyon nehéz volt. Az ereimben vér helyett tűz folyt, és alig bírtam levegőt venni.
- Páratlan és felemelő érzés. Sokkal kellemesebb, mint amire számítottam – válaszolta nekem mosolyogva.
- Baszd meg, még szex közben is képes vagy olyan szabatosan fogalmazni, hogy azt már tanítani kellene.
- Mint ahogy te tanítottál meg arra, hogy miként csábítsam el a női nemet? – kérdezte félrefordított fejjel.
- Amit soha nem fogsz kipróbálni rajtuk – feleltem gondolkodás nélkül és a szavaim alátámasztása gyanánt mélyen és hevesen merültem el benne. A szemeit szorosan lehunyta és az O-t formáló szája valami gyönyörűséges volt. Izgató, szívet melengető, engem pedig boldogsággal töltött el. – Ne hidd azt, hogy ezek után te bárki mással is…
- Nem akarok mást, Dean – vágott közbe hevesen. A lábait szorosan a derekam köré fonta és újra mélyen magába húzott.
Hangosan felnyögtem, de megértettem a célzást.
- Én… Nagyon… Közel… - suttogtam erőtlenül a szájába. Gyorsan felegyenesedtem és a kezembe vettem a kőkemény és törődésért ácsingózó farkát. Wow! Nem hittem volna, hogy ennyire izgató lesz verni valakinek. De Cast nézve… Csodálatos érzés volt, és a látvány még közelebb sodort a megsemmisülés felé.
Egyre fokoztam a tempót, és közben minden erőmmel azon voltam, hogy minél tovább bírjam, mert azt akartam, hogy ő is elmenjen, sőt valójában az volt minden vágyam, hogy sokkal hosszabb legyen ez a menet, mint amekkorának most kinézett.
Castielnek viszont más tervei voltak, és a szentem olyat tett, ami váratlanul ért és még levegőt is elfelejtettem venni. Hirtelen már én feküdtem hanyatt az ágyon, ő pedig a következő pillanatban gond nélkül felnyársalt. Igen, a szemeim? Holtbiztos, hogy fennakadtak a gyönyörtől. Végleg! Nem kaptam levegőt, nem bírtam kinyitni a szememet, és szabályosan ziháltam, szinte már fuldokoltam, amikor oxigént próbáltam préselni az összeszorult tüdőmbe.

Erős, vad és pokoli tempót kezdett diktálni, én pedig egy kicsit sem csodálkoztam azon, hogy semmi fájdalmat nem éreztem, sőt, piszkosul élveztem azt, amit csinált.
- Nem baj, hogy…
- Az istenért, dehogyis – nyögtem tehetetlenül és hátravettem a fejemet. – Imádlak, mondtam már?
- Még nem – felelte elmosolyodva. Mosolyog. Te jó ég, hogy én mennyire szeretem, amikor mosolyog!
Újra vadul vágódott belém, és azt hittem, hogy már ettől el fogok menni. Óóó, mindjárt… Én… Nagyon-nagyon közel van!
- Akkor most mondom – fejeztem be zihálva a korábbi gondolatomat. Hogy miként voltam képes válaszolni neki? Fogalmam sincs. Biztos, hogy én is különleges képességekkel rendelkezek, mert egy ilyen menet közben egy szót is kimondani, szinte lehetetlen volt.
- Én is szeretlek – szólalt meg váratlanul, amivel egy dolgot ért el. Lefagytam. Lefagytam, körülbelül öt másodpercre, és próbáltam feldolgozni a hallottakat. Azt hiszem, hogy sikerült, és még a szám sem maradt tátva. Miért is maradt volna, amikor sokkal jobb elfoglaltsága is akadhatott? Magamhoz húztam Castiel egy borzasztóan szenvedélyes csókra. Igen, ez volt a válaszom a vallomására.
- Dugj meg! – nyögtem artikulálatlanul a szájába. – Úgy dugj meg, mint még angyal soha nem tette ezt emberrel! Azt akarom, hogy…
Nem bírtam befejezni a kérésemet, és nem is kellett, mert az azonnal meghallgatásra talált. A körmeim a hátába vájtak, a fogaim pedig a vállába. Megőrülök, igen, meg fogok őrülni, mert ez annyira jó, hogy azt már képtelenség elviselni.
- Basszus, Cas! – nem bírtam visszafogni magam, újra és újra kihozta belőlem azt, hogy a nevét suttogtam, kiáltottam, nyögtem, amire a jutalmam még durvább és mélyebb mozdulatok voltak.
Mennyei érzés! Teljesen kitölt, magával ragad, izzít, és minden sejtemet körbeöleli. A tűz percek óta égette az ereimet, és valóban az őrület határán éreztem magamat. Erre ő mit csinált? Felegyenesedett és a kezébe vett.
- Cas! Cas, még! – nyögtem rekedten, és esküszöm, hogy már régóta nem láttam, és ráfókuszálni is lehetetlenség volt.
Borzasztóan közel voltam, és minden mozdulata, - rajtam és a fenekemben is -, gyorsan sodort a megsemmisülés felé. És amikor ez eljött…
Újra és újra a nevét ziháltam, és miközben őt is elérte a vég, a tekintetünk összeakadt. Abban a pillanatban már tudtam, hogy beletrafált. Mióta szerethettük egymást mélyebben, mint a barátok vagy a testvérek? Ez egy nagyon jó, és azt hiszem, hogy felesleges kérdés volt.

Hangosan nyögve élveztem el a kezei között, ő pedig vad tempóban pumpált, és élte át velem a gyönyört, még jobban kiteljesítve ezzel az enyémet is. Az utolsó mozdulatok, és nem bírtam tovább… Magamhoz rántottam egy szenvedélyes csókra. Rövidre sikerült, mert levegőre is szükségünk volt, nekem persze többre, mint neki.

Erőtlenül és továbbra is sokkos állapotban remegtem az ágyon. Alatta, a karjaiban. Újra a számra hajolt egy gyengéd csókért, és közben még mindig bennem volt. Nagyon… Nagyon jól esik, hogy bennem van. Hogy kitölt… Hogy velem van… Hogy még mindig érzem a forróságot a fenekemben. Fantasztikus érzés! A kezeim automatikusan körbeölelték, és magamra húztam őt. A teljes testsúlyával rám nehezedett és ez mosolyt csalt az arcomra.

Épp most ért véget ez a fergeteges menet, de én máris újra akartam. Őt akartam, mindig akartam, megállás nélkül. Nyoma se volt már a tapasztalatlan angyalkának, mert amit az imént műveltünk, az mindent vitt. Nem csak az „életem legjobb menete” címet, hanem vele együtt a szívemet is. Igen, az is a tiéd lett, Cas.

