2014. augusztus 14., csütörtök

Édes négyes - 1. fejezet


Sziasztok!

Na most aztán tényleg igaz rám az, hogy remegő kézzel hozom nektek ezt a kis „apróságot”. Az első Cockles írásom, amiért olyan sokan rágtátok a fülemet. :) Huh, érzékeny téma, igaz? Nem akarok belemenni abba, hogy ki gondolja úgy, hogy Cockles létezik vagy sem, elítélendő-e vagy sem. Ez csak fikció, és a személyes véleményem senkit sem fog meggyőzni arról, hogy Misha és Jensen között van-e valami, vagy csak mi látjuk ezt bele. Mivel megszületett ez az írás, láthatjátok, hogy én meg vagyok győzve. :P (Akit érdekelnek esetleg olyan infók, amik engem meggyőztek, nyugodtan dobjon rám egy mailt. :D)

Senkit sem akarok megbántani ezzel a történettel, sem titeket, sem a fent említett két kis jómadarat. Ez csak egy ártatlan kis történet, kitaláció és soha nem is fog a kezükbe kerülni, már csak az eltérő nyelv miatt sem. :)

Szóval kéretik hátradőlni és élvezni, vagy nem élvezni ezt az új történetet. :) Akit nem érdekel, az lépjen is tovább, és eme story erejéig szakítson velem. :) Ígérem, nem lesz harag, és tényleg kérem, hogy ne is legyen. A lényeg: ne menjünk bele morális és etikai eszmefuttatásokba. Ez ugyanolyan érzékeny téma, mint a slash. Valaki vagy elfogadja és hisz benne, szereti, a másik tábort viszont lehetetlen és felesleges is megpróbálni meggyőzni. Ez oda és vissza is igaz.

Szóval, ha itt maradtál kedves olvasó, lássuk, hogy mire számíthatsz. Egy főleg Cockles központú történetre, enyhe Destiellel vegyítve. :) Ja de, hogy mi is az a Cockles.

Röviden:
Dean+Castiel=Destiel
Misha Collins+Jensen Ackles=Cockles
Remélem minden érthető. :P

A történet 2012. júliusában indul, és a 8. évad forgatásai alatt játszódik. Nem teljesen követem a 8. évad eseményeit, szóval ezt nézzétek el nekem. A sorozatban tehát Dean és később Cas is kijutott a purgatóriumból és az első találkozásuk is másképp alakul majd, mint a sorozatban. Eközben Jen és Misha… Nem, ezt nem mondom el, majd kiderül a részből.

A címben láthatjátok, hogy azt írtam, ez egy próbafejezet, ami annyit takar, hogy nincsenek különösebb terveim ezzel a történettel. Mármint ötletek vannak, de úgy állok most hozzá, mint amikor a legelső Destiel történetemet kezdtem el, a Destiel’s Storyt. Ha azt mondjátok, hogy jó úton vagyok és érdekel titeket a story, akkor folytatom majd, ha nem, akkor vegyük úgy, hogy ez valóban csak egy szárnypróbálgatás volt. Mindenre nyitott vagyok. Első Cockles storym, igyekeztem elkapni úgy a szereplőket, ahogy megismertem őket, de hát semmiben sem lehetünk biztosak. Sokkal kevésbé ismerjük a színészeket, mint magát Deant és Cast. Szóval majd meglátjuk, hogy mi lesz ezzel a próbatörténettel, és ennek fényében, ha kell, csinálok neki is külön menüpontot.

Azt hiszem, hogy minden lényeges információt elmondtam erről a történetről. :) Végezetül még annyit, hogy ma nyaralni indulunk, nem leszek gépközelben (vagyis így előre ezt nem tudom megmondani), szóval válaszolni majd jövő héten tudok nektek. Következő friss is talán a jövő hét vége felé lesz, vagy még akkor sem. Most az is csoda, hogy tudtam nektek részt hozni így a nyaralás előtt. Gondolom ti is észrevettétek, hogy mostanában mennyire el voltam havazva és válaszolni is sokára tudtam nektek. :S Én se örülök ennek, de amint tudok, jövök, tudjátok. :)

Nos hát, már csak annyi maradt hátra, hogy jó olvasást kívánjak nektek. :)

Nienor

A történetre vonatkozó figyelmeztetések:
Slash, erotikus tartalom, felkavaró és obszcén nyelvezet, szexista töltetű kifejezések, Hurt/Comfort, romantikus, dráma,

 ~~~~~
Megjegyzések: (CSAK akkor olvasd el, ha érdekelnek a minimális spoilerek és a háttér információk, amik nélkül egy-egy jelenetet nehéz lenne megérteni)
Két emberre is utalok a történetben. Egyik: Jeremy Carver, a sorozat egyik producere, másik: Phil Sgriccia, ő rendezni szokott.
Dmitri: Misha eredeti neve.
Dempsey: Patrick Dempsey. Ő és Jensen a „Blonde” c. filmben együtt játszottak és a karaktereik Marilyn Monroe-val édes hármasban tolták. A film pikantériája, hogy a Dempsey által megformált karaktert Cass-nek hívták :)

Ha bármi egyéb kérdésetek van, ne tartsátok magatokban. :)


 ***
A francba, a francba, a francba! Ezek a szavak ismétlődtek mérgesen, és csalódottan Jensen fejében. Újra és úja és újra! Feszülten, ám persze mosolyogva és „igen, Jeremy, minden rendben lesz” búcsúzkodással hagyta maga mögött az irodát, a nyomában a feltűnően jókedvű és elégedett Mishával. Tudhatta volna! Az évadkezdések előtti szokásos megbeszélésekre soha nem kérettek be őket egyszerre. Soha! Jen tisztában volt azzal, hogy ennek az igen különleges kezdésnek csak egyetlen egy oka lehetett: Destiel.
- Úgy látom, nem örülsz a dolognak.
Misha. A teljesen nyugodt Misha, aki köztudottan Destiel-shipper, és ha ez nem lenne elég, még adja is a lovat a rajongók alá! Legszívesebben a lehető legmesszebbre menekült volna tőle, mert minden dühítette. Az, ahogy a férfi hozzászólt, a rájuk bámuló itt-ott lézengő stábtagok, és most… Igen, még a sorozat is, aminek immár nyolcadik éve lesz a főszereplője.
- Te viszont nagyon is fel vagy miatta dobódva. Miért? – szegezte neki kertelés nélkül a kérdést.
A másik vállat vont.
- Miért ne? Sok rajongónkat boldoggá tenné.
- Nem, nem a rajongóinkat, hanem a Destiel-rajongókat. A kettő nem ugyanaz.
Misha ismét vállat vont. Hogy tud ilyen nyugodt lenni?! A jó ég tudja, hogy ezek után merre fog sodródni az új évad, és hol fognak kikötni! Ez a történet soha nem erről szólt! Nem a szerelemről, nem a melegekről és nem is a boldogságról. Harc, harc, harc, fájdalom, veszteség, gyász és újra csak harc! Jensen tényleg nem értette, hogy mi vihette rá a producereket és az írókat arra, hogy erre a veszélyes és ingoványos talajra sodorják a sorozatot.
- Ennek az egésznek semmi értelme – fakadt ki keserűen. Nem volt szokása ennyire kikelni magából, de a rájuk váró év balsejtelemmel és félelemmel töltötte el. Eljött a pont, amikor Dean és Castiel kapcsolatát el kellett mélyítenünk a képernyőn. Ez pedig nem tetszett neki. Hogy miért nem? A válasz rövid és egyszerű volt: mert nem ez volt a sorozat lényege. Nem és kész!
- Miért fogod fel ezt tragédiaként? Mi csak színészek vagyunk, tesszük, amit mondanak, és ez most sem lesz másképp.
- Ja, ja, persze, tesszük, amit kell – válaszolta halkan.

Időközben visszaértek a kantinba, Misha mellette foglalt helyet és aggódva nézett végig rajta. Nem sokan lézengtek a helyiségben. Az ebédidő még messze volt, és mivel nyár derekán jártak, kevesen voltak a stúdióban. A munkálatok nagy része csak a következő héten fog elindulni. Most egyeztetések, megbeszélések, tervezgetések vártak a stábra, és ők is csak a napokban fogják elolvasni az első epizódok forgatókönyvét, valamint hamarosan a kezükbe kapják a szövegkönyveiket is. A munka lassan és biztosan beindul. És ezzel együtt, az írók között csak Destiel-évadként emlegetett évad is… Jensen ezt nem fogja túlélni… Évek óta küzdött azért, hogy a sorozat ne arról szóljon, ami állítólag Dean és Cas között volt. Most veszített…
- Fogd fel úgy, hogy végre nyíltan is kiélheted az irántam lángoló érzelmeidet. – Misha színpadiasan a szívéhez kapott, magára varázsolta a szokásos, „az élet szép, és miért akadsz fel ilyen apróságokon” arcát és elnevette magát.
- Barom! – vágta oda neki foghegyről.
- Mi van már veled? Nem szoktad ennyire felhúzni magadat. Máskor is forgattál már csókjelenetet, és nem volt vele bajod, most meg… - elharapta a mondatot. Jensen megforgatta a szemeit. Bingo! Ki más, ha nem Misha jött volna rá a gépezetbe került homokszem okára? – Soha nem kaptál még le férfit, igaz?
- Nem! Na most boldog vagy? Megkaptad a válaszod!
- Várj! Volt az a Monroe-s filmed. Abban Cass-szel együtt kúrogattátok Normát, és akkor… Akkor sem kellett lekapnod Dempseyt?
Jen megrázta a fejét.
A partnere jóízűen elnevette magát a csendes válaszon. Nem is ő lenne az, ha nem kezdene el a másik nyomorúságos, frusztráló helyzetén jót derülni. És még azt kérdezik a rajongók a con-okon, hogy Jareddel miért szívatják folyton „szegény, kis ártatlan” Mishát? Hát ezért! Mert megérdemli, és neki jó érzés elégtételt venni rajta. Az első év óta barátok voltak, nagyon-nagyon jó barátok, de ettől függetlenül imádták egymást ugratni. A baj csak az volt, hogy az eféle piszkálódását most képtelen volt jó néven venni.
- Komolyan, Jen, mitől tartasz? Semmivel sem másabb férfival csókolózni, mint nővel. Képzeld, nekik is van szájuk, kicsit talán nagyobb, mint a nőké, de a technika ugyanaz. Szépen előrehajolsz, csücsörítesz… - a barátja tette, amit mondott, ő viszont büntetésképp hasba vágta. A felettébb együtt érző társa megint röhögött.
- Nyugi már, az első csókot csak pár hét múlva veszik fel, addig van időnk gyakorolni.
Nem volt sűrűn a szokása, de most sikeresen elkerekedtek a szemei.
- Gyakorolni? – kérdezte értetlenül.
Misha megint vállat vont. Körülnézett, mély levegőt vett, és közelebb hajolt hozzá, mintha valami óriási titkot akarna súgni neki.
- Lazíts már! Cas nem fog megenni, megígérem – mondta halkan.
Jensen tehetetlenül felnyögött. Ez maga lesz a horror! Honnan sejtette ezt? Misha pofátlan vigyora az arcán volt, és ekkor már tudta… Annál a bizonyos jelenetnél töménytelen mennyiségű gag reel anyagot fog neki csinálni! Nem fogja túlélni… Ebben holtbiztos volt.
- Gyere, igyunk valamit, ránk fér – mondta békülékenyen a másik.
- Inni? Ilyenkor? – kérdezte tőle döbbentem.
- Aha. Nálad, vagy nálam?
- Menjünk hozzám – felelte megadóan. Felkelt a székről, Mr. Vigyori pedig boldogan követte őt. Sejthette volna, hogy ennek nem lesz jó vége… Bárcsak átugorhatnák azt az egy forgatási napot… Bárcsak! Hiú ábránd… Igen, sajnos az…
Megcsóválta a fejét és keserűen lehajtotta. Remélte, hogy a következő hetek nagyon lassan fognak repülni. És ha szerencséje van, talán valaki közbeszól és kiverik a producerek a fejükből ezt az egész, ostoba Destiel-dolgot.

A lakókocsijához érve a kollégája ment előre, ő becsukta maguk mögött az ajtót, aztán… A levegő a tüdejébe szorult, és ideje se volt felfogni azt, hogy miért. Hirtelen az egyik falhoz volt préselve, és Misha szája az övére tapadt. Jensen tágra nyílt szemekkel nézett rá. Nem bírt mozdulni, sokkot kapott, de a társát ez látszólag egy kicsit sem zavarta. Belemerült a csókba, lehunyta a szemét, ő meg… Nem kellene! Ezt nagyon nem kellene, de… Miért is nem? Ez csak… Csak…
Feladta és követte a barátja példáját. Lehunyta a szemét és vele együtt mozogtak az ajkai. Próba, ahogy a másik mondta. Csak egy próba, semmi több! Jobb, ha nem élesben bénázzák el azt a csókot, hanem gyorsan túlesnek a nehezén, és a forgatás is a megszokott módon mehet majd tovább.
A szájuk csak annyira nyílt el, amennyire egy filmes csóknál az szükséges volt. A nyelveik nem találkoztak, vagyis a hamis csók tökéletes volt. Mire Jensen felfogta, hogy most tulajdonképpen leosztályozta a teljesítményünket, az egész már véget is ért.
- Látod? Nem nagy cucc. Más volt, mint egy nővel?
Misha ellépett tőle és kíváncsian végig mérte. Nyelnie kellett, mielőtt válaszolt. Hogy milyen volt? A megdöbbentőn és tűrhetőn kívül? A pontos választ még ő maga sem tudta. Rosszabbra számított.
- Egy kicsit. De nem volt olyan szörnyű – vallotta be végül őszintén.
- Mertem remélni, hogy ezt mondod – felelte a barátja nevetve. – Legközelebb viszont ne állj úgy, mint egy facövek, mert az az én dolgom lesz. Dean kezdeményez Casnél, nem pedig fordítva.
- Nem kell kioktatnod, pontosan tudom, hogy mit mondott Jeremy – válaszolta neki élesen.
