2014. október 22., szerda

Ismét itt - FRISSÍTVE: 2014. 11. 14.


Sziasztok!

Hát most sem jó hírrel jelentkezek… Hétfőn mégse vették ki a varratomat, azt majd holnap kell nekünk megtenni, itthon. Erre viszont ma mosogatás közben elpattant egy pohár a kezemben. Voltunk a balesetin, elláttak, összeragasztották a sebet és holnap megyünk vissza kötözésre. Egyáltalán nem tudom használni a jobb kezemet, ezt is mire megírtam Nektek ballal... Legalább 10 nap, amíg helyrejön a kezem, azelőtt biztos nem tudok frisselni nektek. Ezzel a vágással nehezebben boldogulok, mint a varrattal… Még annyira se megy, mint korábban. Az írás pedig… Szerintem mondanom sem kell, hogy nem megy. :( Elnézve a naptárat, ez azt jelenti, hogy októberben már nem lesz új fejezet. :( A műtét utáni gyógyulás, és a fiam távolléte miatt nem tudtam az írásra hangolódni, most meg fizikailag sem megy. Sajnálom. :( Ez most nagyon pechesen jött ki... :(

Jelentkezek, amint tudok.

Puszilok és ölelek Mindenkit!

Nienor

~~~~~~~~~~~~

FRISSÍTÉS - 2014. 11. 14.Sziasztok!

Hát igen, még mindig nem állt helyre a világ rendje… Túl sok idő telt el, és gondoltam, hogy ideje jeleznem felétek, hogy még élek. :) A kezem? Nos, én tegnap nagy dühösen lekaptam magamról a kötést, mondván, hogy „úgyis jó az már”, ám ma EÜ-s barátnőm látta és rám szólt, hogy talán nem kellene. 1. Még nem forrt teljesen össze a seb, 2. így bármikor felszakadhat. Szóval még kötözgetem magamat, de a mosogatáson, fürdésen, és egyéb vízzel kapcsolatos teendőkön kívül más egyébben már nem hátráltat.

Írás. Mint látjátok, mostanában nem csak minden a nyakamba szakadt (nem csak egészségügyileg), hanem nyár óta… Hogy is fogalmazzak... Röviden ezt az évet egy szóval tudnám jellemezni: katasztrófa. Valahogy minden összejön, és egymást éri a sok baj. Amivel az a gond, hogy ha káosz van körülöttem, vagy lelkileg nem vagyok a toppon, akkor nem tudok írni. Aztán amikor próbáltam is… Hetek óta… Valaki nagyon nem akarja, hogy írjak. Ha végre volt is időm és erőm nekiállni, akkor vagy a fiam rövidítette le indokolatlanul a délutáni alvását (vagy hajnalban cammogott ki a szobából nagy álmosan, és nézett rám kómás szemekkel, hogy anya vajon miért nincs a helyén…), vagy valami egyéb váratlan dolog jött közbe, szakított félbe. És ez nem egyszer, nem kétszer fordult elő. Barátnőimmel már kínomban azon viccelődtünk, hogy a Sors megsértődött, mert a következő Bukott angyal fejezetben a címben kis betűvel írtam Őt… Másik ötlet az volt, hogy az előző fejlécen Sam nem volt rajta… Talán ő sértődött meg és ezért… Elkeseredettségemben már nem tudtam, hogy mire gondoljak, kire gyanakodjak. Vicces, igaz? Az, de akkor nekem nagyon nem volt az... Hát már annyira elegem volt, hogy a címet átírtam, a fejlécet lecseréltem, és érdekes módon másnap már tudtam írogatni. :D Így utólag visszagondolva tényleg viccesen hangzik, de higgyétek el, nagyon frusztráló volt. Nagyon ügyesen kifogtam egy pechszériát, vagy valakit elátkozott, én már nem tudom, mit higgyek, mert ez már nonszensz. Ennyire nem szokott rám járni a rúd, de tényleg. :S Nem panaszkodásként mondom ezt, csak… Szóval hogy lássátok, hogy ha a Sors korbáccsal vereget, nem bírok írni. :(