Szóval mától hivatalosan is biszexuális lettem. De ha ezek után nem keveredek többé intim viszonyba nőkkel, és csak Cas marad nekem… Hm, nem lenne ellene kifogásom. Összefoglalás? Imádom a szenvedélyt, imádom a szexet, és imádom a nőket. Mindet imádtam! De ma valami olyan történt, ami mindezt überelte. Ez a szeretkezés megmutatta, hogy amit eddig átéltem a számtalan dugásom alatt, az semmi volt ahhoz képest, mint amit most Cas mellett kaptam meg. Ez volt az igazi szenvedély! Ez volt az igazi szex! A tömény, utánozhatatlan, észveszejtő menet! Nők? Nem hiszem, hogy létezne olyan, akivel képes lennék jobban élvezni a szexet, mint Castiellel. Mert nem csak a testiség volt hozzá a kulcs. Egy sokkal mélyebb és erősebb érzelem kötött minket össze, ami által a szex is maga volt a tökély.

Ma valami olyan dologra jöttem rá, ami már régóta az enyém volt, vagyis az enyém lehetett volna. És most megkaptam: szerelem. Igen, ez az volt. Igaza van, ez tényleg az! Sokkot kellene kapnom, ki kellene akadnom ezen, de nem ment. Nem volt rá szükség, mert jól voltam. Bíztam Casben, mindig számíthattam rá, és egy olyan erős mély kötelék volt köztünk, ami talán soha nem is csak a barátságunkon alapult.

A gondolatra forróság söpört végig a testemen, belefúródott a mellkasom közepébe, és jó és kellemes helyet talált magának: a szívemet.

Még mindig tartott a csókunk, ami most elkezdett lassulni és végül el is halt. Cas mellém feküdt és egy széles és boldog mosollyal az arcán nézett rám. Szerintem sosem leszek képes megunni ezt a látványt.
- Az értékelést még ma megkapom, tanár úr? Átmentem vagy ismétlővizsgát kell tennem? – kérdezte tőlem kíváncsian. Nevettem. Jóízűen, teljes szívemből, hangosan és megállíthatatlanul.
Nem bírtam ránézni, mert amikor ezt megtettem, újabb nevetőgörcs tört rám. Ő türelmesen bámult rám, aztán ő is elmosolyodott, és megvárta, míg végre meg bírok szólalni.
- A vizsgán tökéletesen teljesítettél, átmentél, de bármikor újravizsgázhatsz. Nem lesz ellene kifogásom – mondtam neki vigyorogva.
- Ezt örömmel hallom – válaszolta még mindig mosolyogva.
Nem bírtam, egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne rántsam magamhoz és csókoljam meg újra ezt a pimasz angyalt.
- Mondtam, hogy nem vagy te olyan elveszett – suttogtam vigyorogva az ajkába. Azt hiszem, hogy sikerült telezabálnom magam boldogsághormonnal, mert képtelen voltam nem mosolyogni.
- Talán csak a megfelelő partnerre és egy jó oktatóra volt szükségem – válaszolta halkan.
- Talán – értettem vele egyet. Távolabb hajoltam tőle, hogy a szemébe nézzek. – Wow!
- Mi az? – kérdezte kíváncsian.
- Ugye tudod, hogy ez nem csak jó volt, hanem egyenesen piszkosul jó?
- Ha te mondod, elhiszem. Nincs viszonyítási alapom.
- Ha rajtam múlik, soha nem is lesz – feleltem neki fenyegetően.
- Kisajátítasz? – kérdezte felhúzott szemöldökkel.
- Talán.
- A talán lehetne egy határozott igen is.
- Legyen igen? – kérdeztem mosolyogva. Azta, tényleg belejött, és eszméletlenül jól flörtöl és incselkedik. Imádom, nagyon imádom ezt az angyalt!
- Legyen! – felelte határozottan, aminek a vége… Nos igen, még egy csók lett. Még egy vad és szenvedélyes csók, aztán…

Aznap már nem igazán mozdultunk ki az ágyból, és ha lehet ezt mondani, akkor hullafáradtra dugtuk egymást, ami igazából csak még egy pokolian jó menetet, aztán pillanatokkal később egy gyors álomba zuhanást jelentett. Persze vigyorogva, jókedvűen, és pofátlanul kielégülten. A csábító angyal, akit magamra szabadítottam, az ujja köré csavart, és olyan boldoggá tett, amiről tudtam, hogy nem fogok lemondani. Soha? Igen, soha. Hm, a szerelmes ember tényleg hajlamos a végletekben gondolkozni és nagy szavakkal dobálózni. De mit tegyek, ha egyszerűen ezt éreztem? És a legjobb: örültem, hogy ezt érezhettem. Dean Winchester, a nagy és kegyetlen vadász elpuhult. Nem gondoltam volna, hogy ezt a napot is megélem. Azt hiszem, hogy egy kis boldogság már nekem is kijárt. Miért tiltakoznék hát ellene? Nem akarok és nem is fogok. Ma valóban valami olyanra találtam rá, aminek hála, most először azt éreztem, hogy teljes az életem. Hihetetlen, hogy ezt mondom, de tényleg az lett. Casszel végre az lett! És az is marad, mert jól mondta: ki fogom őt sajátítani. Hoppá, már nem. Már megtettem.

41 megjegyzés:

 1. szia ez ez isteni remélem cas és dean mindig ilyen jók lesznek együtt
  és az oktatás sokáig fog tartani
  pusy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia demon! :)
   Azta, milyen gyors voltál :) Mindig titokban, gyorsan csapsz le, és meglepsz, hogy máris felhajtottad az új kört/frisst. :)
   Örülök, hogy tetszett a két jómadár "kalandja" :)
   Puszillak :)

