2014. május 12., hétfő

6. kör: Cherub's Cup (18+)


Sziasztok kis alkoholistáim!:)

Azt hiszem, hogy ennyi kör után, már nyugodtan hívhatlak titeket így. Most egy igazi kis különlegességgel készültem. Csak nézzetek a képre és mondjátok el, hogy mire számítotok! Egy kis könnyed, rózsaszín cukormázas körre? Igen, nagyjából ez vár rátok, de a kinézet sokszor becsapós, és a végén jöttök csak rá arra, hogy ez a kör sem volt gyenge és enyhe, és megint egy kicsit becsíptetek. Ugye?

A fogyasztásra kínált koktél alkoholtartalma kb. 20 %

Az íze mennyeien édes, izgató, és különleges. Először talán félsz tőle és bizonytalan vagy, de amint belekóstoltál… Akármennyire is tartasz tőle, mert még soha sem ittál ilyet, akkor is belevágsz, mert túlságosan is csábítóan hívogat.
Az első korty után határtalan élvezet terül el az arcodon, aztán egyre többet és többet akarsz, és minden egyes apró mézédes cseppjét vágyod és képtelen vagy addig megállni, míg mindet meg nem ittad. :)

Ajánlás: csendes magányban való fogyasztás, mert a váratlanul feltörő, artikulátlanul nevetésfoszlányok megzavarhatják a köz nyugalmát.

Összetevők: Dean és Castiel

Az ital felszolgálásának időpontja: valamikor az 5. évad elején (mindenképpen az 5.03-as rész előtt, amiben Dean bordélyba viszi Cast)

Jellemzői: ember!Dean, csábító!Dean, top!Dean, angyal!Castiel, szűz!Castiel, bottom!Castiel, enyhe PWP, slash, erotikus tartalom, szexista töltetű kifejezések, felkavaró és obszcén nyelvezet, enyhe OOC, Dean POV, fluff

Figyelem! Ez a kör mondhatni, hogy 100 %-ig OOC, mert hát egyszer egy ilyen is kellett. :) Ne tessék komolyan venni ezt a kört (vagy mégis?:D), mert ez csak úgy kellett és kész. :) Finoman, édesen és lágyan fluffos, de még az emészthető és szívet melengető kategóriából fluffos. Szerintem meg lehet vele birkózni.:) Az OOC főleg Dean stílusában, a gondolatai megfogalmazásában valósul meg. Nem mindig, csak néha. Én legalábbis így érzékeltem. De a story miatt ezt most így kellett mixelnem, így akartam és a végeredmény… Szerintem nem lett olyan rossz.:) De ezt majd ti úgyis megmondjátok. Remélem. :)

Jó iszogatást, kedveskéim!

Nienor Winchester

a megvadult, „ki-tudja-mi-ütött-belé” bártulajdonos, aki ezen a helyen a kifordult, kicsit-sem-komplett írásait osztja meg veletek. További belépés a bárba a fenti menüpont, Rövidek elnevezésű ajtaján lehetséges.

Ui: a visszajelzésetek alapján enyhe OOC-re minősítettem a kört.

***


Jókedvűen kísértem ki Claire-t a motel ajtaján, búcsúcsókot váltottunk, ahogy ezt egy jó kis egyéjszakás, „békében válunk el, mert ez tök jó volt” menet után szokták. Elmosolyodott, aztán hátat fordított nekem és elsétált. Hát igen, ez ennyi volt. És jóóó volt! Ó, de még mennyire jó! Nincs frusztráció, nincs feszültség és minden máris újra békés, nyugodt és tökéletes.

Becsuktam utána az ajtót és én is vigyorogtam, mint aki jól végezte a dolgát. Mert jól végeztem, és jól is éreztem magamat, vagy nem? De! Na, ha már ezt ilyen szépen megbeszéltem magammal, akkor jöhet a méltán kiérdemelt esti piálás. Magamban… Mert persze megint egyedül iszogathattam, hisz Sam ismét durci üzemmódban nyomta valahol. A jó ég tudja, - vagy még az sem -, hogy hol.
De ez most egy hangyányit sem érdekelt. Épp az imént dugtam egy kiadósat, és mára köszönöm szépen, nem kérek a bűntudatból és a szar érzésekből.

Vidáman töltöttem magamnak egy italt, és már éppen öntöttem volna le a torkomon, amikor…
- Helló, Dean!
Az ijedtségem miatt kis híján a földön végezte a drága pia, ezért morcosan fordultam meg, hogy szembenézzek az angyallal, akit szerintem lassan kopogó szellemmé fogok avatni. Ja, nem, ez nem jó ötlet, mert azok is több hangot adnak ki, mielőtt orvul megpróbálnak halálra ijeszteni.
- A picsába, Cas! Nem tudsz kopogni, mint más, normális, halandó ember? – adtam meg neki a régóta óhajtott fejmosását, ami persze annyit ért, mint rühes macskának a hajbalzsam.
- Én nem vagyok ember, és… - kezdte a szentem értetlenül, én pedig kínomban felnevettem.
- Tudom, tudom, de azért néha megpróbálhatnád, mert hiába akarjátok a naaagy Michael „mennyeien, eleve elrendeltetett, mert ez bizony régóta meg vagyon írva” porhüvelyét a széltől is óvni, ha végül te fogsz a sírba vinni egy egyszerű szívrohammal – vágtam hozzá feszülten.
- Ha bármi bajod történne, akkor visszahoználak – érkezett a frappáns válasz. Esküszöm, még egy ilyen naiv beszólás és a saját körmömmel fogom lekaparni az arcomat!
- Nem ez a lényeg – sóhajtottam megadóan. – Kopogás, Cas, oké? Ráadásul, ha tíz perccel korábban jössz, akkor olyan látványban lett volna részed… - elmosolyodtam, és látva a zavarát, megint elnevettem magamat. Megittam a majdnem kárba veszett italomat, és folytattam.– Nem vettem volna a lelkemre, ha a csaj sikító frászt kap, mert egy ballonkabátos krapek megjelenik az ágy felett, miközben mi épp nagyon is jól elvagyunk egymással – tettem hozzá kajánul vigyorogva és kíváncsian vártam, hogy erre mit fog lépni az én kis ártatlan lelkű angyalom.
- Tisztában vagyok azzal, hogy nem tudtál volna előbb időt szakítani rám, mivel Claire-rel intim jellegű elfoglaltságaid akadtak.
Leesett az állam. Aha, igen, biztos, hogy leesett, még pedig annyira, hogy ez a sejtésem se bírt eljutni a tudatomig.
- Wo-wo-wo-wow! Ácsi, haver! Te most… Te… Te komolyan kukkoltál, miközben én meg a csaj egy kiadósat keféltünk? – kérdeztem tőle döbbenten, hangot adva ezzel a kétségeimnek. Biztos, hogy rosszul értettem, mert ő nem csinálna ilyet. Ő nem! Vagy mégis?
- Ha arra célzol, hogy az aktusotok részleteit megfigyeltem, akkor a feltevésed helytelen.

Még mindig le volt esve az állam. Igen, és úgy is fog maradni, erre most már mérget is mertem volna venni.
- Cas, te… Nem mondtam, hogy mi volt a lány neve – mondtam ki hangosan azt, amivel tetten értem a hazugságán. Ez egy gyönyörű övön aluli ütés volt és lám, betalált! Bingó! Bassza meg, ez tényleg itt volt és ki tudja, hogy mennyi mindent látott.
- Nem tudtam, hogy az angyalok ilyen perverzek – mondtam neki elképedve, aztán viszont elmosolyodtam és újra öntöttem magamnak, amit azonnal le is húztam. Na várd csak ki, hogy mit kapsz te ezért tőlem! – Vagy talán ez indít be, Castiel? Erre gerjedsz? Hogy figyelhetsz másokat? – kérdeztem tőle halkan, és persze azon az erotikus hangomon, amivel nem olyan régen még Claire fülébe suttogtam. Gyerünk, Cas, erre most mit lépsz? Meg foglak izzasztani, haver, és ezt örökre megemlegeted! Legközelebb majd alaposabban meggondolod, hogy leskelődésre adod-e az angyali fejedet. Vágjunk is bele! A játék indul!

Lassan elindultam felé, és közben érzékin végignyaltam a szám szélét. Ő meglepetten pislogott párat, aztán megszólalt.
- Semmilyen általad vélt hátsó szándék nem vezérelt, csupán beszélni akartam veled, de láttam, hogy az időpont nem volt alkalmas, és…
Odaértem elé, és ekkor elharapta a mondatot. Zavartan nézett rám, én pedig mit csináltam? Azzal a tekintetemmel fürkésztem őt, amivel estéről estére becserkésztem a nőket, és most a kis perverz ezt totálba megkapta. Ezt akartad? Hát tessék, most csak a tied! Élőben, egyenesen a gyártótól!
- Láttad? Mit láttál pontosan, Castiel? – kérdeztem tőle mély hangon, közben a füléhez hajoltam és érzékien belenyaltam. Elmosolyodtam, amikor a tettem nyomán nagyot nyelt és végigremegett a teste. – Izgató volt, amit láttál? Esetleg te is beszálltál volna? Vagy kisajátítottad volna Claire-t, és úgy megdugtad volna, hogy a sikítása a szomszéd városig hallatszik? Hm? Ezt csináltad volna, Cas? – búgtam halkan a fülébe, és nem bírtam letörölni a vigyort az arcomról, mert bassza meg, ez hatott rá. Teljesen zavarban volt, én pedig nyeregben éreztem magamat. Tényleg nem fogsz többet kémkedni a szexuális életem után, ugye Cas? Ezt a leckét most alaposan meg fogom tanítani neked.
- Én nem… Nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy ilyen szándékkal kerestelek fel – válaszolta nekem és ismét nagyot nyelt, amit tökéletesen láttam, még úgy is, hogy alig pár centire voltam az arca bal oldalától.
- Ó, szerintem nagyon is érted – duruzsoltam tovább a fülébe. A csajok szeretik ezt, és úgy tűnik, hogy ez neki is bejön. Ó, de még mennyire bejön! Nem hittem volna, hogy a saját neméhez is vonzódik. Vagy csakis az iránt érdeklődik? A franc se tudja. Egy valami viszont biztos: így még könnyebb lesz megbüntetnem a kis kukkolót. De az is lehet, hogy csak feszélyezi a közelségem és a játék, amibe belerángattam. Hm, hamarosan kiderül, hogy melyik sejtésem az igaz.
- Mondd csak, magadhoz nyúltál utána? – kérdeztem halkan és előszedve minden színészi képességemet, kéjes hangon folytattam. – Vagy elkaptál fent egy csinos kis tollas kislányt és megmutattad neki, hogy milyen egy jó dugás? Ugye jól megadtad neki, Cas?
- Nem, Dean, és kérlek szépen, fejezd be ezt a pajzán viselkedést, valamint az ingerlésemet is mellőzd – válaszolta nekem felháborodottan, ami nem sikerült valami meggyőzőre, mert a hangja igencsak rekedt volt, és nem kellett Einsteinnek lennem, hogy tudjam, hogy miért. Ez valóban használ nála és hatni tudok rá. Wow, na ez aztán nem semmi! Tényleg nyitott a saját neme iránt. Már ha van az angyaloknak szigorúan vett nemük, vagy tudom is én, hogy mijük.

- Nocsak! – mondtam neki tetetett meglepettséggel és megint elmosolyodtam. Tetszett, hogy ilyen reakciókat váltok ki belőle, ezért meg se fordult a fejemben az, hogy leálljak. Most már nem fogom abbahagyni, mert látni akarom, hogy mi lesz ennek a vége. – Ingerellek, Cas? Valóban? Csak nem izgató az, amiket a füledbe suttogok? – újra belenyaltam a fülébe és elégedett farkas vigyor terült el az arcomon, amikor halkan sóhajtott egyet. – Tán felizgattalak?
Közelebb nyomultam hozzá, és a felsőtestem az övének nyomódott. A szentem ismét nyelt egyet, majd próbálta menekülőre fogni a dolgot, de pechére elfogyott mögötte az út, és a háta záros határidőn belül a falnak ütközött. Basszus, ez még nekem is nagyon bejön! Ezért újra a pokolra jutok, az már egyszer biztos!

- Nem tudom, hogy milyen célból csinálod ezt, de kérlek, fejezd be – mondta nekem reszelős hangon. Mozdulni nem tudott, mert a falhoz préseltem őt, és nem volt lehetősége a szabadulásra. Vagyis lett volna, mert angyal volt, és ha akart volna, akkor egy csettintéssel a szemben lévő falhoz hajít. De nem tette, persze, hogy nem tette. De miért nem tette? A választ másodpercek múlva megkaptam.

Szorosabban hozzásimultam és ekkor megéreztem, hogy valóban felizgult. Nagyon meglepett a dolog, és csak az utolsó pillanatban vettem át az uralmat a döbbenetem felett és végül nem hajoltam el tőle, hogy ránézzek. Ehelyett még jobban nekifeszültem, így az ágyékunk teljesen egymásnak nyomódott. Igen, határozottan beindult. Nem csak a hangja, és a remegése árulta őt el, hanem most ez is. Nem hittem volna, hogy ennyire az ujjam köré tudom csavarni. Wow, Dean Winchester sikeresen elcsábított egy angyalt! Egy férfit! Ez nagyon jó, ez nagyon tetszik! Figyelem, emberek, a macsó Dean mindkét nemre veszélyt jelent. Elégedettségemben legszívesebben a levegőbe bokszoltam volna, mint egy félnótás bolond. Pont ez kell most az én egómnak. Ó, igen, nem csak Batman vagyok, hanem Don Juan is!

Közelebb nyomakodtam hozzá, végignyaltam a számat, - persze szándékosan az orra előtt pár centivel -, aztán folytattam az izzasztását.
- Tudod, mit gondolok? – kérdeztem kéjesen a fülébe, és ezúttal a fülcimpáját nyaltam meg és kaptam finoman a fogaim közé. – Akarod, Cas! Akarsz engem! Nem Claire-re indultál be, hanem rám. Azt akarod, hogy megdugjalak, igaz? Úgy, ahogy nem olyan régen vele csináltam ezt azon az ágyon, ami alig pár lépésre van tőlünk – folytattam tovább a szóbeli pettinget. Hm, én most komolyan egy férfit akarok totálisan és menthetetlenül felizgatni? Nagyon úgy tűnik, de bassza meg, ez rohadtul tetszik!

Láttam, hogy a szavaim nyomán egy pillanatra az ágyra kapta a tekintetét, és ekkor végigfutattam a nyelvem a nyakán. Igen, imádok mocskosan játszani.
- Ugye jól sejtem, hogy amikor minket bámultál, akkor azt képzelted, hogy te vagy alattam? – suttogtam tovább rekedten. Érzékien nyögtem a fülébe és újra belenyaltam. – Hogy téged csókollak… Hogy a te neved suttogom a szoba fülledt és kéjtől izzó levegőjébe… Hogy a te fenekedet fogom erősen a kezembe, miközben néhány erőteljes és mély, ó igen, Castiel, képzeld csak el, hogy milyen mély mozdulattal élvezek nem belé, hanem beléd! – kiszáradt a torkom, és nyelnem kellett, mielőtt folytattam. – Szeretnéd, hogy megdugjalak?
A hangom halkan csengett a túlfűtött légkörben, és összeszorult a torkom. A játék, amit műveltem vele, már kicsit sem volt komolytalan, mert a szavaim nem csak őt, de engem is felizgattak. Basszus! Oké, időt kérek!

Azt hiszem, hogy ez a „fagyi visszanyal” tipikus esete. A saját csapdámba sétáltam bele, és ami először viccnek indult… Már nem az, mert legnagyobb meglepetésemre én is beindultam, legalább annyira, mint ő. A félkemény szerszámaink szorosan feszültek egymásnak, tagadhatatlanul bizonyítva azt, hogy ezt mindketten nagyon élvezzük és akarjuk. A francba, én ezt nagyon akarom! És vajon ő? Ő mit szól ehhez? Lássuk, hogy meddig lehet vele elmenni, aztán majd utána ráérek a „bassza meg, begerjedtem egy férfire” krízisemmel foglalkozni.

