2014. szeptember 5., péntek

Betegség

Sziasztok!

Hiába vártam a csodát, az még mindig nem jött el, és mivel friss is több mint egy hete volt, jobbnak láttam inkább szólni nektek, hogy élek még, csak hát az őszi betegségek felénk is elértek. :( A héten Manóm is beteg volt, megjártuk a gyerekorvos-kórház kombót, most meg már én is az ágyat nyomom. Szóval létezek még, csak perpillanat nem a legjobb állapotban. A frissek érkezésének pontos időpontja emiatt kérdéses. Még a hsz-eitek megválaszolásáig se tudtam eljutni a héten. :(

De jövök majd, amint feléledtem.

Puszi mindenkinek

Nienor

10 megjegyzés:

 1. Hogy mekkora luftot nyomtam most... csak úgy felkenődtem a blogodra és lassan lefolytam róla. Ahogy írtad, hogy van friss, én meg úgy rohantam ide, hogy lefagyott a böngészőm is, aztán meg látom, hogy mivan.. :O XD Jól megszívattál, basszus... XD

  Na de jobbulást, még mindig! Ne törőggyé semmivel, csak gyógyulj meg sok szexy képpel 3:D

  Rafkós vagy :D Így még senki nem tudott megtéveszteni, mint te.. :D

  Asszem ideje lenne benyakalnod párat azokból a csodaszerekből, amiket nekünk szoktál keverni és tölteni :D Te csak gyógyulgass, nyújtóztasd a szárnyaidat!

  És ne izgulj, majd frissítesz előbb-utóbb, addig én... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát de direkt mondtam nektek face-en, hogy ne öljetek meg érte:D Nem azt mondtam, hogy friss van, hanem hogy frissítés :D a kettő nem feltétlen ugyanaz :D Épp a halálomon vagyok, szerinted majd pont új részre lesz erőm? Az más dolog, hogy ha tudok, gépelegetek, na de azok olyan írások, hogy vagy ötször annyit kell majd foglalkoznom vele, mire valami tűrhető akármi lesz belőle.

   Hallod, ez a Batman kép... Ha legalább Dean lenne... Most legalább egy hetet visszavetettél a gyógyulásomból :D Na jó, csak viccelek. Próbálok én gyógyulni, mint az őrült, mert nem buli levegő után sóhajtozni, és szenvedni az elviselhetetlen torokfájástól meg úgy mindentől. De én beszélek? Te már két hete szenvedsz itt köztünk, ahelyett, hogy elmennél dokihoz, mert ez már nem gyerekjáték. Én rugdoslak seggbe, ha lábon akarsz kihordani egy tüdőgyuszit.

   Szóval ha vársz is a frissre, ne a hidegben tedd, vegyél fel egy jóóó meleg pulcsit, meg jöhet a ballonkabát is, és bújj be Cas mellé az ágyba. :) Én is azt teszem. :D

   Törlés
  2. Hát de akkor is becsapós voltál :D Tudom, én nem vártam, hogy betegen majd fissítesz, de hát ha feldobsz egy érmét, mi akaratlanul i belelátjuk a vágyaink beteljesülésének lehetőségét. :D

   A képet muszáj volt :P
   Jah, bár nem fázok kifejezetten. Ez nem megfázás, nem segít a felöltözés vagy a forró zuhany... Majd hétfőn elmegyek orvoshoz. ;)

   Törlés
  3. Aha, persze, hetek óta ez mondod. Komolyan mondom, én foglak elrángatni :)

   Jól van, na, de hát miként másképp szóljak, hogy inkább hoztam itt is a hírt, mint hogy azt higgye mindenki, hogy eltűntem és elhagytam Destielt? Ah, még csak kimondani is szörnyű ezt... :(

   Törlés
 2. Remélem mind a ketten jobban lesztek hamarosan. Addig is kitartás! És nevess sokat, azt mondják az gyógyít... : DDD
  *soook sok ölelés fánk,pite, forró tea és még egy Dr. Szexit is küldök : )))))*
  Dean

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Drága, igyekszek javulni. A tegnapi éjszakát szenvedve ébren töltöttem, a mai napot végigaludtam, szóval... Hát majd csak lesz valami. :)
   Hm, Dr. Szexi biztosan használni fog, de csak ha Dean képében jön :D Oké, Cas is jöhet, sőt :) És a pite, na az is segíteni fog :)
   köszönöm :)
   Puszillak :)

   Törlés
  2. Örülök hogy örülsz és gyógyulgatsz :)
   Úgy látszik valahogy sikerült nekem is összeszednem ezt azt mert már két napja lázas vagyok és alig élek...de én is próbálok szerezni magamnak egy Dr.Szexit... :))))

   Törlés
  3. Küldöm neked postafordultával, oké? :) én már egészen jól vagyok, szóval tök jó :) Épp egy frissen ügyködök, véééégre :)
   Gyógyulj meg te is gyorsan, nem jó betegnek lenni... :(

   Törlés
 3. Jobbulást nektek!

  ShapeShifter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   Köszönöm szépen, igyekszünk. Lassan már kifelé megyünk belőle, legalábbis remélem.

   Nienor

   Törlés