A társa ismét nevetni kezdett. Hogy is várhatott tőle megértést? Meddő vágy volt Mishától ezt remélni. Ha poénok és esetleges cukkolások lógtak a levegőben, a kollégája volt az első, aki lecsapott a lehetőségre.
- Helyes. Én most megyek is, hagylak aszalódni és töprengeni a felejthetetlen, Collins-féle csókon.
Jen megforgatta a szemeit. Tipikus Misha, ebből is viccet csinál! És ő még egy percre tényleg remélni merte, hogy az megértőn és támogatón a partnere lesz ebben a kínos szituációban. Hova tette a fejét, amikor ebben bízott?
- Menj csak, Dmitri, ezt még úgyis visszakapod – vágta hozzá fenyegetőn.
- A szenvedélyed tartogasd a kamerák elé, Jenny.
Övön aluli ütés, már megint. Ezt a meccset most nem nyerheti meg. A helyzet Mishának kedvezett, ő otthon érezte magát az egész, kifacsart, érthetetlen Destiel-mániában. Perpillanat ő volt az áldozat, aki nem tehetett mást, csak sodródott az árral. Oké, a sorozat forgatása alatt mindig is ezt tette, de amire most készültek, más volt. Ezidáig a háttérben volt elrejtve Dean lehetséges biszexualitása, most viszont jön a nagy coming out, és a képernyőre kell vinniük, hogy a vadász és az angyal kapcsolata közel sem baráti. Több, mélyebb, erősebb. Neki pedig ezt el kell tudnia játszani. Hisz ez a munkája, és ő jól akarja végezni a munkáját! Mikor volt olyan, hogy ő meghátrált vagy kikészült volna egy jelenet miatt? Rendben, voltak dolgok, amik nem tetszettek neki, de ő is belátta, hogy ezúttal nincs mit tenni, ezen az úton végig kell menniük.

Misha végül kilépett a lakókocsiból, megúszva ezzel azt, hogy egy alapos seggbe rúgás kíséretében tessékelje ki. Becsapta mögötte az ajtót és mély levegőt vette. Kemény évaduk lesz. A nyolcadik… A szekér nem áll meg, robog tovább, és idén a rajongók álma teljesül: Destiel valósággá válik.

***

Senki sem gondolta meg magát, nem volt visszalépés, vagyis mindenképpen képernyőre kellett vinniük Destielt. A rettegett forgatási nap előbb eljött, mint azt Jensen remélte volna. Misha kitartó ostromlása ellenére sem volta hajlandó „gyakorolni” vele. Szentül meg volta győződve arról, hogy egy-két próba után meg is lesz a jó felvétel. Jelen esetben viszont arról a kollégájáról volt szó, aki képes volt a lehető legkomolytalanabbul viselkedni, és ha talált rajtuk egy gyenge pontot, nem volt rest visszaélni a megszerzett tudásával. Ennek fényében a reményei szép lassan szertefoszlottak és borítékolható volt, hogy tévedett.

Már mindenki készen volt, és a mai utolsó forgatásuk következett. A csók… Nem volt visszaút, ez a nap eljött. Akármennyire se szerette volna… A visszaszámlálás véget ért.

Beálltak a helyükre, még egy kis igazítás a sminkjükön és a hajukon, aztán…
- Supernatural, 42. jelenet, első csapó!
Jensen összerezzent. A csapó ismerős hangja rángatta vissza a valóság talajára. Nagyot nyelt. Még egy utolsó szó és tényleg nincs több idő.
- Oké, fiúk, mehet! Felvétel! – Phil hangja beharsogta az ál-motelszobát.

Kezdődik!

Minden megváltozott…

Már a Supernatural világában voltak…

Jensen a teljesen átszellemült Mishát nézte… Castiel… Castiel állt előtte… Ismét nyelnie kellett. Nincs több ideje…
Az angyal közelebb lépett hozzá és tőle két lépésre állt meg.
- Kijutottál – mondta Jensen és ekkor már ő is szerepben volt. A szavak Dean szájából érkeztek. – Hogyan?
A barátja nem válaszolt, ismét ő következett.
- Cas, emlékszek minden kibaszott másodpercre, a portálra, az átkelésre, mindenre, te meg azt akarod mondani, hogy fogalmad sincs, hogy miként kerültél ki onnan? – kérdezte feszülten.
- Ha tudnám a kérdésedre a választ, Dean, megmondanám.
- Még mindig… - elharapta a mondatot és megrázta a fejét. – Még mindig nincs ki mind a négy kereked, igaz? Fasza!
- Jól vagyok, Dean.
- Lószart! – válaszolta mérgesen.
A társa újabb lépéseket tett felé. Jensen szíve már a torkában dobogott. Nem sok volt hátra. Mindjárt… Mindjárt jön a rettegett jelenet.
- Dühös vagy rám.
- Tényleg?! Na, nem mondod! Erre mégis miből jöttél rá? – csattant fel türelmetlenül.
- Azt hiszed, hogy az én hibám volt az, hogy nem jutottam át veled a portálon.
- Valóban, próbálkozhattál volna egy kicsit jobban is – válaszolta feszülten. Idegesen a hajába túrt és hitetlenül nézett a barátjára. – Megígérted! Baszd meg, megígérted, hogy velem jössz, erre…
Jensen lehajtotta a fejét. Mindenkinek egyértelmű volt, hogy Castiel nem akart visszajutni a Földre, és most ez a fajta számonkérés őt is mélyen érintette. Soha nem titkolta, de nem is verte nagy dobra, hogy milyen sokat jelent neki a sorozat, Dean és Sam sorsa, valamint a történet… A történet, amit a magáénak érzett, és próbálta a lehető legprofibban visszaadni azt, amiről szólt. Arról már nem is beszélve, hogy legjobb tudása szerint igyekezett hűen eljátszani, ami a vadász lelkében lejátszódott.
Düh, csalódottság és mérhetetlen szeretet. Igen, Dean ezt érezte az előtte álló angyal iránt. És Jensen… Ő most dühös volt Castielre. Csalódott Castielben… És szerette őt… Szerette, ahogy azt az általa megformált karakternek szeretnie kellett.
- Sajnálom, hogy csalódást okoztam neked, Dean – mondta ki hangosan Misha a korábbi gondolatait.
Idegesen szívta be a fogai közt a levegőt. Az idő valóban elfogyott…
Öt… Négy… Három…
- Ostoba angyal! Kibaszott, szemét, ostoba…
Elkapta a másik kabátjának a gallérjait és magához húzta.
- …angyal – fejezte be két centire a szájától a mondatot, aztán… Utolsó pillantás a szemébe és végül… Végül megcsókolta őt. Misha-Castiel ajkai merevek voltak, és a szövegkönyv szerint tágra nyílt szemekkel kellett néznie őt. Jensen remélte, hogy a szerepéhez híven így tesz a társa és a jelenetben nincs hiba. Ő nem láthatta a kollégája játékát, mert Deannek le kellett hunynia a szemét, és elveszetten kellett ostromolnia az angyalt. És ő ezt tette... A kezét a társa nyakára csúsztatta, elkezdett mélyülni a csók, és minden a lehető legnagyobb rendben ment. Egy ideig…
A barátja ajkai mosolyra húzódtak és hamarosan a nevetése is felcsendült a stúdióban.
- Ennyi! – kiáltotta el magát Phil.

A picsába! Jensen dühösen nézett a másikra, aki továbbra is csak röhögött. Nem nevetett, nem mosolygott, már szabályosan röhögött. Legszívesebben egy kiadósat káromkodott volna. Valóban nem fognak egyhamar túllenni ezen a kellemetlen jeleneten…
- Bocs, bocs, csak…
A társa már a hasát fogta a nevetéstől, és amikor megpillantotta, hogy őt mennyire frusztrálja a kialakult helyzet, még hangosabb lett.
- Fiúk, egy szóra!
Phil intett feléjük. Jensen készségesen elé lépett, a nyomában a még mindig hisztérikusan nevető kollégájával.
- Elsőre nem volt rossz, de Jensen, te túl heves voltál. Próbálj egy kicsit gyengédebb lenni. Kétségbeesés: jó volt; hevesség: majdnem; csók: talán. Persze csak, ha nem neveted el megint magad, Misha.
- Nem fogom – ígérte az említett csendesen, és próbálta visszanyelni az elő-előtörő nevetésfoszlányokat. A szája időről-időre mosolyra húzódott. A francokat! Estig ezt fogják venni, újra és újra és újra! Annyiszor fogja elszúrni ezt a jelenetet, amíg meg nem unja az ál-csókolózást. Jen biztos volt abban, hogy ez a bosszú, amiért nem volt hajlandó gyakorolni vele.
- Onnan vesszük, hogy Cas bocsánatot kér Deantől – adta ki Phil az utasítást.

Mindketten bólintottak, visszaálltak a helyükre, és várták az engedélyt a folytatásra. Fél perc múlva megkapták.
- Supernatural, 42. jelenet, második csapó!
- Felvétel!
Jensen mély levegőt vett és újra szerepben volt. A barátja szintén. Már Castiel nézett vele farkasszemet.
- Sajnálom, hogy csalódást okoztam neked, Dean – mondta bűnbánóan Misha.
Ő ismét idegesen szívta be a fogai közt a levegőt, a másikra nézett és megszólalt.
- Ostoba angyal! Kibaszott, szemét, ostoba…
Ezúttal gyengédebben fogta meg a ballonkabát gallérját, és sóvárogva húzta őt magához.
- …angyal – fejezte be két centire a szájától. Találkozott a tekintetük, végül pedig a szájuk is összetapadt. Azonnal lehunyta a szemét, és a jobb kezét a kollégája nyakára csúsztatta. A merev ajkak lassan mozdultak meg, és végül elkezdték követni az általa diktált ritmust. Jensen szája elnyílt, Misha követte a példáját, vagyis a kameráknak már úgy tűnt, hogy a csók izzani kezdett. A bal keze a partnere hátára siklott, és közelebb vonta magához. Halk sóhaj a vadász torkából. A vadászé volt a sóhaj, nem az övé! Erre esküdni mert volna. Misha válasza egy hasonlóan jóleső sóhaj volt, de az övé… Az övé sokkal mélyebb és… Erotikus volt! A társa hangja nagyon erotikusra sikerült! A barátja a kezét a csípőjére csúsztatta, és Dean és Castiel a képernyőn ekkor már sokkal felszabadultabban „csókolózott”. Jensennek meg kellett állapítania, hogy ez az egész helyzet nem is olyan rossz és Mishának igaza volt. Ez semmivel sem bonyolultabb, mint nőket lekapni.
Ám természetesen megint tévedett.
Teljesen biztos volt abban, hogy nem volt benne a forgatókönyvben az, hogy Misha a fal felé kezdi tolni, és a végén majd hozzá préseli őt. A feje nekiütközött, fájdalmasan felnyögött, de ez a másikat kicsit sem zavarta. A barátja tovább izzította a csókjukat, és szorosabban fogta a derekát. Döbbenten tudatosult benne, hogy nem lökte őt el, hanem vele együtt próbált improvizálni. Sikerrel jártak.
Végül Castiel elhajolt Deantől, és a kérdő tekintete elmerült az övében. Hosszan néztek egymásra és egyikük sem szólalt meg.
- Ennyi! – harsant fel Phil hangja, kirángatva ezzel őket a Supernatural világából. – Misha, mi volt ez?
- Elfelejtettem a következő lépést. Megzavart Jen nyelve a számban – felelte vigyorogva.
- Mi?! Nem is nyelveztem! – csattant fel mérgesen. Ezúttal tényleg ellökte őt és dühösen nézett rá.
- Jó, vegyük még egyszer. Álljatok vissza a helyetekre és a csóktól folytassátok.
Jen elhúzta a száját és kelletlenül beállt a kijelölt pontra. Nem volt ideje lenyugodni… Tudta, hogy nem volt…

- Supernatural, 42. jelenet, harmadik csapó!
- Felvétel!
Az engedélyt megkapták, újra elindult az őrület. Túlságosan is hamar…
Jensen magához húzta Mishát és ismét „csókolóztak”. A szemét! Tisztában volt azzal, hogy direkt kente őt fel a falra, és most megint itt voltak. Sejtette, hogy ez lesz: nem jól csinálja. Túl vad és túl mérges volt, és érezte, hogy ez a mozdulatain is látszódik.
- Állj! Vissza az elejére! – szólt közbe Phil.

Ellépet a barátjától, és ismét egy gyilkos pillantást küldött felé. Mély levegő, igyekezett lenyugodni és előszedni a legprofibb énjét. Azt, amelyik teszi a dolgát és a legjobbat hozza ki önmagából.
- Supernatural, 42. jelenet, negyedik csapó!
- Felvétel!
Döntött! Ezt nem fogja elszúrni!
Ismét magához rántotta a barátját, és most próbált olyan gyengéd és sóvárgó lenni, mint a második csók alatt. Minden szépen és jól ment, amíg Misha nyelve be nem hatolt a szájába. Kis híja volt csak, hogy nem hőkölt hátra. Túl akart lenni ezen az egészen, és nem szerette volna újrakezdeni a jelenetet. Ez pedig azt jelentette, hogy nem maradt más választása, némán kellett tűrnie a Collins-féle támadást. A nyelve finoman siklott végig az övén és ekkor a terve kudarcba fulladt. Irányíthatatlan sóhaj csúszott ki a száján, és kelleténél erősebben tartotta a másik nyakát. Az ajkai még jobban elnyíltak, és visszacsókolt. Szüksége volt pár másodpercre, hogy eszébe jusson, hogy át kell vennie az irányítást. Dean irányít, nem Castiel!
Mishától is kaphatott a közönségük egy fojtott sóhajt. A csókjuk, a valódi csókjuk izzott, és a baj csak az volt, hogy vele együtt ő is. Nem számított arra, hogy ilyen hatással lesznek rá a történtek. Forróság terült szét a testében, és úgy érezte, hogy meggyullad. Borzasztóan nehéz volt a forgatókönyvre koncentrálnia…
Ideje volt, hogy lassítson a csókon. Valóságos kihívás volt ezt teljesítenie. Végül sikerült visszazökkennie, óvatosan elváltak az ajkaik, és levegő után kapkodva néztek egymásra. A zihálása ezúttal nem volt megjátszott. És a döbbenet az arcán… Nos az sem!
