2016. július 26., kedd

Leltár, helyzetjelentés és a jövőről :)


Sziasztok! :)


Először is kezdem ott, hogy ne aggódjatok, nincs miért félnetek vagy aggódnotok, eszemben sincs eltűnni vagy lehúzni a rolót. :D Azért döntöttem úgy, hogy hozok Nektek egy kis összegzést a jelenlegi helyzetről, mert most, hogy végre utolértem magam, iggggen, végre minden elmaradt kommentetekre válaszoltam (ATGB-től kezdve, Rövidek, BA, körök, Cockles, stb stb stb, remélem, hogy semmi se maradt ki…), úgy éreztem, hogy ezzel tartozom Nektek. De először is… Itt és most, ezúton is szeretném ismét a bocsánatotok kérnem, amiért ennyire el tudok úszni és veszni… Nem azért történik ez, mert nem olvasnám el azonnal azt, amit írtok nekem, azt, amivel megtiszteltek, és aminek a megírásával időt és energiát szántok rám. Hanem, mert nem szeretnék semelyikőtöknek sem összecsapott választ írni, ezért mindig gondoskodok arról, hogy ugyanazt az időt, befektetett energiát és tiszteletet megadjam nektek a válaszommal, amit Ti is nyújtotok felém. Mert fontos, amit írtok nekem, érdekel, és ha idővel is, de szeretek korrekt és teljes választ adni az észrevételeitekre. Sajnálom, hogy ez néha a késedelemmel együtt jár. :( De most végre, fél év után, a horror-ovikezdésünk után, most végre ismét naprakész vagyok, minden elmaradásom pótoltam, és remélhetőleg valóban egyetlen kommentetek se csúszott ki a kezemből és mindenkinek válaszoltam mindenre. :) Szóval mindezek után végül úgy döntöttem, hogy egy kicsit összegzem nektek az itteni helyzetet. Azért is, mert kaptam tőletek egy olyan kommentet, amiben a sokáig elhúzódó Abszint folytatás érkezése miatt azt feltételezte egyikőtök, hogy a blog zár és vége van, ill. hogy az Abszint körsorozat már sosem kerül befejezésre.

Ezért döntöttem úgy, hogy végigmegyek most minden írásomon, és elmondom Nektek, hogy minek mi lesz a sorsa, mi lesz velük. Ígértem, hogy ha netalán úgy érzem, hogy valamit bármi oknál fogva nem leszek képes folytatni, azt időben közlöm veletek. Az, hogy valamit mindenképp be akarok fejezni, de erre a löket csak hosszú hónapokkal vagy évekkel később jön… Az más helyzet. Abszint ezek között szerepelt, bár be kell vallanom őszintén, hogy néha nem volt, ami az irányába rugdosson, de ha volt is, a hangulat nem akart jönni. Az Abszint sorozat egyike azon köröknek, amik mindig – az első résztől –, kedve alaposan megizzasztottak, és teljesen mindegy volt, hogy milyen hosszú volt az adott rész. Ami nem baj, kicsit se, mert nagyon szeretem a kihívásokat (bármennyire is szenvedek vele), és amikor végül sikerül megoldani a dolgot és megalkotni, amit elképzeltem… Azért cserébe minden szenvedés megéri. :)

Nézzük akkor sorban, kezdjük a regényekkel. :)

(Megj.: időközben a Sors ismét „beszólt” és közbetett. Ezt a leltárt több, mint egy hónapja írtam meg nektek, amikor már csak 3 kommentnyire voltam attól, hogy ezt a bejegyzést valóban közzé tehessem, mert valóban mindenben utolértem magam. Nos, eztán „természetesen” pont lebetegedett a fiam, ismét több, mint két hét itthon töltés következett vele, utána kiderült, hogy az én tavaszi utolsó lebetegedésemről visszamaradt egy kis fülgyulladás, ami most még jobban elhatalmasodott, szóval eztán még én is itthon szenvedtem/szenvedek egy „kis” éééédes fülgyulladással… Szóval, Murphy, Sors, Akárki, valahogy sose akarják, hogy az legyen, amit szeretnék… Funfact vége. :D )

És most tényleg kezdjük a történetekkel. :)