Hátrébb húzódtam a fülétől, de csak azért, hogy a nyakára hajoljak és óvatosan belecsókoljak. A mellkasának dőltem, ezért tökéletesen éreztem, hogy a teste beleremegett az érintésembe. Újabb csók, újabb remegés. Aztán a nyelvem végigfuttattam a forró bőrén, amire a jutalmam egy halk sóhaj volt. Felemeltem a jobb kezem, a tarkója alá csúsztattam, a balt pedig a derekára tettem, és közben még közelebb húztam magamhoz.
- A helyzet az, Cas, - amire már te magad is rájöhettél -, hogy hála neked, megint beindultam. De nem kell észkombájnnak lennünk ahhoz, hogy kitaláljuk, hogy kire.
A szavaim alátámasztása gyanánt megint végignyaltam a nyakát, a fülcimpáját a számba vettem és lágyan elkezdtem szopogatni. Nagyon izgató volt, hogy a karjaimban remegett és időről időre felsóhajtott.
Miután kiengedtem a számból, nem csak az ő légzése volt gyorsabb, hanem az enyém is. Végre hátrébb hajoltam tőle, és a szemébe néztem. Ködös tekintet, vágy… Minden, amit sejtettem, - vagyis reméltem -, és ami teljesen meg is döbbentett. Sosem láttam még így őt, de a látvány máris megtetszett és még többet akartam belőle.
- Most állíts le, különben… - szólaltam meg ugyanazon az erotikus hangon, amivel a legelején lecsaptam rá. Nem bírtam befejezni a mondatot, mert a bennem lüktető vágy sűrű ködbe borította a tudatomat, és minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne csókoljam meg a hívogató ajkait. Bassza meg, mióta gondolom én azt, hogy egy férfinak hívogató ajkai vannak? Aki egyben egy angyal is! Te jó ég, én ezt nagyon, de nagyon szeretném. Csak… Csak türelem, Dean, és legalább vele ne legyél egy tapló paraszt!

- Azt hiszem, Dean, hogy nem akarlak megállítani – válaszolta nekem rekedten, egy gyönyörű szaltót generálva ezzel a gyomromban. Rosszul hallok, biztos, hogy rosszul hallok. Nem lehet, hogy ő… Hogy ő is…
- Csak hiszed? – kérdeztem rá a mondatában rejlő gyenge láncszemre, ezzel kimondva a saját kétségeimet is, amit az iménti válasza nyomán éreztem.
- Ha jól sejtem, akkor te most szexuális kapcsolatot akarsz velem létesíteni, ami két férfi között is megoldható. Helytálló a megállapításom? – kérdezte olyan halkan és egyszerűen, mintha most nem arról beszélnénk, hogy mi… Hogy ő meg én… Jézusom, megőrülök, ha nem lesz ebből záros határidőn belül valami!
- Igen, Cas, nagyon is helytálló – válaszoltam kiszáradt torokkal a szájába. – Minden megoldható.
- Én… Szeretném.
- Valóban? És próbáltad már férfival? – kérdeztem vágytól izzva, és hiába legszívesebben már magam alá gyűrtem volna, tudni akartam, hogy mire számítsak, mielőtt még szabályosan széttépem ezt az angyalt.
- Még nem – felelte hezitálás nélkül. Bamm! Ahogy sejtettem. Nos, akkor…
- Akkor te fogsz irányítani, rendben? – fejeztem be hangosan a gondolataimat.
- Rendben – felelte halkan és eltökélten. A tekintetét az enyémbe fúrta és a csábító, vágytól izzó kékség megrészegített. Lassan közeledtem felé, magamban türelmetlenül számoltam vissza a másodperceket, a fejemben pedig közben az a kérdés zakatolt, hogy mi a franc ütött belém és miért nem támadtam le őt azonnal. Nagyon… Nagyon-nagyon meg akarom csókolni, de… A válasz hirtelen villant be és az utolsó pillanatban megálltam.
- Mondd, hogy nővel már csináltad – adtam hangot a hezitálásom okának.
- Nem mondhatom ezt, mert akkor hazudnék.
Totálisan ledöbbentem, és alig találtam a szavakat. A megérzés stimmelt. Semmilyen intim vagy szexuális tevékenységben nem volt még része.
- Csók? Ugye az legalább megvolt? – kérdeztem tőle bizakodva.
Nyugodtan csóválta meg a fejét, én pedig teljesen elképedtem. Ezt nem hittem volna. Oké, hogy néha úgy viselkedett, mint egy szűzies, tapasztalatlan angyalka, de ez még semmit sem jelent. Attól még simán odavághatott fent egy-két tollasnak, vagy idelent a Földön pár nőnek, esetleg férfinak.
- Soha… Senkivel… Semmi… És te most… Te tényleg velem akarsz kezdeni? – kérdeztem tőle hitetlenül. Hátrébb akartam hajolni tőle, hogy jobban lássam az arcát, amit ő viszont nem hagyott. Elkapta a csuklómat, lenézett rá, aztán újra az enyémbe fúrta az átható, mindig is imádott tekintetét.
- Igen, veled szeretném átélni a testi gyönyöröket. Elnézve téged és Claire-t, nagyon felemelő és élvezetes elfoglaltságnak tűnik az, amit ti szexként definiáltok.
- Nem akarlak megrontani. És ha még nem voltál senkivel, nem egy férfival kellene indítanod – mondtam neki mentegetőzve.

Oké, Dean, álljunk csak meg egy szóra! Mégis mi a szart csinálok?! Látom rajta, hogy akarja, én is akarom, mindketten kibaszottul akarjuk, akkor meg mi a francért hezitálok és próbálom óvni a… A mijét is? Az ártatlanságát? Azta! Most mégis mi van velem?! Berezeltem, vagy mi?
- Nem számít, hogy milyen nemű az, akivel intim közelségbe kerülök. Úgy hiszem, hogy nyugodtan mondhatom azt, hogy mi ketten barátok vagyunk, és az imént helyesen világítottál rá arra, hogy csillapíthatatlan vágyat érzünk egymás iránt. Ezen tényeket figyelembe véve, nem látom, hogy miért ne engedhetnénk a testünk óhajainak.

Újra nyelnem kellett egyet, és közben döntöttem. Legyen! Igaza van, ezt mindketten piszkosul akarjuk, más pedig nem számít. Istenem, ez fantasztikus lesz, és alig várom, hogy végre… Csak… Csak egy csók, aztán… Aztán majd meglátjuk, hogy… Nem, nem bírom befejezni a saját gondolataimat se. A vágy totálisan kiütött, és már csak Castiel járt a fejemben. És persze az, hogy mennyire szeretném, hogy ő és én… Oké, feladom! Az eszem végleg szabadságra ment.

Visszahajoltam a személyes terébe, amit már kismilliószor megsértettünk az elmúlt egy évben, és szó szerint az ajkába suttogtam.
- Ha valami nem tetszik, szólj. Ha valamit nem akarsz, vagy bármi is fájna, ne tartsd magadban. És Cas… - fürkészőn néztem a szemeibe és a látványtól kellemes izgatottság söpört végig rajtam. Valamit még mondani akartam, valamit még hozzá akartam fűzni, de már nem ment. A centik fogytak, aztán végül megkapta élete első csókját.

Lágyan ért össze a szánk, és először kicsit furcsa volt, hogy egy férfit csókolok. De mindezek ellenére is, az egész olyan természetes és jó volt, hogy a gondolat pillanatok alatt tova is szállt a vágytól elködösült fejemből. Éreztem rajta, hogy valóban nincs még tapasztalata, szóval a mai nap nem csak az „elsőkről” fog szólni, hanem a tanításról is.

Amint elnyílt a szám, ő követte a példámat. Óvatosan kerestem meg a nyelvét az enyémmel, és finoman kezdtem masszírozni, simogatni, és ő pár mozdulat után felvette a ritmust. A francba, ez hihetetlenül jó! A nyelvtáncunk forró és érzéki volt, és nagyon bejött. Sőt, élveztem, határozottan élveztem. A testemmel közelebb nyomultam hozzá, a jobb kezemet a tarkójára tettem és mélyebben húztam őt a számba. A szenvedély felizzott, Cas pedig már úgy csókolt vissza, mintha nem ma kezdte volna. Hamar belejött, és szerintem ennek egyetlen egy egyszerű oka volt: tetszett neki az, amit csináltunk. Az ágyékunk megint egymásnak feszült, és mindketten teljesen harcra készek voltunk Ó igen, ez nagyon jó, és ennél csak jobb lesz majd!

Kezdett felbátorodni, mert a kezeit a derekam köré fonta, és magához ölelt. A csókja egyre izzóbb és forróbb volt, én pedig nem tudtam irányítani a szaggatott sóhajokat, amik a torkomból törtek elő.
Lágyan ízlelgettem a nyelvét, ami egyre játékosabb és vadabb volt.
- Engedd el magad… Csak tedd, amit szeretnél. Hagyd, hogy a vágy és az ösztön irányítson – suttogtam a szájába és meg sem várva a válaszát, újra megcsókoltam. A szavaim hatottak, mert szorosabban ölelt át, aztán ellökte magát a faltól és elkezdett az ágy felé tolni. Útközben a kezem sem tétlenkedett, mert a ballonkabátját sikeresen a földre száműztem. Aztán a távolság elfogyott én pedig hanyatt az ágyra kerültem. Nagyot nyögtem a szájába, és még vadabbul húztam magamhoz. A csókot nem szakítottuk félbe, hanem közben ügyeskedtük-szenvedtük le egymásról az ingeket és a pólómat. Cas tényleg gyorsan tanult, mert a ruhák jó ütemben szaporodtak a földön.

Váratlanul abbahagyta a csókunkat, és a nyakamra hajolt. Nocsak, valaki nagyon ráérzett a dolgok ízére! Érzékien csókolta végig a nyakam, majd a kulcscsontomon át a mellkasom irányában haladt lefelé, és a kis profi megállt a mellbimbóimnál. Hm, legalább tanult is valamit az ingyen pornóból, amiben nemrég része volt. A nyelve játékosan játszott először a ballal, majd a jobbal. Aztán finoman bekapta, szívogatta, én meg jólesően felsóhajtottam és a hajába kaptam. Bassza meg, ez hihetetlen! Álmodni se mertem volna, hogy ennyire jó, ennyire élvezetes és ennyire… Oké, tényleg feladom! Gondolkodás mára átugorva.

Azt hittem, hogy csak ennyi volt? Nagyot tévedtem. Nem állt meg a felajzott angyalom, hanem elszántan ment tovább. Látszott rajta, hogy élvezte azt, amit csinált, én pedig miért vettem volna el tőle a legújabb játékszerét? Ó, az nem én lennék! Az nem Dean Winchester lenne, mert Dean Winchester imádja, ha kényeztetik. És mindezt Castiel által „elszenvedni”… Maga volt a tökély.

Kitartóan csókolt meg minden izmot, és szerintem magában eldöntötte, hogy egy négyzetcentiméternyi bőrfelületet se fog kihagyni. A hasamhoz érve mélyen belenyalt a köldökömbe, nekem pedig a kezem a hajába tépett és még hangosan fel is nyögtem. Végül a fedetlen testrészek elfogytak, és nekiesett az övemnek és a nadrágomnak. Legnagyobb meglepetésemre az alsót is levette rólam. Ho-hó! Ne olyan hevesen, kistigris! A java még csak most jön.

Felültem és az elégedetlen sóhaja ellenére is az ágyra löktem, átvéve ezzel az irányítást. Ezúttal én „büntettem” őt végig csókokkal. A nyakára hajoltam, a nyelvem érzékien siklott végig a bőrén, és pofátlanul vigyorogtam, amikor ő egyet-egyet sóhajtott. A teste tűzforró volt alattam, és felemelő érzés volt bebarangolni minden apró felületet. Zihált, a nyakán és a homlokán izzadság gyöngyözött, bizonyítva ezzel azt, hogy mennyire be van indulva. A nyelvemmel játékosan izgattam a mellbimbóját, majd a fogaim közé vettem, és szélesen elmosolyodtam, amikor a keze a vállamba mart. Ugyanezt megtettem a másikkal is, és a végén még meg is szívtam. Istenem, az a hang! Mindjárt elmegyek tőle.

Fantasztikus érzés volt az alattam ütemesen emelkedő és süllyedő mellkasának a látványa. Hevesen kapkodott levegő után, és amikor felnéztem rá és megpillantottam a szemében égő tüzet… Nagyot kellett nyelnem és minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne térjek vissza a kivörösödött szájához egy szenvedélyes csókra. Erőt vettem magamon, és haladtam tovább az utamon, végignyaltam a hasát, amit ő reflexszerűen behúzott, és elnevette magát. Hm, ez milyen szexi!

Az út itt nekem is véget ért, ezért az ő nadrágjától és boxerjától is búcsút vettünk. Vissza akartam térni a szájához, hogy aztán újra útra keljek a testén, de nem hagyta. Beindult a szentem, és megint maga alá tepert.
Elnevettem magamat, és amikor fölém kerekedett, összeakadt a tekintetünk
- Valami baj van? Rosszat csináltam? – kérdezte tőlem aggódva.
- Dehogyis. Csak tetszik a határozottságod – válaszoltam neki mosolyogva, aztán magamhoz húztam, hogy megcsókoljam. A szerszámom fájón lüktetett alatta, és már nagyon szerettem volna, ha kezdünk vele valamit. Mintegy végszóra, ő elkezdett helyezkedni, és amikor a bejáratához feszültem, elhajoltam tőle. – Amikor azt mondtam, hogy te irányíthatsz, nem így értettem. Ha akarsz, akkor megdughatsz.

Oké, ezt most tényleg kimondtam? Persze, még a legelején azt mondtam neki, hogy ő vezethet, de most hogy itt voltunk és hangot adtam a korábbi megállapodásunknak… Igen, bassza meg, semmi kifogásom nem lenne az ellen, hogy keményen megdugjon, sőt! Uh, hogy én ezt mennyire akarom! Még nem volt szerencsém könnyes búcsút inteni a seggszüzességemnek, de most úgy vágytam rá, mintha világ életemben csak férfiakkal keféltem volna.

- Én így szeretném. Van ellene kifogásod? – kérdezte kíváncsian.
- Egy csepp se – feleltem neki vágytól izzó hangon és határozottan. – De ez egy kicsit több előkészületet igényel, és elsőre kellemetlen és fájdalmas.
- Angyal vagyok – felelte röviden.
- Igaz… Akkor… Semmi bemelegítés, meg egyéb… - nem bírtam befejezni a mondatomat, mert a szemeim fennakadtak a gyönyörtől. A farkam hegyével meleg és csábító nedvességet éreztem, és mire ezt fel bírtam volna fogni… Lassan és gond nélkül fogadott magába, és hamar tövig voltam a szűk és borzasztóan forró fenekében. Mintha csak egy normál menetet tolnék le egy csajjal… Nem egy férfival, hanem egy nővel! Ó, te jó ég, ez valami hihetetlen!

Hangosan ziháltam, és nem bírtam kinyitni a szememet. Időre volt szükségem, és miután sikerült feldolgoznom a hirtelen támadt fantasztikus érzéseket, pár pislogás után rá tudtam nézni. Óvatosan mozdult rajtam, egy kicsit kiengedett, aztán újra vissza. Egyre jobban és jobban elemelkedett rólam, aztán ismét nagyon mélyen fogadott magába. A kezem automatikusan a csípőjébe mart, és elképedve néztem azt, ahogy a testem teljesen összeolvad vele. Megőrülök! Esküszöm meg fogok őrülni, mert ez nagyon jó! Az érzés intenzív, felemelő és mámorító volt, és semmihez sem lehetett hasonlítani. Volt már részem anális szexben, de csak nőkkel. Lovagoltak már rajtam, de csakis nők. A látvány, amit Cas nyújtott más volt, de ugyanolyan, sőt izgatóbb volt, mint amihez eddig szerencsém volt. És mindezek mellett mi volt a legjobb? Az, hogy élvezte, nagyon is élvezte, amit csinált! Az ösztönös mozdulatai, a tiszta vágy, ami belőle áradt, rám is hatott. Ettől volt sokkal szebb és izgatóbb, mint bárki más, akivel eddig dolgom volt.

Még közelebb akartam érezni őt magamhoz, ezért felültem az ágyon. A felsőtestünk összeért, a farka pedig közénk szorult. Belenyögtem a csókunkba, aztán a kezembe vettem őt és először csak lassan végigsimítottam rajta, majd határozottan rámarkoltam. Nagyon jó érzés volt fogni a farkát, és közben érezni a kezeim között azt, hogy mennyire akarja, hogy mennyire beindult és piszkosul élvezi ő is azt, amit csinálunk.