   Törlés
 2. Szia Nienor!
  Isteni vagy, mint mindig :D
  Nagyon örülök ennek a reggeli körnek :) Úgy vigyorgok a történet elolvasása után (meg közbe is nevettem), mintha én is megittam volna egy pár pohárral. Isteni volt a fejezet. S azok a beszólások :D
  Uhh. Először ki akartam másolni amik tetszettek, de rájöttem, hogy nem lenne értelme újra elküldeni neked a fejezetet, mert rengeteg jó beszólás volt. A tanár úr, a padavan stb. :D
  Jót nevettem rajta. Nagyon tetszett, hogy vicces lett. Meg azt, hogy Dean először kiakadt, hogy beindult az angyalra :D Szegény. Ő még nem is sejtette, hogy amikor tanítani kezdte Cast, már akkor sem ő volt a vadász, hanem a préda volt.
  Cas meg nagyon gyorsan tanult :D A kis "mocsok" :D Kiskutya tekintet :D Jaj, még mindig nevetek.
  De az is vitte az Oscar díjat, hogy a végén Castiel is kimondta, hogy szereti, na meg, hogy Dean végül kisajátítja az angyalt. Teljesen :D
  Imádtam :D Köszi a frisst! Jöhet a következő kör...-> nem akarok kijózanodni :D
  üdv: crucio
  ui: telhetetlen vagyok, igaz? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaaa :)
   Hát, való igaz, nem fért volna be 1 hsz-be a fejezet, szóval másolgathattál volna párat :D Örülök, hogy tetszettek a beszólások :D
   "Ő még nem is sejtette, hogy amikor tanítani kezdte Cast, már akkor sem ő volt a vadász, hanem a préda volt." Igen, valahogy úgy :D Cas gyorsan tanult, jobban mondva összeszedte magát, és elvette azt, amit, vagyis akit akart :D Dean meg... Nem ellenkezett, sőőőőt. :)

   Szóval te is nevetőgörcsöt kaptál Deannel együtt? :D helyes, helyes, nem kell minden körön, frissen sírni, kell a jókedv és a csábítás. :D

   Oscar díj? :D Wow, Cas nem csak átment a vizsgán, de te Oscart is adsz neki? :D Bár valljuk be, megérdemelné :) Misha is :)

   Nem tudom, hogy mikor lesz újabb kör, azok most nincsenek még valami jó állapotban. Most szerintem regények fognak érkezni. :) Valamikor. A héten szerintem már nem fog összejönni. :S Addig is marad ez, remélem addig valahogy kibírod a többivel meg ezzel a frissel. :)

   Puszillak :)

   És köszönöm, hogy írtál :) Gyors voltál :)

   Törlés
  2. Szia!
   Hát nem pont Casnak szántam az Oscart, hanem a történetnek, meg az írónak ;)
   Bár a díjátadáson is több kategória van, így még Cas (meg Dean, a kis naív) is kaphat belőle :D
   "Nem tudom, hogy mikor lesz újabb kör..." -> Várok türelmesen, csak a heti min.1 adag legyen meg. Talán kibírom addig. Főleg, ha jó hosszú fejezetet kapunk, mint ez is.
   Az előző kritikából lemaradt, hogy az is tetszett, hogy mindkét félnek megadatott a kezdeményező szerep :D
   üdv:crucio

   Törlés
  3. Szia ismét:)
   Hát akkor hajbókolva köszönöm a fantasztikus díjat: ) :) :) Amint majd osztozok a skacokkal, mert az ő érdemük is, az ő "munkájuk" is benne volt. :D :D

   ""Nem tudom, hogy mikor lesz újabb kör..." -> Várok türelmesen, csak a heti min.1 adag legyen meg. Talán kibírom addig. Főleg, ha jó hosszú fejezetet kapunk, mint ez is. " Szerintem frissítsd az oldalt :D mert elkészült egy másik kör is :D ez van, ma jól haladtam :) kirááááály :)

   "az is tetszett, hogy mindkét félnek megadatott a kezdeményező szerep" Yep yep yep :) Igen, ezt meg akartam adni Casnek is. :) Így volt kerek a történet. :)

   Törlés
 3. Szóval ez egy mocsok napnak indult, és ezt ne panaszkodásnak, csak tényfelsorolásnak vedd, mert a lábam izomlázas, a kezeim fájnak és véresre karcolták az irrattári fémpolcok, fáradt és morcos vagyok, szóval előjött a sárkány belőlem, és biztosra veszem, hogy a vége is mocsok lesz. De.
  Itt jön a de.
  Itt jössz te, mint egy két lábon járó de, és hozod a friss kört, könnyed, kihivó eleganciával, mind pincér!Loki, (ez egy dícséret), és tündéri, ártatlan mosollyal letetted elém, mit sem törődve mérges pillantásaimmal. Aztán a háttérbe húzódva figyelted, ahogy szép lassan felengedek, és jól szórakoztam.
  Hogyha angstot azért olvasunk, mert a fájdalmainkat vetítjük ki, akkor fluffot azért, mert jólesik elfeledni őket. Hogy nem kell velük foglalkozni, hogy nem kell látnunk a világot elborítő mérgesfekete felhőket, vagy ha mégis, akkor is hihetünk benne, hogy azért a felhők felett mindig kék az ég. MEg hát egyszerűen azért, mert nevetni jó.
  És szeretni is.
  Néha azt érzem, hogy elkopik ez a szó, annyiszor használom, de nem tehetek róla, tényleg ezt érzem, mindegy, hogy Téged, Raistlint, Candyt vagy éppen GwenPaget olvasom, egyszerűen elbűvöltök, és annyira vissza akarom adni ezt, de nem tudom, csak annyit, hogy szerettem. Ami a végletekig igaz, de annyira frusztál, hogy nem tudom belezsúfolni az összes kiváltott érzelmemet!
  Úgyhogy csak ilyen kis sután mondom.
  "miután teljesítettük a közösüléshez vezető utunk első íratlan szabályát és megittuk a megfelelő mennyiségű alkoholt, elviszlek a motelszobámba, ahol élhetünk a pajzán vágyainknak”" Visítva röhögtem rajta, érted, visítva. Még szerencse, hogy amúgy is ment a nagybani ugratás, szóval nem volt feltünő.
  "Hagyd, hogy feléledjen benned a hódító. Az ösztöneid segítenek, hallgass rájuk, és akkor nem hibázhatsz." Baszki, mint egy sörreklám! Nem tudom miért ez jutott eszembe, de nagyon sörreklám. Mézsör. Ittál te már mézsört? Innod kell velem is. Az istenek itala, legalábbis a norvégoké biztos.
  "A pokolra jutok, tényleg ott fogok elégni ezért!" Rossz hírem van Dean: nem ezért fogsz odakerülni. Ott van például Crowley, ezúttal kéretik a Good Omensre gondolni, na ő démon, de nyakig, sőt fejtetőig bele van habarodva Aziraphaelbe, aki meg angyal, és komolyan annyira rohadtul aranyosak együtt! Megkockáztatom, hogy munyibban cukik, mint a Destiel, de igazából az első helyen osztoznak.
  Minek hideg zuhany, a valóság már önmagában az, de ez a forróság nagyon is kellemes. Mit csináljak? Szeretem a meleget :) És te egy komplett máglyát építettél fel. Puszi a pocidra érte :) Szivesen ragoznám tovább, de hát per pillanat csak vigyorgok és megpróbálom kontrollálni az elégdett sóhajaimat és az elismerő cuppogást. A poharam ugyan üres, de jó tudni, hogy bármikor újratölthetem :) Imádtam, szerettem, elolvadtam, jobban lettem, felvidultam. Kicsit könnyebb lett a világom, és ezért igazán hálás vagyok.
  Egen, Destiel is forever
  Köszönöm, hogy olvashattam!
  U.I: Ma csütörtök van és ha mázlink is, akkor jön ide a hivatalba a kürtöskalácsos ember, és veszek és küldök galamb/bagolypostával. Ha szereted. Ha nem akkor majd csak gondolok rád és küldöm a szeretetemet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát már ezért megérte, hogy reggel 4-kor kidobott az ágy, és megejtettem a kör utolsó finomításait. :) Jó időzítés volt, mert örülök, hogy ezzel egy kicsit oszlathattam a feletted gyülekező sűrű, fekete felhőket :)