(Most, hogy végre ennek a bejegyzésnek a végére értem és eljutottam oda, hogy feltöltsem nektek ezt a kis leltárt… Nos, vegyesek az érzéseim, mármint, hogy vajon jó ötlet volt-e ezt megírnom Nektek. Maradjunk annyiban, hogy akit érdekel, az tartson velem egy kis leltárazásra, akit nem, nos, remélem, hogy a következő frissnél találkozunk. :) Ami nem, sajna nem tudom még, hogy mikor lesz… :( Amikor idő és lehetőség is végre van, akkor ugye Murphy törvénye ismét hoz egy újabb írói válságot, nehogy véletlen valami jó legyen... :S De küzdök, és előbb utóbb úgyis nekem is nyernem kell. :D)***

As Time Goes By

Végre, ezután a pokoli fél év után sikerült tovább haladnom vele, jelenleg a 8. fejezet utolsó harmadában tartok, hamarosan az is elkészül, és szerintem amint mélyebben járok a 9. fejezetben, végül el fogom tudni dönteni, hogy valóban szükség lesz-e még egy 10. fejezetre, vagy a 9. fejezettel mindent sikerül majd szépen lezárnom. Ezek a tervek, de mint mindig, előfordulhat, hogy maga a megvalósítás folyamata során kiderül, hogy még szükség van további részekre, jelenetekre, azért, hogy a regény kerek, egész, megfelelően kidolgozott és összerakott legyen.

Jelenleg publikált mennyiség: 6 fejezet, 120 oldal (megj.: az oldalak mindig normál, 12-es betűméretet, a megszokott szimpla sorközt és, Times New Roman betűtípust takarnak.)

Jelenleg megírt mennyiség: 170 oldal, 82.000 szó

Várható hossz: erős tippem azt súgja, hogy 200 oldal fölött/körül lesz a vége, de szerintem simán lehet, hogy 100.000 szó körül végződik.

A regény jövője: nincs az az akármicsoda, amiért ne fejezném be a történetet. Az elmúlt egy évben nagyon a szívemhez nőtt, az összes írásom közül eddig ez igényelte a legtöbb háttérmunkát, kutatást, és ha nem is látszik, de a szálak összedolgozásában ez izzasztott eddig meg a legjobban, de nagyonis élveztem ezt a fajta munkát, és a regény igazán közel áll a szívemhez. Igen, láthatjátok, hogy az elmúlt egy évben főleg ez a regény kötött le és rabolta el a szívemet. Sorry, for not sorry. :)

Tavaly nyár végén, annak ellenére, hogy azt hittem, hogy ez lesz az a regény, amihez képtelenség lesz videót csinálnom, nos, végül erre is rácáfoltam. :) A videó elkészült, a gépemen csücsül, de csak az utolsó fejezet publikálása után érkezhet, mivel túlságosan is nagy spoilert tartalmaz. Ezzel egyidőben fognak érkezni a regény dalai is, azok, amik nem egyszer segítettek nekem a nehéz percekben, írói válságokban, illetve maguk a dalok annyira ATGB, hogy legtöbb esetben valóban mindig meghozták a hangulatot. :)

Megj.: pár oldal híján már majdnem lekörözte az eddig megírt EÚV részeket.

De akkor menjünk is tovább a következőre. :)

Összetörve 2.

Jelenleg publikált mennyiség: 4 fejezet, 72 oldal

Jelenleg megírt mennyiség: 115 oldal, 50.000 szó

A következő két fejezet azóta is, legalább másfél éve vagy nem is tudom, hogy mióta meg van írva. Eredetileg ezt a regényt is 6 fejezetre terveztem, mindent szépen elterveztem, de aztán a megvalósításnál problémákba ütköztem. Túl mélyre vittem Deant és Cast, és mire befejeztem a 6. fejezetet, rá kellett jönnöm, hogy itt bizony sokkal több oldalra és fejezetre lesz szükségem, mint ahogy hittem. Több idő kell, míg elviszem a srácokat hitelesen és jól a happy endig. Ezt szeretném, ez a cél, ezt szeretném elérni. A regény mély, számomra is mély, nem tudok bármikor abba a hangulatba kerülni, amit ez a regény mindig is megkívánt tőlem. Szeretem a történetet nagyon is, de nem könnyű, a téma nekem sem könnyű. Kihívás, nekem az, elrontani nem szeretném, ezért amikor nem megy, inkább nem is nyúlok hozzá. Túl kedves a szívemhez ahhoz, hogy véletlenül elrontsam…