- Ennyi!
Phil hangja számára maga volt a mennyei megváltás.
- Egész jó volt fiúk. Fél óra pihenő, utána folytatjuk.
Misha egy fülig érő vigyorral az arcán bólintott, egy pillanatra rá nézett, aztán mint aki jól végezte dolgát, sarkon fordult és elhagyta a stúdiót.

Jensen némán hápogva nézett utána. Egy kérdés zakatolt a fejében: vajon rajtuk kívül más is tisztában volt-e azzal, hogy az előbbi nem egy színpadi csók volt? A választ nem akarta tudni. Nagyon nem akarta tudni…
Kisietett a stúdióból és az egyik nem használt forgatási helyszínen ütközött bele Mishába.
- Ez mégis mi a szar volt? – esett neki dühösen.
- Wow, még nem vetetted le a Dean-stílust? – kérdezte tőle tetetett ijedtséggel.
- Kapd be, Collins!
- Jól sikerült, vagy nem? Hallhattad te is, az utolsó volt a legjobb felvétel.
- Ha nem dugod le a nyelved a torkomon, akkor is jó lett volna.
- Na ne mondd, Jen! – vágta hozzá feszülten a másik. Közelebb lépett hozzá és a szokásos, poénos kedvű Misha már messze volt. – Jó lenne, ha a frusztráltságodat nem rajtam vezetnéd le. Amióta megtudtad, hogy idéntől össze kell melegedned velem a szerepeink miatt, teljesen kifordultál önmagadból! Inkább valld be magadnak a mérged valódi okát, engem pedig hagyjál lógva! Ha nem tetszik, hogy ledugtam a nyelvem a torkodon, - ami megsúgom, közel sem történt meg, mert azt észrevetted volna -, akkor legyél szíves nem belenyögni a csókba, mert a következő ilyennél esküszöm, hogy felkenlek a falra és megtudod, hogy milyen az, amikor úgy istenesen lekaplak!
- Mi lenne, ha nem lennél faszfej, és akkor már rég túllennénk ezen a szaron?! – mondta neki dühösen.
- Én vagyok faszfej?! Te vagy az, aki nem tudja kezelni a helyzetet, és úgy vinnyogsz egy kibaszott csók miatt, mint egy kezdő! Most csak csók, mi lesz, ha később többet kell csinálnunk? Dean és Castiel kapcsolata áthatja a rajongói tábort, te sem gondolhatod, hogy egy csókkal minden el lesz intézve!
A torkára fagyott a szó. Igaza volt… Mishának igaza volt, ezt be kellett látnia. A mai csak a kezdet, mert ki van zárva, hogy ezt nem fogják tovább fűzni a forgatókönyvírók. Ez eddig az eszébe se jutott.
- Ugye? Azt ajánlom, hogy kapd össze magad, és ne engem hibáztass a homofóbiád miatt! – vágta hozzá mérgesen a kollégája.
- Nem vagyok homofób! – kérte ki magának sértetten.
- Na persze! Ennél jobban ismerlek, Ackles!
Ritka volt az, amikor Misha ennyire dühbe gurult. Ritka? Nem, a helyes válasz inkább a „soha” volt, mert még annál is kevesebbszer látta őt kikelni magából.
Ám a történtek után ő is legalább annyira pipa volt rá, mint a másik őrá.
- Kapd be! – vetette oda neki dühösen. Ezzel semmi sem volt lerendezve, de jobb válasza nem lévén, csak ennyit bírt mondani.

Szerepcsere? Valahogy úgy. Jensen így tudta volna egyszerűen és röviden jellemezni azt, ami következett. Ezúttal a barátja ragadta meg az ő ingjének a gallérját, és nagyon vadul kapott a szája után. A nyelve erőszakosan kért bebocsájtást, amit… Amit ő megadott neki. Misha a falhoz tolta, és olyan mélyen járt a szájában, hogy kezdte azt hinni, hogy meg fog fulladni az oxigénhiánytól. A kezek erősen nyomták őt a gyenge válaszfalhoz, és csoda volt, hogy kitartott az ostrom alatt. A társa egész testével neki feszült és ő egy centit se tudott volna mozdulni.
A nyelve engedelmesen követte a kollégájának a ritmusát és ekkor… Ekkor a szorítás enyhült. El se merte hinni, hogy ez történik és ő… Ő nem ellenkezik. Nem tolja el, nem mérges rá, egyszerűen csak… Csak nem ellenkezik.
Misha kezei az arcára siklottak és az intenzitás változott. Gyengédebb és szenvedélyesebb lett. Újabb és újabb sóhaj, nem tudta őket irányítani. Maguktól születtek meg az ajkán és szálltak tova a néma csendbe. A csendbe, amiben egyedül a zihálásuk hallatszott.
Nem emlékezett, hogy mikor került a keze a barátja derekára. Nem tudta, hogy mikor kezdte el élvezni a csókot. Egy dolog volt csak biztos: amikor ez tudatosult benne, Misha befejezte és hátrébb lépett tőle. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen ért véget.

Jensen tágra nyílt szemekkel nézett rá. Nem bírt megszólalni. Mondania kellett volna valamit. Kiakadni, kiabálni vele, poénra venni a dolgot… Nem ment. Most először letörtnek és keserűnek látta a másikat. A látvány letaglózta.
- Találkozunk a forgatáson – mondta a társa halkan, megfordult és magára hagyta őt
Percekig állt mozdulatlanul az elhagyatott helyiségben. A gondolatai a csók körül forogtak. Az utolsó körül, ami… Ami… Ami nem hagyta hidegen. Misha csókja… Finom volt. Finom és jó. És élvezte…

A felismerés sokkoló volt. Elakadtak a fogaskerekek és nem pörögtek tovább. Csak eddig volt képes eljutni: tetszett neki. Az hogy „miért” vagy mi miatt blokkolt le és nem lökte el a kollégáját… Nos, ezekre képtelen volt választ adni. Még csak kutatni sem bírt utánuk. Valóban sokkot kapott… A dühe pedig úgy ahogy volt, elillant. Nem volt frusztráltság, nem volt harag. Üresség és döbbenet. Semmi több.

Akkor is a kis szobában állt mereven, teljesen megfagyva, amikor valaki figyelmeztette, hogy folytatják a felvételt.

Elvarázsoltan sétált vissza a motelszobába. Mindenki rá várt. Arra, hogy magához térjen és tegye a dolgát.

Bólintott.

Nem Philnek, nem a stábnak vagy a barátjának, hanem önmagának. Igen, önmagának, azért, hogy meggyőzze a szétesett gondolatait arról, hogy jól van és meg tudja csinálni. Igen, most jól fogja csinálni!

Beállt Mishával szembe és várt. Nem tudta eltűntetni a bűntudatot az arcáról. Egy új érzelem, mert már belátta, hogy a másiknak igaza volt, ő volt az, aki túlreagálta a dolgot és túl nagy feneket kerített a csóknak és magának Destielnek. Mindig is barátok voltak, és az elmúlt hetekben igazi barom volt vele. A hűvösségét már nem is említve. Próbált egy pillantásával bocsánatot kérni tőle, és remélte, hogy eljutott a társához az üzenet.

- Supernatural, 42. jelenet, ötödik csapó!
- Felvétel! – csendült fel Phil hangja.
Jensen magához tért és visszatért a szerepébe. Már Dean volt. Ő most Dean! Nem Jensen Ackles, nem a színész, hanem az az elkeseredett vadász, aki évek óta, reménytelenül, és teljes összetört szívével és lelkével szerette az angyalt.
Még további öt másodpercig bámult a bánatos szemű Castielre. Végül cselekedett. Magához húzta őt, és szenvedélyesen tapadt az ajkaira. A másik a szerepéhez híven merev és meglepett volt, pont úgy, ahogy az kellett. Telt az idő, és lassan az ő szája is megmozdult. Igyekezett minden bátorságát összeszedni, hogy folytatni tudja. Az a pár másodperc, amíg elhatározásra jutott, hosszú perceknek tűntek. A keze végül a barátja nyakára siklott és a nyelvét átdugta a szájába. Misha összerezzent, vagyis erre nem számított. Jen örült, hogy nem ellenkezett, nem hátrált meg és gond nélkül ment tovább a jelenet. A másik felvette a ritmusát, és Casként követte őt.
A szabad kezét a derekára tette, az angyal tükrözte a mozdulatait, és folytatták a szenvedélyes, valódi nyelvtáncot. Apró sóhajok. Egyik sem volt megjátszott, az övé legalábbis biztosan nem. Finom remegéshullám söpört végig Misha testén, ami kis híján mosolyt csalt az arcára. Neki se kellett megjátszania a sóhajait, Jen erre akár az életét is feltette volna. A mellkasuk egymásnak feszült, és érezhette a kollégájából áradó hőt. A csókjuk mélyült, izzott, lágyult és érzékibb lett. Aztán… Aztán lassan búcsúzniuk kellett.

Elhajolt tőle és a szemébe nézett. Minden erejét össze kellett szednie, hogy ne nyeljen, ne leesett állal bámuljon az előtte álló férfira. Érezte… Egyszerűen érezte, hogy benne él a jelenetben és a szerelmes Castiel néz az elveszett vadászra. A kék írisze csodálkozva fürkészte őt. Félelem nem volt bennük. Csak béke és áhítat. Ez volt az a pont, amikor megértette, hogy a rajongók miért szeretik teljes szívükből, és már-már megszállottan Destielt. És hogy miért vannak száz százalékig meggyőződve arról, hogy Destiel valós és nem ők találták ki. Igazuk van. Most már ő is belátta, hogy igazuk van. Tagadhatatlan volt a vibrálás, ami köztük élt.

Jensen Cast nézte, de valójában már Mishát látta. Már Jensen Ackles és Misha Collins voltak. Nem Dean és nem Cas… Ezek már tagadhatatlanul ők voltak.
 Nem bírta ki, nyelnie kellett.
- Ennyi! Remek volt fiúk! Mára befejeztük, holnap folytatjuk. Ha kell, újravesszük a jelenetet, de elsőre azt mondom nektek, hogy van elég anyagunk, amiből dolgozni tudunk.

Alig hallotta Phil szavai. Még mindig Mishát nézte és bólintott. A barátja is így tett. A tömeg oszlani kezdett, és a hangzavar az ő figyelmét is felkeltette.
Jensen megköszörülte a torkát és ellépett tőle. Nem mondott semmit, nem köszönt el senkitől sem. Csak sarkon fordult, elhagyta a stúdiót, és meg sem állt, amíg a lakókocsija falain belül nem volt. A biztonságot nyújtó, őt teljesen elrejtő falak mögött.

Zihált. Nem tudta, hogy mióta és miért és ennek ugyan mi köze lenne a csókhoz?! Semmi! Csak túlságosan is sietett, mondhatni, hogy rohant, és ezért kapkodja a levegőt. Nem azért, mert még mindig érzi a másik nyelvét a szájában, a forró leheletét az ajkain és az arcán… Az erős karokat a hátán és a derekán… A fahéj és a dinnye érdekes, kevert illatát az orrában… A ballonkabát ismerős anyagát az ujjai között… A semmivel sem összetéveszthető illatot, ami a sokat megélt ruhadarabok része volt, akármelyik példány is volt a kollégáján…

Lehunyta a szemét. Ezernyi kérdés, ezernyi félelem és ezernyi érzelem. Mindennek egyetlen kiváltó oka volt: Dean és Castiel csókja. Nem, nem az övé és Misháé! Nem, az nem lehet! Neki felesége van, hamarosan gyereket szeretnének és ez… Soha nem vonzották a férfiak. Soha nem volt velük afférja, most meg az a tény, hogy a kollégájával való csókot élvezte…

Még egy utolsó kérdés bukott elő belőle…
Vajon azért küzdött évekig Destiel ellen, majd később a mostani csók ellen, mert belül mélyen tisztában volt azzal, hogy Misha nem közömbös a számára?

Egy kérdés, amire nem biztos, hogy választ akart kapni. Nem, mert félt, hogy az túlságosan is sokkoló lesz és alapjaiban fogja megrengetni az eddig békés és nyugodt világát. Azt a világot, ami valójában már akkor fenekestül felfordult, amikor hetekkel ezelőtt Jeremy behívta őket az irodájába és közölte velük a döntést. Azt viszont nem sejtette, hogy ezzel nem csak Destielt adják meg a rajongóiknak, hanem a mindezidáig pletykákon nyugvó Cockles legenda is új életre fog kelni… Amit bármi is történjék, nem fog hagyni!40 megjegyzés:

 1. Szia!
  Ba**ki! Ááááááááááááááááááááááá! Ezt nem hiszem el, itt vigyorgok, mint a hülye. Imádtam és kérek még folytatást :D
  Misha egy dög volt Jensennel. De igazából csak rá akarta vezetni Jen-t, hogy az egész nem nagy ügy. Az nagyon tetszett, amikor Jen meghökkentette Mishát és ő dugta a nyelvét a Misha szájába. Hát ott (is) nevettem.
  S azok a gondolatmenetek, amik voltak Jensentől.
  A végén: hogy nem fogja hagyni, hogy életre keljen a cockles :D Meg, hogy ő is élvezte :D Jaj de jó volt :D
  Annyira bele tudtam élni magam. Imádom ezt a forgatásos részt. Meg az első csók is tetszett, amkor Misha kapta le Jen-t. Imádtam az egész fejezetet.