Ahogy mozgott rajtam, úgy járt az én kezem is. Egymásra néztünk, és a látvány, amit nyújtott, még nagyobb forróságba borította a testemet. A gyönyör az arcára volt írva, és a szemében csillogó vágy újra a szájára rántott. A csók szenvedélyes és mély volt, akárcsak a mozdulatai. Minden erőmet összeszedtem, hogy visszatartsam a saját orgazmusomat, mert nem akartam előtte elsülni. Azt szerettem volna, ha ő is elmegy, és nem az én bénaságom vet véget ennek a menetnek. Hiába alig egy órája, hogy én és… Mi is volt a lány neve? A franc se tudja már, és nem is érdekelt. Cas olyan szinten beindított, hogy képes lettem volna pillanatok alatt elmenni vele. De még nem, még nem szabad, én ezt még egy jó ideig élvezni akarom, és… Tartani magamat ehhez az elhatározásomhoz nagyon nehéz feladatnak tűnt, mert egyre hevesebben és mélyebben fogadott magába. Az ő légzése is gyorsult, szaggatottan vette a levegőt, és a csókjai is egyre koordinálatlanabbak voltak.

A bal kezem a hátára csúsztattam, mélyebben toltam a farkamra a fenekét, és miközben szüntelenül vertem neki, néha erősebben markoltam rá péniszére.
- Dean, én… Azt hiszem… - kezdte vágytól izzó hangon, de nem bírta befejezni. A szavai édes görcsbe rántották a gyomromat és azt hittem, hogy pillanatok alatt elmegyek. Belé… Én… Castielbe… Mindjárt…
- Engedd el magad – ziháltam remegő hangon a szájába. – Gyere velem, mert én is nemsokára… Cas… Istenem! Beléd… Beléd fogok… Jézusom! – tehetetlenül hátravettem a fejemet és artikulálatlanul nyögtem a gyönyörtől.
Fokozta… Te jó ég, képes volt tovább fokozni a tempót, én pedig kegyetlenül kapaszkodtam az utolsó, gyenge mentsváramba, hogy még ne… Még ne… Kérlek, még ne… A köd pokolian sűrű és mámorító volt, a farkam szinte fájt és üvöltött a megkönnyebbülésért, és én tudtam, hogy pár mozdulat, és végleg elvesztem az irányítást. Minden rántott a megsemmisülés felé. Cas forró és pokolian szűk feneke; a vad nyögései a számba; az erőtlen csókja; a heves és gyors, nagyon-nagyon gyors mozdulatai; a kezemben lüktető kőkemény farka… És minderre rátett egy lapáttal a tudat és az a különleges érzés, hogy ezúttal a bosszantó óvszer nélkül szeretkezek valakivel, akibe pillanatokon belül bele fogok élvezni.

Erőtlenül hanyatlott hátra a fejem, és zsibbadt a testem, amiért minden erőmmel próbáltam újabb és újabb másodperceket nyerni. Ismét Casre néztem, és közben a kezem még gyorsabban járt rajta. A bal kezemmel magamhoz öleltem őt, de hagytam teret a másiknak is, hogy továbbra is kényelmesen verni tudjam neki. Ó, hogy én mennyire akarom azt, hogy egyszer ő is megdugjon; hogy magamban érezhessem őt; hogy majd ő is belém élvezzen, és…
- Dean – suttogta erőtlenül, és ezzel félbe is szakította a sóvárgó gondolataimat. Viszonozta a pillantásomat és aztán…
Végem volt. Nem csak nekem, de neki is. Forró hullámokban árasztotta el a kezemet és a hasunkat, én pedig hangosan nyögve, hosszan élveztem belé. Hirtelen összeszorította az izmait, újra felnyögtem és még hosszabban, még erőteljesebben éltem át vele az orgazmust. A szemébe nézve azt éreztem, hogy ezúttal tényleg a mennyben járok. Vele. Vele járok ott, mert ez az! Te jó ég, ez biztosan a mennyország, mert csak ott lehet minden ennyire intenzív, fantasztikus és mámorító!

Lassan csengett le a gyönyör, de mi utána sem mozdultunk meg, és talán percekre meg is fagytunk. Egymás szájába ziháltunk, és nem moccantunk. Én az ágyon ültem, ő rajtam, én továbbra is benne voltam, ő pedig még párszor összeszorította az izmait. Basszus, hogy ez mennyire izgató!
A kifulladásból végül egy csók kerekedett. Elengedtem a kielégült péniszét és a jobb kezemmel is magamhoz öleltem őt. Szorosan, erősen és birtoklón tartottam, és eszembe sem volt elengedni őt vagy elhajolni tőle. Még mindig a történtek hatása alatt voltam, és a belsőm majd szétfeszült a bentről égető eufórikus érzésektől.

Ez szenvedély volt a javából! Tömény, utánozhatatlan szenvedély. Pokoli… Mindent felemésztő… Minden érzékre ható… Tiszta… Mámorító… Szenvedély…

Levegőért kapkodva szakadt meg a csók, és egymásra néztünk. Rég vége volt mindennek, de a forróság még most is lángolt bennem. Nem a testemben, mert az már csak a mellkasomban volt jelen… Némán néztem őt, a tűz tovább égett bennem, megnyugvással és békével töltött el, és ekkor már tudtam! Ez csak a kezdet volt. Az első lépcsőfok, és a többi ezer még hátravan, mert nincs az az Isten, ember, démon, szörny vagy angyal, aki megakadályozhatná, hogy végleg magamnak követeljem őt.

- Cas – szólaltam meg rekedten, és közben alig egy centire távolodtak el az ajkaink.
- Hm? – kérdezte azon a hangon, amit nem hittem volna, hogy valaha is hallani fogok tőle. Kielégülten, boldogan, és tipikusan csak a szex után megfigyelhető nyugodt hanghordozással ejtette ki ezt az egy szót, vagy… Nem, nem szót, hanem… Basszus, a gondolataim még mindig szét vannak esve.
- Ezt meg kell ismételnünk – feleltem neki kertelés nélkül, mielőtt még elfelejtem, hogy ezt akartam mondani neki.
- Meg fogjuk – érkezett a bíztató ígéret. – Ha szeretnéd.
- Minden módon szeretném – válaszoltam én is a „jaj de boldog és kielégült vagyok” hangomon, a már-már bárgyúnak mondható vigyorommal megfűszerezve.

Ő mosolygott. Castiel mosolygott és ezzel nekem végleg végem lett!

Szorosan átöleltem, én is elmosolyodtam és újra megcsókoltam őt. Boldogan és még mindig mámoros állapotomban csatáztam az ő tökéletes függést okozó nyelvével, és magamban megfogadtam, hogy soha nem fogom őt elengedni, mert nekem erre szükségem van. Nekem Rá van szükségem! Kell nekem ez az eufória, és ez a bizsergő érzés, ami végigsöpör rajtam, amikor megcsókolom, és a karjaimba vonom. Elvesztem… Teljesen elvesztem, átmosta az agyam, a lényem, mindenemet! Ami csak egy jópofa játéknak, viccnek, alapos megleckéztetésnek indult, az halálosan komollyá vált, és ráébresztett arra, hogy mennyire sokat jelent nekem ez az angyal. Az Én Angyalom! Az Én Casem!
 

76 megjegyzés:

 1. waóóó ez zseniális cas a perverzek királya remélem dean kívánsága teljesül a folytatásról jó kis kukkolo a mi kis szende angyalkánk
  gratulálok
  pusy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia demon! :)

   Köszönöm az elismerő szavaidat. :) Nagyon örülök, hogy bejött a story és a kis kukkolós angyalka is :D

   Puszillak :)

   Törlés
 2. Először is nem,ne aggódj engem nem lehet csak úgy lebetegíteni.De nem ám!Bár ha úgy nézzük akkor én valamilyen szinten mindig beteg leszek azoktól amiket írsz mert betegesen jók. :)
  Lehet hogy már mondtam,de akkor megint elmondom,hogy nekem a fluffok a kedvenceim mert nagyon édesek tudnak ám lenni.És ez az amitől én totálisan odavagyok.Most pedig írtál egy annyira édes és aranyos valamit hogy egy szivárványon érzem magam.Köszönöm! :3
  Cas annyira aranyosan ártatlan egy angyalka tud lenni hogy szerintem nincs ember aki ezt ne szeretné benne,És amit Dean csinált vele?Hát az valami eszméletlenül beteg és szenvedélyes játék volt ami a végére mindkettejük számára szerelem és függés lett.Nagyon tetszett!
  Dean pie <3
  Ui.:olvastad azt az angol cikket amiben Misha kijelenti hogy mennyire örülne és mennyire szeretne egy Dean&Cas csókjelenetet a sorozatban,legyen az álom vagy éles helyzet ő nagyon-nagyon szeretné ezt beletenni a sorozatba?Jaj Misha nem tudom mi ütött beléd de megértelek és szeretlek.Remélem hamarosan eléri amit akar. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *jókedvűen vigyorog és alig bír írni a nevetéstől* :D
   "olvastad azt az angol cikket amiben Misha kijelenti hogy mennyire örülne és mennyire szeretne egy Dean&Cas csókjelenetet a sorozatban,legyen az álom vagy éles helyzet" Pont erről a cikkről beszéltünk az éjjel a chatben, és megállapítottuk Lugiával, hogy élőben tuti, hogy ezek közt már volt minimum egy nyelves, ha nem több :D Csak meg kell nézni a conos, meg egyéb videókat, izzik ott a légkör és a tekintetük mindent elárul :D Destiel nem csak a sorozat producerei miatt kelt életre a vásznon :D Hm, és az is lehet, hogy Misha tud valamit :D A kis Wincest író mocsok, azt is említette az interjúban. :)

   Szóval szereted a fluffot?:) Na akkor ez tényleg betalált nálad, és örülök, hogy kölcsönadhattam a szivárványomat neked is.:) Elférünk rajta mind, az biztos :)
   "És amit Dean csinált vele?Hát az valami eszméletlenül beteg és szenvedélyes játék volt ami a végére mindkettejük számára szerelem és függés lett." Így van :D Imádtam ezt írni :D Imádtam a "gonosz", csábító Deant írni, és belesétáltatni őt a saját csapdájába :D Szerintem lesznek majd még hasonló, kicsit fluffos körök, vagy előszedem még párszor a csábító, gonoszka Deant. Egyszer talán Cas is lesz ilyen :D

   Örülök, hogy jól vagy és nem betegedtél le:) És köszönöm, hogy írtál.:)
   Pite küldés indul tőlem is:)

   Puszillak

   Törlés
 3. Szia!
  Ba***us. Ez a Number 1 nálam :) Annyira tetszett, ahogy Dean először elkezdte szívatni Cast :) Aztán meg ő is megszívta :D Cukik voltak. A kezdő kis angyal, hogy mennyire kapható a jóra :D Ráadásul Dean is rákattant teljesen :D Nagyon tetszett :D Remélem lesz folytatása, hamar. S nagyon jó, hogy ezt a részt eme koktél neve alatt tetted fel :D Köszi, hogy olvashattam :D
  üdv: crucio

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia crucio!:)
   Repes a szívem, hogy nem csak nekem lett ez a No. 1. :) Akkor valamit csak jól sejtettem, éreztem meg.:) Wáááá, jaj de örülök, hogy tetszett a szívatós, visszaszivatós játék :)
   Nem gondoltam ezt folytatni, de szerintem hasonló témába bele fogok még tenyerelni, csak a ti kedvetekért.:)
   Köszönöm, hogy írtál, várlak vissza a kövi körre meg fejezetre, meg mindenre :)

   Törlés
 4. FIGYELEM: elolvasás csak saját felelősségre történhet! A hozzászólásban esetenként csúnya szavak és pornófilmeket megszégyenítő kifejezések, mondatok szerepelhetnek, melyekért, illetve azok következményeiért a készítő semmilyen felelősséget nem vállalt!

  Üdv, megérkezett Depression-MMIV-Lugia, azaz: Depression-Már-Megint-Igazam-Van-Lugia. :P

  Először is szeretném leszögezni, hogy nekem mindig igazam van, tehát ezt vedd tudomásul! Hiszen az olvasónak mindig igaza van, jól mondom, nem? De. Egy. :D Na ugye, hogy megmondtam, hát nem igaz? Hát de. Kettő. Látod, velem nem érdemes vitatkozni. Ez a fejezet ÁLLAT volt, nem? De. Három. Ahogy megmondtam, annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Hát nem? De. Négy. :D

  Szóval. A fejezet. A kör. Mint tudod, szolgálatban voltam. Ültem az őrbódéban az "innen mindent belátok, kényelmes és azonnal mozdulni tudok" pozícióban, és aztán a lakók - abban az egész utcában uralkodó nagy csendben, amiben amúgy egy gyalogos halk sietését is ötven méterről meghallani -, hétfőn hajnali háromkor a félpercenként felhangzó hangos b.zdmeg!-eimet és a bódé oldalának csapódó fejem hangos koppanásait hallgathatták. De nem érdekelt, hogy az ×××××i nagykövet vagy a moszados testőrei felébrednek ezen ütemes zajokra, mert B.ZDMEG! Az, amit akkor olvastam egy felülmúlhatatlan élmény volt, érted?! Akkora, hogy azt el nem tudom mondani! Jesszusom, na ez volt az eufória! Nem hittem volna, hogy egy történet lehet ekkora hatással. Ez valami teljesen új. Áll leesések, levegőért kapkodások, vigyorgások, hitetlenkedések, kezet-a-szájra-szorítások-hogy-ne-sikolts-fel-a-qvanagy-csendben-mint-ha-a-nagykövetséget-támadnák-a-terroristák-éppen, szédülések, levegőt visszatartások váltották egymást és ismétlődtek a legkülönbözőbb sorrendben, meghintve legalább ezer "b.zdmeg" és fej-hátra-csapással, mert ezt az élményt átélni.... Nem lehetett másképpen.

  Lefektetném -láttam aggodalmad megfogalmazódását egy chat üzenetben-, hogy nem szeretem a nyálas, cukorhabos rózsaszín sztorikat, jeleneteket. Sőt, őszintén elmondom, hogy ha már nagyon olyanba nyúlik, át is szoktam ugorni! Bezony. Nincs kegyelem, mert utálom azt a csorgó nyálmaszatot takarítani az ablakokról, szőnyegekről, a ruháimról és a bőrömről....! Brrrrrfffhh! :S De ez a történet nem volt se nyálas, se fluffos, sőt, én azt mondom, hogy OCC sem volt, és mivel [b]én[/b] azt mondom (pedig elég szigorú vagyok ez ügyben, megírom én a kritikát is, ha a karakter kifordult és csorog a pofájáról a rózsaszín-habos nyál (fúj!)), akkor ez így is van, nem? Hát de. Öt.

  VálaszTörlés
 5. Kezdjük akkor, mert ez még csak a bemelegítő volt.
  "- Tisztában vagyok azzal, hogy nem tudtál volna előbb időt szakítani rám, mivel Claire-rel intim jellegű elfoglaltságaid akadtak.
  Leesett az állam. Aha, igen, biztos, hogy leesett, még pedig annyira, hogy ez a sejtésem se bírt eljutni a tudatomig." Pontosan így történt. Csak két bekezdéssel később vettem észre, vagy valami csorog az számból az államon végig a padlóra, mire rájöttem, hogy éppen a fentebb leírt esemény miatt. Sietve megtöröltem, mert eléggé szánalmasnak nézhettem ki, arról nem is beszélve, hogy a második kerületben hajnalban közlekedő helyi vadászgörények mennyire egyenruhához méltatlannak gondolhattak a látvány miatt.
  "Biztos, hogy rosszul értettem, mert ő nem csinálna ilyet. Ő nem! Vagy mégis?"
  "...most a kis perverz ezt totálba megkapta. Ezt akartad? Hát tessék, most csak a tied! Élőben, egyenesen a gyártótól!" Kösz, b.zdmeg, hogy EZ A FEJEZET HOZZÁM BESZÉL! :D :D Még én ilyet soha nem tapasztaltam, csak az Odaát részekben. Egyetlen pillanatig sem tagadom le a perverz jelzőt, vagy hogy tényleg erre vágytam és akartam, totálban! :D Te belém látsz, ami félelmetes és nagyszerű egyszerre.
  "Izgató volt, amit láttál? Esetleg te is beszálltál volna? Vagy kisajátítottad volna Claire-t, és úgy megdugtad volna, hogy a sikítása a szomszéd városig hallatszik?" A kezem ebben a pillanatban csapódott a számra, hogy az ártatlan lakosság ellen vétlenül irányuló, feltörő ujjongó-nevető-megdöbbent sikolyhangokat visszatartsa. Valamekkora sikerrel.
  "- Mondd csak, magadhoz nyúltál utána?" Hát én már ekkor sem álltam messze tőle, de az előző hangok kétszeres áradatának megfékezése "szerencsére" jobban lefoglalt.
  ”Ezért újra a pokolra jutok, az már egyszer biztos!”
  "Figyelem, emberek, a macsó Dean mindkét nemre veszélyt jelent." Ügyes vagy, most mondanám, te macsó, hogy akaszd a nyakadba ezt a táblát, de felesleges, mivel a homlokodra van tetoválva és a génjeidbe kódolva. Ezért jár a keksz! :D
  "Közelebb nyomakodtam hozzá, végignyaltam a számat, - persze szándékosan az orra előtt pár centivel -, aztán folytattam az izzasztását." Gyere bébi, az ölemben van még neked/tek hely.... XD Csak ne lihegnél annyira, mint egy asztmás kutya. :P :D Olyan erotikusan. :D
  "- Ugye jól sejtem, hogy amikor minket bámultál, akkor azt képzelted, hogy te vagy alattam? – suttogtam tovább rekedten. Érzékien nyögtem a fülébe és újra belenyaltam. – Hogy téged csókollak… Hogy a te neved suttogom a szoba fülledt és kéjtől izzó levegőjébe… Hogy a te fenekedet fogom erősen a kezembe, miközben néhány erőteljes és mély, ó igen, Castiel, képzeld csak el, hogy milyen mély mozdulattal élvezek nem belé, hanem beléd! – kiszáradt a torkom, és nyelnem kellett, mielőtt folytattam. – Szeretnéd, hogy megdugjalak?" IGEN. De csak mert megint hozzám beszélsz, te dög....!!! :D :D :D
  "Csak türelem, Dean, és legalább vele ne legyél egy tapló paraszt!" Különben jön a VASLAPÁT! De ezért nem keksz jár, hanem egy hatalmas főhajtás és áll leesés.