   "Hogyha angstot azért olvasunk, mert a fájdalmainkat vetítjük ki, akkor fluffot azért, mert jólesik elfeledni őket. Hogy nem kell velük foglalkozni, hogy nem kell látnunk a világot elborítő mérgesfekete felhőket, vagy ha mégis, akkor is hihetünk benne, hogy azért a felhők felett mindig kék az ég. MEg hát egyszerűen azért, mert nevetni jó." Imádom, hogy olyan jól meg tudod fogalmazni azt, hogy mit miért olvasunk. :) Én csak tudom, hogy mit szeretek és mikor, de a miérttel nem szoktam foglalkozni. :)Ezek után jobban oda fogok figyelni és megfigyelem magamat. :D huh, ezt de hülyén hangzott :D

   Nem is tudom, hogy mit mondjak azok után, hogy ezek mellett a remek írók mellett az én nevemet is felsoroltad. :) A köszönöm ide kevés. :) Igazán megtisztelve érzem most magamt, és irulok, pirulok.:)

   Sörreklám? :D hát ezen nagyot nevettem :D nem ez volt a cél, de hát így sikerült :D Amúgy még nem ittam mézsört. Ha finom, egyszer pótolni fogom. :)

   Ó, és örülök, hogy most is volt rész, amint lehetett visítva nevetni :D Cas szavajárást követve könnyű ilyen mondatokat szülni és adni a szájába :D

   A másik angyali párocskáról még nem tudok mint mondani, mert nem ismerem őket. Haj, ha lesz időm, ezt is pótolni fogom.Mennyi pótolni valóm van...:S 36 órás napot akarok, erre most már petíciót fogok benyújtani!

   Szóval a lényeg, nagyon boldog vagyok, hogy a frissel fel tudtalak kicsit dobni és lesz min vigyorognod még egy darabig. :) A kürtöskalács pedig jöhet, szeretem :P

   Törlés
  2. Igazából rengeteget gondolkozok ezeken, hogy mit miért olvasok, irok, meg azon is, hogy miért gondolkozok ezeken és még sok más dolgon, de ha nagyon elvisz a ló, még a gondolkozásról is gondolkodom. De örülök, hogy normálisan meg tudtam fogalmazni és nem csak urduul. :)

   Igyál csak mézsört. Egyszer volt hozzá szerencsém, de azóta is azt emlegetem. Meg a búzasör fagyit. Hogyha találkozol vele, gondolj rám, én is így teszek hasonló esetben.

   Veled együtt tünetek a 36 órás napért, meg szurkolok, hogy eljuss a Good Omensig, mert abszolút megéri, egyszerűen annyira....annyira jó, ilyen elementáris szinten, hogy mikor megkaptam könyvbe, utána napokig csak purrogni voltam képes. Ja és nem tudom, de biztos mondtam, hogy sok dolgot átvettek a Supnatba, például Crowleyt, aki ezért lett angol.

   Annyira idézgetnék még, de annyira nem találom, és annyira rájöttem, hogy az egész kedvenc, hogy nem teszem.
   Huh most is vigyorgok. Kellenek ezek a kis energialöketek, van, és elég gyakran van, hogy ezekért tartok ki, mert várom tőletek a frisst. Mit csináljak? Bárki akivel személyesen is élnék szociális életet messze él. Vagy egy másik dimenzióban.


   Törlés
  3. Szóval akkor egy igazi filozófus vagy. :) Én is el szoktam így merengeni a dolgokon, sőt, alig lehet ilyenkor lelőni a gondolataimat, de így az olvasás, meg a "mit miért olvasunk" dologba még nem tenyereltem bele. Sebaj, ezt most megtetted helyettem te. :)

   Ha lesz hozzá szerencsém, megkóstolom. Sokáig utáltam a sört, semmit sem voltam hajlandó meginni, most viszont kicsit enyhült a dolog, és már ezt-azt (1-2 különlegességet) megiszok. :) Majd gondolok rád, ha ilyenre akadok :)

   Akkor menjünk tüntetni :D GO is meglesz, csak szerintem még nem állok készen egy újabb lehetséges fandom bevonásába. Bőven elég, még néha sok is a Destiel. Amint túlcsordulok, vagy változatosság kell, le fogok rá csapni. Nem gondoltam volna amúgy, hogy Crowley ezért lett angol :D amúgy a névvel máshol is találkoztam már, valami mitológiai bogarászás során, meg ne kérdezd hogy hol, már nem emlékszek rá.

   "Bárki akivel személyesen is élnék szociális életet messze él. Vagy egy másik dimenzióban. " Ismerős helyzet. Ezért jó a interneeeet :) A mai kor nagy csodája. :) Amúgy felőlem idézgethetsz, szeretem az idézeteket. :P

   Törlés
  4. Filozófus? Nem, nem hiszem. Inkább csak a kényszer hajt, hogy megfogalmazzam létemet ezen a sárgolyón magam és mindenki más előtt. Rémesen önbizalomhiányos vagyok ugyanis is, de ezt te nem hallottad.
   Jaj, úgyis tudom, hogy ezért tartasz! De ez amiért-olvasok szerintem abból fejlődött ki, hogy lerendezzem magamban a slash témát, ami feltünően jól sikerült. Egyik nap újranéztem a Torchwoodot (DW spin-offja), és így elégedetten konstaláltam, hogy az a rész, ami nemrég még kiverte a biztostékot, most már nem zavart, mert tényleg rájöttem, hogy a szerelem az szerelem, és beirtam magamnak egy nagy pirospontyot. :)

   No hát akkor nem kérdezek rá, cserébe idézgetek:
   "Tudod, amit akkor szoktál bevetni, amikor mérges vagy rám, vagy azt, amit az „épp össze akar dőlni a világ, én meg ebből is viccet csinálok” helyzetekben szoktál hozni. " Casnek pillantásokól van kész fegyvertára, Lokinak pedig vigyorokból. John (vagyis Martin Freeman) meg halál édesen mozgatja a noziját, és nem tudom ebből mit akartam kihozni, de a lényeg, hogy a mimika lenyügöző egy dolog.