  Egy gond volt vele csak… hogy olvasni akartam volna még. Még-még-még. Több kell :D Belőlük több kell :D Köszönöm, a frissítést :D
  Pussz és Kellemes Hetet, Pihengetést, Nyaralást :D
  üdc:crucio

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :D

   Gondoltam, hogy neked be fog jönni a story :D Bár mi nem jön be neked? :) Költői kérdés volt, nem kell válaszolnod :) De látod milyen jó, hogy éjjel kidobott téged az ágy? :D Várt a frissss, ropogóóóóós friss :D
   Misha egy dög tud lenni, igazad van, de jelen esetben tényleg csak (?:D) rá akarta vezetni Jent arra, hogy ne csináljon ebből ügyet. Hát, nem sok sikerrel járt, igaz? :D
   Örülök, hogy tetszett, hogy picit belemásztam Jen fejébe. Kell az is, csak hát nem véletlen ültem olyan sokat ezen a részen. Kellett, hogy alaposan átgondoljam, ill. hogy ráérezzek Jen gondolataira. Ő is nehéz eset, ugyanúgy, mint Misha. Amennyire ismerjük őket, két féle módon vagy irányba ábrázolva is hitelesek lehetettek és én most az egyik irányba mentem el Szóval remélem, hogy végül jó volt így a feszült Jen is és a laza Misha is :)
   Szeretek forgatásos részt írni :D A sors furcsa játéka, hogy az első RP ficem is forgatásos rész volt :D Ja amúgy és ez a második RP ficem, szóval tényleg nem sok ilyet írtam :)
   Tudom, kevés volt, persze, hogy az volt :D Meglátjuk mi lesz a folytatással. Én perpill tényleg lazán állok hozzá, lesz ami lesz alapon :)
   Köszönöm a jókívánságokat, remélem élünk is majd vele :)

   Puszillak :)

   Törlés
  2. Szia!
   1.Igen, hetedik érzék alapján éreztem h. fel kell jönnöm a netre. El se hiszem, hogy felkerült. Jaj már kétszer átolvastam, de nem lehet megunni :D Annyira cukik voltak a jelenetek.
   Szerintem jól eltaláltad a karaktereket. Örülök, hogy Misha segítőkészsége mutatkozott meg, de kíváncsi leszek a forróbb jeleneteknél, hogy alakul majd a sorsuk. Jó lenne, ha a JIBCON-ról is írnál, vagy a ComiConról :D Jaj, teljesen belebuz*ltam ebbe a két jómadárba. Remélem lesz még ihleted ezzel kapcsolatban. Jó sok.
   2.A szomorú történetek közbe kell majd egy-két ilyen vicces sztori is, hogy felengedjen minket :D
   Pussz crucio

   Törlés
  3. Szia :D
   1. A sors keze :D vagy Destielé? :D Vagyis Cocklesé, na :D Örülök, hogy így is tetszett a két jómadár, mármint ez a fajta felállás :)
   Igen, Mishánál most ez az oldal került előtérbe, de lesz majd más is, ne aggódj. Igen, a forróbb jeleneteknél is, :)
   Én is remélem, hogy lesz majd még ihlet. A JIB vagy a Comic con nem biztos, hogy benne lesz, mert az időintervallum nem úgy fog alakulni, hogy beleessen. De ez még alakulhat, majd meglátjuk. De valamilyen Con tuti lesz, ha lesz folytatás. Persze csak akkor :)
   2. Igen, ez most nekem is felüdülés. Kell a kis lazítás a sok angst között. Most jöttem csak rá, hogy mennyire :)
   Puszika :)

   Törlés
  4. Egyszerűen nem lehet megúnni :D Annyira jó pofák. Jaj, teljesen be vagyok zsongva tőle :D Édesek! :D
   Pussz crucio

   Törlés
  5. Nem? :D várj, pont jó embertől kérdezem ezt :D meg se merem kérdezni, hogy azóta hányszor olvastad el :D
   Látom jól felpörögtél :D na már ezért megérte megírni nektek :D
   Még jó hogy édesek :D benne van a címben :D Bocs, ezt muszáj volt :D

   Törlés
 2. Szia!
  Fantasztikusan jól kezdődik és remélem folytatni fogod mert olvastam és egyszerűen ahhh... még mindig nem térek magamhoz. Mivel kicsit életszerűbbnek tűnhet a helyzet ezért számomra kicsit izgalmasabb is mint a "szokásos" Destiel :D
  Szóval nagyon várom a folytatást és továbbra is maradok írásaid hű rajongója! :)
  Üdv: LM

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Moszat, vagyis LM! :)
   Juj, nagyon örülök, hogy írtál nekem. :) Bevallom őszintén, amikor írtam, én is kicsit ezt éreztem. Mármint, hogy kicsit életszerűbb a történet, ami persze érthető, mert Dean és Cas története természetfeletti világban játszódik, Cocklest pedig könnyű a mi világunkban ábrázolni. Egyelőre. :) Majd meglátjuk, hogy a későbbiekben ez hogy sikerül majd.
   Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed. :) Sokat segítettél nekem ezzel a döntésben is. A történetet természetesen folytatni fogom, de az oldal fő profilja továbbra is Destiel lesz. Illetve nekem is ők az OTP-m :) Szóval néha-néha majd ezzel a storyval is foglalkozni fogok :)

   Üdv
   Nienor

   Törlés
 3. URAMATYÁM NIENOR!
  Istenem, istenem, istenem, istenem. ERRE VÁRTAM. ISTENEM VÉGRE!!!! <3
  Itt vinnyogok, ez őrület. Hallod? ŐRÜLET!!!
  Imádlak, szeretlek, kérem a folytatást. Komolyan, nehogy abbahagyd mert megkereslek, felkutatlak és akkor argh!
  Szóval. JesusChrist.
  Oké, megpróbálom összeszedni magam.
  Tudod, hogy mennyit jelentenek nekem. Te tudod a legeslegeslegjobban.
  És most alkottál valami elképesztő, új gyönyörűséget, Te vagy az első akit egyáltalán ENNYIRE zseniális magyar ficet olvastam! Nem, nem viccelek. És nem, nem ragadtatom el magam és nem, nem azért van mert ez a két idióta a mindenem. Vagyis nem csak.
  Hanem...a szavaid. Az érzelmek, ahogy még Misha karakterét is rávetted, hogy komoly, véresen komoly legyen és mikor Jensen rájött hogy mit látnak bennük a rajongók és...fahéj és dinnye. És a Monroe-s film. És a valóságossága és a gyönyörű szókincsed és....
  ÉS MINDEN! NIENOR!
  Kérlek, nehogy abbahagyd. Kérlek. Ha mást nem, írd meg nekem face-en.
  Én...nem tudok mit mondani, szereztél nekem egy újabb fantasztikus élményt és napot és nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!
  millió puszi: Coraxx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Látom megérkeztél és most én is :) Wow, nem győztem vigyorogni a feldobott hsz-eden. :) Még most is, hogy újraolvastam. :)
   „Imádlak, szeretlek, kérem a folytatást. Komolyan, nehogy abbahagyd mert megkereslek, felkutatlak és akkor argh!” Ki tudna ellenállni egy ilyen erős és határozott kérésnek? :D Senki, így én sem. :) Tudom, hogy milyen sokat jelentenek neked, nem felejtettem ám el, nehogy azt hidd :D Én is imádom a két jómadarat, meg hát a többieket is. :)
   Mint mondtam már neked, folytani fogom, de nem ez lesz a fő történet az oldalon. Néha majd foglalkozok vele, szóval nem akarom leállítani a storyt. :)
   Olvasom tovább a szavaidat, újra és elolvadok. :) Azért ennyire nem lett jó, szerintem. De hát ismersz, sosem vagyok magammal elégedett. Tény, én is szívesen olvasnék több magyar Cocklest, de sajnos alig akad. Sebaj, amikor angolul olvasok, már fel sem tűnik, hogy másik nyelv és szerintem ezzel te is így vagy már, nem? :)
   Misha, persze hogy kapott érzelmeket, meg egy kis komolyságot is, hisz hiába sokszor egy nagy gyerek, amit imádok benne, vannak helyzetek, amikor komolynak kell lenni és ő tud az is lenni. :) A valósággal pedig igyekeztem a lehető legtöbb módon összekötni a storyt, látom mindenre szépe rá is ismertél. :) A dinnyét és a fahéjt pedig nem hagyhattam ki :D Egyszerűen nem és kész :D
   Huh, még mindig mosolygok és annyira de annyira örülök, hogy ennyire fel tudtalak dobni és tetszett neked és jaj… :) Ez nagy jó olyantól, akiknek Cockles az OTP-je:)
   Köszönök minden szót, aranyat értek nekem, hidd el. :)
   Puszillak :)
   Nienor

   Törlés
 4. Szia Fanni!
  Örülök, hogy így gondolod. :) Köszönöm a bíztatást, folytatni fogom. :)
  Nienor


  UI: láttam, hogy az első hsz-ed törölted, én annál rányomtam a végleges törlésre és ez a szemét blogspot az egészet törölte... :( :( :( jaj nekem, de utálom. :( ha újra megírnád azt a pár szót, vagy.... Nem is tudom. Úgy sajnálom. :( Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni ez az aljas rendszer. :(

  VálaszTörlés
 5. ja ott kicsit rövid lett és :) és ezért inkább ki ja vitotam :) a mit pontosan akartam :) <3 imádlak <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. pont ilyen történtet kerestem és tényleg nagyon ügyesen meg csináltad <3 :)

   Törlés
  2. Huh, köszi, megvagy :) Jaj, nagyon nagyon örülök, hogy visszanéztél. Teljesen bepánikoltam, amikor véletlenül törlődött a hsz-ed.
   És megint csak köszönöm a kedves szavaidat :)

   Törlés
 6. Nah végre ideértem. Jó sokáig tartott, az igaz, és most se leszek rövidebb. Jah, végigkommentálom.

  Bevallom nekem voltak némi fenntartásaim, de tiszteletben tartom a kéréset, és nem megyek bele a fejtegetésbe, csak jelzem, hogy annak ellenére, hogy van néhány shipem, azért ehhez kellett egy kis győzködés. Külön köszönet a beveztőért, sokat segített, hogy végül is belekezdjek, és nyugodtan kijelenthessem: nem bántam meg.
  Tényleg Dmitrinek hívják anyakönyvileg Mishát? Tényleg? Efelett nem tudok napirendre térni, ne haragudj. Nagyon vigyorgok. Tisztára, mint valami orosz titkosügynök. :D

  Emítettem már, hogy imádom az olyan sztorikat, amiben leirják a filmforgatást? Nem? Akkor most emítem, hogy imádom az olyan sztorikat, amiben leirják a filmforgatást. Az egyik best off Vavyan Fable kötetben volt olyan, hogy volt egy fantasy történetszál, meg egy valós világban játszódó, ahol a fantasy történetet forgatták és annyira nagyon jól volt összekapcsolva, hogy asdfghjkl. Egy ideig külön olvastam, csak a fantasyt, aztán mindkettőt, de azóta csak a filmforgatásosat és most elkapott ugyanaz a hangulat, és ezzel mit érdekelnek engem holmi hülye kifogásaim, amikor forgatás van, érzés van, SPN van? Szóval ez is asdfghjkl.

  Olyannyira sikerült beleélnem magam, hogy mikor elhangzott a Destiel szócska, én komolyan azt hittem, hogy valami hivatalos, rendezők által megerősitet nyialtkozatot olvasok, és a tizedik évadban végre megkapjuk. Aztán rájöttem, hogy sajnos nem. De ettől még nagyon sikongattam

  "Jensen tényleg nem értette, hogy mi vihette rá a producereket és az írókat arra, hogy erre a veszélyes és ingoványos talajra sodorják a sorozatot." Valószínűleg valami hasonló, ami a Sherlock BBC stábját arra, hogy kánonná tegyék a Sheriartyt (Sehrlock/Moriartyt), Volt egy jelenet a 3x01-be, hogy Sherlock és Jim hajol egymás felé, és igaz, hogy pont a csóknál kapták el a kamerát, de akko is. (Fantasztikus, hogy képes voltam másik sorozatra vinni a témát).

  "- Fogd fel úgy, hogy végre nyíltan is kiélheted az irántam lángoló érzelmeidet. – Misha színpadiasan a szívéhez kapott, magára varázsolta a szokásos, „az élet szép, és miért akadsz fel ilyen apróságokon” arcát és elnevette magát." Szeretlek Misha :D Van egy olyan sanda gyanúm, hogy jól kijönnék vele, még akkor is ha Cassel nem is. De birom az ilyen alakokat "vigyorogva mutogat a kardosok felé"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Annál a bizonyos jelenetnél töménytelen mennyiségű gag reel anyagot fog neki csinálni!" És igen, szegény Jensen, de jaj Misha! Kész,vége, kirepedt az állkapcám a vigyorgástól. Tipikusan az a fajta, aki magával vinne egy fél téglát, beletenné valakinek a táskájába, majd jót röhögne azon, hogy fél tégla van csói táskájában. (Megtörtént eset. Kardosok, P. Tomi csinálta. Ő is egy külön embercsoport :) )

   "A társa ismét nevetni kezdett. " Szemét, aljas dög. :D Azt hiszem kiderült, hogy ki a févöritem :)

   "Destiel valósággá válik" Én ezt kérem karácsonyi ajándéknak.

   "Nem nevetett, nem mosolygott, már szabályosan röhögött" Szóval hogyan is lehet bejutni a forgatásra? Statisznának lehetőleg. Mert lassan én is csak fetrengek ide-od a földön. Nagyon jópofa, nagyon birom.

   " Elfelejtettem a következő lépést. Megzavart Jen nyelve a számban – felelte vigyorogva.
   - Mi?! Nem is nyelveztem! – csattant fel mérgesen" Kéritek a fényképes bizonyítékot srácok? Mert rögzítve lett!

   A következő bekezdést nem olvasnám ki, helyette küldöm a kis, fangirl szivecskémet, meg az olvadozó sóhajaimat. <3

   "te sem gondolhatod, hogy egy csókkal minden el lesz intézve!" És Mishának már megint igaza van.

   "Igazuk van. Most már ő is belátta, hogy igazuk van." Akkor ezt most mondd el a rendezőknek is, légyszives! MErt ebben a diemnzióban nagyon nem akarják észrevenni.

   Volt néhány helyesírási hiba, de a nagy viháncolásba elfelejtettem, ha gondolod visszakeresem.