  Ahogy Cas elkezd a saján tényszerű nyelvén beszélni egy ilyen jelenet közben - a fejem nagyon koppan a fafalon, de meg sem érzem, úgy kacagok, hogy a könnyim kifolynak és levegőt se kapok, hogy egy ilyen fullasztó jelenetben ő.... jézusom, ez annyira Cas!!! XD

  VálaszTörlés
 6. "- Mondd, hogy nővel már csináltad – adtam hangot a hezitálásom okának.
  - Nem mondhatom ezt, mert akkor hazudnék." B.zdmeg! :D
  "- Nem akarlak megrontani." 3:D Deeee, tedd meg Luke! :D Ez a sorsod, nem kerülheted el a végzetedet!!!
  "Az eszem végleg szabadságra ment." De már a történet elején!!!
  "Hm, legalább tanult is valamit az ingyen pornóból, amiben nemrég része volt." Meg-hal-tam!
  "Erőt vettem magamon, és haladtam tovább az utamon, végignyaltam a hasát, amit ő reflexszerűen behúzott, és elnevette magát." Ezen pedig minden olvadozások legolvadásabbikát produkáltam. Kérnem kellett egy szivacsot, hogy összeszedjem magamat.
  "Amikor azt mondtam, hogy te irányíthatsz, nem így értettem. Ha akarsz, akkor megdughatsz." B.zdmeg! XD
  "...nem bírtam befejezni a mondatomat, mert a szemeim fennakadtak a gyönyörtől." De b.zdmeg, így nem látom a szöveget tovább!!! XD
  "Elengedtem a kielégült péniszét és a jobb kezemmel is magamhoz öleltem őt." 3:D És lazán a hátára kentem, ami épp rajtam volt..... BOCCS, ezt egyszerűen nem lehetett kihagyni! :D :D <3 *meg-ful-la-dok!*

  "Ez szenvedély volt a javából! Tömény, utánozhatatlan szenvedély. Pokoli… Mindent felemésztő… Minden érzékre ható… Tiszta… Mámorító… Szenvedély…" Tökéletes leírás a körhöz. Minden benne van, pontosan és megfelelő sorrendben. :D Most nem? De. Hat.

  "- Meg fogjuk – érkezett a biztató ígéret. – Ha szeretnéd." SZERETNÉM!
  "Elvesztem… Teljesen elvesztem, átmosta az agyam, a lényem, mindenemet!" Pontosan ez történt. Már megint rólam írsz! És a jogdíjat meg se beszéltük!

  A helyesírási hibákról, elírásokról, fogalmazási pontatlanságokról. Most te komolyan azt hiszed, hogy a felsoroltak közül bármelyik, kettő szóval később már számított, vagy egyáltalán emlékeztem rá??? Hát nem. Hét. Még a létezését is elfelejtettem egy fél mondattal az olvasása után. És ez jelent valamit.

  HOGY ÁLLATIRA, elmondhatatlanul, fenomenálisan jó volt! Megpróbáltam szavakba önteni a feelinget, de tudom, hogy képtelenség ezt visszaadni! Az élmény... utánozhatatlan. Ennek a tűznek a csillapítására egy hűtőkamrába való beköltözés, de még ez sem segített volna.

  Szép munka? Ez édeskevés kevés erre a körre. Köszönöm? Még mindig nem fejezi ki eléggé. Keksz? *Bitch please!* :D

  Isten vagy. Pont. Nem? De. Nyolc.
  Szóval majd találkozunk a pokolban, mert én ezért - hogy ezt ennyire nagyon-nagyon akartam, élveztem és izgultam - garantáltan ott fogok kikötni! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Lugia! :)

   Még mindig nevetek, hihetetlen. :) Köszönöm ezt a fantasztikus kisregényt, feldobtad vele nem csak a napomat, de a hetemet is. :) Bánatos napjaimon ezt fogom újra és újra elolvasni, az biztos.

   „esetenként csúnya szavak és pornófilmeket megszégyenítő kifejezések, mondatok szerepelhetnek, melyekért, illetve azok következményeiért a készítő semmilyen felelősséget nem vállalt” Jól bevédted magadat már a legelején. :D Ezt kitől tanultad? :D :D :D Cseles, nagyon cseles, és néhol valóban elkélt ez a figyelmeztetés.:) Már itt kilóra megvettél és végem volt, Beső Pista bán pedig szakadtam. És igen, értem én, az olvasónak mindig igaza van, e felett én is fejet hajtok és behódolok neked.:)


   „félpercenként felhangzó hangos b.zdmeg!-eimet és a bódé oldalának csapódó fejem hangos koppanásait hallgathatták” A b+-kel nincs bajom, de ugye azért a te buksid is jól van? Miattam nehogy nekem lesérülj, annyit nem ér se Cas, se Dean. Hopsz, na ezért most kapni fogok, igaz? :D

   Az élmény… Még mindig szóhoz sem jutok. Ennyire… Ennyire hatni… Hogy ennyire hasson, ezt álmomban sem hittem volna, szóval asszem most veled együtt én is nagyon meglepődtem és sokkot kapni. Hatni akartam, persze, hogy hatni akartam, mindig hatni akartam, de hogy egyszer ennyire sikerülni fog egy nem-megríkatós írással is… Egy baj van. Félek, hogy ezt nem tudom majd tovább fokozni és egyszer beletörik valamibe a bicskám. :( Úristen, most fogom csak fel, hogy mekkora felelősség szakadt a nyakamba, és ez jó is, meg félelmetes is, mármint, hogy meg tudjak majd eztán is felelni az elvárásaitoknak. De tudod milyen vagyok, igyekszek, mindig igyekszek majd.:)

   OOC. Valahol annak éreztem, valahol nem, de a kör első, nyers vázlata még mindenképpen az volt, és lehet, hogy csak én nem tudtam ettől elszakadni, és a sok finomítás, kiegészítés után nem igazán tűnt fel, hogy már korántsem olyan OOC, mint volt. Ezek szerint a nyáltenger sem volt ott, vagy nem fojtogatott, pedig eleinte szerintem az sem volt egyszerű.:) Sok munkám volt vele, na. Sokat csiszoltam, mire ide eljutottam vele. Ez az átka annak, ha sokszor csak hulla állapotában tud az ember írni, akkor sok minden nehezebben jön össze, és többször igényli a baltát. De ez van, nem tudok sajnos ez ellen mit tenni, örülök, hogy egyáltalán írni tudok néha. :(

   Na de most evezzünk boldogabb vizekre:D A reakcióid, kommentárjaid… Kész voltam rajtuk :D
   „EZ A FEJEZET HOZZÁM BESZÉL!” Így van, így van, nagyon nagyon jól érzékeled, hogy Dean teljesen csak Casnek címezte ezen szavait. Lám, ezt nagyon jól észrevetted. A kis mocsok vadász, mi? :D Szívlapát neki, meg az írónak is, ugye? :D

   „te macsó, hogy akaszd a nyakadba ezt a táblát, de felesleges, mivel a homlokodra van tetoválva és a génjeidbe kódolva” Yeah, Yeah, Yeah, YEAAAAAAAh. :) Ugye, hogy milyen macsó tud lenni Dean a sorozatban is???? Ugye??? Megzabálnám olyankor a kis vadászó, csábító, szájnyalogatós rohadékot :D

   Törlés
  2. Folytatása következik, mert nekem se fért bele egybe :D

   Amúgy az írásod végére kekszmérgezést fogok kapni, csak úgy megsúgom :D

   „„Szeretnéd, hogy megdugjalak?" IGEN. De csak mert megint hozzám beszélsz, te dög” MOST lebuktál :D Itt visítottam a nevetéstől, szóval nem csak neked volt egy jó estét, az én napom is jól indult :D Cas pedig, örülök, hogy szerinted itt is teljesen Cas maradt a drágám.:)

   A további kommentárjaid… Sírok, kész, végem, most is szakadok a nevetéstől. A sok b+m meg az álleesések… És a csúcs ez volt:
   „"Elengedtem a kielégült péniszét és a jobb kezemmel is magamhoz öleltem őt." 3:D És lazán a hátára kentem, ami épp rajtam volt..... BOCCS, ezt egyszerűen nem lehetett kihagyni! :D :D <3 *meg-ful-la-dok!*” Itt a fantáziátokra bíztam, hogy mennyire volt ilyen vagy olyan Dean keze:D És ha beletörölte, akkor mi van? :D Épp egy fantasztikus érzelmi megvilágosodás kellős közepén volt, épp lesz.rta, hogy az első meleg ágytornája után a másik hátára kente annak a saját g.-jét :D :D :D :D Igazam, van, vagy igazam van? :D (Egyszer nekem is lehet, na:D)

   „"Elvesztem… Teljesen elvesztem, átmosta az agyam, a lényem, mindenemet!" Pontosan ez történt. Már megint rólam írsz! És a jogdíjat meg se beszéltük!” Reklamációkat e-mailben fogadom, az ügyvédem pedig tessék megkeresni, aki én vagyok :D :D :D

   „HOGY ÁLLATIRA, elmondhatatlanul, fenomenálisan jó volt! Megpróbáltam szavakba önteni a feelinget, de tudom, hogy képtelenség ezt visszaadni!” Hidd el, át adtad, teljesen, tökéletesen, és ennél jobban már nem is lehet.:) Borzasztóan örülök, hogy egy ilyen élménnyel gazdagíthattalak.:) És örülök, hogy bevallottad a hűtőkamrát :D :D A kövi randink pedig ezek szerint a pokolban vár majd ránk.:)

   Köszönök mindent. Mindent, amit össze se tudok foglalni, mert ezt egy élmény volt olvasni, és mint már szó volt róla, ennyi követelésnek nem lehet nemet mondani, ügyködök majd a folytatáson.:) A sok kekszet is köszönöm, tuti, hogy egy időre betáraztam magam belőle :D

   Puszillak, ölellek, és minden egyebet kapsz, amit csak szeretnél egy ilyen komi után. :) :) :)

   Törlés
  3. A jogi háttér, ami minket véd, sosem árt! ;) És igen, Besenyő Pista bá' utánozhatatlan. :3

   A fejem többet is kibír, nyugi. De van, akiért megéri amúgy az áldozat.
   Nagy felelősség, nagy munka, ezt tudom. De ez a mi sorsunk ;)

   Osztán. Amiket én írtam, hogy "EZ A FEJEZET HOZZÁM BESZÉL!", ezt nem Cas nevében írtam, hanem a sajátomban. Mert millió ilyen forró megszólalása volt Deannek, ami teljesen olyan volt, mintha személyesen nekem (olvasónak) címezné, és hát.... igen NAGYON forró helyzetben még forróbb megszólalása, amik miatt egyre többet voltam kénytelen könnyíteni a ruházatomon.... :D Nem csak Cas vére forrt fel.

   XD XD Meghaltam. Megint. Sírok. Végülis.... Ezt is betesszük a híres b.zdmegek közé Petőfi és a Mátyás közé (Hát ezt rákente, b.zdmeg! O.o)

   De most nem is kekszet kaptál... O.o :D :D

   Törlés
  4. Ha nem kekszet, akkor mit kaptam? :D Nem fejtetted ki bővebben :D
   Tudom, hogy úúúúgy érezted, hogy Dean nem csak Casnek beszél :D Az volt a cél, hogy azt érezzétek, hogy Nektek IS beszél a kis mocsok. :D Minden, egyes, forró, izzó helyzetben :D Látom sikerrel jártam. De azért remélem nem sztriptíz lett a vége a követség előtt :D
   *szolidan és elégedetten mosolyog*

   Szóval akkor Destiel minden áldozatot megér? :D Ejnye, na de ilyet. :D Mellesleg megsúgom, hogy egyet értek veled és igazad adok neked :D Mert NEKED mindig igazad van :D

   Egyet értek, mehet minden szó a híres b+.ek közé :D És "rákenjük" mi is Deanre meg Casre, hogy az ő hibájuk :D

   Törlés
  5. A kekszet Dean kapta, hozzád azt túl kevésnek tartottam, ezért kaptál egy EGÉSZ GYÁRAT!!! :D

   Hát pólóig vetkőztem fél négykor ;)
   Rákenjük, hát ez hatalmas! XD XD

   Törlés
  6. Oszt mit csináljak én egy egész keksz gyárral? :D nyissak papagáj üzemet? :D

   Pólóig, az se rossz :D Ha kanos!Dean arra járt volna... :D

   Miért kenjük rá? :D mert olyan hatalmas? :D Vagy sok(k)? :D Bocs, a mennyiségre nem tértem ki, legközelebb pótolom, esküszöm :D Csak neked, csak mos, csak hogy tudd, mennyit kell kenned és hova? :D

   Törlés
  7. Te nagyon rafinált vagy! :D Az a tipikus minden hájjal megkent vérszívó Crowley és ügyvéd keveréke! :D Először írod, hogy "rákenjük", én kacagok rajta, aztán rám húzod a dolgot.... Cseles! Na, nem mint ha baj lenne, mert nagyon szeretem az ilyen játékokat! :D

   Részletesebben le kívánod írni? Én nem akarlak megállítani benne :D :D Halljuk azokat a piszkos, szaftos részleteket! 3:D

   Törlés
  8. És postolja itt nekem a jobbnál jobb kedvenc videóimat :D És még én vagyok a pervi, mi? :D
   Figyi, én csak megírtam, te CUPPantál rá, de nagyon, én meg felvettem a kesztyűt :D

   "- Most komolyan? Azt akarod, Cassy édesem, hogy megadjam neked azt, amiért annyira, de annyira sóvárogsz? Ó, igen, tudom, bébi, hogy ezt akarod - nyögtem elfúló hangon az előttem térdelő angyalnak, aki csillogó, éhes tekintettel nézett fel rám, majd újra a sóvárgó farkamra pillantott. Ezt nem lehetett tovább ép ésszel bírni. Még néhány rántás és..."

   A többit a képzeletedre bízom.

   Ui: ez nem részlet volt semmilyen körből. :D Most dobtam össze neked :D Ha akarod, hogy folytassam, csak sikííííts, mint Claire tette :D

   Törlés
  9. Azt hiszem, érdekel a szituáció eleje és vége.... Hhhahhhmmmm!