   "Helyes erre használni a fajod nőnemű tagjait? – fogalmazta meg kétkedve az erkölcsös gondolatait a világ legmorálisabb angyala." Kis naív! Azt hiszi fordítva nem működik? :D

   "Lenyomsz neki egy forró kis sztriptízt?" Crowley készenlétbe helyezte a kamerát. Tuti, amúgy, hogy Gabenak adná le az anyagot.

   "Érthető, hogy feszélyezve érzem magamat, vagy nem? De." Öt. Vagy hat. Nem igazán számoltam hányszor volt igaza :)

   Most ennyi, mert keresgetés közben elolvastam még egyszer és kicsit elfelejtettem, hogy mit akartam kiemelni még. :)

   Törlés
  5. "Rémesen önbizalomhiányos vagyok " ne aggódj, ebben az ikertesód vagyok :) Rólam mintázták az önbizalomhiány szobrát, még ha néha nem is látszik.

   "lerendezzem magamban a slash témát" Ezt nem értem :o már rég lerendezted, vagy nem? Nekem mondjuk sikerült, szóval ha ezek után valami filmben vagy bárhol melegtéma van, vagy pl. viszonzatlan szerelem egy hetero felé, meg hasonlók, nálam sem ver ki semmit, sőt, boldogan mosolygok. Mármint nem a viszonzatlan dolgon, hanem a témán. :) Olyan tök jó dolog. A szerelem az szerelem, ennyi :)

   Ja hogy így idézgetsz :D nekem ez is jóóó, sőt :) Azt hittem, hogy a GO-ból akartál idézgetni, mert egy helyen fejtegetted azt is az idézetekkel. :)
   "Casnek pillantásokól van kész fegyvertára, Lokinak pedig vigyorokból. John (vagyis Martin Freeman) meg halál édesen mozgatja a noziját" Ott a pont :D mindhármat ezért imádom :) Martint már a Hobbitban megszerettem, de nagyon és Johnként is zseniális volt :)

   "Kis naív! Azt hiszi fordítva nem működik? :D" Hehe, erre nem is gondoltam, de igazad van :D nem nyerhet a vadász, ha nem hagyja a préda, hogy becserkésszek, nemde? :D


   "Crowley készenlétbe helyezte a kamerát. Tuti, amúgy, hogy Gabenak adná le az anyagot" Na itt fordultam le a székről a nevetéstől :D nem ígérem, hogy nem fogom többet bevetni a kukkoló Crowleyt :D

   "keresgetés közben elolvastam még egyszer" Nem baj, ha közben élvezted, akkor már megérte, nem? De :D Amúgy meg Deannek igaza van, vagy nem? De :D

   Törlés
  6. Lerendeztem, csak most tünt fel, hogy tényleg így történt. Mert van mikor érted, de fel sem fogod, és van mikor érted és fel is fogod. Na nekem most ilyen jellegű "megvilágosodásról" beszélek :) Látod? Pontosan ezért gondolkozok annyit. Önkifejezés.

   Azon szoktam röhincsélni, hogy mindenki hú Benedict, milyen jó pasi és odáig lesz az arccsontjaiért, meg az arcáért, (mondjuk én is), én meg csendben, hogy Maaartiiin! Mindig megtalálom az ilyen mellékszereplőket, az már más kérdés, hogy ők örülnek-e nekem. Nem hiszem. Sajnos nem nézek ki úgy. :/

   "nem ígérem, hogy nem fogom többet bevetni a kukkoló Crowleyt " ne tudd meg, hogy megörültem ennek a mondatodnak. Na erről beszélek. Mindenki Dean, meg Castiel, akiket persze nem hajtanék el, csak hát Gabe.

   De. Hét. Abszolút megérte :)

   Törlés
  7. "Mert van mikor érted, de fel sem fogod, és van mikor érted és fel is fogod. Na nekem most ilyen jellegű "megvilágosodásról" beszélek" oké, 5. olvasatra leesett, hogy miről van szó :) És megértelek, most már nekem is leesett, és amúgy én is voltam már így storyval :)

   Én Martin párti vagyok, bár Benedict se rossz, de igazából egyik sem az esetem. Az inkább Jensen. ÉS a szemei miatt meg minden egyéb miatt Misha is :) És amúgy szerintem Martin annyira nem mellékszereplő. Nekem legalábbis nem,

   Szóval akkor most Gabe kell vagy Crowley? :D vagy a kettő együtt? :D és igen, remélem lesz még ilyen kukkoló Crowleys storyra ötletem :D

   Hét? szerintem van az már 100 is :D

   Törlés
  8. Erről most már nem akarok beszélni, ha nem baj. Hallgassunk róla és felejtsk, valamint fogjuk arra, hogy csak novellákban és versekben vagyok képes rendesen kommunikálni. :)

   Gyere ide kis önbizalomhiányos lelkitársam, majd mondok neked szépeket, hogy enyhüljön :D

   Nem úgy mellékszereplő, inkább másik főszereplő, csak ez nem jutott eszembe. Mármint a kifejezés . Az a jó, hogy nem tudok róla, hogy lenne kifejezett esetem, így bátran csodálhatom az esztétikát. Esztétikus férfiak :) Egész jól hangzik ;)

   Kettő együtt, of curse, csak én nem kellek nekik.
   Nah mindegy.
   Köszönöm az eszmecserét, a következő kommentem holnap érkezik a SOTB2-höz :)

   Törlés
  9. Ahogy akarod :) De ne hidd azt, hogy megúszod, ezt a finom témát nem lehet csak így kezelni, igaz? :D na jó, csak viccelek :D

   Akkor nagy öleléééééés :D Csak ne olyan kupidósan. :D De ránk fér egy kis kölcsönös vállveregetés, nem? :)

   Értem, amit mondasz. A lényeg, hogy nem a fő-fő-fő kedvelt karakter szokott a kedvenced lenni, hanem a másik. Nem baj az, mert ők is jóóók, sőt :)

   Majd elkapom én a grabancukat és megleckéztetem őket, és akkor mindketten készségesen be fog vonulni az ágyadba :)

