2014. október 12., vasárnap

Gyors helyzetjelentés

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés erejéig jöttem untatni titeket... Pofátlanul rég volt frissem, és ez a helyzet engem is nagyon dühít. Egy hete volt egy kisebb műtétem, jól vagyok, csak várni kell a sebgyógyulásra (most már...), bébiszittelést is kaptam édesanyámtól, szóval időm lenne is, de egyszerűen több, mint egy hete egy betűt se írtam :( Azt hiszem, hogy pillanatnyi megfeneklésem lett az írás terén, szóval egy kicsit még szeretném a türelmeteket kérni. Higgyétek el, engem is nagyon zavar, idegesít és frusztrál, hogy egyik történetem szálát se tudom felvenni, csak bambulok rájuk és várom a "csodát", ami most nagyon nem akar jönni. :( Ha nagyon megerőszakolnám magamat, talán rendbe tudnám hozni valamelyik regény következő fejezetét, de nekiesek és érzem, hogy nagyon rossz irányba megyek, és nem merem tovább erőltetni a dolgot, nem akarok rossz részt kiadni a kezeim közül,vagy félrevinni a történet érzelmi- és akció szálát, mert ez a minimum, amivel tartozom nektek a rengeteg támogatásotokért és a csodálatos visszajelzéseitekért. :) Minden regényem kőkeményen benne van a dolgok sűrűjében, nem akarom elszúrni őket. Sem máskor, de főleg most nem. Ahhoz túlságosan is fontos és meghatározó részeknél tartunk. Mindben. (Szerintem...)

Nem tudom, hogy mikor jön el a "helyrekattanásom".... Lehet, hogy két nap, és itt lesz valamelyik friss, lehet, hogy egy hét... Eddig "türelmesen" vártam, hogy magamhoz térjek, de jobbnak láttam, ha most már írok nektek megnyugtatásként arról, hogy élek, nem tűntem el, nem szívódtam fel, és ugyanolyan szerelmes vagyok Destielbe, mint ezelőtt fél évvel, csak épp nem bírok most írni.

Igyekszek visszatérni, és minden praktikát bevetni, hogy újra elkapjon és bedaráljon a gépszíj. :) Hisz, hé, itt az új évad, és Destiel Forever, és már most kaptunk Destiel utalást. :)

A komizásokkal is elmaradtam, ezt is szeretném mielőbb pótolni.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt. :) Remélem nem mentem vele egyikőtök agyára sem... Csak tényleg úgy éreztem, hogy írnom kell nektek pár sort arról, hogy ihlet-uraság épp mellőzi a meglátogatásomat... :(

Puszilok Mindenkit! :)

Nienor

10 megjegyzés:

 1. Szia!
  Köszi a helyzetjelentést. Nyugodtan gyógyulgass, töltődj fel, regenerálódj! Az oldal nem szalad el. No meg amúgy is, végeredményben ez egy hobbiblog, akkor írod, amikor kedved - és ihleted - van hozzá.

  Üdv és minden jót:
  ShapeShifter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Aww, de gyors voltál :) Köszönöm szépen, a jókívánságot és a szavaidat :)
   Hobbiblog? Hát, ahogy nézzük :) Én sokkal többnek érzem, mármint Destielt, meg minden. Hopsz, talán egy "kicsit" fanatikus vagyok :o lehet :) Emiatt is akarok én is mielőbb visszaülni a nyeregbe.

   További szép estét kívánok neked :)

   Nienor

   Törlés
 2. Gyors? Hát igen, Besenyő NVK István aki vagyok, azaz Besenyő Nagyon Villámkezű Kommentelő István. :) Amúgy meg csak este (khm... éjjel) jutok géphez, ilyenkor néha felnézek, és most pont összefutottunk :)

  Fanatikus? Áááááá...... :D Olyan értelemben hobbi, hogy nem időre, megrendelésre csinálod, csak olyankor, amikor szeretnéd.

  ShapeShifter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát jó volt az időzítés, az biztos :) Látom te is Besenyő NVK-párti vagy :D jó is, szeretjük őt, de nagyon :)

   Az igaz, nem időre megy, csak hidd el, engem is zavar és frusztrál, amikor valami nem megy a dolog. Ma végre varratszedés lesz és remélem utána könnyebb lesz :)

   Nienor

   Törlés
 3. Szia Nienor !!!!

  Húúú most aztán az agyunkra mentél rendesen :D
  Hogy is jut ilyen az eszedben nem is értem.
  Az elsődleges szempont, hogy minél hamarabb meggyógyulj és újra itt legyél velünk. Aki ezt nem tudja vagy nem akarja megérteni azt csak sajnálni tudom.

  Pihend ki magad, töltődj fel energiával, és most ne is foglalkozz a törikkel. Erre most itt az alkalom, bár bárcsak ne így kellene pihizned, de ez van....és mire visszatérsz már 110 % visszakapunk téged.
  Mielőbbi gyors gyógyulást :*
  puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Mesi :)

   Jól van, jól van, értem én :) Csak tudod úgy érzem korrektnek, ha jelzem itt nektek, ha valami miatt csúsznak a frissek.

   Ma végre varratszedés lesz, remélem utána könnyebb lesz és én is újra a régi leszek :)
   Igen, legyen az min. 110 %, én is azt kívánom :)
   Köszönöm a kedves szavaidat és a megértésed:) Igyekszem hamarosan a mailedig is eljutni és válaszolni :)

   Puszi

   Nienor

   Törlés
  2. Szia Nienor itt is :D

   Tudom csak nekünk akarsz - akartál jót, hogy kiírtad miért nem tudsz írni és ez tényleg korrekt dolog volt, hogy megosztottad velünk ;)
   Úgy látom elkiabáltam ezt a 110% -ot sajnálom, a falra festettem az ördögöt.
   A mail -em a legkevesebb gyógyulj meg hamar

   puszi :*

   Törlés
  3. Szia :)
   Igen, az az ördög nagyon a falra került, de lassan csak lemeszelem végre onnan, mert különben... Na jó, mindjárt vége az évnek és jobb lesz :) És jéé, még ide is visszataláltam és tudtam neked írni :)
   Köszönök mindent :)
   Ui: mail is ment, vééégre :)
   Puszillak :)

   Törlés
 4. Szia Nienor!

  Először is gyors gyógyulást kívánok neked! Remélem mielőbb felépülsz teljesen. Nehogy a miatt aggódj, hogy nem tudsz nekünk frisset hozni, mert elsősorban te teszel nekünk szívességet azzal, hogy a fantasztikus írásaidat megosztod velünk! Mi ezért csak hálásak lehetünk de semmi jogunk reklamálni ha nem írsz bármi miatt is. (én spec mindig és örökké hálás leszek neked mert te vagy a legjobb destiel író magyarul)
  Addig is rendszeres időközönként újra szoktam olvasni a történeteidet, amik ugyanúgy megnevettetnek/megsiratnak mint elsőre.
  Jobbulást kívánok neked mégegyszer! <3

  Puszi: LM

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Moszat:)

   Jaj bár többet tudnék most neked írni, de ha olvasod az új bejegyzést, láthatod, hogy hogy jártam...
   Köszönöm a kedves szavaidat :) És az elismerő szavakat is. :) Zavarba hozol, ugyanakkor nagyon jól is estek a szavaid.
   Ígérem legközelebb hoszabban válaszolok neked, de bal kézzel egy rémálom...

   Puszi

   Nienor

   Törlés