   Törlés
  10. Gondoltam, te kis szájnyalogatós :D Tovább is írtam, nesze :D A sikítással csak óvatosan, nehogy csendzavarásért bevigyenek a kollégáid :D

   "Hangosan nyögve élveztem el, remegett minden porcikám, és mindezt csak fokozta, amit az én angyalom látványa nyújtott. Az ondó beterítette az egész arcát, ami őt egy pillanatig sem zavarta. Mosolyogva kidugta a nyelvét, végignyalta a szája szélén lecsöpögő spermát, és a vigyora még szélesebb lett.
   - Te ezt élvezed – suttogtam rekedten és nagyot kellett nyelnem, mert még mindig a történtek hatása alatt voltam.
   - Nagyon… Hmm – újra megnyalta a száját, a mutatóujját végighúzta a szemöldökén, majd látványosan bekapta és lehunyta a szemét. – Nagyon finom vagy – tette hozzá kéjes hangon. Felállt és csillogó szemekkel nézett rám. – Igen, szeretem, amikor élvezed velem a szexuális tevékenységeinket.
   Óvatosan az arcához értem, végighúztam az ujjam a maradék spermán, a szájához tartottam, ő pedig olyan érzékien nyalta meg, hogy a lélegzetem is elakadt, persze csak addig, míg artikulálatlan nyögés nem szakadt fel a kiszáradt torkomon. Nem engedte el az ujjam, hanem a szájában tartotta, erősen megszívta, a fogai közé vette, és a nyelve játékosan nyalogatta.
   - Nem hittem volna, hogy ilyen kiéhezettek tudnak lenni az angyalok – nyögtem elképedve.
   - Csak, akkor vagyunk azok, ha van valaki, aki kihozza belőlünk."

   Ennyi van :D Elég? :D Vagy kérsz még valamit mellé? :D

   Törlés
  11. HOZD AZ ÜVEGET! Meg a hordókat a pincéből! Mindent, ami csak mozdítható és folyékony!!! :D

   Törlés
  12. Ahogy óhajtod :D Parancsolj! Itt van egyben, az egész, elejétől a végéig :D Most dobtam össze ám :D Ahogy kérted :D

   Borzasztóan közel voltam, és ezt bassza meg ő is tudta. Még hevesebben kapott be, tövig a torkára szaladtam, és közben azt hittem, hogy ez tényleg a vég. A nyelve érzékien játszott vele, majd látványosan kiengedte, végül újra mélyen a szájába vette.
   - Szeretném, ha te fejeznéd be – suttogta kéjesen, amikor ismét meg bírt szólalni.
   - Mi? Ezt… Ezt hogy érted? – kérdeztem tőle hangosan zihálva. A farkam alig egy centire volt az arcától, és ő úgy nézett fel rám… Istenem, már ettől az átható pillantástól el tudnék menni.
   - Látni akarom, amikor elélvezel. Közelről – válaszolta nekem halkan, majd újra végigfuttatta a nyelvét a kőkemény farkamon.
   - Élvezzek az arcodra? – kérdeztem remegő hangon.
   - Igen, Dean, élvezz az arcomra – felelte határozottan.
   Nekem sem kellett kétszer mondani, és már maga a gondolat kis híján átlökött a határon. Erősem megmarkoltam a farkamat és belekezdtem. A kis szemét elmosolyodott, kidugta a nyelvét és végignyalta a nedvességtől csillogó makkomat. Őt tényleg semmi sem feszélyezi! Úristen, annyira szabadon, annyira ösztönösen, annyira jól csinál mindent…
   - Biztos, hogy ezt akarod? – kérdeztem elfúlva.
   - Igen, Dean, szeretném, ha megajándékoznál azzal, amit kérek tőled. Nagyon szeretném. Minden vágyam ez – suttogta kéjesen, és ekkor már tudtam, hogy a játék beindult, és elkezdte a legutóbb felfedezett fegyverét használni ellenem: a szavakat. A könyörgő, szexéhes angyal újra életre kelt! Legyen! Rajtam nem fog múlni, bébi! Akkor játszunk egy jót!

   - Most komolyan? Azt akarod, Cassy édesem, hogy megadjam neked azt, amiért annyira, de annyira sóvárogsz? Ó, igen, tudom, bébi, hogy ezt akarod - nyögtem elfúló hangon az előttem térdelő angyalomnak, aki csillogó, éhes tekintettel nézett fel rám, majd újra a sóvárgó farkamra pillantott. Ezt nem lehetett tovább ép ésszel bírni. Még néhány rántás és...

   Hangosan nyögve élveztem el, remegett minden porcikám, és mindezt csak fokozta, amit az én Casem látványa nyújtott. Az ondó beterítette az egész arcát, ami őt egy pillanatig sem zavarta. Mosolyogva kidugta a nyelvét, végignyalta a szája szélén lecsöpögő spermát, és a vigyora még szélesebb lett.
   - Te ezt élvezed – suttogtam rekedten és nagyot kellett nyelnem, mert még mindig a történtek hatása alatt voltam.
   - Nagyon… Hmm – újra megnyalta a száját, a mutatóujját végighúzta a szemöldökén, majd látványosan bekapta és lehunyta a szemét. – Nagyon finom vagy – tette hozzá kéjes hangon. Felállt és csillogó szemekkel nézett rám. – Igen, szeretem, amikor élvezed velem a szexuális tevékenységeinket.
   Óvatosan az arcához értem, végighúztam az ujjam a maradék spermán, a szájához tartottam, ő pedig olyan érzékien nyalta meg, hogy a lélegzetem is elakadt, persze csak addig, míg artikulálatlan nyögés nem szakadt fel a kiszáradt torkomon. Nem engedte el az ujjam, hanem a szájában tartotta, erősen megszívta, a fogai közé vette, és a nyelve játékosan nyalogatta.
   - Nem hittem volna, hogy ilyen kiéhezettek tudnak lenni az angyalok – nyögtem elképedve.
   - Csak, akkor vagyunk azok, ha van valaki, aki kihozza belőlünk. És nekem van valakim, aki ezt megteszi – tette hozzá vigyorogva, aminek a végeredménye egy vad, éhes és borzasztóan forró csók volt. Hm, igen, nekem is van valakim, aki a legjobbat hozza ki belőlem. Minden téren!

   Elmosolyodtam, aztán elhajoltam tőle és oldalra néztem.
   - Igaz, Lugia? Ezt te is élvezted, ugye? Te kis kukkoló! Valld be, szívesen lettél volna Cas helyében – mondtam neki azon az erotikus hangomon, ami tudtam, hogy az összes nőt, és köztük Cast is a padlóra küldi. – Talán legközelebb, bébi, oké? -> :D

   Vége :D

   Törlés
  13. B.AZDMEG! :O XD XD XD Ilyen csúnyán lebuktam..... :D :D XD jesszus, nem kapok levegőőőőt.....!! Asszem a húsz centis vigyorom az arcomon ragadt, de az ajtón kirobbanva mindjár' kiugrok a folyosóra, mert itt nincs levegő, megfúlok...! :DAztaqva..... XD Rendesen megugrottam, mikor olvasom tovább a nevemet :D

   Ez most egyrészt nagyon gonosz, másrészt köszönet, harmadrészt MUHAHAHAAHAHAH!!
   FIGYELEM!!! Nienoron kívül csak perverz, erős idegzetűek számára!

   Törlés
  14. *elégedetten hátradől, és boldogan, kissé már gonosz módon vigyorog* Muhahaha :D

   Én szóltam, vigyázz mit kívánsz, mert a végén még teljesül a kívánságod. A kép pedig ütött. :D Látom, hogy a leírás nem volt neked elég, kellett neked a történtek vizuális megjelenítése is :D Ezt most már soha nem mosod le magadról, nem úgy, mint Cas :D

   Törlés
  15. Soha nem tagadtam le a valómat még senki előtt, ez eztán sem fog változni. Ez vagyok én :D És élvezem! http://static.tumblr.com/ee3d8238f42e2991ae2bd9fb0822155a/whei7lg/vMdmpyu2s/tumblr_static_tumblr_mjke5hcvys1rm8u57o1_400.gif

   Viszlát a pokolban! ;) :D

   Törlés
  16. ééééé még egy kép :D Ha már a témánál vagyunk, igaz? :D Amúgy senki se mondta, hogy ne élvezd. :P Sőőőt, még Dean is azt mondta, hogy talán legközelebb te jössz :P Akkor aztán lesz mit élvezni :D

   Oké, akkor találkozunk a pokolban :D Nem hiszem, hogy retúrjegyet kapunk, de hátha egy angyal kiment majd minket is onnan :D Hátha :)

   Törlés
  17. Nekem az is elég, ha lejönnek hozzám néha szendvics-partizni :D Izgi lenne!!!

   Törlés
  18. Most komolyan írjam át a Cosmopolitan "főszereplőnőjének" a nevét a tiédre? :D Tudod mit? Nekem az is elég, ha magadat képzeled majd a helyébe :D
   Haj, azt a kört is be kellene fejeznem és publikálható formába varázsolni :D

   Törlés
  19. XD Nem biztos, hogy jó ötlet lenne.... XD De az odaképzelés akaratlanul is megvan mindig! Viszont, ha be teszel egy komplett kör közepére egy ilyen "Ugye, Lugia?" dolgot, tutira le fogok esni a székről vagy épp megfulladni...... Nem török én ekkora babérokra ;) :P Csak csendesen a háttérből figyelni és úgy közeledni észrevétlenül.... :D

   Törlés
  20. Tudom, csak viccből mondtam :D Az odaképzelés meg oké, sőt, örülök, ha sikerül :P
   Azért tettelek bele nem a kör közepére (Edda:D), hanem a végére, hogy jóóól meglepődj és velem együtt nevess egy jót :D Ami úgy láttam sikerült :)

   Törlés
  21. Hát ez tök olyan volt, mint a Végtelen történetben, amikor Atrasko belenézett a tükörbe és Barnabás (az olvasó) pislogott vissza rá. :D
   Ügyi vagy! :*

   https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/q71/s720x720/1781993_884031651623096_1474518027_n.jpg

   Törlés
  22. Na jó, most fordultam le a székről a nevetéstől :D Ez a Lembas... :) Örülök, hogy van még valaki, akivel ennyire el lehet GYU-zni. :) Legolas mindig a kedvencem volt :) Imádtam :)

   Hát ebből a Barnabásból nem sokat értettem, vagyis nem ismerem, szóval nem koppintás célzattal szólt hozzád Dean :D

   Törlés
  23. Ez a Végtelen történet, Drágám :D Tuti, hogy ismered! ;) Az egyik próba belőle, amit Atrasko állt ki Fantázia Birodalmának megmentéséért.

   Legolas is nagy kedvencem ámmmmmmm! :D

   Törlés
  24. Nem hallottam róla, és sehogy se ugrik be, hogy mégis így lett volna. :S

   Legolas? :) Akkor csapj bele! :) Üdv a klubban. :) Először ő fogott meg az első filmben. Úristen, de rég is volt az már :D

   Törlés
  25. Titokban mindnyájan ezt reméljük egy történettől. Így éljük bele magunkat, átéljünk mindent a főhőssel. Ez egy igazi kultúrfilm, egy mese a csodákról, a belső értékekről és arról, hogy néha mindez valóra válik, nem csak gyerekeknek.

   Sokáig tartott egy jót találni, de megéri, ha kedvet kapsz hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=s7KBIMFlRRY

   Törlés
  26. Hát így elsőre tényleg meseszerűnek tűnik, amivel nincs bajom, mert szeretem őket. Címet eltároltam a buksiban, és ha egyszer olyan kedvem lesz, nekiesek.:)

   Törlés
  27. AKKOR IS EZ A KEDVENC. ŰBER. FéVöRiT.
   Ha ezt lepipálod, hát én.... *öhh, szóval most nagyot akartam mondani, de én nem vagyok ennyire bevállalós (még a végén tényleg le kéne..... érted XD ), szóval inkább csak azt mondom, hogy* nagyon meg fogok lepődni... és még jobban csodálni, már ha ezt lehetséges űberelni a mostaninál <3

   Törlés
  28. Challenge accepted :D Tudod, hogy szeretem a kihívásokat, szeretek fejlődni, sőt akarok fejlődni és muszáj is fejlődni, szóval igyekezni fogok. :) Amit most írok, az más miatt lesz különleges, de lesz egy olyan kör is, ami egy kicsit közel áll ehhez, de ezt nem üti ki. Szóval lesznek itt még csemegék, és persze a cél, hogy egyszer talán új dobogóst mutassak fel neked. :)
   De azért ne mondd nekem azt, hogy egy kis Castiel POV nem keltette fel a kíváncsiságodat? :P
   Mindenesetre megnézném, hogy miben fogadnál :D

   Törlés
  29. Uhhhh..... Ez a történet - és ezzel most nem árulok el titkot, mert szerintem a legtöbbünknek - csöpögős, és nem a sírás-érzelmes oldalára gondolok.... :D Azt hiszem, érted :D :D :D De nem merem már máshogy megfogalmazni és leírni... XD Ez a téma; a "csábítós-ködös/felhős-gyengédes-lassan.az.ágyra.döntöm-érzelmes.csókos-lágy.érintéses" olyasmi, amibe azonnal, végérvényesen beleszerettem. Pont. Olyan szinten megragadott, hogy örök kedvenc lett. Magam is meglepődtem, de ahwwwwwww!

   Viszont csak szólok; a fogadásnál a lovas-bevállalás nem játszik! XD

   Azért igen, Cas POV.... :D az nem gyengén érdekelne! 3:D

   Törlés
  30. A kíváncsiság mi? :D Jól haladok vele, megsúgom :) És elég hosszúnak ígérkezik, aztán a végén meglátjuk, hogy milyen lesz. OOC? Nem, most az sem érdekel, ha az lesz. Ezt most így, ahogy van meg kell írnom. :)

   Szóval csöpögős? :D Ne aggódj, értem én az utalást :D Csak fentebb kell tekerni arra a bizonyos általad óhajtott PWP jelenetre :D Megyünk a pokolra, igaz? :D Merd csak kerek-perec leírni és megfogalmazni, én is megtettem, vagy nem? :D De. Egy. :P :P :P

   "csábítós-ködös/felhős-gyengédes-lassan.az.ágyra.döntöm-érzelmes.csókos-lágy.érintéses" Ezt a receptet én is szeretem és fel lesz még használva, ne aggódj. :) Persze utálom magam ismételni, szóval nem így, remélem ezt nem kell mondanom :P

   Törlés
  31. Yesssss....!
   Hát az a jelenet... XD XD Wáááááááh! *sírva kacag és visít az arcával a tenyereiben*
   Éljen a pokol! Reszkess, jövünk!!! Nem lesz kegyelem! Úgy befűtjük a helyet, hogy mindenki kénytelen lesz fehérneműig vetkőzni...! 3:D

   Törlés
  32. Kacagj csak, a pokol téged is vár, édesem :D Együtt megyünk, kézenfogva, oké? :D
   Nem baj, vetkőzünk, de csak ha Cas és Dean is ott lesz :D Dean ott lesz, mert most démon, Cas meg megy utána, szóval.... :) :) :)

   Törlés
 7. Lsd. Fent
  Na jó ennyire nem leszek mocsok, kifejtem hosszabban is. Nekem nem akadály a műfaj, páros, még a figyelmeztetések sem igen, mert az író nevét egyfajta garanciának tekintem. Ezért van viszonylag kevés irótól rengeteg könyvem. Úgyhogy a figyelmeztetés szekció inkább a kiváncsiságot hozza ki belőlem, de ezúttal megvártam a nyugodt helyet.
  Alias busz.
  Az utazás megnyugtat, a telefonom is fel volt töltve, úgyhogy lazán nyomtam egy Tovább gombot, aztán...aztán majdnem fennmaradtam. Azért csak majdnem, mert van az a belső órám, ami szólt, hogy hahó csajszi állomás!
  Castiel nem tud kopogni, ez tény, canon és fix pont az időben. :)
  A többi meg...szóval hol is van az a hűtőszekrény? Szabályosan remegő lábakkal szálltam le a buszról, még jó, hogy senki nem kérdezett rá, hogy mi a francnak vigyorgok én annyit, és az összes többi akciómat, úgymind: döcögve röhögést, ide-oda dülöngölést az ülésben haldokló fókabébihangokat kiadást betudták az utazásnak.
  "A játék indul!" The Games is on! Avagy asszociáljunk más fandomokra és tagadjuk le az ötleteinket, amik ebből az eszmefutattásból fakadtak.
  " Figyelem, emberek, a macsó Dean mindkét nemre veszélyt jelent." Jól van Dean, téged sem az eszedért szeretünk! Sírvaröhögök.
  "Ó, igen, nem csak Batman vagyok, hanem Don Juan is!" Képernyő lekapcs, fej kézbe hajt és próbál nem megfulladni. Pedig te a nyomkereső vagy nem a Batman!
  Az idézgetést itt hagyom abba, mert nem tudom hova ragozni, hogy TETSZETT! Imádtam, jólesett és még be sem rúgtam, annyira, bár arra kiváncsi lennék, hogy mikor vettünk egy másik billentyűzetet.
  És kicsit be is rekedtem, mert annyit nevettem, a szavaiamt is teljesen elvetted, de bánja a pulóveres varjú. Csak jó lett volna elmondani, hogy na kéremszépen ez odavágott. :) Úgy finoman, jólesően érzékien ;)
  Áh... csak érzékeld a monitorból kiáradó szivecskéket, éneklő lufikat és kerubokat :)
  Köszönöm, hogy olvashattam!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert kell neked mindig tömegbe, úton meg ilyen helyeken olvasni, mi? :D Majd ha egyszer fent maradsz a buszon, akkor megtanulod a leckét, vagy nem? Szóljak Deannek? :D Ő jól ért a megleckéztetéshez.:D
   A remegő és balesetveszélyes lábakért sem vállalok felelősséget, ez kérem szépen mind annak a kis pimasz kukkuló angyalnak, és a büntetős Deannek a hibája. Úgy ám, nekem közöm sincsen hozzájuk, eskü :D
   "ól van Dean, téged sem az eszedért szeretünk! " De azért annyira nem kell féltenünk a drágát.:D Vagy igen? :D
   Éééés a Don Juan :D Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy megemlítetted. :D Ezt egyszerűen MUSZÁJ volt, bele KELLETT írnom, mert anno a Batmanas rész... Kész, imádtam. IMádtam, amikor ilyen hülye részeket kaptunk tőlük és sírva röhögtünk rajtuk :D
   A szivecskéket, éneklő lufikat és kerubokat megkaptam, látom őket, és örülök, hogy megszülettek, a billentyűzetedről pedig semmit sem tudok. Nem én voltam, eskü. :)