   Nomármost, bár a dícséretet cukorkaként osztogatom, de két hasonlat van, amiért nagyon meg kell dolgozni: a színház és a kardosok. Namármost az a tény, hogy ezek után akarok egy SPN/kardosok crossovert, és hogy egyáltalán azt merem mondani, hogy simán jó helye lenn köztünk, az baromi nagy szó tőlem. Tényleg. Nagyon, nagy. Úgyhogy ennek fügvényében kérem a folytatást. (És egy kis Markot is, naaa! Léégyszi! Úgy olvasnám, hogy vele mit kezdesz. egy kicsit csak)
   Kösznöm, hogy olvashattam!

   Törlés
  2. Hjaj, el se tudod képzelni, hogy milyen jó érzés, hogy végre ideértem és válaszolni tudok neked. :)

   Hol is kezdjem. Valahol az elején, igaz? :) Először is. Tudom, hogy neked nem teljesen jön át a Cockles dolog, de hogy ennek ellenére is legyűrted az ellenérzésed és elolvastad... El se tudom mondani, hogy mennyire boldog és hálás vagyok érte, és óóó, igen, még véleményt is írtál róla :) örömfelhőkön úszok. :)

   Na akkor menjünk is tovább sorban :)
   Igen, tényleg ez volt Misha eredeti neve :) imádom :) Na meg az orosz akcentusa... Ahh,,, azt hallani kell. És ezzel együtt büntetni is kellene :D

   Filmforgatás :) wow, nem hittem volna, hogy ennyire a gyengéd és ilyen nagyon szereted :) Bevallom őszintén, én is szerettem, de nem feltétlen volt a kedvencem. Igaz, hogy könnyű írni és biztosan lesz még ilyen, ezek után pláne :D Szóval örülök, hogy tetszett a hangulat és ezzel sikerült kicsit jobban megvennem téged a storyval.
   A nyilatkozat kapcsán egyetértek veled. Haj, én is de örülnék, ha valós lenne... de sajna nem :(

   Sherlock. Igen, igen, emlékszek :D annál a jelenetnél majd kigúvadt a szemem és alig hittem el azt, amit látok. Ajjj, bár Destielnél is kapnánk valamicske kis ilyesmit vagy olyasmit, csak Destiel legyen már na!

   Misha :D őt nem lehet nem szeretni és nem kijönni vele :D tudom, érzem. Ő egy imádnivaló, szeretnivaló alak, és jaj, nagyon nagyon boldog vagyok, hogy ez a ficben is átjött neked :)

   Imádom amikor idézel és kommentelsz :) :D igazi, élő visszacsatolás :D és a vége: látom te is mennél Vancouverbe statisztának, vagy csak úgy meglapulni mellettük a fűben :) Menjünk együtt :)

   És látom már írod a crossovert :) helyes, legyen, várom :)

   A folytatás pedig lesz majd. Nem főstory lesz, néha majd foglalkozok vele. Markot nem merem neked ígérni, mert a story elsősorban Cocklesre, Destielre, ill. a családjaikra és még Jaredékre fog fókuszálni. Na meg a forgatás. Nem tudom, hogy Markot bele tudnám-e majd sűríteni. Majd meglátjuk. Mert vele nem igazán látni, hogy bármelyikük is mélyebb kapcsolatban lenne. Majd meglátom. De folytatás lesz, ezt megígérem :) Ezek után ez nem is lehet kérdés :)

   Köszönöm, hogy írtál :) Most hogy újraolvastam, ismét feldobtad az estémet :)

   Törlés
  3. Egy kicsike azért akad. Egy kicsi.

   Úgy voltam vele, hogy úgyis addig fog birizgálni, amíg nem olvasom el. Meg aztán olvastam már mindefélét, szóval kissé irreálisnak éreztem, hogy pont ezt hagyjam ki. Ha meg úgy éreztem volna, hogy ez most szembement az erkölcsrendemmel, akkor meg nem is szóltam volna hozzá, mert annak nem látom értelmét, hogy ezen vesszünk össze. Viszont, mint láthatod kellemes csalódásban volt részem, és jól szórakoztam, senki nem sértődött meg, szóval nem bántam meg. Az pedi, hogy te is örömfelhökön úszol, há hab a tortán. Vagy felhő.

   Hallani akarom Misha orosz akcentusát. Most. Vagy azonnal. De lehetőleg egyből.

   Én rosszul vagyok összerakva. Komolyan, mert oké, hogy Cockles, meg Destiel, persze, érdekel, természetesen, azért járok ide, de az ilyen kis hülye dolgok, mint pl: forgatás, úgy le tudnak kötni és nyűgözni! Nagyon kis egyszerű lélek vagyok, és szokásom kiszúrni ezeket a dolgokat. Meg könyebbé is tette a Cockles elfogadását. Ilyenkor szoktam hozzátenni, hogy még a bevásárlólistádat is örömmel olvasnám.

   Mondtam, hozzuk össze Moffatot, meg ennek a forgatókönyviróját (mindig elfelejtem a nevét) és tuti lenne benne Destiel. Csak egy árnyalatnyi.

   Misha lett a kedvencem, s nem érdekel, hogy közhelyes. Jensennel is kijönnék (ilyenkor szeretem azt hinni, hogy alkalmazkodó természetem van), de ő olyan zárkózottabb, én meg lehet, hogy önkéntelenül is megsérteném. És miért beszélek úgy, mintha valaha is kerülhetnék olyan helyzetbe, hogy elbeszélgethetek velük? Miért?

   Megyünk együtt. Azt hiszem elég lenne engem leültetni a sarokba, ahonnan tökéletesen látnám őket, rám aggatni néhány levelet, és tökéletesen boldog biodiszlet lennék. Még fotoszintetizálnék is.

   Mi? Nem irom! Dehogy is! Én csak azt mondtam, hogy kéne egy ilyen. A problémám hasonló, mint a tiéd: a szereplők. Csak éppen ismerem őket, a kardosokat, hiszen a csapatom, a barátaim, és rettenetesen félek attól, hogy nem sikerül visszaadnom őket, a személyiségüket, hogy kétdimenzióssá fakulnak. Bár rettenetesen szeretném megörökíteni őket egy ficben, de nagyon kicsinek érzem magam ehhez. Tényleg. Úgyhogy inkább ne várd.

   Jól van, tudod, hogy türelmes vagyok, és Markot is csak azért hoztam fel, mert kedvenc. Szóval nem lesz sértődés ha kihagyod, csak gondoltam, hogyha forgatás, akkor ő is szerepet kap, ennyi, alapfokú önzőség, semmi egyéb. Szóval akárhogy is folytatod, hála Istennek, hogy folytatod, én biztos olvasód leszek, amíg élvezni tudom a sztorit. (Ez természetesen csak rám vonatkozik, mert te mindig élvezetesen irsz)

   Törlés
  4. Szia :)

   Huh, és ha tudnád, hogy mennyire örülök, hogy nekiestél és nem bántad meg és… És itt tényleg nem bírom ki, meg kell kérdeznem, hogy pontosan mitől féltél. Mármint sejtem, mert itt ugye két családos emberről van szó, és hidd el, ha nem lennék 99,9 %-ban meggyőzödve arról, hogy ezek ketten igenis együtt vannak… Nem, én nem tudok olyan párosról írni, akiknek 1. nincs meg teljesen és totálisan megalapozva, hogy igen, ezek tényleg együtt vannak és szeretik egymást. Ez fanficekre igaz. 2. Illetve RP kapcsán, mint mondtam, ez volt a második RP ficem, és ez nem novella lesz, de a lényeg, hogy erre is ugyanaz igaz, mint az elsőre. Ha nincs teljesen megalapozva és nem üvölt a képembe, hogy ezek ketten, igen… Nem, akkor egyszerűen nem tudnék csak úgy írni róluk. Kell, hogy lássam köztük az igazi kémiát, a valós kémiát, a szeretetet, a szerelemet és mindent. És ez ott van köztük, én legalábbis ezek után tisztán látom őket. Tudom, mindenki másképp gondolja, látja, de most itt nem is erre akartam kilyukadni. Hanem igen, a kérdésem. :) Fentebb :) De ha nem akarsz rá válaszolni, megértem. :) Nem akarlak én meggyőzni (majd meggyőzöd te egyszer magadat :D :P), meg hát úgyis láttad a chatban a bizonygatásinkat :):P

   Misha, orosz akcentus? :D Tessék :D https://www.youtube.com/watch?v=91tKYxofOHU
   Ah, amúgy Jensené… Na az… az is kész, KO, úristen, ahogy azt mondta… Nem, ezt is linkelnem kell :D készülj fel, mert ezzel ölni lehet :D https://www.youtube.com/watch?v=HIcRbSmZfa4
   Most is meghallgatom és úristen…. Atyaúúúúristen, kész vagyok tőőőőle :D Ah…. Nem lehet megzabálni? :D

   Hát, tényleg nagyon örülök, hogy bejött neked a forgatás :) Legalább az megkönnyítette a dolgodat és megint közben kilyukadnák a kérdésemhez, de nem teszem fel megint, mert már fent megtettem :)

   „És miért beszélek úgy, mintha valaha is kerülhetnék olyan helyzetbe, hogy elbeszélgethetek velük? Miért?” Mert ki tudja, a remény hal meg utoljára. Amúgy meg igen, szerintem is Mishával könnyebben meg lehetne barátkozni, Jen tényleg zárkozóttabb.

   „Megyünk együtt. Azt hiszem elég lenne engem leültetni a sarokba, ahonnan tökéletesen látnám őket, rám aggatni néhány levelet, és tökéletesen boldog biodiszlet lennék. Még fotoszintetizálnék is.” Én is én is én is, bőőőőven megelégednék ezzel :P csak közben csorogna a nyálunk is :D

   Pedig várom :) És nem vagy te kicsi hozzá, nagyon nagyon jól meg tudnád oldani. És kellenek a kihívások, az írásban is, nem csak az életben. Hidd el, egyszer eljön az idő, érezni fogod és meg fogod írni :) én szorítok neked :)

   „Szóval akárhogy is folytatod, hála Istennek, hogy folytatod, én biztos olvasód leszek, amíg élvezni tudom a sztorit. (Ez természetesen csak rám vonatkozik, mert te mindig élvezetesen irsz)” huh, ezek után tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az, ami visszatart, meg úgy minden. Tudom, nem lehet minden igénynek megfelelni, de hát én ilyen vagyok, meg…
   Markkal pedig meglátom mi lesz. Ha esetleg forgatásban meglenne ő is. Nem tudom. Nem tudom, mert az ő személyiség meg pláne nem ismerem. Jen, Misha és Jared könnyebb falat, velük menni fog. Danneel, Vicky és Gen, na ők már nehezebb falat lesznek, de majd valahogy megpróbálkozok ezzel is :)

   Törlés
  5. Jól van akkor válaszolok, no, csak kellett egy kis idő, hogy össze tudjam szedni magam. Az RP ficekkel van egy olyan előitéletem, hogy a színész nem a karakter. És nagyon nem birom, mikor valaki az élő, lélgező, hús-vér szinésszel is úgy akar bánni, mintha karakter lenne. Volt egy nagy balhé, lehet, hogy tudsz róla, sőt, biztos, hogy Amandának küldözgettek azok a "csúnya, hosszú, random káromkodás" ún. rajongók fenyegető leveleket, mert hogy Sherlock és John közé áll Mary. Amanda Martin felesége ugyebár, és basszus, gondolhatod szegényeknek mit kellett kiállni, bár Martin leosztotta a népet. Szóval, hogy a karaktereket összeboronáljuk az egy dolog, hiszen valamilyen szinten a miénk is, és szerintem elismerés az is, meg a szeretet bizonyítja, hogy ennyi fic meg fanart meg sündisznókölke születik, de. Itt jön a de. A színésznek hadd legyen a magánélete, tényleg a magánélete, függetlenül attól, hogy van-e családja, avagy sem. Amikor csóriknak úgyis elég baja van a médiával, a rajongókkal, a mindennel, legalább ebbe ne piszkáljunk bele!
   Ez a fő problémám az egésszel. És félreértés ne essék, én is látom ám, hogy ők ketten nagyon jó barátok, de én itt megállok. Ennyi. Mondjuk Scale mutogatott pár hónapjan Martinról és Gatissről képeket, és ott mondtam azt, hogy nabasszus, még akár lehet is benne valami, de nem vitt rá a lélek, hogy továbbvigyem, mert nagyon ragaszkodom ahhoz, amit már egyszer kifejtettem. Barátok, igazi barátok és pont, amennyit én látok, és ez nekem elég.
   Hogy akkor mégis minek olvastam el, ha ennyire nem értek vele egyet? Egyrészt, mert rémesen kiváncsi vagyok, másrészt, mert azt mondtad, hogy "Senkit sem akarok megbántani ezzel a történettel, sem titeket, sem a fent említett két kis jómadarat. " Én pedig hittem neked, és tádám! Tényleg nem bántódtam meg, meggyőződéseim ide vagy oda. Szóval ez egy szerencsés első volt. :) Hogy a későbbiekben mennyire változik majd a hozzáállásom, na azt nem tudom, egyelőre itt tartok. Remélem nem voltam túl tiszteletlen vagy valami, meg ez annyira szubjektív vélemény, amennyire valami szubjektív lehet. Ezért is jött nagyon jól a forgatás, ellazított, és segített elfogadni.

   Misha akcentusa viszon! OMG! *-* *-* *-* Én...meghaltam. Ezt be kéne tiltani, nem lehet valakinek ilyen szexi hangja! nemnemnemnem... "zokog"
   Jensen se rossz, de Misha! Úristen. Orosz akcentusú palit akarok magamnak, ezt így eldöntöttem.

   Sok dolog hal meg utoljára, nem csak a remény. Hanem a sejtszintú enzimműködés. A főgonosz. Az emberi hülyeség. A Doktor.
   Viszont a valóság azért közbeszól, neked mondjam(?), és a sors kegyeltjének fogom érezni magam, ha egyáltalán egy conra eljutok (természetesen veletek lenne az igazi, ahol helyrevágnánk az összes gyökértaplóparasztot, aztán a srácok ezen annyira meghatódnának, hogy meghivnának minket a con utáni partiba :D )

   De ne várd. Ne. Felesleges. Két éve dobálózom ezzel az ötlettel, körülbelül, de nem kerül megirásra. Egyrészt annyira nem ismerem őket, tényleg, meg olyan alakok vannak, akkora egyéniségek, amit csak a valóság tud produkálni, és őket megörökíteni, hát nem hiszem, hogy menne. Ehhez tényleg kicsi vagyok, meg félénk is, szóval vagy felnövök a feladathoz, vagy egyszerűen meghagyom ilyen kis játéknak. Köszönöm, hogy szorítasz, jólesik <3 :3 Kihivásaim vannak, irásban is, csak néha jó lenne tudni, hogy néha hogy ugrom meg őket.