A regény jövője: mindenképpen be akarom fejezni, túl kedves a szívemhez, és igazi kihívás a történet. Nem egyszerű a PTSD-be belemélyednem, most ez a cél, a gyógyulás, a keserves gyógyulás és befejezni az utat a happy endig, ami ígérem, hogy el fog jönni, még ha most nem is látjátok ezt. :)

Időközben tavaly újra megcsináltam a regény videóját, már az új videóvágó programmal. Ennek a regénynek az oldalon is megtalálható trailerét még a régivel csináltam, ami szívatott, gonoszkodott, és végül nem engedte, hogy teljes képernyős verzióban mentsem el a kész videót. Nos, emiatt újra megcsináltam a videót, ugyanaz a zene, a jelenetek nagy része is ugyanaz, ám a videó végében olyan spoiler van, ami miatt csak az 5. fejezet publikálása után hozhatom az új videót. :)

Bukott angyal

Jelenleg publikált mennyiség: 8 fejezet, 93 oldal

Jelenleg megírt mennyiség: 112 oldal, 57.000 szó

További másfél fejezetem van készen, de régóta, túl régóta nem nyúltam a regényhez. Nincs elvetve, erről szó sincs. Az egyik legelső, jobban mondva a 3. regényem volt, amit valaha elkezdtem a slash és Destiel témában. Korán, nagyon korán volt. Lehet, hogy azon regények közé fog tartozni, aminél végül át kell gondolnom, hogy valóban azt a végjátékot akarom-e megírni, amit eredetileg elterveztem. Kicsit sem szokásom felülírni az eredeti, biztosan lefektetett terveket és alapokat. De mint mondtam, az első regényeim közt indult, a Destiel korszakom legelején, és még kicsit se láttam át és terveztem meg úgy a dolgokat, ahogy azt jelenleg teszem. Illetve akkortájt még az OOC-vel is komolyan meggyűlt a bajom. Szóval emiatt is állt pihenőre a regény, de ez kicsit sem jelenti azt, hogy végül nem akarnám majd befejezni. Igen, azt ti is láthatjátok, hogy a szívemben jelenleg más történetek élveznek prioritást. Hogy mi lesz a BA sorsa: mindenképp szeretném befejezni, túl kedves a szívemnek, minden történetem az. S09 human!Castiel az egyik gyengém, imádom, és a BA-t is. Idővel ez a regényem is befejezésre kerül. :)

Egy új világ

Az egyik legnehezebb, ami sok fejfájást és bajt hozott a fejemre. Különösen azért, mert ez volt a második slash/Destiel regényem, amit elkezdtem. Közel két héttel azután elkezdtem írni, hogy papírra vetettem az első slash soraimat a Destiel’s Storyban. :) Korán volt, a regény első három fejezete stílusban és szókincsben egy borzalom, de már publikált írásnál egyszerűen képtelen vagyok rávenni magamat egy teljes, átfogó javításra. A már megalkotott hangulatba se akarok belepiszikálni… De a lényeg az, hogy emiatt ugyanaz igaz rá, mint a Bukott angyalra: túl korán kezdtem, és az a fajta végső sztorív és befejezés, amit akartam… Nem tetszik, nem jó, OOC, vagy ha mégis megoldom úgy, hogy ne legyenek OOC-k… Nos, ezt még végig kell gondolnom. Egy biztos: újra mélyen és erősen el kell majd merülnöm az 5. évad világában és hangulatában, és ez meg is lesz, de úgy nehéz, ha mindig van valami, ami szó szerint elcibál az EÚV-tól. :D Ne haragudjatok rám emiatt, az írás egy mocsok, de élvezetes dolog tud lenni, és bizonyos téren mindig is Ő fog irányítani. Ami nem megy, azt nem tudom erőltetve írni, de szó sincs arról, hogy ez a regény halálát jelentené. Neeeem, azt nem, mivel imádom az EÚV-t és egyszer be fogom fejezni. :)
Egy valami biztosat mondhatok most nektek: jelenleg az EÚV következő fejezete áll a legközelebb a „publikálható” ítélethez. :)