   Örülök, hogy jót derültél a körön és hogy tetszett.:) Azért remélem szomjas maradtál még a következő körre. :) Mert lesz még, lesz még pia bőven, mert van még onnan, ahonnan ez is jött :D

   Törlés
 8. Szia Nienor!
  Mint ígértem visszatértem, ezúttal hosszabb véleménnyel.
  De először is: Gyanútlanul nyitottam meg az oldaladat, amikor is az arcomba ugrott az új fejléc. Egyszerűen fantasztikus! Nagyon király! *-* Imádom! Szóval miután magamhoz tértem a sokból (értsd: vagy 8 percen keresztül bámultam) lejjebb görgettem, és majd kiugrottam a bőrömből, amikor észrevettem, hogy már két új fejezet is várja, hogy elolvassam. Aztán rájöttem, hogy most csak egyet tudok elolvasni és döntenem kell. Nehéz döntés volt, de emellett döntöttem, mert most szükségem volt egy kis fluffra.
  A történetről: Már rögtön, a legelején magával rántott. Aztán ahogy Cas lebukott a név dologgal (rögtön a hatodik évad huszadik részében lévő elszólása jutott eszembe, és ezzel teljesen megvettél), utána a macsó, mindkét nemre veszélyt jelentő, valamint a Batman/Don Juan Dean... kész végem volt :3 aztán már csak azt vettem észre, hogy beleszédültem az olvasásba és ez csak akkor szokott megesni velem, ha egy történet tényleg nagyon jó, hiteles, alig tudok betelni vele, már kapkodva olvasom a sorokat és szinte levegőt is elfelejtek venni. Ez pontosan ilyen volt. Dean és Cas teljesen karakterhűek és... és... nem találok szavakat (ami egyébként azért is van, mert fáradt vagyok és mert még mindig az írásod hatása alatt vagyok). Mikor leültem a géphez teljesen egy letört, fáradt, búskomor hangulatban voltam. Elolvastam a Cherub's Cup-ot és máris milliószor vidámabb vagyok ^_^ Annyira átvettem a hangulatát, hogy ötletet adott egy új Destiel rajzhoz, amivel már félig kész is vagyok. Ha érdekel a rajz, amint kész van szívesen elküldöm emailben (ha már te ihletted meg), de előre szólok, hogy szörnyű rajzos vagyok... ennek ellenére szeretek rajzolni .-. ...Ne. Ne keress logikát. Azt nálam sehol nem találsz :D
  Nos, kifejtősebbre szerettem volna írni, de már valahogy még a gondolkodás se megy (bocsi az esetleges hibákért, értelmetlen/összefüggéstelen mondatokért), úgyhogy feladom, megyek aludni, neked pedig továbbra is hajrá, várom a folytatást... (remélem lesz!) :)
  *önfeledt vigyorral az arcán hullik az ágyába*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Shellock! :)
   Máris feldobtad a napomat, jaj de még mennyire.:) Most néztem meg az új fantasztikuuuuuus epizódot, aztán jössz te, és felteszed a koronát az egészre. :)
   Jaj, annyira örülök, hogy ennyire magával ragadott és tetszett, és még ki is húzott téged a búskomorságból.:)
   Karakterhű? :o tényleg? Én annyira attól féltem, hogy teljesen OOC-be vittem őket, de talán tényleg csak túl szigorú vagyok önmagamhoz.
   És még a hangulat is beszipkázott téged. :) Juppijéé, pezsgőt bontok. :) Annyira de annyira szerettem volna, ha ezt elérem nálatok és lám, megérte a sok energia.:) Jaj, de jóóóó :) A rajzot pedig nagyon nagyon várom.:) Ne legyél kishitű, amit szívvel-lélekkel alkotunk, az csak gyönyörű lehet, nemde? :) Szóval izgatottan kuksizom majd a levelesládámat és várlak vissza majd a többi frissnél is.:) Remélem, hogy azok is tetszeni fognak majd.:)
   Jó pihenést és alvást, ha épp arra készülsz. :) És vigyorgós napot :)

   Törlés
 9. Szia! :)
  Akkor hát sikerült visszaadnom a hangulatot, amit kaptam tőled. ^_^
  Jaj, az új rész... Azt hiszem meg fogok bolondulni. :D Már annnnyira várom, de mivel van egy ilyen hülye szokásom csak pénteken este fogom megnézni. És most hogy írtad, hogy fantasztikus... huh, péntekig olyan leszek mint egy idióta felpörgött duracelnyuszi. :D És át is kerültem a 'Légyszi mondj egy kis spoilert! Jaj, ne inkább ne! Jaj, csak egy picit! Ne, nem szabad! Najó, tényleg csak egy picit! Nem, fúj spoiler, nem szabad! De talán...' hangulatomba. De nagyjából sikerült megbeszélnem magammal a dolgot, és a tízmillió kérdésből választottam egyet. Ugye van benne Destiel?
  Nekem teljesen visszaadta őket, tényleg csak túl szigorú vagy magadhoz. :)
  100%-osan megérte! :) Egyébként sokszor rádöbbenek, hogy te jó ég, te rengeteget írsz! És mi 'persze' mindig türelmetlenkedünk és csak várjuk a következő fejezetet, és telhetetlenek vagyunk. Szóval ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon hogyan szorítasz időt az írásra. .-.
  Szerencsém volt és oda tudtam lopódzni a szkennerhez és feltűnés mentesen sikerült beszkennelnem a rajzaimat (bár majdnem lebuktam) úgyhogy nemsokára küldöm. :) Hogy milyen lett... nos, majd te eldöntöd, én elégedetlen vagyok vele, szokásos problémám, a világos részek elmaszatolódása most is jelen van, na de mindegy. Biztos, hogy ma még legalább egy véleményt írok :)
  Köszönöm, végre sikerült kialudnom magam :) Neked is! Ha már az időjárás rossz, a hangulatunk legyen jó! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaaaa!:)
   Szóval akkor még nem láttad a részt??? MÉG nem láttad a rééééészt??? Áááá. Szóval spoilert akarsz? Biztos? Tehát, hogy volt-e benne Destiel??? Volt-e?? Az egész twitter attól zeng, hogy az epizód - kapaszkodj meg -, EPIC volt. Destiel pedig... Destiel.... Egész délelőtt nem tértem magamhoz, még mindig sokkos állapotban vagyok.:) Emlékszel a 8. évadban arra, amikor Dean megkérdezi Cast, hogy miért nem néz körül fent a mennyben? Cas meg azt mondta, hogy nem mer felmenni, mert ha meglátja azt, amit a mennyel tett, fél, hogy öngyilkos lesz. Az a Destiel momentum, az.. Az annyira érzelmes és EPIC volt... Ennél az epizódnál ugyanezt éreztem. :) És a másik kedvenc: 8.17. Amikor Naomi parancsának ellenszegül Cas és nem öli meg Deant.:) Na a mostani epizódban... Nem, ezt nem mondom el, csak annyit árulok el, hogy NEM csak a rajongók fejében létezik Destiel, NEM NEM NEM! :) Amit most Cas csinált, az... Az... Szerintem ez már bőven azt mutatja, hogy több, mint barátság. Tudom, tudom, csak belemagyarázom. :( Na persze. :D Szóval a rész... Nagyon nagyon régen nem láttam egy ennyire jóóó Destiel kp.-ú részt.:) Remélem megfelelően átadtam azt, amit belőlem kiváltott. :)

   Na akkor vissza ide, öhmm, igen, Cherub's Cup.:) Való igaz, nagyon szigorú vagyok magammal, sőt, maximalista inkább, ami egy bizonyos szintig jó, utána meg... Nem, nem tudom levetkőzni, ilyen vagyok.:) Hogy időt mikor szakítok rá? Fogalmam sincs, valami varázsló lehetek, mert mindig van ezeregy dolgom, de a fél szemem, kezem mindig itt van:D Bár sokszor az alvásból, pihenésből faragok le, mert különben tényleg nem tudnék mikor írni, és írni, na azt muszáj.:) Mert kell.:)
   A képet nagyon nagyon várom, éééés amit mondani tudok, hogy ne légy ilyen szigorú magadhoz.:) Biztos csodaszép lett.:) Destiel... Destiel csak az lehet, nemde?:)
   Uh, bocsi a kisregényért, meg úgy mindenért. Remélem, hogy egy kicsit én is jobb kedvre tudtalak téged deríteni, ha már ilyen szomorkás időt kaptunk, a kedvünk legyen jó.:)

   Törlés
  2. Szia! :)
   Még sajnos nem :( Ennek két oka van. Az egyik az, hogy még csak pár hónapja tanulok angolul, bár a barátaim szerint jól megy (néha egyikükkel szoktam angolul beszélni) még inkább nem próbálkozom egy egész résszel, főleg egy SPN résszel. Az nálam szent. :D A másrészt meg ilyen téren önkínzó vagyok, mert ugyebár a magyar felirat már csütörtökön fent szokott lenni, én mindig pénteken nézem meg, mert mint mondtam, a Supernatural szent. :) Nekem kell az a péntek esti, sötét, csendes, nyugis hangulat, sőt még pitét is szoktam hozzá sütni :3 (aminek amúgy örül is a család, mert szinte minden pénteken van almás vagy cseresznyés pite :D ) Viszont plusz rossz, hogy ilyenkor hogy elkerüljem a nagy spoilereket inkább nem merészkedek fel twitterre és tumblrre. És ó, ez az! :) Azt a jelenetet NEM LEHET elfelejteni, azt imádom! :) És a másikat is(bakker, hisz Naomi az agyában turkált! Szó szerint! És Cas mégis átvette az irányítást Deanért! DEANÉRT!)! Oké, azt hiszem mostmár tényleg nagyon bepörögtem :D És igazad van, ez már sokkal-sokkal-sokkal több mint barátság! :) Ezt már nem belemagyarázzuk. Huh, péntekig meg fogom őrjíteni a körülöttem lévőket. Már előre imádom ezt a részt. :) Teljesen átadtad. Akarom! Most! :) És kezdek egyre jobban félni az évadzárótól.

   Nos, igen egy bizonyos szintig tényleg jó és kell, viszont ha túlzásba viszed az nagyon rossz. Nálam olyankor szoktak kész és félkész rajzok a kukába landolni. De ha megtartod az egyensúlyt akkor rendben van :) és legalább van egy kis önellenőrzésed. Igen, ismerős, nekem is mindig a Destielen jár az agyam. Nemrég voltam vártúrán (eddig utáltam a vártúrákat) és egész végig Destieles rajzötleteken járt az agyam. Kár, hogy csak itthon tudok Destielt rajzolni.. Varázslás, igen? :D Az néha nekem is jól jönne, lehet, hogy majd elcsenem pár varázsigéd, mert sokszor én is az alvásidőmből veszek el. Ami nem jó. Főleg, hogy nekem kell a sok alvás. Ha átrajzolom a fél éjszakát, vagy csak szimplán nem tudok aludni, másnap kávét iszom kávéval, amit meg se a gyomrom, se a fejem nem bír. Na de mindegy, ez csak az én kis hülyeségem. :) Te hogy bírod? Vagy mivel? Kávé, tea vagy energia ital? Vagy egyik sem?
   Remélem a kép megszemlélése után is ez lesz a véleményed :D
   Nem baj, szeretek kisregényeket olvasni :) és írni is. Huh, asszem ez is az lett. Bocsi. A mai nap már határtalanul boldog vagyok, időjárás ide vagy oda. :) És köszönöm az elhintett spoilert! :)

   Törlés
  3. Nagyon szívesen a spoilert :) Örülök, hogy sikerült bepörgetnem téged és még izgatottabban fogod várni a mostani részt. Aj, még mindig nem tértem tőle magamhoz.:)"És Cas mégis átvette az irányítást Deanért! DEANÉRT!" Igen, ismét Dean MIATT tett valamit. :) És... Aj, megőrülök, imádom.:) Annyira, de annyira... De nem, csendben maradok.:) Ezek szerint péntekre várható tőled az áradozás.:) És a sok pite... Nem semmi, nem gondoltam volna, hogy ehhez külön pitesütés kell, de tetszik az ötlet.:)Sőőőt.:) Igazi SPN feeling.:) Kell is hozzá, mert ez... Ez ízig-vérig Destiel SPN volt.:) Az évadzárótól amúgy én is rettegek. Megnéztem a promoját és hát kiderül belőle egy-két dolog, de még így is sok kérdőjel és para maradt.:(

   A pihenőidőből elcsórt alkotási idő... Hogy bírom? Hát, néha beficcen egy kis energiaüccsi, amit nem szabadna, de hát csak néha. Kávét nem bírom, teától és cappuccinótól pedig alszok :D Szóval az én doppingszerem ilyenkor az írási vágy, és az "igen, igen, muszáááááj, mert kell" érzet.:) És olyankor muszáj írni. Persze ha épp lehet. Ha nem... Na akkor az nagyon frusztráló tud lenni. :( De valahogy csak kibírom.:)

   Örülök, hogy a kisregény írással és olvasással sincs bajod, mert tőlem számíthatsz ilyenekre :D A rajzot pedig most fogom megnézni, mert láttam, hogy a mail is megjött.:P Megyek is megkuksizni.:)

   Amúgy írj ám, ha megnézted a részt, mert nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre.:)

   Törlés
  4. Eddig egész nap ezen kattogott az agyam. Nem tudom, volt e rész amit ennyire vártam volna. :) A pitesütés nekem is csak 1-2 hónapja jutott eszembe, és először kikísérleteztem egy saját receptet, aztán kezdtem péntekenként gyártani a pitéket. :) És megéri, tényleg megadja a feelinget :3 Akárhányszor eszembe jut az évadzáró ez játszódik le bennem: Jaj, ne! De annyira várom! De annyira félek! De annyira akarom! De annyira nem akarom. Aztán megpróbálok nem rá gondolni.

   Hát én energia italt eddig max az íze miatt ittam, de akkor is csak pár kortyot, mert mint mondtad nem szabad. Kávéból csak a tejeskávét, azt meg nagyon szeretem és nem tudom miért. Az szép, én a kólától alszom be :D, a cappuccinótól meg megfájdul a fejem. Mindenesetre kitartás, küldöm a pozitív erőt és az ihletet! ^_^

   Oké, majd mindenképpen írok! :) Méghozzá egy szép jó nagy kisregényt. :D Végre van kivel kibeszélnem a Supernaturalt. :3

   Törlés
  5. Így van. :) Végre, végre.:) Nem is tudom, hogy voltam meg azelőtt a blog nélkül, meg nélkületek a sok sok sooook elvakult fan nélkül. :) Én imádom kibeszélni a részeket, pláne ha nagyon izgalmas volt. És ez most az volt.:) A pitéhez meg külön gratulálni tudok, ez hatalmas ötlet.:)

   "Akárhányszor eszembe jut az évadzáró ez játszódik le bennem: Jaj, ne! De annyira várom! De annyira félek! De annyira akarom! De annyira nem akarom. Aztán megpróbálok nem rá gondolni." Számból vetted ki a szót. :) De azért nem olyan könnyű nem rágondolni.