   És ezzel a lendülettel megy vissza a labda. Az energia/szoritok-neked labda. Ahogy elnéztem a fényképeket, Mark mindig olyan kis kivülállóként figyelget szérül, de aztán lehet, hogy van akkora "szemét", mint Misha. Mondom ezt úgy, hogy a megfigyelőképességem csak Lestradig ér fel. Viszont tudom, hogy valahogy zöldágra vergődsz mindenkivel :) Eh...bonyolult dolog. Ez is.


   Törlés
  6. Hát először is, köszönöm, hogy ilyen részletesen válaszoltál nekem :)
   Másodszor: pacsi :) Mert tulajdonképpen én is így gondolom ezt. Ellentmondásos? Fentebb párszor már próbáltam kifejteni a véleményem. Mármint, hogy Cocklest miért tartom kivételnek. Én se szeretem, ha ok nélkül boronálnak össze valakiket. De ez fanficekre is igaz nálam. Mármint oké, kíváncsiságból egyet-egyet elolvastam, hümmögök rajta egyet és ennyi. (Johnlock, Tony/Steve, Klaroline – ilyenekbe futottam bele párszor, amiket én személy szerint nem shippeltem.) Ha nem érzem megalapozottnak a párost, akkor csak ennyi telik tőlem. Ezért sem véletlen az, hogy csak olyan fandomban vagyok képes olvasni, amit szeretek és amiben írok is. És amit shippelek is.
   Persze lehet ez elfogultság is, mivel csak a Destiel fandomban vagyok benne. Nekem egy fandom mindig elég. Na jó, egyszer volt olyan, hogy kettő volt:) De az most nem számít :)
   (Klaroline kapcsán még annyit, hogy az később canon lett :D)

   Amúgy Sherlock kapcsán fél füllel hallottam ezt a pletykát és nem is igazán értem. Mármint Ben és Martin kapcsán. Szóval az ilyet én is mélyen elítélem. Tudom, hogy volt, hogy Danneel és Vicky is inzultálva volt, és ezzel sem értek egyet. Egy kicsit sem. És teljesen igazad van, a színészek nem ugyanazok, mint az általuk megformált karakterek és a köztük lévő érzelmek és a kémia. Szóval nem véletlen, hogy ezelőtt én is csak egy RP novellát írtam. De tény, a páros nem csak végül a képernyőn voltak együtt, hanem a forgatás előtt, még mielőtt a karaktereik valóban összejöttek volna, ők a való életben is együtt voltak. Delena és Nian egyszerre volt valós. De itt hetero, nem családos párosról volt szó. Teljesen más eset. Mint mondtam, nem szerettem, ha mindenféle alapos ok nélkül összehoztak így színészeket. És itt jön megint nekem elő Cockles. Amióta Destieles lettem, az elejétől fogva külön kezeltem ezt. Tudtam, hogy van ez a ship, hogy Cockles, de nem értettem vele egyet. Azért, amit mondtál is: a színészek és a karakterek nem ugyanazok. Van családjuk, gyerekeik, boldogak. De aztán én is egyre több videójukat néztem meg, amit csak lehetett. Figyeltem őket, és egyre jobban kezdtem hinni a fanoknak, hogy Cockles kivételesen nem kitaláció. Olyan 50-60%-ban adtam esélyt arra, hogy ez így van. De hát tudod milyen vagyok, információmániás, és egyre több minden súgta azt, hogy ez a százalék bizony magasabb. Csak figyelem a kettejük közti interakciókat, a gesztusaikat, azt ahogyan egymásra reagálnak, ahogy kényszeresen meg kell mindig érinteniük egymást. Mindig. Azt, ahogy teljesen és visszafogás nélkül, szívből nevetnek, amikor a másik valami vicceset mondd. Hogy felderül a tekintetük, felcsillan a szemük, amikor a másik felbukkan. Hogy egymás mellett mennyire lazák és felszabadultak. Oké, ez így lehet egy nagyon mély barátság jele is. De! Igen, megint egy de :D Szóval ezek emellett direkt figyelem a másokkal való interakcióikat is. Jen és Jared ugye nagyon jó barátok, testvérek egymásnak, Thomas úgy tekint Jenre, mintha a nagybácsija lenne, ragaszkodik hozzá, ez is mutatja, hogy szoros a kapcsolat a két család közt. Nagyon nagyon szoros. De nem azt a fajta vibrálást és egymásra pillantásokat látni rajtuk, mint Misha és Jen közt. A kettő teljesen más. És emellett jött a sok sok apró kis beszámoló, tudod az a bizonyos JIB4-es eset is, ami engem végül totálisan meggyőzött. És tessék: amikor én úgy gondolom, hogy egy páros valós és megalapozott, akkor tudok csak írni róluk. :) És megtettem. :)

   Törlés
  7. A „nem akarok senkit sem megbántani ezzel, beleértve a színészeket is” gondolatom igaz volt. Egyrészt ugyebár a nyelvi különbség miatt van ez. Másrészt pedig, tisztában vagyok azzal, hogy ez egy érzékeny terület, talaj, ezért még óvatosabban fogok itt lavírozni. Ugyanúgy, mint a BA-nál is mondtam ezt nektek. Valósan és hihetően akarom mindezt felépíteni, úgy, ahogy el tudom képzelni, hogy ezek egy része a valóságban is megtörténhetett volna. Van aki ezt beveszi, van aki shipper, van aki nem. Ezt tiszteletbe tartom. Ahogy a te véleményed is, mint mondtam. :) Csak valahogy úgy éreztem, hogy muszáj „megvédeni” magamat, mármint leírni azt, hogy Cockles miért lett számomra kivétel az alól a meglátás alól, amit fentebb te is leírtál. Ok nélkül nem shippelek, asszem röviden ez a lényeg :D

   Ezek mellett pedig tényleg elítélem, amikor valakik Destiel vagy Cockles miatt támadják a feleségeiket és a családjukat. Érdekes helyzet ez, de én meg lettem győzve, hogy nekik, négyüknek, valahogy működni tud ez az egész és Dan és Vic elfogadták, sőt szeretik, támogatják azt, amibe a párjaik kerültek. Persze, hogy nem hétköznapi, és szokatlan is ez, és biztos nekik sem volt könnyű. De egyre jobban azt látom, hogy ez tényleg működik. A szerelem már csak ilyen zavaros tud lenni :D És igen, ezek után simán el tudom képzelni, hogy ez a két jómadár képes egyszerre két embert szeretni. Vickyvel is megtörtént a dolog, ezt tudjuk. Nem véletlen írta meg a Threesome Handbookot, amit Mishának ajánlott. Erről biztosan tudsz, vagy hallottad. Hogy Vic egy időben beleszeretett az egyik barátnőjébe és átrágták a dolgot Mishával és szerették egymást és kezelni tudtak egy threesome-ot. Szóval ez mutatja, hogy Misháéknak alapból érdekes és különleges házasságuk van. Jen persze visszafogottabb és szerényebb, és biztos vagyok benne, hogy nem úgy meleg, vagy bi ahogy gondolnánk. Ő annak a típusnak tűnik, aki csak egy ok miatt „melegedne” be és csakis egy személyre. És ezt Misha elérte nála. Misha lett az ő kivétele. Én így látom őket, és emiatt lettem Cockles shipper (is). De mint mondtam, ez is csak személyes meglátás, meg hát én is tévedhetek :)

   Nyah, jól elkezdtem itt neked rizsázni. :) Sorry :) És bocsi, ha sok voltam. Csak hát örülök, hogy valakivel tudtam beszélni erről, és te nyitott vagy rá, és nem az a „késsel letámadós típus vagy”, aki leüvölti az író fejét azért, mert ő másképp látja a dolgokat. Szóval ha később úgy látod, hogy már sok neked az, amit ebben a storyban írok, megértem, hogy ha hátat fordítasz neki. :) És ki tudja: lehet addigra nálad is jön valami isteni szikra és belépsz a Cockles Worldbe is :D :P De ha nem, akkor nem. :) Nem baj ez :)

   És akkor a többi, az le ne maradjon :D Misha és Jen akcentusa :D tottttttálisan megértelek és egyetértek veled. :) A conra pedig… Ah, igen, jaj de jóó is lenne menni, juj juj juj :) Ha nem lenne olyan drága meg minden… És igen, veletek lenne az igazi :)

   Én mindenesetre minden írásod kapcsán szorítok neked, tökmindegy miről van szó. Valóban, néha érezzük, ha egy-egy feladathoz még nem nőttünk fel, és idő kell még hozzá. Hol kevesebb, hol rövidebb. Ezzel én is szoktam így lenni. ÉE ezért is pihen még nálam. De idővel, talán. Feladni nem szabad, és ha egyszer mégis eljön az idő és úgy érzed, hogy menni fog, akkor meg fogod írni:) A labda meg csak pattogjon köztünk, kell az neked is, én meg meg akarom osztani veled is :)

   Törlés
 7. Megint elfáradtam, de még itt mindenképp megjelenek, mert egyszerűen nem hagyhatom szó nélkül, annyira el akarom mondani, mennyire nagyon... nagyon...

  Misha karaktere és Jensené... nagyon ingoványos talaj, de meg merem kockáztatni, hogy nem lett ooc egyikük sem.

  "még adja is a lovat a rajongók alá!" __Ohhh, IGEN! :D <3

  "- Nem, nem a rajongóinkat, hanem a Destiel-rajongókat. A kettő nem ugyanaz." __Igen, ez az, ami valójában visszatartja az ötlettől az alkotókat. :(

  Jensen aggodalma és az érzései, a dühe nagyon szépen le volt vezetve. A szívatások okait és a barátságukat és szépen megírtad.

  "- Fogd fel úgy, hogy végre nyíltan is kiélheted az irántam lángoló érzelmeidet. – Misha színpadiasan a szívéhez kapott, magára varázsolta a szokásos, „az élet szép, és miért akadsz fel ilyen apróságokon” arcát és elnevette magát." __Misha, nem is te lennél, ha erre nem így reagálnál.. :D Komolyan. Őszinte csalódás lenne valahol, ne nem így látnám reagálni.

  "- Gyakorolni? – kérdezte értetlenül."__OHH, YEAH!!! :O :D :D Let's play!

  "Annál a bizonyos jelenetnél töménytelen mennyiségű gag reel anyagot fog neki csinálni! Nem fogja túlélni… Ebben holtbiztos volt." __ Őszintén remélem, MUHAHAHAAH! RIVA-RIVA!

  Az első "csók"... hmmm! Csak hmmm!
  "- Menj csak, Dmitri, ezt még úgyis visszakapod – vágta hozzá fenyegetőn.
  - A szenvedélyed tartogasd a kamerák elé, Jenny." __ Neeeh! XD Az odavert!

  Mikor olvastam, hogy "- Supernatural, 42. jelenet, első csapó!", összeszorult a torkom és úgy guvadt a szemem, mint Jeremy Renner-nek AZON a képen :D

  A jelenet pedig... fantasztikus. Aztaqva. Le a kalappal! Nekem simán befért volna egy spn részbe is akár. Dean átérzése... más volt ez így, olvasva átélni. Uramisten. Megérintett. Átélte, de mégis megmaradt a különböző oldal.

  És elnevette! XD A kis dög!
  "Estig ezt fogják venni, újra és újra és újra! Annyiszor fogja elszúrni ezt a jelenetet, amíg meg nem unja az ál-csókolózást." __OHHH, IGEEEN! :D

  A másodikban már ott volt a sóhaj! Ahw! És Misha erotikusan csapatta :D És a falhoz tolta, hát én azt imádom! :D :3 Csodásan izgató és találékony!

  "Megzavart Jen nyelve a számban " __ Hát én itt leestem a székről.... XD Nem hiszem el, hogy ezt tényleg kimondta. Nem hiszem el. De az annyira Mishásan ördögi, hogy azonnal imádtam ez a gonoszkodást. A szeretnivaló k*csög. :D <3

  És a negyedikben Misha nyelve... WÁÁÁÁÁH! :D Nem szarozott, bár azért nem is siette el. Ahwwwww! Nem csak neki volt melege! Kikészültem tőle :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szijjja :) hát itt is megjöttem :)

   Totálisan megnyugtattál a véleményeddel, ugye tudod? Főleg azzal, hogy szerinted sikerült eltalálnom őket, nem lettek OOC-k, na és Jen érzéseit is helyénvalóak és jók voltak :) Ezek voltak azok a pontok, amik miatt kérdőjeles volt bennem a folytatás (már nem az :D ). Na meg amiatt is, hogy lesz-e rá kereslet. Hát úgy látom, hogy akad :)

   "- Nem, nem a rajongóinkat, hanem a Destiel-rajongókat. A kettő nem ugyanaz." __Igen, ez az, ami valójában visszatartja az ötlettől az alkotókat. :( Na igen... Szerinted miért írtam ezt bele? Nos ezért. Azért is szeretem ezt a ficet írni, mert teljesen el tudok menni a valóság talajára, valós dolgokra, hírekre, eseményekre, és ha olyan van, kicsit meg is mondhatom a magamét a producereknek.