   A komit meg tűkön ülve várom :P

   Törlés
 4. Ha tényleg létezik ilyen ital akkor feltétlenük meg akarom kóstolni mert ez valami eszméletlenül őrült és csodálatosan aranyos volt. *-*
  Cas és a csajozás. Az sosem ment egyszerűen. És nem is fog. Nőllek legalábbis nem. :P Dean meg? Hát én is elfogadnék egy ilyen tanárt mint ő. De ő Casé szóval nem lopom el.
  Nem tudok erre mit mondani mert egyszerűen csak nagyon aranyos és kreatív volt. Annyira hogy a barátnőm (ő másfaja kultúrában és más karakezekkel olvas de ugyanolyan beteg mint amilyen én) elkérte és többé nem akarta visszadni. Ja és linket is kért szóval ha nem bánod szereztem egy esetleges olvasót a számodra. :)
  *megölelget mert már olyan régen nem tette*
  Dean ;3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát szia! :) Téged is látni itt? :D Ez nem szemrehányás akart lenni, csak ezt nem hagyhattam ki :D
   Szóval elfogadod a tanár urat, mint tanítódat és esküt teszel neki, hogy minden szent szavát megfogadod és követed és... :D :D :D
   Aj-jaj, azt mondod, hogy van más is, akinek ez tetszett :) Pedig ez a kör nem lett valami erős, szerintem. Bár édeske, ahogy te mondtad :) És a linkmegadásért csak óriási puszit tudok neked küldeni és remélem, hogy tényleg elnyeri a barátnőd tetszését az, amit itt talál :) :) :)
   Az ölelgetést pedig köszönöm, viszonzom is :) Már hiányzott :P A pitékkel együtt :D Tudom, én a kis telhetetlen Cas :D de legalább jól és gyorsan tanulok, hála Deannek, vagyis neked :D
   Puszillak

   Törlés
 5. Szia!Istenem ha ezt se küldi el behalok..-.-
  Szóval...nagyon sajnálom h rég nem írtam.(nem küldte el..lehet ezt se fogja.)
  Tudom,ez nem vigasztaló,de rendszeresen olvastam.(Ohhh Destiel's story vége*-*)
  Ez a bukott angyalos sztorika és nagyon tetszik:3(kicsit szomorú még...de majd változik..ugye?)
  A rövidek a kedvenceim<3most ez az Angel's kiss:$Annyira imádtam!Dean csajozni tanítja Cast..és hát Cas túl jó tanítványnak bizonyult.Még ilyet!Még!Kérlek.xd
  Az évadzárót a héten néztem meg és..lehangolt.Egész nyárra.Olvastam az "beszéljük ki az évadzárót" bejegyzésed.A Metetronosba belese gondoltam:oDe így már nyilvánvaló,hogy az ami szerelmes sztorit írt az Ők lesznek.
  http://data2.whicdn.com/images/119847484/large.jpg (bocsi,ez annyira illik ide*-*)
  Köszönöm,hogy olvashatlak.Ezer hála!<3
  Puszi!(ajh remélem elküldi rohadjon meg)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *Örömkönnyek*
   Máskor is laptopról írom.

   Törlés
  2. Így belegondolva lehet úgy volt vele a blogspot,hogy szar kommenteket írok,akkor inkább kíméljem meg az írót magamtól.

   Törlés
  3. Sziaaa :)
   A blogspot átka... Amúgy nem tudom, hogy miről próbáltad küldeni, de telefonról például sokan mondják, hogy lehetetlenség és nem küldi el, elveszik, meg hasonlók. :S Szóval a blogspot átka, igen :S
   Huh, DS jó régen befejeződött (vagy csak én érzem úgy?:o). Azóta nem beszéltünk? Wow. De hát most itt vagy és ennek nagyon nagyon nagyon örülök :) BA? Hát igen, valamikor lesz jobb is, vagyis néha lesz jobb, néha nem :) Angst story, na meg persze Destiel, ami viszont mindig happy :)
   Az évadzáró, ha már ott tartunk. Az Angel's Dream-t is olvastad? Na mert az a lehetséges 10. évadot próbálja bemutatni. :) Egy kis feloldás. Mert az évadzáró... Áh, durván jó 10. évadunk lesz :) Meta kapcsán meg nagyon remélem, hogy egyszer előkerül majd az a story :)
   A kép halálédes volt, és tényleg ide passzol :D A vadász és az áldozata :D Imádtam :)
   Nem hiszem, hogy a blogspot ilyen aljas módon osztályozgatni akarna :) Én minden kominak örülök, és hidd el, nincs rossz komi :) Ha már odáig eljut valaki, hogy ír nekem (akármit), akkor az már csak nem lehet olyan rossz :) Vagy lehet az is, mármint a kritika éles meg minden, de attól még az is jó:)
   Huh, bocsánat ha itt-ott hülyén fogalmaztam. Itt még nagyon hajnali fél5 van :D
   Köszönöm, hogy írtál, beranyoztad az estémet :)

   Puszillak :)

   Törlés
 6. Szép reggelt!(jézusom,hajnali fél5?mivagyteD:,mondjuk én se ismerek magamra így fél8 táján.)
  Mégszép,hogy olvastam.Mármint az Angel's Dream-et.Olyan cuki volt Cas,mikor átlépte a démon csapdát.(Remélem láthatjuk ezt a sorozatban is.*-*)
  Megfigyeltem,hogy minden évadzáró rohadt szomorúra sikeredett.(The Originals,The Vampire Diaries,sőőt még az Így jártam anyátokkal se lett a legjobb:/És a felsoroltak közül nem tudom mennyit ismersz,ha nem ismered őket akkor bocsi.xd)
  Örülök,hogy örülsz a kommenteknek.(mivan,na ezt aztán leírtam.)Én örülök,hogy tudtam írni.Gépről és telefonról is írtam,mindegyik kudarc lett.(a telefont már értem,a gép még mindig rejtély)
  Puszi!Hajrá a történetekkel.epekedve várom:3
  (És igen,nálam megfigyelhetők a skizofrén hajlamok..ne kérdezd.Kezdek át Deanesedni.)  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is szép reggelt :D
   Egy hete nem hagynak aludni ezek a mocsok fickók ( mármint Dean és Cas), és folyamatosan 2-3-3,5 órákat aludtam, és csak jóóó pár nap után kaptam egyszer 7-et :D Folyton kidobott az ágy, hogy írjak. :D Napközben nem lehetett, nem volt rá idő + lehetőség, ezért maradt az, hogy kidobott az ágy, hogy megszabaduljak a bennem tomboló "felelsleges" és már elférhetetlen ihlettől :D
   AD :) Én is remélem, hogy valami ilyesmi, Cas-féle Dean-megmentő képsort kapunk majd a 10. évadban :) Annyira jóóó lenne, annyir imdánivalóak :)
   A felsoroltak közül???? Te most viccelsz? :D SPN mellett ez a 3 sori van, amit mindig követek :) TVD-re több száz oldal ficet írtam, sokáig az volt az első és egyetlen fandom, amiben alkottam :) TO és TVD évadzáró is mesés volt, imádtam :) De nálam minden szempontból most már SPN viszi a prímet. HIMYM.... Na a tökéletes példa arra, hogyan lehet 2 utolsó epizóddal elrontani 9 évadot és lázadásra késztetni a nézőket....
   A gépről írás nekem is rejtély, ezért szoktam néha egy CTRL-C-t nyomni az írásom közben, nehogy elvesszen. Telóról jobb nem próbálkozni, azt mondják 10-ből 9-szer kudarc.... A kominak meg még szép hogy örülök, mint Dean a pitének :) (meg Casnek:P:D)