   Akkor ha semmit sem szabad inni, marad a pozitív erő oda-vissza küldése, meg hasonlók.:) Cola sem a legegészségesebb (sőt!), de az nekem se szokott hatni. Szóval marad a fogpiszkáló (mint a Tom és Jerryben:D).

   Várom a kis nagyregényed.:) Húú, nem hiszem el, hogy még senkivel sem beszéltem, aki látta volna. Ez olyan frusztráló. :( Egy ilyen rész után... Huh. Szóval nagyon várom a véleményed.:)

   Törlés
  6. Pontosan. És felvetül a kérdés: A blog előtt mit csináltam a szabadidőmmel? Hol olvastam ficeket? :)
   Egy-egy rész után konkrétan be nem áll a szám. Eddig anyumat és legjobb barátnőmet fárasztottam. De igazából anyum csak ismeri a sorit és néhány részt látott, és barátnőm is csak néhány részt látott (azokat is én nézettem meg vele egy-egy filmmaratonunkon, pl The French Mistake-et), és tervezi, hogy majd nyáron elkezdi nézni, mindenesetre más nekik 'mesélni' egy részről és más megbeszélni olyan valakivel, aki látta a részt, és ugyanolyan nagy fan mint én. :) Köszönöm :) Ha egyszer rászánod magad (mondjuk pl az évadzáróhoz) szívesen elküldöm titkos kis receptem. :)

   Minél kevésbé akarsz rá gondolni annál többet gondolsz rá.

   Jó ötlet! :D Nos igen, bár szerencsére nem is szeretem a kólát. 'Fogpiszkáló' hát kész! :D akkorát nevettem/prüszköltem, hogy asszem sikerült telibe köpnöm a monitorom. :D

   Ó, együttérzek veled :( És még nagyobb késztetést érzek arra, hogy holnap nézzem meg... de nem tudom, mert holnap még kosáredzésem is lesz és későn érek haza. :/ Amit ígérni tudok az az, hogy pénteken, amint hazaértem megsütöm a pitét, és amint tudom (tehát szokásomtól eltérően nem ékfélkor) megnézem a részt, és amint megnézem villámsebességgel rádírok. :)

   Törlés
  7. Akkor nagyon várom, hogy amint végzel, villámsebességgel megírd az áradozásodat. :) Olyan poénok voltak ebben a részben is, Casnek hála, hogy néha kis híján lefejeltem a monitort. :D nem tudom, hogy melyik a jobb. :D leköpni, vagy lefejelni. :D

   Háh, French Mistake, az egyik legjobb epizód :D bár melyik nem az? :D imádom az ilyen kiforgatott, fájdalmasan humoros részeket. :D Annyira beteg, hogy már jó :D Szerintem ezek minden ilyen rész után nevetőgörcsöt kapnak, bár a sima részek forgatása se lehet piskóta. :D vagy pite. Hm. :)

   Meg tudlak érteni, engem is nagyon frusztrált, amikor nem tudtam hozzám hasonló elvetemültekkel megbeszélni a kedvenc sorim aktuális részét. Régen a TVD-vel voltam így, hiába rángattam bele később az egész családot, most meg az SPN-be is mindenkit magammal vittem, az nem ugyanolyan. Pláne a Destiel vonulat miatt. Most viszont sokkal jobb érzés, és megnyugtató csevegni róla. :) Kell ez, jó ez, szeressem ezt.:) És látom neked is jól esik, ami tök jóóó. :) Akármikor is jut rá időd, kapaszkodj majd meg a széked vagy fotelod karfájába, mert ütős kis rész volt ez.:)

   Törlés
  8. Hú, holnapig le fogom rágni mind a tíz körmöm. :D Már nagyon türelmetlen vagyok. Szegény monitorjaink miket el nem szenvednek. :D

   Nekem az az egyik 'kedvenc kedvenc' részem. :D Supernaturalnél sok ilyen van, például elkezdtem barátnőmnek írni egy listát, amiben a French Mistakehez hasonló részeket gyűjtöttem volna össze... Öt perc alatt már vagy húsz rész sorakozott a listán és feladtam. :D Ha megnéznénk minden olyan részt, ami felkerülne a listára már látná a sorozat felét, mielőtt még elkezdené nézni. :D Én olyan szívesen beülnek egy-egy (vagy inkább mindegyik) forgatási napjukra. :3 Még ha csak amolyan halkan elüldögél a sarokban és senki nem tud még csak a létezéséről sem módban is. :D

   A SPN előtt még egy sorozattal sem volt ilyen. Pedig nagyon sok sorozatot nézek. :D
   Nos, igen, az teljesen más, főleg, hogyha az, akit belerángatsz még nagyon le van maradva tőled, vagy szimplán őt nem annyira hozza lázba.
   És igen, ez tényleg kell. :) Főleg most így évadzáró közeledtével... ha nem lenne kivel dumálnom róla asszem bekattannék :D Valamint tipikusan jellemző a szerencsémre, hogy most így reggel lett volna időm megnézni a részt, de még nincs fent magyar felirat .-. Na, mindegy, vagyis nem mindegy, de most nem fogok emiatt bosszankodni, inkább türelmetlenül várakozom :) Ennyire még egyik részre se készültem. :)

   Törlés
  9. Mind a tizet? :D legyen az húsz, van lábad is, és akkor talán megfelelő lesz az áldozat az új részért.:) Jaj, még mindig nem térek magamhoz a Destiel résztől. :)
   A monitoroknak meg ez a sorsa, tűrjék csak szépen a strapát :D

   Jaj, ne is mondd, az tuti, hogy ha elkezdeném összeírni a kedvenceket, már legalább 8 évad összejönne, mert csak 1-2 olyan rész volt, ami kissé unalmas volt, de nem, mert még azokban is volt mit szeretni.:) Én teljesen függő lettem, az már egyszer biztos.:) A forgatásra pedig menjünk együtt. " halkan elüldögél a sarokban és senki nem tud még csak a létezéséről sem módban" Én is pont ilyen vagyok, szóval let's goooo :)

   Az SPN-nek van egy olyan "csúnya" szokása, hogy magával ragad. Egyszerűen annyira, de annyira jól össze van rakva.:) Nincs benne nyáladzás meg tiniláv, hanem csak a kőkemény élet, a harc, a szörnyek, a világ megmentése, 2 testvér és egy imádnivaló angyal, egy utálom-szeretem-de-meg-ne-öljétek-Pokol-Királyával megfűszerezve, és a függés máris garantált. Az elején a fiúk közti óriási szeretet, a testvéri kötelék, a sok vadászat, az izgalmas lények fogtak meg. Aztán meg jött Cas és az angyalok és onnantól kezdve örök szerelem. :) Ezek a kis mocskok már csak ilyen függést okozóak :D

   Most hogy mondod, én már alig várom az évadzárót. De még mindig félek is tőle... :(

   Törlés
  10. Ó, pedig azt hittem a pite elég áldozat. :D Na, mindegy, akkor most jönnek a lábak. :3
   Én különösen kíméletlen vagyok velük. Egyszer leejtettem a laptopom, (amióta meg van akkor egyszer), térd magasságból, de olyan szerencsétlenül esett, hogy betört a képernyő. A fülhallgatóimat egy-két hét alatt kivégzem és a telefonjaim is valahogy mindig kedvet kapnak az úszáshoz. Valamiért soha nem jövök ki jól a technikával. :D

   Sorozatbaráton nézem és ugyebár ott be lehet jelölni, hogy melyiket láttad, meg hogy a kedvenced e az a rész. Most megnéztem és évadonként csak max 3-4 olyan rész van, ami nincs kedvencnek jelölve. :D A forgatásra pedig már össze is pakoltam. :D Induljunk, mondjuk tegnap! Ja, várj... már nem forgatnak .-. vége az évadnak :( Na, mindegy, majd ősszel megyünk. :3

   Bizony. Én megnéztem az első részt és hopp, máris függő lettem. :D Alig bírtam kivárni a következő pénteket. Igen, már a legeleje óta csinálom ezt az önkínzásos, beosztós dolgot. Eleinte úgy csináltam, hogy minden péntek este egy rész. Na, ezt két vagy három hétig bírtam. Elhatároztam, hogy péntek este és szombat este nézek részt. Ezt egy teljes hétig be is tartottam. Aztán áttértem arra, hogy péntek, szombat és vasárnap este nézek egy részt. Ezt egész sok ideig tartottam és csak nyáron, amikor kicsit több szabadidőm lett váltottam arra, hogy minden este megnéztem egy részt. :) Az évadzárókkal viszont mindig kivételt tettem. Az elsőnél gondolkodás nélkül néztem meg rögtön utána az évadnyitót. A későbbi évadokra (hatodiké, hetediké) viszont már annyira nem hozott lázba a dolog, és csak másnap néztem meg az évadnyitót. Gondolom azért is, mert tudtam, hogy úgyis 'minden rendben lesz', mert túl sok spoilert láttam. Ez most megváltozott, asszem a nyárra le fogom magam hibernálni, hogy ne kelljen olyan sokat várnom. :D
   Szinte azt díjazom benne a legjobban, hogy nincs benne nyáladzás, no, meg a karaktereket, a mitológiát és még nagyon sok mindent. :) Castiel megjelenése nekem először kicsit csalódás volt. De jaj, ne kövezz meg, mindjárt megmagyarázom, miért. :D Én szinkronnal kezdtem el nézni, és ötödik évadig (vagyis amíg akkor volt szinkron) úgy is néztem. És még mielőtt elértem volna a negyedik évadig nagyon sok képet láttam Casről és már nagyon vártam is. Érdekelt, ki ő, és mit fog csinálni, és miért szeretik annyira és hogy milyen lehet a hangja. És amikor negyedik évad első részében feltűnt, én ott megőrültem. Annyira boldog voltam, hogy végre elértem arra a részre, ahol válaszokat kaphatok a kérdéseimre. ...Aztán megszólalt... Ó, te jó ég! Drága Castiel! Nem lenne semmi bajom a szinkronhangjával, de szerintem nem illik hozzá. És ezt már akkor, úgy gondoltam, pedig nem is hallottam az eredeti hangját. :D Aztán végignéztem a negyedik évadot, ötödiknél áttértem a feliratos verzióra és amikor először meghallottam a hangját. Nem, nem tudom leírni szavakkal. Végre számomra is teljesen egész volt a karakter. Azóta amit csak tudok eredeti nyelven, felirattal nézek. :)

   Jaj, évadzáró... jaj, ne... én szó szerint rettegek tőle... :( Most ebben a két hétben a SPN-en kívül négy kedvencebb sorozatomnak is jön az évadzárója, de azokkal szinte nem is törődök, mert a SPN leköti minden figyelmem.

   Törlés
  11. Szegény technika, ezek szerint nem csíp téged. Sebaj, Cas se nagyon boldogult velük egy jóóó darabig. A voice-mail, igaz? :D hát, azon kész voltam :D

   Hát nem semmi, hogy ilyen sokáig és jól tartottad magad a beosztáshoz. Én nem bírtam volna. Ha bejön egy sorozat és megtetszik, akkor amint időm van rá, szó szerint darálom a részeket és még még még.:)

   Cas. UGYE??? Én is pontosan így voltam. Jött Cas a 4. évadban és mondom: ennyi? Semmi extra, csak úgy oké, ő Cas. Aztán az 5. évad elejére nálam is elfogyott a szinkron és jött az eredeti hang. MÉRFÖLDEKKEL jobb. Sam először nekem furi volt, Dean borzasztóan mély hangja is, de úúúúgy megszerettem őket, és Cas... Cas így lett teljes, egész és az a hang, kell hozzá az a tipikus Misha hang.:) Csak úgy lett tökéletes, és én újra rá kellett jöjjek, hogy miért szeretem jobban eredeti nyelven nézni a sorikat, filmeket. Százszor jobbak, az biztos. A magyar szinkronok meg egyre szörnyűbbek, szerintem...

   Akkor ősszel irány Vancouver. Ha még ott forgatnak.:)

   Évadzárók, ne is mondd. Most minden lezárul, de én is a legjobban az SPN-ét várom, pedig ma a másik régi nagy kedvencem, a TVD is zár. Meg a héten az Originals is megvolt, de ott is le vagyok maradva, de ahogy belenéztem az évadzáróra... Már attól elsírtam magam, gyönyörű volt. :) Szóval lesz mit nézni a hétvégén.:)

   Törlés
  12. Jaaaj, azt imádtam! :D Samnek az a fej! :3 Felejthetetlen! Aztán amikor fotózott a telefonjával majdnem lefolytam a székről. :D Annyira aranyos és vicces volt az a jelenet!

   Van, hogy én is azt csinálom egy sorozattal, és szinte non-stop csak nézem, de azokat, amik tényleg nagyon-nagyon-nagyon megtetszenek szépen lassan, beosztva fogyasztom. :)

   Nekem sok idő volt megszokni a hangokat. Nagyon sokszor kapkodtam a fejem, hogy 'Várj. Most ezt ki mondta? Sam vagy Dean? Ja, hoppá, ez egy tök random emberke volt' :D De aztán már megszoktam és megszerettem őket. Castiel tényleg így a tökéletes (szegény Misha torka :D ) és arra leszek kíváncsi, hogy a French Mistake-et hogy szinkronizálják majd. Mert ugye ott Mishás hangon is beszél és a szinkronszínész szerintem nem mélyíti le a hangját, amikor Casként beszél... szóval érdekes lesz. Az lesz az utolsó rész amit szinkronnal nézek... már ha kijön hozzá a szinkron. :D Egyébként Bobby szinkronhangja egész jó, mármint nincs olyan nagy eltérés, mint mondjuk Deannél. A szinkron pedig nagyon változó és erről jut eszembe, hogy belenéztem Cas és Dean első találkozásának a szinkronos változatába és észrevettem, hogy amikor Cas elaltatja Bobbyt nincs ott az angyalsusogás! A szemetek kivették az angyalsusogást! Ez volt az a pont, ahol végérvényesen megharagudtam a magyar szinkronra. :D

   Jeee, ha meg mégse, akkor kiderítjük, mi az új helyszín. :)

   A tavasz átka az évadzárók. :D Nekem most erre a hétre az NCIS LA és az Arrow jutott, de hétvégén nem nagyon leszek itthon, úgyhogy nem biztos, hogy meg tudom nézni őket. Aztán jövőhéten Mentalista, Supernatural és Hannibál, de én meg a Hannibállal vagyok lemaradva. Azt hiszem, majd jövőhét hétvégén letelepedek a laptop mellé és 'senki ne zavarjon, évadzáró maratont tartok' üzemmódba kapcsolok. :D

   Amúgy te láttad a Karla-t? Ha igen, milyen? Tényleg nagyon durva? Tervezem, hogy megnézem, de nem vagyok benne biztos. Igazából feliratot se nagyon találtam hozzá, ezért rávettem barátnőmet, hogy majd nézze meg velem, mert ha nagyon nem értek valamit, lefordíttatom vele. :D

   Törlés
  13. Amikor fényképezett, na akkor én is jót derültem rajta és magamban elsuttogtam, egy "na véééééégre" felkiáltást. :D

   A szinkronok kapcsán én is így voltam. Amikor szinkronosról feliratosra váltok egy sorinál, akkor az első 1-2 részben még kapkodom a fejem, hogy ez most ki is, kinek a hangja, mi van? Aztán hamar ráérzek, és utána már képtelen vagyok szinkornost nézni. Most az összes SPN részt is leszedtem eredeti nyelven, mellé felirat, és legközelebb már csakis úgy nézem meg. Olyan félrefordítások, elhallgatások voltak a szinkronban, hogy.... Inkább hagyjuk is, a szárnysuhogás a legkevesebb, hidd el...

   Amúgy én pont fordítva vagyok. Akármilyen sorit is nézek, kedvenc vagy csak átlagos, akkor azt nagy ütemben fogyasztom. Ha tudom persze.:)

   A Karlát nem láttam, de pont ma szóba került itt a chaten. Majd megszerzem, meg ha már van hozzá angol felirat, az is valami. Eléggé tartok tőle, mert megnéztem ma belőle egy kis összevágott videót és... Phhh, nagyon durva.... A story biztosan mély nyomot fog hagyni bennem, de kíváncsi is vagyok Misha alakítására. A Stonehenge Apocalypse-t most szereztem meg, azt is meg akarom valamikor végre nézni. Múltkor a Bűbájos boszik azon részébe néztem bele, amiben szerepelt :D 15 évvel fiatalabb volt!!!! Úristen, nagyon durva volt :D De már ott is döglöttek utána a nők :D És az angyalszöveg, ott se maradhatott ki:D

   Ha esetleg megnéztem valamikor a Karlát, szólok majd, hogy milyen. Elsőre nagyon durvának tűnik... De ez csak egy film, szóval... Na majdcsak megemésztem.