Jelenleg publikált mennyiség: 13 fejezet, 160 oldal

Jelenleg megírt mennyiség: 184 oldal, 94.000 szó

Tervezett hossz: még mindig túl korai kijelenteni, kb.-ra se tudok tippelni. Nem a hosszt tartom a fontosnak, hanem, hogy amit eltervezek, azt megírjam, úgy, hogy minden a helyén legyen, hitelesen, kifejtetten, vagy legalábbis úgy, hogy viszonylag nyugodt szívvel merjem elétek tárni azt. :)

Baby In A Trench Coat

– azaz röviden: BITCH (nem így hangzana az eredeti mozaikszó, de mivel nagyon hasonlít rá… És ez poénosabb, nos, barátok közt így neveztük el. :) )

Igen, jól látjátok, ez egy nem publikált, még 2014 nyarán, kb. egy szusszra megírt regény kb. 2/3-a. Az ok, amiért végül őt is a listába veszem az az, hogy talán, ismétlem TALÁN egyszer mégis meggondolom magamat és mégis publikálom majd a történetet. Az ok, amiért azt mondtam majdnem 2 éve, hogy soha, de soha nem fog felkerülni a blogra az az, hogy pokolian OOC és végül a regény utolsó kis részét, a „kis” kibogozásomat mégsem tudtam megoldani (MÉG!), de úgy tűnik, hogy ennek a regénynek is idő kellett és talán, ismétlek megint, TALÁN most végre jött az Isteni szikra és a megoldás, hogy miként verekedjem át magam a bukkanón.
De! Tanultam a hibámból, és több ok miatt se tettem fel a regényt az oldalra. 1. közel két éve meg vagyok vele akadva, és nem láttam már a reményt se arra, hogy ezen túljutok. 2. több megkezdett regényt, amíg ennyi folyamatban levő van, nem teszek fel az oldalra. 3. jelenleg borzasztóan OOC és piszoksok munkám lesz vele, mire ezt kiküszöbölöm és javítom.

De… Sajnáltam, mindig is sajnáltam, hogy amit megírtam, kárba fog veszni. A történet mindig is külön kis helyet foglalt el a szívemben, de ez kevés, még mindig kevés. Túl üresnek éreztem a regényt, nem volt meg az az érzelmi mélység, amit szeretek, amit szeretek beledogozni a történeteimbe. Ma már nem mondom, hogy a regény teljesen el van vetve, mert ki tudja. DE! Fontos, hogy jelenleg minden más regény és történet elsőbbséget élvez vele szemben.

Jelenleg megírt mennyiség: 9 rövid, rengeteg átírásra és bővítésre szoruló fejezet. 73 oldal, 32.000 szó.

Jelenleg úgy tippelem, hogy nem sok kell már a regény végéig, talán még 3, maximum 4 fejezet. De mire teljesen rendbe hozom, nos, szerintem a szószám akár simán meg is duplázódhat.
Évről évre néha elővettem a regényt, néha jól esett újraolvasni, de akárhányszor elértem azt a pontot, ahol megakadtam… Semmire se jutottam. És nem vagyok olyan ostoba, hogy ha tudom egy történetről, hogy másfél éve nem bírok túljutni egy pontján… Szóval akkor nem kezdem el feltölteni azt a blogra… De mindig újra és újra előszedtem, és jelenleg az első fejezet már közel olyan állapotban van, amilyenre végül az egész regényt szeretném csiszolni. Szóval felcsillant bennem a remény és ki tudja, talán egy napon a BITCH is a sorára kerül. :)

***

A regények után, nos, kanyarodjunk is tovább a

Rövidekre. :)

Jelenleg publikált körök száma: 22 kör.

Jelenleg teljesen megírt, ellenőrzésekre és javításokra váró körök száma: 6

Ebből, ami biztosan publikálásra fog kerülni: 4 db. Heaven on Earth, Dirty Martini 2., Witch’s Potion, Everclear.

Elvetett, de teljesen megírt körök: Vodka, Cosmopolitan 2.

Ok: túl OOC-k, egyszerűen nem tud rávenni a lélek, hogy rendbe hozzam őket. Nincs mélységük, sablonosak, egyszerűek, nem tudnak elcsábítani… Ennek ellenére soha nem mondom, hogy soha, és ki tudja, lehet, hogy egyszer mégiscsak kezdek velük valamit. :) De kérlek titeket, hogy privátban se kérjétek tőlem ezt a két kört, okkal ítéltem halálra őket és okkal nem tettem publikussá őket. Nem is tudom, hogy végül miért említettem meg őket… :S Ó igen, megvan. Mert ugye mindkettőnek a neve nagyon sokáig szerepelt az „érkező körök” listájában, és jobbnak láttam, ha tisztázom veletek a körök sorsát.