Még most is sokat küzdök azzal, hogy időt szakítsak az írásra (azt már meg sem merem említeni, hogy időközben még egy EÜ-s vackot kaptam a nyakamba. Szó szerint a nyakamba, na de mindegy is, ezt is majd túlélem valahogy). De most vissza a manómhoz. Szokták mondani: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ezt én is meg tudom erősíteni. Fél éve biztosan több erőm és időm is volt írni. Ami nem azt jelenti, hogy most feladnám, csak egyszerűen nem tudok olyan intenzitással írni, mint régen. Most is haladgatok, de nem olyan hosszan, mint korábban. Egyik fejezetem, köröm, novellám se áll még olyan állapotban, hogy hozni tudjam. Összetörve 2.-vel is haladok (70 oldal felett vagyok, oh yeah :) ), de abból, mint írtam nektek, akkor hozom a többi részt, ha teljesen kész vagyok vele. Nem akarok megakadást vele itt a blogon, kemény lesz a story is, és ahogy mondtam: nem kinyírni akarlak vele titeket, hanem egy újabb fájdalmas-édes-kínzó-felemelő utazásra elvinni. Meglátjuk, hogy sikerül-e. :) Ötlet is már bőven van, írnék is jóóó sokat, de az időhiány visszafog. Ezzel azt akartam nektek mondani, hogy amint végre hozni tudom a frisseket, (tekintve, hogy jó hosszúak is szoktak lenni), ez azt is jelenti, hogy nem leszek képes túl sokszor frissíteni. Bár persze ez változhat olyankor, amikor valami háttérben dolgozós munkámmal teljesen elkészülök (pl. Összetörve 2.).

Szóval jelenlegi helyzet szerint erre számíthattok. Most a novemberem is jó sűrű, jövő héten a fiam is két éves lesz (Úristen, már 2 lesz!!! – oké, ez tényleg hihetetlen, nőnek mint a gomba :) ). De a lényeg: ha nem is látszik, a háttérben folynak a munkák (még ha kisebb intenzitással is), de a vége úgyis az lesz, hogy egyszer mindent a nyakatokba szakasztok. :D Destiel forever (and of course, Cockles forever), szóval a tűz az megvan, ami a 200. epizód után még nagyobb lángra kapott (na de ki nem lett volna ezzel így? :D)

Köszönöm nektek a sok-sok támogatást és megértést. :) Nem tudjátok, hogy milyen sok erőt merítettem belőlük a legnehezebb időszakokban… Pedig így van. Szóval köszönöm. :) Jövök még, ne aggódjatok. :) csak sajnos ritkábban lesz rá lehetőségem. :( Bízom benne, hogy végül megéri várnotok. :)

Puszi mindenkinek

Nienor

Ui: mint látjátok, még a komikra való válaszadásban sem tudtam beérni magamat. :( Erre már nem tudok mit mondani… :( Egyszer csak utol tudom érni magamat és a pechszériám is lemerül.

Ui2: bocsánat, ha valakit untattam a nyavajgásommal... :( Illetve azért is, mert még mindig nem valami frisst hoztam nektek :(

18 megjegyzés:

 1. Szia Nienor!!!!


  Jaj csajszi, hát hova figyeltél? :/ Kin járt az okos buksid? ;)
  Fel a fejjel, nincs semmi baj, mi most ráérünk, az a lényeg, hogy minél hamarabb rendbe jöjj, és a mail -em most a legkevesebb. ;)
  Sejtettem gond van, hogy nem írtál vissza, de erre nem gondoltam.
  Pihentesd a kezed amennyit csak lehet, hogy hamarabb gyógyuljon, és a seb szét ne nyíljon.
  Nagyon sajnállak a kórház miatt is. Most aztán "jól" kifogtad :(

  fel a fejjel és kitartást ;)

  puszi :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Drága :)

   Hidd el, én nagyon is figyeltem, de az a mocsok pohár... Amint belenyúltam a mosogatószivaccsal... Még csak erősen sem nyomtam rá. Egy mozdulat és azt vettem észre, hogy "jéé, ez eltört". Aztán: "jéé, vérzik a kezem". Azután: "jéé, ez nagggyon vérzik"... Szóval ha extraóvatos vagyok, akkor se tudtam volna kivédeni :( Szerintem.