   Misha reakciói. ÓÓÓÓ yeah :) Ugye? :D ugye hogy arra a jelenetre egyszerűen így KELLETT reagálnia? :D annyira... annyira kis hülye meg komolytalan is tud lenni és ezt imádom benne :) na jó, mit nem? :D

   Gag reel :) Aj, de jó is lenne, és igen, milyen jó lenne ilyeneket a valóságban is kapni, igaz? :D

   Mikor olvastam, hogy "- Supernatural, 42. jelenet, első csapó!", összeszorult a torkom és úgy guvadt a szemem, mint Jeremy Renner-nek AZON a képen :D I don't understand that reference. Vagy csak nem kapcsol az agyam ilyenkor? :o

   A forgatás :) Oh, kész vagyok és jaj, ááá, lehet ennél jobban örülni? :) átjött, minden, Dean és Jen érzései is, a játék és... ah, szavak elvesztek, bocsi :) vigyorgok :) de nagyon :)

   "Megzavart Jen nyelve a számban " __ Hát én itt leestem a székről.... XD Nem hiszem el, hogy ezt tényleg kimondta. Nem hiszem el. De az annyira Mishásan ördögi, hogy azonnal imádtam ez a gonoszkodást. A szeretnivaló k*csög. :D <3 Mindan szavad igaz, aláírom, igen, Misha ilyen és imáááádom :D

   Wow, úúú, annyira boldog vagyok, hogy ennyire magukkal ragadtak a jelenetek és a csókok, és egyik csók vagy forgatás se volt sok és unalmas :)

   és most megyek a másik hsz-edre válaszolni. Ott lent :)

   Törlés

 8. "Misha egy fülig érő vigyorral az arcán bólintott, egy pillanatra rá nézett, aztán mint aki jól végezte dolgát, sarkon fordult és elhagyta a stúdiót." ___Hát én vagy utána vágtam volna valamit, vagy utána mentem volna megerőszakítani. :D ;)

  "- Wow, még nem vetetted le a Dean-stílust? – kérdezte tőle tetetett ijedtséggel." ___Ezért jár a keksz!

  Misha kiborulása nagyon ott volt... :S Nagyon.ott.volt. Logikus, mégis dühös maradt, és hozzá illő fogalmazásmóddal.

  "hogy ledugtam a nyelvem a torkodon, - ami megsúgom, közel sem történt meg, mert azt észrevetted volna -," __Jensen, hidd el, hogy az észre vetted volna. Van olyan hosszú nyelve, hogy.... ne, ezt a gondolatot még én sem akarom befejezni, mert ez már túl... :D Érted.

  "legyél szíves nem belenyögni a csókba, mert a következő ilyennél esküszöm, hogy felkenlek a falra és megtudod, hogy milyen az, amikor úgy istenesen lekaplak!" __Ezazzz, de ne csak mondd, csináld is! :D

  Az a smárolás fantasztikus volt. Imádom Mishát, mikor beindul! Ahww! "Maguktól születtek meg az ajkán és szálltak tova a néma csendbe. A csendbe, amiben egyedül a zihálásuk hallatszott." ___ Ez a mondat egyszerűen gyönyörű. Le a kalappal! Aztán a keserű búcsú... :S

  Az ötödik csapó, ahogy Misha megrezzent... Awhhh, lehet ezt az olvadozást még fokozni??? A sóhajok, a remegéshullám... És amilyen gyönyörűen leírtad, ahogy Jensen ekkor megértette a Destielt....
  "Vajon azért küzdött évekig Destiel ellen, majd később a mostani csók ellen, mert belül mélyen tisztában volt azzal, hogy Misha nem közömbös a számára?" __Létező kérdés. És nagyon érdekes, izgalmas. Sokat lehetne erről filozofálni.

  Nem éreztem ooc-nak és nekem tetszett, ahogy őket ábrázoltad. A reakciójuk és a beszédük számomra hitelesek lettek, szerethetőek és hozzám közeliek.

  Türelmetlenül várom a folytatást, és el se tudom mondani, mennyire örülök, hogy ezt megírtad és föltetted nekünk. Imádom. Talán mégis el tudom mondani; ez a sztori szintén beállt a CC vezette körbe. Hajjaj, sokasodnak :D De ez is csak azt jelzi, mennyi kiváló, szerethető és csodálatos sztorit/fejezetet hozol nekünk. <3

  Elnézést a hsz darabosságáért! :) Kicsit lefáradtam, ma szoli, holnap is, szóval holnap online (y)

  VálaszTörlés
  Válaszok

  1. "Misha egy fülig érő vigyorral az arcán bólintott, egy pillanatra rá nézett, aztán mint aki jól végezte dolgát, sarkon fordult és elhagyta a stúdiót." ___Hát én vagy utána vágtam volna valamit, vagy utána mentem volna megerőszakítani. :D ;) Hát én ezt meg nagyon nagyon megnéztem volna :P :P :P :P

   Jönnek a kekszek? :D :P nyámi, szeretem a kekszet, de csak ha tőled kapom :D

   "Misha kiborulása nagyon ott volt... :S Nagyon.ott.volt. Logikus, mégis dühös maradt, és hozzá illő fogalmazásmóddal." Köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm, és még vagy ezer köszönöm, amiért ezt külön kiemelted :) Awww, jaj, áááá :) És igen, én el is tudom képzelni, hogy ilyesmi meg is történhetett a valóságban :)

   "Jensen, hidd el, hogy az észre vetted volna. Van olyan hosszú nyelve, hogy.... ne, ezt a gondolatot még én sem akarom befejezni, mert ez már túl... :D Érted." most én kacagok sírva a nevetéstől :D igen, ééééértem, de még mennyire ééértem :D

   És... Ez... Ez is bent van a top nemtomhányban??? :o óóóó, nnnneee, ez... ezt nem hiszem el :) Pedig ahogy leírtad, részletesen, hogy mi miért tetszett és volt szerinted jó.. Oh, oké, igen, megértem, és köszönöm és boldog vagyok és repülök és most én vagyok darabos, mert késő van és... Na jó, nem tudok egyebet mondani, csak azt, amit már elmondtam, nem ismétlem magamat :) Szóval igen, lesz folytatás, de nem főstory lesz ebből a történetből. Néha foglalkozok vele és írom majd, de lesz majd, és ez a lényeg :)

   Köszönöm, hogy írtál nekem :) Millió pusszantás :)

   Törlés
  2. „Totálisan megnyugtattál a véleményeddel, ugye tudod? Főleg azzal, hogy szerinted sikerült eltalálnom őket, nem lettek OOC-k, na és Jen érzéseit is helyénvalóak és jók voltak :) Ezek voltak azok a pontok, amik miatt kérdőjeles volt bennem a folytatás (már nem az :D ). Na meg amiatt is, hogy lesz-e rá kereslet. Hát úgy látom, hogy akad :)” ___ Hát nézd. Az én „dolgom” az, h leírjam a véleményemet, a sztem nem helyénvaló dolgokat kiemeljem, ahogy a szebbeket is, és mindezt igyekszem logikusan megindokolni, hogy érthető legyen ás átlátható. És ha úgy látom, hogy ez a fejezet „aztaqvadeállatistenkirályletttejóég! :O”, akkor ezt le is írom neked, hogy megnyugtassalak, mert ez a minimum a fáradtságaidért. ;)

   Ugye a RP ficeknél az ooc majdhogynem csak nézőpont kérdése, hiszen nem ismerjük őket annyira, mint az általuk játszott karaktereket. Nekem az általad vázolt személyiségük tetszett, hitelesnek tűnik, sőt, szerethető, tehát megnyertek maguknak. :3

   Kereslet... Hát, azt hiszem pont neked nem kell elmondanom, hogy mennyire nagyon kevés magyar fic van ebben a témában. Abból pedig a jó-élvezhető-b××zdmegezdekirály! kategóriákban felfelé haladva arányosan fogyódnak. Más szóval; siralmasan kevés van, azokból meg talán ha egy-kettő, amire azt mondod, hogy „huhh, ez igen!”. Kereslet lenne, de kínálat nélkül csak a kirakat üvegét kaparászó fanok szenvedése van... :D Hál’ az égnek, hogy te már enyhítetted a szenvedésünket!

   „Mikor olvastam, hogy "- Supernatural, 42. jelenet, első csapó!", összeszorult a torkom és úgy guvadt a szemem, mint Jeremy Renner-nek AZON a képen :D I don't understand that reference. Vagy csak nem kapcsol az agyam ilyenkor? :o’___Há nem már :D Én linkeltem neked a Bosszúállók íjászának cuki fejét.. :D Ne már, h nem ugrott be! XD

   „"Misha egy fülig érő vigyorral az arcán bólintott, egy pillanatra rá nézett, aztán mint aki jól végezte dolgát, sarkon fordult és elhagyta a stúdiót." ___Hát én vagy utána vágtam volna valamit, vagy utána mentem volna megerőszakítani. :D ;) Hát én ezt meg nagyon nagyon megnéztem volna :P :P :P :P” ___Te perverz kis kukkoló! De sztem te eluntad volna magadat; fiú lánnyal... Az annyira ódivatú lassan... :D :D

   „És... Ez... Ez is bent van a top nemtomhányban???” ___Igen, határozottan és megingathatatlanul OTT VAN. :3

   Minden fejezetét türelemmel várom, az érkezését pedig kitörő örömmel és lelkesedéssel fogadom! <3 :)

   Törlés
  3. Hát ide is megjöttem :)

   "Ugye a RP ficeknél az ooc majdhogynem csak nézőpont kérdése, hiszen nem ismerjük őket annyira, mint az általuk játszott karaktereket. Nekem az általad vázolt személyiségük tetszett, hitelesnek tűnik, sőt, szerethető, tehát megnyertek maguknak. :3" ---------- igen, ebben teljesen egyetértek veled. Emiatt volt nehéz a dolog, és örülök, hogy te is ilyennek látod, sejted a karaktereket.

   "Kereslet lenne, de kínálat nélkül csak a kirakat üvegét kaparászó fanok szenvedése van... :D Hál’ az égnek, hogy te már enyhítetted a szenvedésünket! ♥" ------ életemet és véremet a Destiel-rajongókért :) És mostantól kicsit a Cocklesért is:P Amúgy meg egyetértek veled, tényleg kevés a jó magyar fic, és mivel én kb. már mindent kiveséztem, marad az angol, mert hát tudod, imádom olvasni is a két tökfilkó történetét :)

   Oké, most már megvan a kigúvadt szemes kép :D Én nem vagyok olyan nagyon nagyon Marveles, szóval csak szeretem őket, de hát ennyi, nálam nincs meg az az óriási rajongás, mint neked :) Úgy értem, hogy írni pl. nem tudnék benne, csak abban tudok írni (fandom), amibe teljesen belehabarodtam :)

   "Te perverz kis kukkoló! De sztem te eluntad volna magadat; fiú lánnyal... Az annyira ódivatú lassan... :D :D" ----- te beszélsz? :D hogy is volt a perverz disznaja? :D :D : és mi az, hogy ódivatú? :D Cosmo? :D Na meg várj csak, kapsz te majd itt tőlem heteró felállást is :D muhahaha :D

   "Minden fejezetét türelemmel várom, az érkezését pedig kitörő örömmel és lelkesedéssel fogadom! <3 :)" ---- ezt megnyugvással olvasom :) mert tényleg csak mellékes storyként fogom kezelni és ritkán fogok hozzányúlni. Szerintem. Nem olyan szinten nehéz story, mint a BA vagy az EÚV, hanem úgy nehéz, hogy eltalálni a karaktereket a kevés infóból.... Meg valamennyire hitelesnek maradni a valós eseményekhez.. Szóval van itt is munka. Meg hát, hogy ne essek át a ló túloldalára és ízléses, valamint elfogadható maradjon a történet.

   De a lényeg: örülök, hogy rád majd számíthatok. Itt is :)

   Törlés
 9. Kedves Nienor,

  Ismét jelentkezem egy terjedelmesebb kritikával. Én a sorozat elkezdése előtt Destiel fan lettem, mert barátnőm sikeresen belém ültette, és csak miattuk kezdtem el nézni. Annyi videót, képet, fanartatot mutatott, hogy már akkor beleszerettem a karakterekbe és a színészekbe is. És mind a Destielt, mind Cocklest megszerettem. És felcsillant a szemem, mikor megláttam, hogy magával a színészekkel is írsz történetet, itt ugráltam, mint egy nikkel bolha.

  Váááááh, annyira jó volt, és annyit nevettem rajta. A kicsit komoly, de még is bohókás Misha és a hisztis Jensen, istenem, végig vigyorogtam az egészet. És ezt még el is tudom képzelni, azok után, hogy Misha szereti a Destiel párosítást. Jensenről nem tudom, hogy rajon-e érte, de… Per pillanat képtelen vagyok normális egész mondatokat írni, annyira a hatása alá kerültem. Elvarázsolt az írásod. Egy értelmes gondolatom sincs, mindenhol Cas, Dean, Misha és Jen lebeg a szemeim előtt.