Megkezdett, még be nem fejezet, de mindenképp publikálásra kerülő körök: Abszint 5., Devil’s Blood. A további megkezdett, minden bizonnyal csak kósza ötletfoszlányok említésre se méltandók.

Jelenleg a Rövidek dokumentum hossza: 438 oldal, 196.000 szó

Vége? Nem, az még messze van, mindig jön újabb ötlet, és még túl sok, a szívemnek kedves kör várja, hogy egyszer rendbe hozzam őket, vagy befejezzem őket és publikáljam. Néha jól esik elszakadni a hosszú regényektől, elmerülni egy-egy rövidebb történetben, olyanokban, amik nem igényelnek regény-hosszúságot, de mégis meg KELL írnom az adott történetet. Szóval a Rövidek tovább fog duzzadni, az egyszer biztos. :)

***

Egyéb Destiel tervek

Végül úgy döntöttem, hogy ezt a menüpontot sem hagyom ki, mert… Mert tudjátok, az ihlet tényleg egy mocsok dolog, és van, és piszkál, akkor is, amikor épp ATGB-vel vagy EÚV-val és társaival kellene foglalkoznom. :D Ki kell hangsúlyoznom, hogy az itt elhangzó tervezetek szigorúan csak tervek maradnak, legalábbis addig biztosan azok maradnak, amíg 1-2 regényt ki nem futtatok a blogon. Többet nem esek bele abba a hibába, hogy ennyi sok regényt tárok elétek, amikre várni kell… Bár egyszer Ti magatok is mondtátok, hogy ez nem baj, majd Ti eldöntitek, hogy belevágtok-e egy új történetbe, ha az felkerül ide, vagy vártok vele, esetleg mellőzitek, szóval, hogy hagyjam csak rátok ezt a döntést. Nos, egyelőre még nem is igazán lenne konkrét újdonságért rágnotok a fülemet, mert ezek még csak tervezetek.

Szóval, az egyik regényötlet már elég régóta motoz a fejemben, szerintem nyugodtan mondhatom azt, hogy fejben már töviről-hegyire kidolgoztam, megírtam azt. :D De „papírra vetve” (ne öljetek meg érte, muszáj volt, és ezt már jóóóó régen csináltam)… Szóval megírva kb. csak az első fejezet közel teljes része van meg. Hogy miért nem hagy nyugodni? Mert ez az első lehetséges mpreg-történetem, és OMG, nagyon-nagyon-nagyon vonz, közel annyira, mint anno az ATGB, és néha előbújik és üvöltözik velem és azt kiabálja, hogy „ÍRJ MEG!”! :D Nehéz vele, no. :D De erős vagyok, ellenállgatok, meg sajna meg is akadtam, ami így a regény elején… Nem jó jel. De ki tudja. Ennél érzem azt, hogy igen, ez lenne az a Nienor féle mpreg, ami annyira én lennék, és igen, ez ízig-vérig az enyém lenne. :) Az újabb kis szívem csücske. De… Mint mondtam, ez a tervezet szintre lett csücsültetve, és majd meglátjuk. A cím se akar békén hagyni, és bármennyire is küzdök… Valószínűleg ez is a gyengém, de hogy nehogy az elszólás visszaüssön (mivel még nagyon kezdetleges fázisában áll a történet), ezt inkább most nem írom itt le. :)

Másik tervezet, ami szerintem inkább végül egy középhosszú történet lesz, de talán mégse kör… Meglátjuk. Szóval… Igen, végre megvan az az A/B/O ötlet, amit talán képes lennék megírni és… :) (Alfa/Béta/Omega Univerzum – ha ismered, az remek, ha nem, ne aggódj, mielőtt feltenném ide, adok majd nektek róla egy gyorstalpalót. :) ) Ezt csak azért említem, mert „éljen, újabb előrelépés, már a saját A/B/O fic megírására készülök”. Oké, ez nem igaz, mert már elkezdtem, de mondjuk úgy, hogy az a pár oldal még csak arra volt jó, hogy elinduljon a történet. Hogy végül milyen hosszúra nyújtom… Nos, ezen a téren még eléggé rugalmas vagyok. :) De a „csak terv” állapoton túl már egy csöppet közelebb érzem magam a konkrét megvalósításhoz , ezért is gondoltam úgy, hogy ezt is megemlítem nektek. :) Szóval éljen, talán valamikor nálam is beköszönt a blogon az mpreg korszak. :)