   Hát a "jól" kifogtam nem kifejezés. Ma frissítettem itt, láthatod, hogy mennyire kifogtam. Pihentetni? Ímmel ámmal ment. Sokszor az egyéb hátráltató tényezők hátráltattak, vagy az, hogy ez az egész... Így ez a sok minden.... Eléggé megzuhantam tőlük, próbálom összekaparni a gyenge fejemet. Talán végre menni fog :)

   Köszönöm a kedvességed, hogy írtál, hogy támogatsz és úgy mindent :)És ne haragudj, hogy csak most írtam vissza, pedig azonnal olvastalak ám :)

   Puszillak :)

   Törlés
 2. Oh, ♥em! Ez az utóbbi idő nagyon kiszúrt magának téged... de légy türelmes ezért magaddal! Annyi minden történt veled/körülötted, hogy érthető, ha egy kis szünet állt be. Légy türelmes magaddal, mert mi is azok vagyunk, nyugi ヅ

  Imádunk és gyógyulj meg, mielőbb küldök erősítésként néhány videót, hátha segít. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj drágám, én is imádlak. Mihez kezdenék nélkületek? De erre a választ te nagyon jól tudod :)
   Köszönöm, hogy mellettem vagy és a bíztató szavaidat. Türelem? Nekem? Magam felé? tudod hogy az lehetetlen... Ez van, rosszul vagyok összerakva, talán ezért van most ez a sok bünti, vagy én nem tudom mi....
   Videó mindig jöhet, tudod :P :)

   Törlés
 3. Jobbulást! :)

  VálaszTörlés
 4. Gyogyulgas :-) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekszek :) vagyis én igyekeznék, de valaki, valami nagyon nem akarja :(

   Törlés
 5. Mi újság, Nienor, hogy van a kezed? Gyógyulgatsz?

  ShapeShifter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Jaj, úgy szégyellem magam, hogy itt nem jelentkeztem, és... Hát most frissítettem odafent, láthatod, hogy mi a helyzet.
   El se tudom mondani, hogy mennyire jól esik, hogy ismét rám írtál :) Köszönöm és puszillak, ölellek, már ha nem haragszol, mert ezért muszáj, nagyon feldobtad az estémet :)

   Nienor

   Törlés
  2. Szia!
   Semmi gond, megértem, hogy nem tudtál jelentkezni. Ejjj, ez a sok nyavalya meg az időhiány együtt nagyon idegesítő lehet. Főleg hosszú távon! Én is nehezen viselném. Remélem, hogy most már csak kikeveredsz belőle hamarosan.

   Addig is nézd a jó oldalát: Lassan annyi élményed összegyűlik, hogy megírhatod az Összetörve 3-at Nienor kalandjai címmel :)

   Puszi és ölelés: ShapeShifter

   Törlés
  3. Szia!

   Idegesítő? Az nem kifejezés. Ne tudd meg, hogy mennyire frusztráló. Persze azóta már elég szépen bele tudtam merülni a munkába, csak ebből perpillanat semmit sem láthattok, mert még nem kerültek végleges formában ezek az irományok. Nekem is idő kell, hogy visszarázódjak, ki tudjam pofozni a dolgokat, meg minden. De végre... Végre talán menni fog :)

   "Addig is nézd a jó oldalát: Lassan annyi élményed összegyűlik, hogy megírhatod az Összetörve 3-at Nienor kalandjai címmel :)" ____ Hát ezen nem tudtam, hogy kínomban sírjak, vagy nevessek :D Inkább az utóbbi mellett döntöttem, de az első is közel volt :) Ez beszólás volt a javából, köszönöm, még most is mosolyt csalt az arcomra :)

   Puszillak :)

   Nienor

   Törlés
  4. Örülök, hogy visszatértél! Habár nem szoktam Cocklest olvasni, de azért nagyon jó látni, hogy megint írsz, és talán most már kevésbé sűrű a felleg fölötted.