   Törlés
  14. Szinkronnál nekem a megszokás inkább 3-4 rész. De van egy kivétel, mégpedig a Doctor Who-nál. Amint tudtam csak feliratosan néztem és egyik alkalommal véletlen szinkronosan kezdtem el. Eltelt vagy 5 perc, mire leesett, hogy 'Banyek, nem olvasok!'. :D Annyira hasonlít a Doctor szinkronhangja az eredetihez, hogy lazán összetévesztettem.
   Oh, a félrefordítások... azokkal az őrületbe lehet kergetni. És az a rossz, hogy van, hogy a felirat is félre van fordítva. És ha észreveszek egy hibát, akkor már még jobban szinte csak egyeztetem a szöveget a felirattal és nem is figyelek a történetszálra.

   Karlától én is nagyon tartok. Nem is akarom megnézni egyedül. Sőt, még csokiból, meg mindenféle vidámító édességből is beraktározok akkora. :D Misháért bármit. Én pár hete a Monkból néztem emiatt egy részt. Elkezdtem nézni és rájöttem, hogy eddig már vagy nyolcvanszor láttam azt a részt, és egyszer se tűnt fel, hogy ott van Misha, mert akkor még nem ismertem. A következő ilyen a Bűbájos boszik lesz. :) 15 évvel? Azta... tényleg meg kell néznem! :D

   Oké, köszi. :) Igen, én is ezzel próbálom nyugtatni magam.

   Törlés
  15. Van amikor nagyon jól eltalálják a szinkront, és a legjobb, amikor a hangszín is stimmel. De amikor a soriban, pl. a nőnek tök mély hangja van, akkor ne legyen már nyávogi a szinkronja... :( Az annyira kiábrándító és elveszik az igazi feelingje... :(

   Na asszem egyszer tényleg lecsapok a Doctor Who-ra is. Annyian dicsérik, hogy muszáj lesz. Sherlockot is emiatt néztem meg. Most a Trónok harca van terítéken, arról áradoznak nekem és muszáj lesz azt is megnézni. :)

   Akkor Karlára raktározz, szerintem én is azt teszem majd. Bár már elég erős gyomrom lett az évek alatt és el tudok vonatkoztatni egy storytól, de azért nem mindig megy az sem. A Bűbájosban amúgy nem volt valami nagy szám a szerepe, és csak fogtam a fejem, hogy "úristen, gyerekként én ezért a soriért voltam oda???". De azért Mishát így látni, nem semmi volt :D

   Törlés
  16. Támogatom az elhatározást. :) Megéri. Bár túldicsérni se akarom, mert akkor meg túl nagy elvárásaid lesznek. A Trónok harca nekem is tervbe van... Már megnéztem egy részt! ...jó pár hónappal ezelőtt... és azóta nem jutott rá időm. :D

   Viszonylag nekem is erős már a gyomrom és leginkább barátnőm miatt aggódom, mert ő viszont egyáltalán nincs hozzászokva az ilyenekhez. Ú, a Bűbájost én is nagyon szerettem! ^_^ Mindig anyummal néztem. Ez is amolyan családi nosztalgiás dolog. :D

   Törlés
  17. A Bűbájosnak úgy hallottam, hogy hamarosan lesz folytatása. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből valami, és képes lesz-e jobb lenni, mint az elődje. Bár a mostani ütős sorik mellett nem tudom, hogy életben tud-e majd maradni...

   Hát majd egyszer azt is megnézem. Nem most, mert időbe perpill nem fér bele. De el van raktározva a wanted listen:D

   Törlés
  18. Én még nem hallottam róla, de hátha sikerül nekik. Kíváncsi lennék rá, mit hoznak ki belőle. :)

   Nekem jövőhét hétvégére már fixen be van tervezve, aztán majd meglátjuk, hogy rá tudom e szánni maga. :D

   Törlés
  19. Azért van 1-2 szereplőt, akit szívesen újra látnék :) Phoebe, Chris :) Kedvencek voltak, meg hát ugyebár Cole. :)

   Nekem most Originals, Vámpírnaplók pótlás van a hétvégén.:) Jó kis hétvége, van mit nézni :)

   Törlés
 10. 65 megjegyzés,14 imádtam! értékelés,
  Szerintem nem is kell mondanom semmit. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy gondoldod :D de most már 66 :D és ez lesz a 67. :D szóval... hát igen, valamiért tetszett nektek :D :D :D

   Törlés
 11. Hali!
  Ha nem bánod most itt reagálok a kérdésedre. Szóval engem csak az zavart meg, hogy úgy kezded, hogy Dean vígan búcsúzkodik, egy lánytól, hogy milyen jó volt vele, meg minden. Jön Cas, aki végignézte Dean... aktusát. Aztán Cas lebukik, hogy kukkolt, amin Dean nem értem, hogy miért nem akadt kicsit ki jobban. Ami tényleg számomra fura volt, hogy Dean, annak ellenére, hogy heterónak tartotta magát, milyen gyorsan engedett Casnak, és Cas annak ellenére, hogy ő egy angyal és nincs úgy tisztában a dolgokkal ő is hamar belement a dologba, de őt még értem miért. Nekem Dean reakciója volt nagyon fura, talán ezért is éreztem úgy miután olvastam, hogy hiányzik valami. De mint mondtam, maga a stílusod tetszik, csak itt számomra valamiért ez fura. Újra átolvastam a novellát. Dean reakciója nekem még mindig nem az igazi, de végül is, ha OCC-nek veszem, akkor annyira azzal sincs baj. Beleolvastam a többi írásodba is, és tetszenek, ott nem érzem Dean furának. De ezek után, már nem tudom, hogy merjek oda is kritikát írni. :) Losztrisz, KK-tag (ha érdeklődnél vagy kritikám korrektségével kapcsolatban bármi felmerülne benned, a Merengő fórumán megtalálsz minket)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Isten hozott ideát is :D Na jó, Odaát jobban hangzik :)

   Először is köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre, és nem hagytad annyiban, hanem tényleg jöttél és kifejtetted a dolgot. :) Próbáltam megérteni az álláspontod, ami többé-kevésbé sikerült.
   Kezdeném azzal, amit a Meri kapcsán elrontottam: ott nem írtam ki olyan részletesen, mint itt a Rövidek főmenüjében, hogy ezeket az írásokat nem szabad túlzottan komolyan venni. Sok az OOC is, meg a lényeg, hogy valami merész, valami ütős helyzetbe hozzam a fiúkat. Így talán te is könnyebben megemésztetted volna ezt a kört.

   A másik: Dean heteroszexualitása, ami szerintem kicsit sem eldöntött. A legtöbb helyen én is heteroként utalok rá, sőt nem egyszer viszem bele ennek kapcsán krízisbe. Viszont! A sorozatban, ha alaposan megfigyeljük, kismilliószor voltak apróbb, enyhe utalások arra, hogy Deanben bizony ott bujkál a biszexualitás, de elég keményen. Vegyük csak azt az esetet, amikor azt hitte, hogy fel akarja csípni a gólemes srác :D Szabályosan zavarban volt, de nem az amolyan "te jó ég, flörtöl velem egy pasi zavarban", hanem inkább belül mélyen tetszett neki, bár ezt nem vallotta volna be. De nekem inkább ez jött át abból a jelenetről is. Közte meg Cas közt pedig mindig vibrál a levegő. Nem tudom, hogy olvastad-e Merin, hogy a Cherub's Cup kapcsán mit írt Éva Reyklani. Ő olyan szépen kifejtette ezt az egész Dean-Cas dolgot, meg hogy miért volt itt és most és így helyénvaló az, hogy egymásnak estek. Nem akarom őt ismételni, szépen összefoglalt mindent.

   Na meg a másik. Deanről el tudom képzelni azt is, hogy úgy reagál, ahogy mondtad: kiakad. De mellette egy laza csávó is szokott lenni, és most másképp szándékozott „megbüntetni” az angyalt. És ekkor ő úgy látta, hogy ez tanulságosabb büntetés lesz az angyalnak. Cas meg persze, hogy belement, hisz már régóta vonzódik Deanhez, csak épp a testiséget megélni, meg kezdeményezni... Na az nem az ő asztala. De ezek után a lényeg az volt, hogy Deanben is a felszínre bukkanjon az, hogy ő bizony régóta vonzódik Cashez, sőt.

   Igazából ezeket nem mentegetőzésnek szántam, hanem csak azért írtam le, hogy lásd, én miért írtam meg ezt úgy, ahogy megtettem, és mert kíváncsi vagyok, hogy erről mit gondolsz és ennek fényében mi a véleményed Dean lépéséről.

   A véleményedre pedig bármikor kíváncsi vagyok. :) Bár tény, hogy most nagyon nehezen tudtam megérteni a problémád okát, de igyekeztem és asszem többé-kevésbé sikerült:)

   Köszönöm, hogy írtál:)

   Nienor

   Törlés
  2. Szia!
   Így hogy leírtad, hogy mit hogyan gondoltál, más sokkal tisztább a képem Deanről. Sok fanficket olvastam már róluk, de itt valami nekem akkor még nem jött át, nem volt annyira érthető. :) De most hogy tudom te mit gondoltál akkor, amikor írtad, így már értem Dean miért így reagált.
   Éva Reyklani hosszú bő kritikáját a kritikámra nem olvastam végig bevallom. Úgy vagyok vele, hogy ha nekem ennyit tud írni arról amiről megvan a véleményem, akkor írhatna normális kritikát a szerzőnek, nem pedig nekem. Úgy tartom, hogy van egy véleményem, és ha másnak ez nem tetszik, akkor sem fogok leállni veszekedni vele.
   Akkor majd még feltűnök valahol kritikákkal. Van egy két fick amibe szívesen belenéznék. :) Losztrisz, KK-tag ( a Merengő fórumán megtalálsz minket)

   Törlés
  3. Szia!
   Örülök, hogy így kicsit megbékéltél ezzel a fic-kel és megérted, hogy miért írtam meg ezt így. :) Ezt fejtette ki Éva is bővebben, és ne aggódj, ő aztán szokott nekem olyan gyönyörű, hosszú kritikákat írni, hogy ránézek és már elalélok.:) Amit írt neked, az az volt, amit én röviden összefoglaltam az előző kommentekben. Kifejtette Dean és Cas korábbi, sorozatbeli kapcsolatát, ami miatt ez a kör szerinte (és mások szerint is) így volt jó és kerek. Ezek a kis novellák csak egy-egy momentumra fókuszálnak, de csak akkor lehet teljesen élvezni, érteni, ha az ember teljes mértékben otthon van a sorozatban és a két szereplő közti kapcsolatot is tisztán látja, érzi, átlátja, stb. Én ennek a hiányát éreztem nálad, vagy nem is tudom... Ezért nem értettem, hogy a hiba, amire rávilágítottál, hogy lehetséges, egyszerűen olyan tanácstalan voltam, hogy órákig ültem a komid felett, teljesen kétségbeesve, és csak Éva véleménye után tudtam magamat összeszedni és átgondolni a dolgokat. Amúgy nem veszekedni akart ő, csak... Nem tudom, barátnőm és úgy érezte, hogy beszélnie kell. :) Mindig jól átlátja és összefoglalja a dolgokat, és most is sokat segített nekem ezzel. Úgyhogy ezzel csak azt akartam mondani, hogy kapok én tőle, a normálisnál sokkal jobb és segítőbb kritikákat.:)

   Hát akkor kíváncsian várom, hogy hol bukkansz majd még fel :)

   Üdv

   Nienor

   Törlés
 12. NYAAAAMMMMIIII!!!! ;-)
  EZ IS NUMBER ONE!!!! :-)
  HAJRÁ DESTIEL ÉS TE!!!!♡☆♡☆

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, köszönöm szépen és örülök, hogy tetszett :) <3 <3 <3

   Törlés
 13. Most még nm igazán tudok fogalmazni, de egy dologban biztos vagyok: Ez bőven több, mint 20% volt :0 *lesokkolt-pocsolyáváolvadt-egynyáltengerközepèn* jah és még egy dolgot tudok biztosra: I-MÀD-TAM <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Awwww, de jóóóó :) szóval azt mondod, hogy alálőttem az alkoholtartalmat? :) Nos, öhm... Sorry? :) Mindenesetre nagyon nagyon örülök, hogy tetszett és élvezted :) :) :)

   Törlés
 14. Cijjjja!

  Ahhhhhh, már èrdemes volt itt kezdeni az èdes MeTime-mot, amit Te mèg èdesebbè varázsoltál ezzel a körrel...èdesebbè??....ahhhh, hagyjuk már, francba a cuki, fluffy szavakkal.....ez egy rohadtjó, kibeb@szottállatkirályságos kör lett, egyszerűen leesett az állam, falhoz szorított Dean engem is, nem csak Cast....aztarohadtkvaèlet ez ütött, nagyon, waaaaaaaaaa...
  Ebben a körben már nem csak egy fotelban akartam kukkolni a sarokból. Deaaaaaan ès a szavai, waaaaaaaaaaaaa...kinyírtál...kèsz...
  ...fetrengek a padlón fangöriben ès valakinek ide kène jönni felmosni, mert teljesen elolvadtam, szètfolytam :P
  ...megsemmisültem, èrted?
  Mit műveltèèèl???
  Ok...egyenlőre mèg nem megy összeszedett mondatokban, bocsi...sorry, Te okozod...
  Hát mit műveltèèèèl??? (kèrdezem már sokadszorra ès mèg fogom is ma este párszor)
  Dean mennyire döööög máááár, jesszusatya ahogy Cas nyakába, fülèbe, bőrère, szájába suttog, a szavak....AZOK A SZAVAK....ok....

  Igen, ha magamhoz tèrtem, talán jöhetnènek èrtelmes mondatok is..
  Hah...azok lehet ma nem jönnek :D
  Sorry...:D

  Uh...
  Baszki!
  Ez...
  Rohadtszexidögös voooooolt.

  Ok...

  Kezdhetem újra? :D :D :D

  Cijjjja!

  Hogy vagy ma este? :P
  *terel, terel, terel*

  Na jó...ok....mèly levegő...kezdjük az elejèn...
  Dean OOC? Ahhhh, sztem totál belefèrt ez a nyomulós, falhozszorítós top!Dean, ahhhh, nagyon is működött....kinèl ne működne, ha Dean hasonlókat suttogna libabőrt ès remegèst hozva teste minden szegletèbe, mint "szeretnèd, hogy megdugjalak?"
  Waaaaaaaa, mit művelsz??? Csak így....bele a pofánkba, mert annyira kellett, annyira, ahhhhhh...
  De ezek mellett sem mehetünk el libabőr nèlkül:

  "Vagy talán ez indít be, Castiel? Erre gerjedsz? Hogy figyelhetsz másokat?"

  "Akarod, Cas! Akarsz engem! Nem Claire-re indultál be, hanem rám. Azt akarod, hogy megdugjalak, igaz? Úgy, ahogy nem olyan régen vele csináltam ezt azon az ágyon, ami alig pár lépésre van tőlünk"

  "Hogy téged csókollak… Hogy a te neved suttogom a szoba fülledt és kéjtől izzó levegőjébe… Hogy a te fenekedet fogom erősen a kezembe, miközben néhány erőteljes és mély, ó igen, Castiel, képzeld csak el, hogy milyen mély mozdulattal élvezek nem belé, hanem beléd!"

  HOLY SHIT! ...ès akkor finom voltam, nem úgy mint Dean Cassel, mikor megsemmisítette már az ágy előtt a szavaival....Waaaaaaaaa....
  Mit műveltèèèl? Ja, bocsi ezt már kèrdeztem párszor...

  A szeretkezès pedig annyira awwwwwww....ahogy egymás ölèben eljött a gyönyör egyszerre, csodálatos, egyszerűen....awwwww.

  Azt hiszem be is fejezem a totál nem összeszedett habogást mára, holnap talán nagyobb sikerrel járok, ami a szavak egymásután rakosgatását illeti....ma ennyi telt...de csakis Te tehetsz róla :P

  Kösziiiiiii

  Ölelèèès...abból a fajtából ;)

  VálaszTörlés