Ééééés, most nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy a Sors vagy Akárki nem fog ezért is visszaütni, és azzal, hogy leírtam a tervezeteket… Nos, azok általában baljósan az adott tervezetek, történetek halálát jelentették… Szóval remélem, hogy ez most nem így lesz. :)

***

És végül el is érkeztünk a Cockles World menüpontba. :)

Édes négyes

Sajnos még említésre se nagyon méltó a hossza… 10 oldal, a második fejezet épp csak elkezdve és… Nos, regényötletnek indult, de korai és túlságosan is nagy hiba volt az, ami köztem és az É4 között történt. Ez sajnos az a történet, amire jelenleg 90%-os biztossággal azt mondom, hogy nem fog folytatódni. Nem tudom folytatni, mert amikor elkezdtem és elterveztem, nos, még nem ismertem annyira Cocklest, a világukat, a múltjukat, mint ma. Mondhatjuk úgy is, hogy a headcanon megváltozott és ez teljesen szembemegy a regénnyel… Amikor Cocklest írok, és mivel RP shipről van szó… Hjaj, tudjátok, hogy ha nem lennék 100%-ig meggyőződve arról, hogy Cockles valós… (Bocsánat, javítok. :D A kis dögök gondoskodnak arról, hogy még 100 után is tovább nőjenek a %-ok :D ) Szóval, ha nem lennék 100%-ig meggyőződve arról, hogy Cockles valós, nem tudnék történeteket írni velük. Emiatt is van az, hogy mivel RP ship, nekem szükségem van arra, hogy bármit is írok, azt a canonra, valós eseményekre építsem, aköré írjam meg a történetet. És É4 ezzel végül teljesen szembemegy. DE! Talán valamikor képes leszek valamit kezdeni ezzel a fejezettel, valóban átkapcsolni az agyam a „teljes fantázia” üzemmódra, és egy rövid, lezáró folytatást, esetleg egy második részt írni neki. Ezt nem tudom megígérni, tényleg nem, sajnos… Az É4 sajnos teljesen kiesett a szívemből és minden más maximális előnyt élvez vele szemben…

Sajnálom, hogy ez történt. Egyedül annyit tudok ígérni, amit fentebb írtam, hogy talán valamikor adok egy lezáró, befejező részt a történetnek.

Kiegészítés: el kell árulnom, hogy az egyik aprócska ok, amiért a regényt nem tudtam folytatni az az, hogy még a legelején velem szembe jött egy regény, ami a Cockles kezdeteit mutatta be, és igencsak emlékeztetett az É4-re, és mivel az ötlet már ki volt fejtve… Emiatt se tudott visszacsábítani az É4. Ennek ellenére az említett regényt még csak nem túl rég, frissen, pont 1-2 hete olvastam el, és nos… Gyönyörű és nekem ezek után keresnivalóm sincs az É4-gyel. :D DE! :D Annyira… Wow, imádtam. :D És ki tudja, lehet, hogy egyszer mégis ad egy kis lendületet és az a bizonyos 90% lejjebb fog csökkenni, több esélyt adva egy esetleges folytatásra. :)

Cockles novellák

Jelenleg teljesen megírt, ellenőrzésekre és kemény átírásokra váró darabok: 3 db. You Are Mine!, Play With Me!, I’m Here For You!

Elkezdett, nem biztos, hogy befejezésre fog kerülni: Finally, You Are Mine! 2.,

Cockles a kis szívem csücske, imádom, napról napra, hónapról hónapra elvarázsolnak. Időről időre előveszem a kis doksimat és néha írok ezt-azt, de a Marry Me! óta se bírtam egyiket se teljesen rendbe tenni és feltölteni a blogra… Szeretném, és bízok benne, hogy hamarosan talán ők is sorra kerülnek. De Destiel az örök OTP-m, és Cockles… Ő más. :) Ő valós. :) A szívem csücske. :) De Destiel, és ezzel együtt minden más történet és kör előnyt élvez velük szemben.