   Megkönnyebbültem, hogy kínodban inkább a nevetést választottad a sírás helyett. :) Kissé talán morbid (eszembe is jutott, miután elküldtem, hogy lehet, nem kellett volna), de ha nagyon magam alatt vagyok, nekem mindig segít a fekete humor, mert kicsit kizökkent a gondolataimból, és néha már ennyi is elég.

   ShapeShifter

   Törlés
  5. Hát egy ideje már sikerült visszarázódnom az írásba, csak a frisselésig nehezen tudok eljutni. A gép elé ülés meg igazi kincs, amikor végre megtörténik. Ezért vagyok lassú itt is... :( Persze haladok, csak egész részek, fejezetek még nincsenek meg, mármint publikálható állapotban :S tessék, megint nyavajgok. :S a lényeg: írok, aztán lassan felcsorognak ide is az irományok :)
   Cockles :) Igen, tudom, nem mindenki nyitott a témára, úgy ahogy ez a Destiellel meg más shipekkel is így van, akár meleg, akár nem meleg a páros, nem is ez a lényeg :) Nekem is idő volt, amíg Cockles terén fordult velem a világ, és azóta boldogan írok ebben is :) Csak néha több vele a munka, mert hát utána járni, hogy mikor mi is volt, pontos események, résztvevők, stb stb stb. Sebaj, azzal is haladok, és ki tudja, lehet egyszer neked is felkelti a kíváncsiságod :) ha nem, az se baj, marad itt még bőőőőőven Destiel :)
   Nem volt semmi gond a "beszólásoddal", annyira fájt, hogy az már nonszensz, így csak kínomban nevetni tudtam rajta :) De lassan véget ér ez az év, és remélem vele együtt ez a sok vacak is, ami nagyon nem akart békén hagyni. vagy csak én vagyok perpill nagyon gyenge és ideje lenne megedződnöm, jó kérdés... :S

   Puszillak :)

   Nienor

   Törlés
 6. Szia!

  Akkor is szeretem az itteni bejegyzéseidet olvasni, mégha nem is friss. Nagyon remélem, hogy a Sors és Sam se sértődik már rád, így majd csak sikerül visszarázódnod a dolgokba. Annak viszont nagyon örülök - s bár többször is említettem neked - hogy sokkal több mosolygós smileyt küldesz. Ez már jó dolog. :D Csak maradjon is így. Meg további gyógyulgatást kívánok, s remélem hamar olvashatjuk az új fejezeteket :P Igen nem is én lennék, ha nem említeném ezt meg :D
  Pussz: crucio *kiéhezett fic rajongó*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Na hát, mi történt veled, hogy ennyivel is beéred tőlem? :o jaj-jaj, kezdelek félteni :P
   Oké, igaz, a smileyk már haladás, ha nem szólsz, fel se tűnt volna nekem, hogy azokon is ennyire meglátszott, hogy kicsit sem voltam a toppon, sőt.
   Kérésed végül meghallgatásra talált és megérkezett a frissssss :D
   Remélem picit enyhíteni tudom vele az étvágyad :) Meglátjuk :)

   Puszika :)

   Törlés
 7. Én csak annyit mondanék:

  Én itt vagyok,nem mentem sehová és nem is fogok.Küldök egy rakat nyúllábat csak aztán el ne veszítsd. Ne add fel mert én mondom, hamarosan jobb lesz! Hiányzol és várlak vissza!

  Dean :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Nyúllábat? Én? Elveszíteni? Kérlek.... Egy vérbeli, SPN-mániással állsz szemben, aki tanult Sam hibájából :) Talán megjött az a láb, mert végre valami friss-szerűség is lett itten :) Végre :)
   Köszönöm a támogatásod és a kedves szavaidat :)

   Ölellek és puszillak :) És pitét is küldök, mert már rég küldtem :)

   Törlés