   Csak nyugodtan Deanesedj, kell is :) És nem baj, mert szeressük őket :)
   Az írás meg ne aggódj, van ezeregy ötlet, csak írni nem győzöm őket, és időm nincs annyi, mint amennyit rá bírnék fordítani... De ez van, küzdök, nem adom fel, mert kell nekem a Destiel nevezetű drog :D Meg nektek is :D :D

   Törlés
  2. Basszus.Az előbb írtam és véletlen kitöröltem.Hát sok balfasz él a világon.De én viszem a pálmát.(már ha elbírom)
   Belekezdek újra.xd
   Szégyelljék magukat Cassék.Meg az ágyad is.(azért pihend ki magad!értetted?oké.)
   Tényleg nagyon szerethetők.De néha megtudnám ütni őket.(de nem erősen,még kárt teszek cuki pofijukban)
   Ismered őket?*-*Ohmylord.Nálam a TO és az SPN a befutó.A TVD idén nem lett valami nagy szám.(kivéve Enzot.Imádtam.Meg Damont.Együtt ők Denzo(?))De a Destiel éltet.(meg még egy csomó más,de nem sorolom fel,hogy Elijaht idézzem:Adj 1 lapot.És 1 hónapot.)Várjunk......te írtál TVD-t?*--*Juj,de elolvasnám.(szabad?pls)
   Én pedig annyira örülök a frisseknek,mint Barney az öltönynek.
   http://data3.whicdn.com/images/119964973/large.png (hátnemcukiik*o*)
   Cas:Fontos megbeszélni valónk van Deannel. Dean:Sam tedd fel a fülhallgatót.
   Na nem zaklatlak tovább.Alkoss.Aludj.Aztán valamikor egyél pitét is.

   Törlés
  3. Mindkét alkalommal megjött a komid :) Nem baj, a töröltet majd én is végleg törlöm innen, ha jól láttam mindkettő ugyanaz volt :)
   A pálmát ne vidd egyedül, mert meg sem érdemled. :) Ezt garantálni tudom, szóval tedd csak le, és ne aggódj, minden szépen rendben megjött :)
   Hát a pihenést nem ígérem, mert tényleg sokszor nem hagy békén a két jómadár. Ha meg ők hagynának is, akkor meg a család nyúz. Ha meg a család nyúz, akkor a két jómadárral nem tudok foglalkozni, ezért marad az, hogy éjjel kivet az ágy, és akkor foglalkozok velük. Valamit valamiért :) Muszáj pátyolgatnom a két kis drágát, és hát ez néha az alvás rovására megy. De nem panaszkodok, mert szeretek velük foglalkozni :)
   A "néha meg tudnám ütni őket" érzést ismerem. :) Néha voltam már én is így, de után végül mégis csak egy nagy ölelést kaptak :)

   Persze, hogy ismerem őket :) 3 évig a TVD és Delena volt nálam az egyeduralkodó, és az első és egyetlen fandom volt az SPN előtt, amiben alkottam :) TO-t kétkedve fogadtam, bár imádom Klaust és Elijaht és az elején nehezen is indult be a sori. Na meg spin-offként nehéz talpon maradni. De a végére... Le a kalappal, nagyon jó lett :) Az évadzárót végigsírtam :) Fantasztikus volt :) Kicsi Hope:) A szívem szakadt meg :) A TVD meg idén valóban picit gyengébb volt, nehezen indult az évad (a Silas vonal miatt pl. folyton téptem a hajamat), de azért voltak jó részek, meg Delena is szépen alakult. Damon meg... Úgyis visszahozzák, mert nélküle halott a sorozat :) Enzot én is bírtam, kijárt már Damonnak egy új haver, de most hogy Ric újra itt van... ŐSI vámpírként!!!! Úúú, de várom már hogy Damonnal újra csapassák :) Amúgy TVD-ben és Delenán kívül senkit sem shippeltem. Mármint meleg párost nem. :) Ott még 100 %-ig heteró voltam :D Szóval ha érdekel, akkor szívesen küldök linket. Csak arra kérlek, hogy ne keverd össze a két nevet, mert azt másik néven írtam/írom. A TVD-s olvasótáborom olyan messze áll a slashtől és annak szeretetétől, mint ide Lacháza. Szóval ezért új néven vágtam bele a slash írásba ill. Destielbe. Ill. amit tudnod kell: azok a regények... Hát, minőségben nagyon nagyon messze állnak az itteni munkáimtól. Ott még a stílusom is kiforratlan volt, szóval... A lényeg, ha érdekel, írj rám egy mailt és elküldöm a linket : destielfic@gmail.com

   Barney, a kis kedvencem. :) Sose bocsátom meg, hogy Robinnal szétszedték őket... :( Ted&Robin? :S Évadok óta azért könyörögtem, hogy felejtse már el őt, erre a végére... Phhhh. Na hagyjuk is. Életemben nem csalódtam még így sorozatban. :(
   De a kép tetszett, az édes :)

   Pitét? :) meglesz, meglesz:)Ha küldesz nekem :D De te is egyél ám belőle :)

   Puszillak :)

   Ui: bocsi a sok szóismétlésért. Kicsit fáradt vagyok :)

   Törlés
 7. Hát... hát én csak hápogni tudtam. Fenomenális. Ahogy Dean beleesett a saját tervének az áldozata lett.. :D Az mesteri és ördögi.

  Imádom a csábító Cas-t, egyszerűen levett a lábamról...

  - Először is elég egy-két forró pillantás. Kapd el a tekintetét, és nyomd neki a szokásosat. Azzal már nyert ügyed van – folytattam a fejtágítását. A reakciója? Tanácstalanul és összezavarodva nézett rám. Ó igen, ez tényleg nem lesz egyszerű.
  - A szokásosat?
  - A „komolyan és hosszan nézőset”. Fogadok, hogy azért odáig lennének. Oké? Tudod, amit akkor szoktál bevetni, amikor mérges vagy rám, vagy azt, amit az „épp össze akar dőlni a világ, én meg ebből is viccet csinálok” helyzetekben szoktál hozni.
  - Az miért válna be? – kérdezte tőlem értetlenül.
  - Mert olyankor aranyos vagy, mint egy zabálnivaló, bánatos kölyökkutya"

  Igeeen, bazz, kicsúszott :D
  Imádtam, második kedvenc lett... :3 Dean a kis aljas csábító, aztán a szegény áldozat... :D Jaj, de kis mézes-cukormázas imádnivaló...