Jelenleg a Cockles dokumentum hossza (É4-gyel együtt): 65 oldal, 32.000 szó

Ebből publikált (É4 és Marry Me!): 25 oldal.

***

Nos, el se hiszem, de a végére értem. Ha nem untátok halálra a dolgot, nos, akkor annak csak örülök, Ha netán érdekelt titeket a dolog és végigolvastátok ezt a bejegyzést, azt megköszönöm. :) Ha nem, semmi baj, megértem, és ne aggódjatok, a jelenlegi helyzet átnézése nekem is sokat segített, segít, hogy jobban átlássam a dolgokat. És talán nektek is, hogy tudjátok, hogy mikre számíthattok. Egy dolgot ígérhetek: ha netán egyszer eljön az a nap, hogy úgy érzem, hogy vége, és nem tudom, nem szeretném, vagy nem bírom tovább folytatni, ígérem, hogy őszintén és nyíltan a tudtotokra adom ezt. Rengeteget köszönhetek Nektek, rengeteget segítettetek nekem az elmúlt két és fél évben. A minimum az, hogy őszinte vagyok hozzátok. Amikor eltűnök, összecsapnak felettem a hullámok, és nem tudok írni, publikálni… Az nekem is fáj, nekem is rossz, és rajtam kívül álló okok fosztanak meg attól, hogy azt csináljam, ami oly kedves a szívemnek. De ezen kívül az élet nem áll meg, pörög, néha maga alá temet, szívat, beléd rúg és még jól ki is röhög. De! #AlwaysKeepFighting, ugye? :) Szóval nem adom fel, és Destiel tovább él a szívemben, és most, hogy végre talán mi is sínre kerültünk itthon, végre talán újra jobban elmerülhetek Destiel édesen kínzó és szeretett világában. :)

Oké, nyáldömping vége, zárom soraimat és most elköszönök. :) Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan bombázzatok vele, igyekszem mielőtt válaszolni nektek. :)

Puszillak Titeket!

Nienor


2 megjegyzés:

 1. Jó volt így együtt látni, hogy mik várhatóak még. :) Lehet nekem is kéne csinálnom ilyet néha... Viszont tényleg ennyire rémes lett a Cosmopolitan 2? :C az egyik kedvec köröm volt mindig is. *lehorgasztott fej és kiskutya szemek* A Vodka pedig már címre megfogott, így, ha nem is arra a sorira, de másra majd felhasználod? *^* Ennyi lennék ^^ Jobbulást nektek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Örülök, ha a száááraz rizsa érzeten túl esetleg inkább felüdülést hozott ;) Néha talán jó tud lenni, hogy átlátja az ember, bár ez tényleg nektek készült, mert nekem ez ugye tiszta sor, mindig tudtam, hogy mi merre hány méter. :)
   Cosmo2? :( Igen... Az elmúlt 2 évben újra és újra, rengetegszer nekiestem és egyszerűen... Nem... Már szerintem eljutottam arra a pontra, hogy inkább zavar a kör, és ugye az, ahogy 2 éve még megírtam 1-1 storyt... Az már nagyon nem én vagyok, és egyszerűen nem bírok mit kezdeni ezzel a körrel... és mivel tényleg 2 éve mindig megpróbálom... Azt hiszem, hogy ideje volt kimondanom, hogy annak annyi. DE! Tényleg soha nem mondom, hogy soha, mert ilyenkor szoktak visszaütni a dolgok, de érdekesen ám :D Bár ígérhetnék ezügyben valamit, de egyszerűen nem tehetem, mert ez a kör... Hjaj, látod, ezt tette velem. :S
   Hm, nem tudom, hogy ezek után rásütöm-e majd másra a Vodka nevet, főleg mert az én fejemben a kezdetek óta azzal a körrel forrt össze. Még meglátjuk. Hjaj, pedig azt a kört szerettem, de valahogy sose tudtam emberiesen rendbeszedni. Pedig a téma... Kár érte. Benne egy hajszálnyival több bizodalmam van, de szintén 2 éve nem jutottam vele semmire :S Hát, meglátjuk. :) Vannak körök, amik hajlamosak sok időt lapulni a pult alatt, mert hát na, érniük kell :D áááá, #rosszvicc :D

   Köszönöm, hogy leírtad mindezt nekem. :) elgondolkodtattál, az biztos. :D És köszi a jókívánságod is. :) Puszika :)

   Törlés