  Az a váratlan csók Mishától, annyira cuki volt, és a forgatás közben is, ott olvadoztam. Jensen hiszti rohamai is egyszerre voltak aranyosak és viccesek. Lényegében bekövetkezett az, amit ő mindenképpen szeretett volna elkerülni, még pedig a Destiel. Szépen levezetted a gondolat menetét, a zavarodottságát, hogy valaki oknál fogva még is élvezi, hogy vele csókolózhat. Misha folytonos cukkolása pedig olyan, mint a borús égen egy apró fénysugár. Dde a kedvenceim a forgatás közben elcsattant csókok. Teljesen odáig vagyok érte, és remélem, minél hamarabb folytatod majd, mert nagyon felcsigáztál velük :”D

  Egy lelkes rajongód!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juuj, szia ismét itt! :) De jóóó, megint itt vagy, áááá :) Várj, most én nem találom a szavakat, megint :D

   Szóval nem csak Destiel, de Cockles szerelem is van? :) Várj, meg kell kérdeznem, hogy ki az a nagyon-nagyon ügyes barátnő, aki belecsábított ebbe a világba, ki tudja, talán vagyok olyan szerencsés, hogy ismerem :) Már megtanultam: a Destiel szálak mindig összefutnak és a rajongók egymásra találnak :)

   Még mindig nem térek magamhoz :) Cockles. Nagyon érzékeny téma, és annyira de annyira de annyira örülök, hogy nem csak Destiel shipper vagy, hanem a Cockles is a szíved csücske :) És a story... Tetszett neked a story :) Jaj, nem térek magamhoz, de tényleg :) Úgy örülök, hogy bejött neked ez a félig-meddig vicces-édes-bohókás-komoly-komolytalan kis történet :) Nem mindenki fogadja el Cocklest, de látom, hogy ebben te is meg vagy győzve és látod, amit én látok :) A kis drágák, egyem meg őket :)

   "mindenhol Cas, Dean, Misha és Jen lebeg a szemeim előtt. " ____ Na ezen nem csodálkozok :D Lehet mást látni, ha ők léteznek? :D oké, én is elfogult vagyok, bocsi :)

   A csókok, a kiakadások, Misha cukkolásai :) Jaj de örülök, hogy tetszett neked és el tudod képzelni, hogy valami ilyesmi történik köztük :) Ki tudja... Talán.... :D Nem véletlen így írom a storyt és ezt. Azért, mert belül, egy kis részem úgy hiszi, érzi, hogy valami ilyesmi történhetett köztük. Vagy megtörténhetett. Mert valójában szerintem jóóóóval korábban elindultak már köztük a dolgok :) De ez csak személyes vélemény, meglátás :) Oh, a legjobbat majdnem lehagytam: örülök, hogy te is sasolod a videóikat :) Na ott aztán van minden :D a két hüle dinka, nem lehet nem szeretni őket :D

   Nagyon boldog vagyok, hogy újra láttalak itt, remélem máshol is találkozok még veled :)

   Nienor :)

   Törlés
 10. Szia Nienor :3

  Hogy van-e azt nem tudom, de a fanoknak nincs lehetetlen. Engem nem különösebben zavarna, ha lemondanának a családjaikról és egymás karjaiban kötnének ki. Lehet, hogy még nagyobb rajongójukká válnék, mint amilyen most is vagyok. Ő, most mondjak nevet? Nem tudom, hogy ismered-e, majd utána kérdezek, hogy hallott-e már az oldaladról, mert akkor ide csábítom őt is *--*

  Én alapjáraton abba szerettem bele, hogy a színészek milyen cukik lennének együtt, aztán jött a sorozat iránti mérhetetlen rajongásom. Betett a sok fanart, és néha annyira sajnálom, hogy azok a képek nem eredetiek, és nem történtek köztük olyan dolgok. Én tökre örülnék neki, ha együtt lennének a sorozat végére, mármint a színészek, na meg persze magának a Destielnek is örülnék. De először az oldaladon hallottam a Cockles kifejezést. És ez olyan kis bohókás. :")
  Jaj, nagyon megfogott maga az alap történet, hogy róluk is írsz, aztán elkezdtem olvasni és végem volt. Itt pirultam meg sikítoztam, hogy milyen édesek együtt, és istenem... Jensen hisztijeit imádtam. Azok a reagálások. Olyan buta szegénykém. Misha meg teljes komolysággal lekapja. A szívem akkor kihagyott egy ütemet és vagy 8-szot visszaolvastam. :"D

  Simán el lehet képzelni, hogy a valóságban is így reagálnak erre a kérdésre, mármint a Destielre. Misha alapjáraton szereti, szóval ki tudja, hogy mi lehet Jensen álláspontja. Róla nem tudok, hogy rajongana érte. Szóval tényleg, olyan jó, hogy el kezdted írni. Csak folytasd hamar, mert tűkön ülök, mi mindent fogsz kihozni ebből :"D

  Küldök sok pozitív csakrát, hogy minél hamarabb folytatni tudd. :")

  Saku

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   Hát, én árgus szemekkel nézem őket, és ha nem hinném azt a sok-sok-sok-sok apró jelekből, hogy van ott valami, akkor nem lennék képes velük is írni. Nagyon megszerettem őket, nem csak a karaktereiket, és a családjukat is tisztelem. Én valahogy úgy tudom elképzelni, hogy boldogok így. Van családjuk, de ugyanakkor ott vannak egymásnak, boldogok a feleségeik, gyerekeik mellett, de van még ez a plusz, amit mindenki elfogad körülöttük. Nem hétköznapi dolog ez, de én úgy látom, hogy működik. Szerintem nem hagynák el amiatt a családjaikat, és én talán kicsit csalódnék is, ha ezt tennék. A kettő együtt működni tud, és szerintem működik is. De hát nem látunk teljesen beléjük, sose lehetünk biztosak abban, hogy jól látjuk, érzékeljük-e a dolgokat. Ki tudja :)

   Ez hihetetlen :o Komolyan előbb a színészeket szeretted és utána őket? :o azta. hát ez nem semmi, és nagyon jó :)
   A Cockles kifejezés.... Ne tudd meg mikor jöttem rá, hogy honnan eredt a név :D :D :D pedig február óta aktívan alkotok a fandomban és nézem a conos videókat is és nem nem tudta, senki se tudta megmondani nekem, hogy honnan van a néz. Aztán miután már fel volt ide töltve ez a fejezet, és visszanéztem, hibát javítottam, egyszerűen kibökte a szememet, hogy "jéééé, ez a neveikből hozták össze". És milyen jó és milyen találó :) Imádom őket :) Cocklest és Destielt is :) A két külön színészt is, meg a karaktereiket. Nagyon nagyon jó érzés velük dolgozni, és olyan egyedi és különleges mind a négy, hogy nem lehet megunni a velük való munkát :)

   A történet :) Olyan boldog vagyok, hogy tetszett :) A csókok, Jen kis hisztije (azt annyira muszáj volt, mert amennyire sikerült megismernem, szerintem tutira így reagálhatott volna), Misha meg... Jaj, Misha egy hülye, de ha kell egy komoly férfi és... Nem lehet nem szeretni, ebben ügye megállapodhatunk? :P

   A hozzáállásuk. Hát Jent sokszor bántották amiatt, hogy biztos homofób, mert nem szereti Destielt, sőt mindig tagadják, hogy ők játszanák ezt el a képernyőn, pedig szerintem túl jó színészek ahhoz, hogy csak az esetleges Cockles kémiát lássuk a soriban. Szóval őt valahogy érzékenyen érinti a Destiel. De lehet azért, mert valami más, valami igazi van ott a háttérben. Mármint Mish és közte. Aztán ki tudja... Egyszer talán ezt is megtudjuk :)

   Nem tudom, hogy mikor hozom a folytatást, mert az oldalon tényleg elsősorban Destiel marad a fő profil, de ezzel is foglalkozgatni fogok, na meg hát ez idő és kedv kérdése is. Egyszerre mindig több dologlban dolgozok (körök, regények) és jó is ez így, mert amikor valamelyik megakad, vagy nincs hozzá kedvem, tuti akad más, amivel szívesen ügyködök :) Sose unok bele és ez nagyon jó :)

   Köszönöm, hogy ismét visszaírtál :)

   Nienor

   Törlés
 11. OMFG!!! imádtam minden mondatot. Mintha ott lettem volna a forgatáson. Annyira beleéltem magam, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Bevallom idáig próbáltam elkerülni ezt a storyt, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Többet akarok. *.* Sokkal többet. Fantasztikus lett ez a rész az a sok érzelem amit bele raktál. Szinte láttam a lelkiszemeim előtt a csókokat, a néma párbeszédet ahogy Jensen rádöbben többet érez, mint amennyit szeretne. Istenem alig várom a folytatást. Remélem lesz meg több, mert mar most a függője lettem. Elkapott és beszippantott, és nem akar elengedni :$ Még mindig a hatása alatt vagyok ezt nem hiszem el. Na jó megyek és elolvasom meg egyszer ;-) :-P puszika :-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Ó te jó ég, te aztán most alaposan megleptél. Jaj nekem, asszem tényleg át kell gondolnom ennek a regénynek a jövőjét, mert ez... Hihetetlen, és awww, én most annyira vigyorgok és boldog vagyok és asszem sokkot kaptam és... Jaj nekem, mi lesz velem :) Úristen, annyira örülök, hogy tetszett neked és ugye tudod, hogy most aztán feladtad nekem a leckét? :D igen, bajaim vannak ezzel a regénnyel és fogalmam sem volt, hogy tudom-e majd folytatni. Hogy miért? Ennek ezeregymillió oka van, amit az elkezdésekor még nem tudtam számításba venni. Ah, oké, egy valamit ígérhetek: átgondolom a dolgot és a fejemben előhoztam a storyt a "gondolkodunk rajta és tovább tervezzük" lépcsőfokra :)
   Uh, oké, még mindig nem vagyok teljesen magamnál, és asszem az arcomra ragadt a vigyorom :D Szóval köszönöm :) Aztamindenit, teljesen feldobtad a reggelemet :) Köszönöm és Puszikállak :) :) :)

   Törlés
  2. Juj örülök, hogy feldobtam a reggeled. :$ komolyan gomdoltam még mindi vigyorgok ha a storyra gondolok *.* kedvenc lett komolyan mondom. Örülök, hogy át gondolod a folytatást *_*
   Mikor azt irtad, hogy "Nem nevetett, nem mosolygott, már szabályosan röhögött." én is rákezdtem xdd és azok a csókok *.* csak áradozni tudok róla :$

   Törlés
  3. Igen, nagggyon is feldobtad és tényleg újragondolom, hogy mi lesz :) Persze csak azután, ha végre békénhagy a mostani írói válságom... :S Ezerrel pörgök Destielen meg Cocklesen, de ez... Eh, szenvedek, és így meg ti is, mert nincs friss. De, jó hír, hogy elméletileg lassan ideje, hogy véget érjen :D
   Jaj, annyira örülök, hogy tetszett neked a story, de hogy ennyire... Teljesen ledöbbentettél, még most is alig jutok szóhoz :) Ui: azokat a csókokat én is imádtam :D :D :D Wáá, tényleg bepörgettél :D

   Törlés
 12. Írod: "Dempsey: Patrick Dempsey. Ő és Jensen a „Blonde” c. filmben együtt játszottak és Marilyn Monroe-val édes hármasban tolták. A film pikantériája, hogy a Dempsey által megformált karaktert Cass-nek hívták :)"
  Ennek csak az a hátulütője, hogy Marilyn 1962-ben meghalt, még én sem voltam pajzán gondolat, nemhogy Patrick Dempsey vagy Jensen Ackles... :) Maximum Marilynt (vagy ahogy írod: Norma Jane-t) alakító színésznővel tolhatták édes hármasban. :)
  http://librarius.hu/2012/07/26/soha-nem-latott-marilyn-monroe-relikviak/
  Amúgy imádom a legtöbb történetedet, és sokat köszönhetek Neked, hogy mertem elindulni ezen a gyönyörű, de rögös ösvényen, ami a Destiel és Cockles történetek írását jelenti. :D <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Úristen, én tényleg megfojtom a BS-t :o az év első feléről szabályosan benyelte a komikról az értesítőket :( Basszus, úgy sajnálom :(

   Valami csoda folytán most molyoltam a BS-sel és komikat pörgettem át és ott jelezte, hogy itt bizony van elmaradásom. Huh, te jó ég, ezt a storyt is de rég írtam.

   Omg, leesett... Te jó ég, ekkora bakit írtam a leírásba? :o Tudom, hogy persze nem Marilynnel "tolták édes hármasban", hanem persze magával a karakterrel a karaktereik, vagyis a képernyőn a színésznővel, aki Norma Jane-t formálta meg, aki nem maga Norma Jane volt, na... Jaj :D Áucs, ez fájt, hogy így elírtam :D Pedig eskü, hogy arra gondoltam, mert tudom, meg anno végig is pörgettem a filmet, szóval... Juj, köszike, hogy szóltál, javítom is :)

   Köszönöm a kedves szavaidat és én csak örülök, hogy ha azzal, amit itt ügyködök bármi is segített neked... Az már maga megérte mindent <3

   Törlés
 13. Szia! Most találtam rá a blogodra. Soha nem olvastam még ilyen jellegű fanficet és ugy is voltam vele mindig hogy nem is fogok mert ez nem az ém világom... De valahogy mégis rátaláltam erre az oldalra és mondom hát ha ennyi pozitív visszajelzés van akkor már csak nem lehet olyan vészes ez a "világ" (ha hívhatom így) szóval gondoltam miért ne. Elkezdtem a rövideket olvasni és rájöttem, hogy nekem ez baromira tetszik úgyhogy függő lettem és 9 nap alatt mindent elolvastam... Ha azt mondom, hogy hihetetlenül jól fogalmazol akkor a tetszésem tizedének a felének az 1/3-át fejzet ki. A történetek hiperszuperjók a 10.-en �� visszatérve ehhrz a cockles-es történethez.. hmm ez is nagyon ott van. Nagyon szupi lett van már bármi infó arról, hogy mikor kerül föl a második fejezet? Illetve láttam hogy van hozzá egy novella is ez önmagában olvasandó, vagy van bármilyen előzménye? Varok minden féle folytatást, vagy egy esetleges új koktélocskát
  Puszi Domi :) ��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Jesszusom, úgy sajnálom, hogy nem írtam előbb. A BS valamiért megkattant és rengeteg év eleji kommentről nem kaptam értesítőt :( És csak most futottam át magát a BS-t és ott láttam csak, hogy itt bizony van elmaradásom. :(

   Ha megkésve is, de köszöntelek itt nálam és örülök, hogy ez a furcsa kis szép világ végül úgy tűnik, hogy a te világod is lett :) <3 És aztamindenit, te aztán gyorsan kivégezted őket, húha :o Pedig elég sok minden van már itt az oldalon, szóval... Egy időre lefoglalt, úgy érzem :)

   A kérdésedre a válaszom valószínűleg időközben megkaptad. Ugye ezt a regényt nem fogom már folytatni, ezt máshol jeleztem már, most már a regény főmenüjében is olvasható. Az ok: nagyon karakterhűtlen számomra és amikor elkezdtem írni, nos akkor még nem úgy tekintettem Cocklesre, mint most, ezért képtelen lennék már folytatni, amikor belül már "tudom", hogy biztosan nem így történhettek a dolgok és emiatt ez nem megy... A másik novella az önmagában olvasható és remélem, hogy valamikor végre a többi novellát is felteszem majd ide.

   És ha bármi is, de hozom majd őket, ígérem :)

   Ölellek és köszönöm, hogy írtál nekem <3

   Nienor

   Törlés