  " - Dean. Szükséges minden szavadat tettekkel alátámasztanod? – kérdezte tőlem rekedten. [IGEN, MERT ÉN LÁTNI AKAROM!!! -az olvasó]
  - Valahogy meg kell tanítanom, hogy miként csábíts, és ez a legjobb módja – válaszoltam neki halkan, és belül egy részem már azt ordította, hogy: „HAZUG VAGY”!"

  Hát persze, hogy az vagy..... :D ;)

  "Odalent már készítik nekem a forró üstöt, ez holtbiztos! " Igen, szóltunk már Crowleynak, most kevert rajta egyet... ;)

  "- Nehezített vizsgakörülmények" Te kis aljas, szegény áldozat.. :D

  Ahhhwwwwwwwwwwwwww... megint elolvadtam.... Mondtam már, hogy semmi, amivel eléggé meg tudnám köszönni, vagy kifejezni vele a hálámat azért, amit csinálsz....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ááá, tudtam én, hogy imádni fogod a kis csábítós párosukat :D Ezek szerint nálad is jól vizsgázott Cas? :) Mert mind látom... :)

   Na meg Crowley, nem hagyhattad ki, mi? :D

   Az utolsó képpel pedig elolvasztottál :P Megint :) És imádlak :) És köszönöm, hogy megajándékoztál a komiddal :) Bevallom őszintén, már nagyon nagyon vártam :) Tudom, én meg a Ti függőtök vagyok :)

   És elfogytak a szavak, mert jóó sok idézetet hoztál :) A kis kedvenceimet :P Aminek örülök, mert ezek szerint azok nálad is betaláltak :) Sikerült az elcsábítás, minden téren :P

   Törlés
  2. Hát már égett is a pofám, hogy sose tudok jönni rendesen, de mint mondtam, ez a köcsög blogspot hibája. Most nem? Hát de. :P
   Csillagos hatost kapott :)

   Törlés
  3. Tudom, néha nagyon ki tud velünk szúrni :S velem is sokszor :S
   Feltalálod az új osztályozási rendszert? :D

   Törlés
 8. És igen, végre itt vagyok, végre elolvastam és wow. Ez... ez... csodálatos :) Nagyon fura és felüdítő volt a sok angst után ezt olvasni :) Megkönnyebbültem és felpörögtem. Ééés rajzolni akarok. Igen, nem szeretnék, hanem akarok :D Most ehhez is annyi ötletem lett, hogy valószínűleg legalább 5 percig csak bámulni fogom az üres papírlapot és azon fogok magamban vitázni, hogy melyik ötlettel kezdjem :D Tényleg csodálatos és fantasztikus és édes volt :) Az elején a bűnbánó Cas... ó, drága visszafogott bűnbánó Cas :) És Dean tanítgatása és tépelődése... áh, imádtam. És ó, te jó ég, nem bírom. Mennem KELL rajzolni :D Gyorsan megpróbálom összefoglalni. Imádtam. De tényleg az egészet imádtam :) Jól jött, hogy az elején figyelmeztettél, mert így becsuktam az ablakot és nem rémisztgettem a szomszédokat a a sűrűn kitörő kacajaimmal :D A végén pedig örömömben csak vigyorogtam és nevettem és szinte majdnem megkönnyeztem :) :)
  És bocsi, hogy most csak ilyen röviden, összecsapva írtam le, de tényleg nagyon rajzolhatnékom van :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ó, de örülök, hogy sikerült jó kedvre derítenem téged ezzel a régi-régi történettel :) Lám milyen jó, hogy felhalmoztad és most volt mihez nyúlnod :) És a rövidség is megbocsájtva, menj csak gyorsan rajzolni, de megmutasd ám a szépségeket, amik a kezed alatt születnek :) Kíváncsi vagyok ám rájuk, mint mindig.:)
   Hát most így én se tudok sok mindent hozzáfűzni :) Csak még azt, hogy most nagyon vigyorgok és nagyon örülök, hogy ennyire feldobódtál :) De jóóóóóóó :)
   Puszillak :)

   Törlés
  2. Tényleg jól jött, hogy kéznél volt :) Nagyon kellett :) Rajzolás terén... hát, sikerült alkotnom egy hatalmas papírgalacsin kupacot, érthetetlen okokból elfogyott az összes papírom és csak egy rajzot sikerült megcsinálnom, de még azzal se vagyok elégedett :S De azért mailben elküldöm, kíváncsi vagyok a véleményedre :)
   Puszi :)

   Törlés
  3. Hát akkor sürgősen be kell szerezned további papírokat :) Az elkészült rajzot pedig kíváncsian várom:) Na meg a többi is ám :)
   A napokban eléggé elfoglalt leszek, sok lesz mostanában a program, tennivaló. De amint tudok, válaszolok :)
   Puszillak

   Törlés
 9. Ó édes istenek.... De jó hogy anyáék pont boltban vannak.. Nem bírták volna ki a fangörcsömet... Jesszus, jesszus, JESSZUS! Ez.. *legyint egyet, kikel az ágyból, kisétál a kertbe és elássa magát* Pontosan egy ilyen ficet kerestem... *komolyan sokkot kapott és nem találja a szavakat* Annyira édesek voltak, hogy azt már tanítani kell xD jó, szerintem abbahagyom a pötyögést, mielőtt valami hülyeséget írok.
  (Amúgy szia, Lexy vagyok, hatalmas rajongód a mai naptól kezdve) ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia szia sziaaaaaaaa Lexy! :)

   Ááá, Isten hozott nálam? :) Vagy inkább Chuck? :D Úgy örülök, hogy tetszett neked a történet, bár konkrétan nem tudom, hogy mi, de üsse kő, a fangörcsöd bőőőőven kárpótol mindenért és jaj, annyira boldog vagyok, hogy amit kerestél, megtaláltad nálam :) Remélem, hogy más dolgok is elnyerik majd a tetszésed :)

   Nienor

   Törlés
 10. Óóó azt hiszem nekem ez lett a kedvencem *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóóóóó, nem mondod komolyan :o :o :o de jóóóó :) Jaj, annyira örülök, hogy valami ennyire betalált nálad :) és köszönöm, hogy megosztottad ezt velem :)

   Törlés